Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. XXI - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XXII części naszego wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 1 2,17%
Wrześnióweczki już rozpakowane, pora na październikową zmianę 32 69,57%
Wrześnióweczki już za nami, na październik więc czekamy 4 8,70%
Wrześnióweczki wszystkie mamy, na październik więc czekamy 4 8,70%
Jesień-plecień nam przeplata, raz dziewczynkę, raz chłopaka 5 10,87%
Wrześnióweczki dzieci mają, październikowe się rozkręcają 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 12:03   #391
kama1987
Rozeznanie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

o jaaaa....zawsze zapominam o tym dniu... a jak dobrze pojdzie to w tym roku bede miala 2 chlopakow...

Ja też zawsze zapominam Może chociaż raz TŻ będzie zaskoczony bo pamiętałam:P
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:12   #392
nephelim89
Rozeznanie

Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

[/COLOR]
My nie obchodzimy. Raz na 3 lata dostanę kwiatek na dzień kobiet
U nas znow walentynki to urodziny Tz wiec chociaż dzień kobiet jest tylko mój

Ktora ma jakis fajny i szybki pomysł na obiadek? Nie mam dziś mocy i weny do gotowania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:16   #393
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X

Cytat:
Napisane przez nephelim89 Pokaż wiadomość

Ktora ma jakis fajny i szybki pomysł na obiadek? Nie mam dziś mocy i weny do gotowania

może naleśniki ? szybko się robi

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:19   #394
czaszka_
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Ja nie wiem skąd się bierze, podobno w 90% przypadków nie da się wyleczyć, a ja nie mam, mimo że miałam.
I zastanawiam się, czy brać świstek, że w 2011 roku miałam, skoro teraz niby nie mam?
sama nie wiem...moze wez na wszelki wypadek ten swistek, moze im sie przyda ta informacja hmm
Cytat:

ja nie mam pomyslu zadnego, moge tylko powiedziec co bym zjadla np zapiekanke ziemniaczana albo domowe szaszlyki z piekarnika

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

Edytowane przez czaszka_
Czas edycji: 2013-09-18 o 12:24
czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:20   #395
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem skąd się bierze, podobno w 90% przypadków nie da się wyleczyć, a ja nie mam, mimo że miałam.
I zastanawiam się, czy brać świstek, że w 2011 roku miałam, skoro teraz niby nie mam?

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

My nie obchodzimy. Raz na 3 lata dostanę kwiatek na dzień kobiet
Matal, ja miałam kiedyś paciora, ze 3 lata temu i miałam go leczonego ze względu na nawracające infekcje, bo normalnie się nie leczy, normalni emiałam antybiotyk chyba na 10 dni i teraz też nie mam

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:23   #396
misia332
Zakorzenienie

nie wiem co się dzieje.

Było mi niedobrze, zwymiotowałam, potem poszłam do wc, a na papierze miałam trochę śluzu z krwią.

Na dodatek to przeziębienie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:25   #397
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
nie mów tego przy matal

Melduję, że 2 okna umyte, jeszcze tylko 2 duże i 2 małe, także postęp jest
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:26   #398
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

wpadłam poczytać o diecie karmiących i jeszcze kilka linków obadać

Gratuluję Figulinie i Tassi

Mała jest kochana, wiadomo,że w nocy wstajemy ale daje nam pospać
Monitor oddechu i niania to według mnie najlepszy z możliwych zakupów jak ktoś panikuje tak jak ja-nie wyobrażam sobie życia bez nich

U nas ciągle zamieszanie,dziadkowie mocno zafascynowani wnusią, wszystko by chcieli przy niej robić. Staramy się odmawiać,ale jak widzimy jak bardzo chcą to wiecie...No ale mam nadzieję,że niedługo im przejdzie, bo wczoraj przy kąpieli było nas pięcioro i jedna mała dziewczynka, która na dodatek wiekszość ciuszków ma za szerokich

Dużo jeszcze do pisania,ale widzę,że mała już się robi głodna, więc pozdrawiam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:28   #399
logoasia
Zakorzenienie

a u mnie dziś 37 tydzień się zaczynaa o 15 wizyta u gina, mam nadzieję, że niczym mnie nie zaskoczy
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:30   #400
nephelim89
Rozeznanie

Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
Nalesniki dobry pomysl - mam jakis dżem i nutelle to Tż bedzie zadowolony

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
sama nie wiem...moze wez na wszelki wypadek ten swistek, moze im sie przyda ta informacja hmm

ja nie mam pomyslu zadnego, moge tylko powiedziec co bym zjadla np zapiekanke ziemniaczana albo domowe szaszlyki z piekarnika
Zapiekanka byla niedawno i kręcił by nosem

nephelim89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:30   #401
t_89
Zakorzenienie

hej a ja nie moge uspic malej lezy i sie wierci na kocu

glodna jesteeeeeeeeeeeeeeeeeeeee m
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:31   #402
logoasia
Zakorzenienie

motyl jak fajnie ze się odezwałaś
cieszę się ze u was wszystko dobrze
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:38   #403
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
do 30 września to raczej urodzisz nie
no wlasnie RACZEJ zawsze zostaje cien niepewnosci hahaha

Cytat:
nie wiem co się dzieje.

Było mi niedobrze, zwymiotowałam, potem poszłam do wc, a na papierze miałam trochę śluzu z krwią.

ej ej laska nie rozkrecaj sie :P jutro jest moj termin jak cos to poslij mi ten papier bo ja takiego oczekuje a ni ma...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:52   #404
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Mała jest kochana, wiadomo,że w nocy wstajemy ale daje nam pospać
Monitor oddechu i niania to według mnie najlepszy z możliwych zakupów jak ktoś panikuje tak jak ja-nie wyobrażam sobie życia bez nich

U nas ciągle zamieszanie,dziadkowie mocno zafascynowani wnusią, wszystko by chcieli przy niej robić. Staramy się odmawiać,ale jak widzimy jak bardzo chcą to wiecie...No ale mam nadzieję,że niedługo im przejdzie, bo wczoraj przy kąpieli było nas pięcioro i jedna mała dziewczynka, która na dodatek wiekszość ciuszków ma za szerokich

Dużo jeszcze do pisania,ale widzę,że mała już się robi głodna, więc pozdrawiam

cześć

fajnie ze się ogarniacie i poznajecie a jakieś świeże zdjęcia dla "wygłodniałych" wizażowych cioć?

Gary umyte, leczo nastawione i drugie śniadanko zjedzone

teraz odkurzanie i prasownie
Kurcze mam dziś w końcu słońce za oknem, a prania wywiesić nie mogę, remont mamy na podwórku i się kurzy

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:55   #405
tancerka212
Zakorzenienie

no dobra, po raz nie wiem który przeleciałam kurze w mieszkaniu i podłogę odkurzaczem, umyłam lustra i nawet kwiatka wykąpałam pod prysznicem bo kurz na nim zobaczyłam do terminu porodu jeszcze 2 tygodnie więc czarno to wszystko widzę- farba na szafkach jak nic od ścierania kurzy się zedrze
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 12:58   #406
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hejo nadrobiłam

Wczoraj udało mi się wkońcu trafić na kompetentnego faceta w urzędzie i złożylam wniosek o macierzysnkie
potem do położnej pojechalam - z Malutką wszystko OK, pani mówi,że dziecko nie będzie zbyt duże;P (stwierdzialto na podstawie mojego brzucha i wywymacania mi go ). Polożna mówiła, że mam twardy brzuch.. ja sama to zauwazylam . Od 3 dni strasznie mi się stawia.. ale nie boli, tylko w nocy czuję jakbym okres miala dostać. TZ sie codziennie pyta czy dzisiaj rodzimy oj chcialabym chciala...

Samba i Inwersja na Waszym miejscu bym zwariowala przez to czekanie.. podziwiam Was! i mam nadzieje,że dzisiaj/jutro się akcja rozwinie
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:09   #407
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no dobra, po raz nie wiem który przeleciałam kurze w mieszkaniu i podłogę odkurzaczem, umyłam lustra i nawet kwiatka wykąpałam pod prysznicem bo kurz na nim zobaczyłam do terminu porodu jeszcze 2 tygodnie więc czarno to wszystko widzę- farba na szafkach jak nic od ścierania kurzy się zedrze
Kurcze, że też u mnie to wicie gniazda się nie chce ujawnić. Niby codziennie coś robię po trochu, ale takiego powera, żeby sobie wyszukiwać robotę to nie mam. Bałąganu w domu nie ma, ale też nie ma błysku jakiegoś super
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Hejo nadrobiłam

Wczoraj udało mi się wkońcu trafić na kompetentnego faceta w urzędzie i złożylam wniosek o macierzysnkie
potem do położnej pojechalam - z Malutką wszystko OK, pani mówi,że dziecko nie będzie zbyt duże;P (stwierdzialto na podstawie mojego brzucha i wywymacania mi go ). Polożna mówiła, że mam twardy brzuch.. ja sama to zauwazylam . Od 3 dni strasznie mi się stawia.. ale nie boli, tylko w nocy czuję jakbym okres miala dostać. TZ sie codziennie pyta czy dzisiaj rodzimy oj chcialabym chciala...
Mi też wczoraj po ktg lekarz macał brzuch i mówi, że dziecko waży ok. 3 kg, także są tacy specjaliści

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:14   #408
agusiamaskota
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Chyba mam jakieś skurcze od nocy Parę razy się budziłam i miałam twardy brzuch i ból podbrzusza jak na okres, po wstaniu i przejściu paru kroków puszczało. Teraz też tak mam co jakiś czas, ale nie jakoś regularnie. Może moja macica w końcu coś trenuje?
Moja tak trenowała w ubiegły czwartek, że jako pierworódka pojechałam spanikowana na IP i zostałam leżeć do niedzieli A teraz cisza Czasem jakiś ból tam na dole, brzuch się stawia i skurcze, ale nie takie bolesne jak wtedy... No i nie ma tego okropnego bólu kręgosłupa! Coś okropnego!

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:16   #409
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katee86 Pokaż wiadomość
My dzień kobiet obchodziliśmy (dostaję zwykle słodycze) ale dni chłopaków nie. Taki układ mi pasował, a teraz ten się buntuje i też chce jakiś prezent.

A w ogóle to śniło mi się, że jak dziś z rana wejdę na forum to się okaze że urodziłaś matall, ale nic z tego
Chciałabym
Byle nie jutro
W piątek już znów mogę

Cytat:

Walentynek też nie obchodzimy

Cytat:
Matal, ja miałam kiedyś paciora, ze 3 lata temu i miałam go leczonego ze względu na nawracające infekcje, bo normalnie się nie leczy, normalni emiałam antybiotyk chyba na 10 dni i teraz też nie mam
Aaaa, to widzisz. Czyli pewnie na mnie tak super zadziałał ten antybiotyk, co go przy porodzie dostałam, dziękować

Cytat:
nie wiem co się dzieje.

Ty to biedna jesteś w tej ciąży

Ja sprzątnęłam za lodówką (co tam się działo ), umyłam całą lodówkę, mikrofalę i po całości operacji ogarnęłam kuchnię
Zaraz lecę pranie nastawić jeszcze i rozważam te torby, bo też w kuchni
Tak patrzę, że w tej kuchni to jeszcze mam co robić

A zaraz łazienka też będzie do sprzątania, bo przecież już się mega zabrudziła od generalnych porządków w sobotę

Jeszcze trochę i tż będzie się bał wchodzić do mieszkania, tak czysto będzie

A, no i pogoda jakaś znośna, więc po obiedzie mykamy z Edim na jakiś "spaceru"

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:18   #410
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja z lenistwa chodzę po ścianach, produkuję patologię na wizażu i siedzę i czekam na ten poród jak na zbawienie.
Ja jestem taka, że MUSZĘ mieć co robić, bo jak nie mam, to wpadam w dołki i depresje

Ogólnie zawsze prowadziłam bardzo aktywny tryb życia, zawsze mnóstwo dodatkowych aktywności, no nudzi mi się po prostu
to zapraszam do mnie - podlogi nei tykam, ani odkurzaczem ani mopem, bo miaz zabrania zanim mi facet operatu szacunkowego nie rpzywiezie (potem mam juz pozwolenie na rodzenie ), okna wolaja o umycie ale j.w., kinia wlasnie dobija jakies pudelko nozyczkami wiec bedzie syf

kupialm ostatnia rzecz do szpitalnej torby: wode mineralna

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:18   #411
agusiamaskota
Wtajemniczenie

A TŻ dziś w pracy od 7-20
Wezmę się za sprzątanie pokoju, bo wszędzie walają się moje rzeczy, które jeszcze od rodziców zwieźliśmy

Aaa i zapomniałam się pochwalić - dostałam się na studia II stopnia

Mama foka
Skalpel 46/100 -> nike run
agusiamaskota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:20   #412
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, że też u mnie to wicie gniazda się nie chce ujawnić. Niby codziennie coś robię po trochu, ale takiego powera, żeby sobie wyszukiwać robotę to nie mam. Bałąganu w domu nie ma, ale też nie ma błysku jakiegoś super
no ja wyszukuję sobie robotę bo inaczej bym leżała od rana do wieczora w łóżku i mogłoby się to skończyć chorobą psychiczną mieszkam 10 km za miastem więc nie mogę sobie tak o wyskoczyć na spacerek do warzywniaka po 1 marchewkę dla zabicia czasu
Stary 2013-09-18, 13:25   #413
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
to zapraszam do mnie - podlogi nei tykam, ani odkurzaczem ani mopem, bo miaz zabrania zanim mi facet operatu szacunkowego nie rpzywiezie (potem mam juz pozwolenie na rodzenie ), okna wolaja o umycie ale j.w., kinia wlasnie dobija jakies pudelko nozyczkami wiec bedzie syf

kupialm ostatnia rzecz do szpitalnej torby: wode mineralna
A nawet chętnie, jak tylko u siebie skończę, to lecę

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
A TŻ dziś w pracy od 7-20
Wezmę się za sprzątanie pokoju, bo wszędzie walają się moje rzeczy, które jeszcze od rodziców zwieźliśmy

Aaa i zapomniałam się pochwalić - dostałam się na studia II stopnia
Mój może dziś w miarę wcześnie będzie

za studia

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Cytat:
no ja wyszukuję sobie robotę bo inaczej bym leżała od rana do wieczora w łóżku i mogłoby się to skończyć chorobą psychiczną mieszkam 10 km za miastem więc nie mogę sobie tak o wyskoczyć na spacerek do warzywniaka po 1 marchewkę dla zabicia czasu
Ja niby w mieście, ale do najbliższego sklepu 25 minut na piechotę
Ale chyba w ramach spaceru się z Edim przejdziemy, bo trzeba korzystać, że nie pada

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-18, 13:27   #414
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Ja sprzątnęłam za lodówką (co tam się działo ), umyłam całą lodówkę, mikrofalę i po całości operacji ogarnęłam kuchnię
Zaraz lecę pranie nastawić jeszcze i rozważam te torby, bo też w kuchni
Tak patrzę, że w tej kuchni to jeszcze mam co robić

A zaraz łazienka też będzie do sprzątania, bo przecież już się mega zabrudziła od generalnych porządków w sobotę
za lodówką sprzątnęłaś? a jak to zrobiłaś??????
ja to teraz jak kurze ścieram to już nawet po szafkach skaczę więc jakby perfekcyjna pani domu przyszła to i na lodówce i na szafkach kurzu by nie znalazła ale za lodówką nie sprzątałam jeszcze ale jak ją wyciągnąć na środek kuchni żeby za nią posprzątać???

co do łazienki to w sumie mogłabym też się za nią wziąć tylko z moim brzuchem to nie ogarniam kabiny... mamy baaardzo ciasną i maleńką łazienkę a jak dodać do tego mój bandzioch to już miejsca na piruety sprzątającej ciężarnej nie bardzo mamy
Stary 2013-09-18, 13:27   #415
agniecha_17
Zadomowienie

widze że niektóre z dziewczyn nie mają już co sprzątać to zapraszam do mnie do tp jeszcze 2 tygodnie a ja tylko kilka prań zrobiłam w tym 1 tylko wyprasowane, nawet do końca sie nie spakowałam wszystko przez tą durną pracę mgr dzisiaj już same poprawki jak tylko oddam prace do dziekanatu to sie zabieram za sprzątanie bo straszne zaległości mam:/ tylko za dużo też nie moge biegać żeby nie urodzić we wrześniu bo 30 obrona
agniecha_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 13:28   #416
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
za lodówką sprzątnęłaś? a jak to zrobiłaś??????
ja to teraz jak kurze ścieram to już nawet po szafkach skaczę więc jakby perfekcyjna pani domu przyszła to i na lodówce i na szafkach kurzu by nie znalazła ale za lodówką nie sprzątałam jeszcze ale jak ją wyciągnąć na środek kuchni żeby za nią posprzątać???

co do łazienki to w sumie mogłabym też się za nią wziąć tylko z moim brzuchem to nie ogarniam kabiny... mamy baaardzo ciasną i maleńką łazienkę a jak dodać do tego mój bandzioch to już miejsca na piruety sprzątającej ciężarnej nie bardzo mamy
Normalnie, odsunęłam ją, ciężka nie jest
Ale syfu tam tyle było, że żałuję, że wszystkich w kuchni nie mogę poodsuwać. A jednak nie mam jak się na brzuchu położyć i chociaż pod nimi sprzątnąć

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-18, 13:30   #417
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no wlasnie RACZEJ zawsze zostaje cien niepewnosci hahaha

ej ej laska nie rozkrecaj sie :P jutro jest moj termin jak cos to poslij mi ten papier bo ja takiego oczekuje a ni ma...
mam nadzieję, że nic się nie rozkręci

Matal dobrze sie czułam, na większość dolegliwości starałam się nie zwracać uwagi.
Ale ostatnio te wymioty to jakaś masakra. Gorzej niż w 1 trymestrze.
Zjadłam obiad i niby lepiej.

Stary 2013-09-18, 13:30   #418
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniecha_17 Pokaż wiadomość
widze że niektóre z dziewczyn nie mają już co sprzątać to zapraszam do mnie do tp jeszcze 2 tygodnie a ja tylko kilka prań zrobiłam w tym 1 tylko wyprasowane, nawet do końca sie nie spakowałam wszystko przez tą durną pracę mgr dzisiaj już same poprawki jak tylko oddam prace do dziekanatu to sie zabieram za sprzątanie bo straszne zaległości mam:/ tylko za dużo też nie moge biegać żeby nie urodzić we wrześniu bo 30 obrona
Ja tak miałam z Edim, nic nie sprzątnięte
5.05.2011 on się urodził, a ja pod koniec kwietnia jeszcze egzaminy zdawałam i mgr pisałam
Tyle, że ja się nie wyrobiłam i broniłam się dopiero w grudniu 2012 Bo po porodzie to już w ogóle się nie mogłam za mgr zabrać

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-18, 13:31   #419
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie, odsunęłam ją, ciężka nie jest
Ale syfu tam tyle było, że żałuję, że wszystkich w kuchni nie mogę poodsuwać. A jednak nie mam jak się na brzuchu położyć i chociaż pod nimi sprzątnąć
ja muszę dzisiaj butelki wyparzyć i laktator, a nie wiem jak sie zabrać za to.

Stary 2013-09-18, 13:32   #420
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
jeszcze ze starego wątku

wiesz co, obudziłam się i czułam dziwne napieranie w pochwie, też siku mi się chciało więc poszłam do wc, tam zrobiłam siku, ale czułam że z pochwy też mi coś wypływa ale nie wydzielina jakaś tylko właśnie przeźroczysta woda, później w łazience tak samo, woda, będziesz czuła w razie czego

tak, rozpuszczalna i mleczko

dzięki wielkie za odpowiedz
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości