|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
Parabelko Dobra Rado - co robić z Le P.? Przeczytaj, prosz, co pisałam w poprz.wyp.
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
w niedzielę złożyłam zamówienie, a dziś już doleciały moje staniki
czarny i beż capłam, leżą super
|
#3813 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3814 | |||
|
Zakorzenienie
|
też mi sie tak zdaje
ale jest dobrze Cytat:
też miałam takie zimne i ciemne biuro, ale od zeszłego tyg nam zmienili miejscówkę i w tej nowej jest ciepło i widno ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3815 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kupilam kurtke w pracy na przystanku
za 49 zł duphy nie urywa ale jest z grubsza taka jak chciałam-tzn krótka i taka eee boxy ![]() no i ta cena..ostatecznie mnie rzekonała smietnikowki nie obfoce poniewaz albowiem pol godziny temu wociłam w robo
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Lalika pisałam kiedyś jakies dyrdymały jakoby pachł mi kurzem, takim Classique, teraz wiem ze on mi pachnie retro - no co ja mogę, tak mi pachnie, staro ![]() Classique też miałam i uważałam za seksi, w czasie przeszłym to wszystko ![]() Na fali zachwytu, zauroczenia człowiek płynie i czuje różne rzeczy, a potem czar pryska tzn zmieniają się po prostu kryteria, paczenie ale na bank jej nie chcesz
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-17 o 23:52 |
|
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno - ryzyk fizyk, rozpakuję, na szczęście nie kosztował 4 stów. No bo do czego to podobne, żebym podchodziła raz na godzinę do szaliczka i wwąchiwała się w niego - podoba się...? czy nie...? A do Dugl. nie pójdę na testy, bo już nie mogę tych samych dziewcząt wciąż oglądać, głupio mi ![]() W ogóle chodzenie po perfumeriach staje się dla mnie coraz bardziej kłopotliwe... bo ja tam nigdy nic nie kupuję, wyglądam jak jakiś zużywacz testerów ![]() Dziękuję Ci za wsparcie - odpowiedź (Win też )
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-09-18 o 00:17 |
|
|
|
|
#3818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do perfumerii to znam to ale ja z wysoko uniesioną głową zawsze z lubością oznajmiam że np chcę sobie przypomnieć dawne zapachy albo szukam czegoś podobnego do .... zakładam że takich jak MY jest więcej ![]() widzę, że niechcący powtórzyłam "z lubością" po Tobie, ale zostawię bo na prawdę robię to z lubością a nie z niczym innym dobrej pachnącej nocy życzę Justyno - nie ma złych wyborów jeszcze dodam - sama tłumaczysz swój perfumeryjny fenomen - "bo to takie niezobowiązujące jest" - otóż to! lubisz lubić, czuć przyjemność, a nie że teraz musimy się naszać dopóki denko nas nie rozłączy Ja wiem że ludzie pasjami spijają flakony, kiedyś im zazdrościłam, bo sama spiłam tylko kilka w życiu, w tym Flowerbomb szt 2 - dziś się dziwię jak to zrobiłąm? Teraz nawet polubiłam tą niestałość, naszanie po kimś używek, zawsze wybieram mniejsze pojemnosci niż większe, coś w tym jest. Już nie chcę mieć spójnej grzecznie stojącej kolekcji. Lubię rotacje, zmiany. Nie potrzebny mi święty perfumowy spokój. Choć w sumie tak byłoby taniej .
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-18 o 00:39 |
|
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
No na pewno w większym mieście jest łatwiej, ale z moją aktywnością i Paryż byłby za mały
![]() męska decyzja - rozpakowałam go ![]() I użyłam. Podoba mi się. A odechceniebezpowodu jest straszne. Nie można nad tym zapanować (?)
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() perfumoholikom chyba się nie udaje - tak z definicji ![]() jest nie i koniec. I trzeba czekać na następne amory.
|
|
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie.
![]() A tak w ogóle to zaczęłam dla Tru portret Angela Likierowego Oraz mam od Niej zamówienie na panienkę w sukni bezowej
|
#3822 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#3823 |
|
To ja :)
|
Obecnie jest na fczasach u Ju
Biedny, biedny podrzutek...O właśnie. Czekam -może przekupię kolegów z pracy, żeby mi drukarkę przestawili, jak im fotki obiecam ![]() Oswajam to Comme des Garcons, no dziwak to zaiste, dobrze Ju mówi ła...
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
dzińdybry
![]() u mnie piękny dzień - pchnę sobie Bal d'Afrique i odzyskuję powerek chyba wiem wiem, że to nei ten wątek ale jakoś tak ni z gruchy ni z pietruchy mam lepszy humor i chcę to upamiętnić w razie jakby się stracił
|
|
|
|
#3825 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() to się dopiero okaże wiesz , szukam czegoś , co by mnie powaliło na kolana tak żebym nie wstała no i nie uznaje słabeuszy ino mocarzy ![]() Cytat:
![]() 2.jak się odniechcewa to zawsze jakiś powód jest . Cytat:
Odkryłam , że aspiryna jest chyba środkiem psychoaktywnym albo ja tak reaguję - jak se wczoraj łyknęłam , to dostałam takiego spida do roboty , ze normalnie pestki derenia skakały po kuchni ![]() A wiewióra za krótko chyba piekłam , bo opadł i zakalca uczynił ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
za wcześnie się pochwaliłam - czarny jakiś dziwny krój i ciut za małe miski ma, będę zwracać
![]() kurde, trzeba było zwykły prosty brać, udziwnione cycniki nie dal mnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-18 o 13:22 |
|
|
|
#3827 |
|
Nindżopesz
|
Dzisiaj listonosz przyniósł mi silk asymmetric dye dress i gothninja hooded black cardigan z wymiany
W nowych łachach (sic!) zaczynam niepokojąco przypominać bezdomnego łowcę wampirów |
|
|
|
#3828 | |||
|
Zakorzenienie
|
ej no wywalcie te opony z tagów
![]() przyjmijmy że nie było tematu ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Cytat:
![]() na razie jednak pachną oudem Ferrari i pachnie mi.... Gustawem
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3830 |
|
BAN stały
|
Oficjalnie ogłaszam otwarcie sezonu na herbatę z cytryną... ![]() Byliśmy wczoraj na "W imię".
|
|
|
|
#3831 |
|
Piers do przodu
|
Melk i jak odczucia? Warto iść??
|
#3832 |
|
To ja :)
|
Nie mówi sie "na wimę", tylko "na wymieniu" :P
|
#3833 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3834 |
|
BAN stały
|
Myślę, że warto
Na pewno kontrowersyjny film i będzie o nim głośno w Polsce, ale brakowało takiego głosu w tej całej dyskusji o klerze, celibacie itd. Bardzo ludzki. No i świetni aktorzy. A, no i ścieżka dźwiękowa - ten utwór wykorzystany w scenie JAK KTOŚ PLANUJE OBEJRZEĆ TEN FILM, TO UPRZEDZAM, ŻE SPOJLER procesji bożocielnej ciekawy efekt.
Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-09-18 o 15:51 |
|
|
|
#3835 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
i ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3836 |
|
Zakorzenienie
|
Wywalone
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i niech się nie traci ![]() Cytat:
foty ! |
||
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
co za dzien, noby wolne, a ani chwili dla siebie, cały gdzieś w rozjazdach, bo ciągle ktoś czegoś ode mnie chce
wracam w końcu do domu, a tu wyłaczyło wodę, miałam iśc się kąpać i myć włosy
|
#3840 |
|
Piers do przodu
|
A może niech będzie załóż gumę na instrument??
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

ale jest dobrze
oczami duszy zobaczyłam Melagu popylającą ulicami Wawy w czołgu z gondolą i gondolierem na wierzchu