Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 21:25   #3361
kzb1
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Dont Know Pokaż wiadomość
Karolinko jak dobrze Cię widzieć
To do mje?
Cytat:
Napisane przez Malwina_89 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Witam nowe PMki

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

W ogóle słyszałyście, co Franciszek powiedział? Coraz bardziej go lubię
No bo to wreszcie jakiś nowoczesny papież, mocno go lubię
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:26   #3362
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
ja próbuje to zmienić ale jakoś taka chyba mam naturę i już za dobra jestem i tyle.
Życie potrafi nauczyć bycia zołzą. Może spotykasz dobrych ludzi

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
To do mje?

No bo to wreszcie jakiś nowoczesny papież, mocno go lubię
ja z każdą jego wypowiedzią też go lubię coraz bardziej ale pierwsze wrażenie jak go wybrali też dobre na mnie zrobił
Stary 2013-09-18, 21:36   #3363
Beezee
Zakorzenienie

Odp: Panny Młode 2015 cz. 7

Maria wspomnialas ze na tej stronie mozna czytac ksiazki ale najpierw trzeba je kupic?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-18, 21:41   #3364
Dont Know
Wtajemniczenie

Myha, nie zazdroszcze uczucia teraz. ja jak słyszę słowo rak to już dostaje trzęsawicy, tak się tego dziadostwa boje.

Ex dla mnie niebieski i dla mojego to cudowny kolor takze oboje na bank bedziemy ze soba zgodni ze to niebieski bedzie milym akcentem

Kzb a zapomnialas ze mnie juz znasz a pewnie nie przyznawaj się

a jeżeli chodzi o papieża, to Franiu może i nie jest tak jak nasz papież, ale to wkońcu człowiek dla ludzi, widać że nie patrzy tylko pieniędzy a czegoś bardziej istotnego, wiara, miłość, dusza - to co powinno być ważniejsze niż tylko wyłudzanie pieniędzy! tłumacząc się zawsze wdowim groszem...

Dont Know jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:44   #3365
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Myha, nie zazdroszcze uczucia teraz. ja jak słyszę słowo rak to już dostaje trzęsawicy, tak się tego dziadostwa boje.

Ex dla mnie niebieski i dla mojego to cudowny kolor takze oboje na bank bedziemy ze soba zgodni ze to niebieski bedzie milym akcentem

a jeżeli chodzi o papieża, to Franiu może i nie jest tak jak nasz papież, ale to wkońcu człowiek dla ludzi, widać że nie patrzy tylko pieniędzy a czegoś bardziej istotnego, wiara, miłość, dusza - to co powinno być ważniejsze niż tylko wyłudzanie pieniędzy! tłumacząc się zawsze wdowim groszem...
no u nas to ogólnie mój ulubiony kolor a tż też go lubi więc dawno szafirowy został okrzyknięty przewodnim głównie chcę go połączyć z białym ale będą też akcenty miętowego
Stary 2013-09-18, 21:50   #3366
Atomoowka
Wtajemniczenie

Wow nie ma szans żebym Was nadrobiła, zaszalałyście dziś.

Kto mi streści o czym było?

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:54   #3367
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
nie było nas jakieś 2,5h, wracamy, wchodzimy do kuchni a tam 2 smugi na suficie na całą długość i leje się ciurkiem. Chyba pękła jakaś rura u sąsiadki, która swoją drogą jest dziwna. Tż sie wreszcie dobił dosłownie do jej drzwi przyszłą zobaczyć ale jak gadaliśmy przestało kapać, czekamy jak wyschnie bo o tej porze juz sie z babka od wspólnoty nie będziemy kontaktować no bo i tak nic nie załatwia. Jazda nawet z żarówki kapało
O rany, współczuję Duże straty?

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
Maria wspomnialas ze na tej stronie mozna czytac ksiazki ale najpierw trzeba je kupic?

Nie Na tej stronie w ogóle się nie czyta książek. To jest jak filmweb, tylko że z ksiązkami. Zaznaczasz sobie, które przeczytałaś, które chcesz przeczytać, które posiadasz itp. Porządkujesz swoje zbiory
U mnie sukces - nareszcie wszystko działa poprawnie i teraz przywołuję w pamięci książki, które przeczytałam

Cytat:
no u nas to ogólnie mój ulubiony kolor a tż też go lubi więc dawno szafirowy został okrzyknięty przewodnim głównie chcę go połączyć z białym ale będą też akcenty miętowego
Kiedyś jak spytałam Tż jaki jest jego ulubiony kolor, to ten na chwilę się zawiesił i mówi: "Czy ja wyglądam na osobę, która ma swój ulubiony kolor?" Po czym stwierdził, że większość mu nie przeszkadza, ale w życiu nie jeździłby np. różowym samochodem

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Wow nie ma szans żebym Was nadrobiła, zaszalałyście dziś.

Kto mi streści o czym było?
Trochę o bukietach, iixi zdała pisemny egzamin, było też o robieniu ręcznie zaproszeń, o butach (głównie roztrząsanie: białe czy kolorowe?), trochę też o tych papierkach do ślubu i nie wiem co jeszcze

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:56   #3368
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość

Nie Na tej stronie w ogóle się nie czyta książek. To jest jak filmweb, tylko że z ksiązkami. Zaznaczasz sobie, które przeczytałaś, które chcesz przeczytać, które posiadasz itp. Porządkujesz swoje zbiory
U mnie sukces - nareszcie wszystko działa poprawnie i teraz przywołuję w pamięci książki, które przeczytałam

Kiedyś jak spytałam Tż jaki jest jego ulubiony kolor, to ten na chwilę się zawiesił i mówi: "Czy ja wyglądam na osobę, która ma swój ulubiony kolor?" Po czym stwierdził, że większość mu nie przeszkadza, ale w życiu nie jeździłby np. różowym samochodem
nie no ogólnie na szczęście się nic nie stało tylko podłoga była mokra no i są te 2 smugi na ścianie, które pewnie będzie trochę widać ale właściciele ogólnie się mało przejmują tym mieszkaniem zadzwoniliśmy no i reakcja jak zwykle "aaa no to jakby się coś działo zadzwońcie, no hehe" także tego

mój tż zawsze mówi, że lubi czarny i niebieski ale nie ma ulubionego koloru ale jak bym wybrała np. coś różowego na ślub albo by było "nie proszę nie rób tego..." albo "och.u.j.ałaś?" zależy jaki miały humor ale ja tego koloru nie lubię więc luzik

Edytowane przez existence
Czas edycji: 2013-09-18 o 21:57
existence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:56   #3369
kzb1
Zakorzenienie

Cytat:

Oj no po prostu, dużo nas, Karolin
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 21:58   #3370
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Trochę o bukietach, iixi zdała pisemny egzamin, było też o robieniu ręcznie zaproszeń, o butach (głównie roztrząsanie: białe czy kolorowe?), trochę też o tych papierkach do ślubu i nie wiem co jeszcze
czuje się wyróżniona

a właśnie przyszłam się pożegnać, idę się zrelaksować i mam nadzieję, że jutro będzie już po wszystkim ale stresuje mnie ten ustny egzamin - nie cierpię takich rzeczy

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:10   #3371
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
nie no ogólnie na szczęście się nic nie stało tylko podłoga była mokra no i są te 2 smugi na ścianie, które pewnie będzie trochę widać ale właściciele ogólnie się mało przejmują tym mieszkaniem zadzwoniliśmy no i reakcja jak zwykle "aaa no to jakby się coś działo zadzwońcie, no hehe" także tego

mój tż zawsze mówi, że lubi czarny i niebieski ale nie ma ulubionego koloru ale jak bym wybrała np. coś różowego na ślub albo by było "nie proszę nie rób tego..." albo "och.u.j.ałaś?" zależy jaki miały humor ale ja tego koloru nie lubię więc luzik
A, no to dobrze

Mój roboczy plan na kolor przewodni to żółty+chaber lub żółty+fuksja i tak się zastanawiam, co na to Tż? Może jeszcze jakby mi się wszystko udało znaleźć w kolorze takiej prawdziwej, mocnej fuksji, to pewnie by się zgodził, ale bardzo często na aukcjach sprzedawcy nie widzą różnicy między fuksją a majtkowym różem i może być ciężko

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-18, 22:17   #3372
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
czuje się wyróżniona

a właśnie przyszłam się pożegnać, idę się zrelaksować i mam nadzieję, że jutro będzie już po wszystkim ale stresuje mnie ten ustny egzamin - nie cierpię takich rzeczy
powodzenia!

my tu o kolorach a mnie woła tż i pokazuje mi jakąś grę, że zbudował w niej dom i basen i ma ten basen jakoś tam przeszklony na dnie i jakieś są wzorki i mówi, że zrobił je z wełny () pokazuje "patrz mam taką wełnę, taką i jeszcze taką" i wskazuje na chabrowy po czym "to nasz ślubny kolor, bo ja Cię słucham"

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
A, no to dobrze

Mój roboczy plan na kolor przewodni to żółty+chaber lub żółty+fuksja i tak się zastanawiam, co na to Tż? Może jeszcze jakby mi się wszystko udało znaleźć w kolorze takiej prawdziwej, mocnej fuksji, to pewnie by się zgodził, ale bardzo często na aukcjach sprzedawcy nie widzą różnicy między fuksją a majtkowym różem i może być ciężko
to jest najgorsze albo coś na zdjęciu wygląda, że Ci pasuje fajne, przychodzi i wtf

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

a wgl jak ja mojemu tż pokażę fuksję to on mówi, że to czerwony więc może Twój też pójdzie tym tokiem myślenia a nie w stronę różowego
Stary 2013-09-18, 22:25   #3373
mariamarysienka
Zakorzenienie

Niestety, mój Tż odróżnia fuksję od różowego i czerwonego, bo bardzo lubię ten kolor i nie raz już go widział w postaci butów, sukienek i szminek (niekoniecznie moich) Powiem więcej - odróżnia nawet kobaltowy od szafirowego i niebieskiego Ale to akurat nie przeze mnie, a przez babki z TkMaxxa, które próbowały mu wcisnąć koszule w tych trzech kolorach, gdy na koniec okazało się, że chodziło mu o błękitną (ale popełnił błąd myśląc, że jest po prostu niebieska ).

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-18, 22:26   #3374
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Dziewczyny czy ktoras z Was uzywa azjatyckich kosmetykow?
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:36   #3375
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety, mój Tż odróżnia fuksję od różowego i czerwonego, bo bardzo lubię ten kolor i nie raz już go widział w postaci butów, sukienek i szminek (niekoniecznie moich) Powiem więcej - odróżnia nawet kobaltowy od szafirowego i niebieskiego Ale to akurat nie przeze mnie, a przez babki z TkMaxxa, które próbowały mu wcisnąć koszule w tych trzech kolorach, gdy na koniec okazało się, że chodziło mu o błękitną (ale popełnił błąd myśląc, że jest po prostu niebieska ).
to są 2 różne kolory!?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4287942 8]Dziewczyny czy ktoras z Was uzywa azjatyckich kosmetykow?[/QUOTE]
próbowałam kilka próbek kremów bb
Stary 2013-09-18, 22:38   #3376
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:

Hym to w sumie nawet ciekawe rzeczy a mi się tam czytać nie chce.
Zaraz idę do wyrka

Ixii gratuluję zdanego egzaminy

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:38   #3377
Konto usunięte

Cytat:
to są 2 różne kolory!?

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

próbowałam kilka próbek kremów bb
i jak? bo zastanawiam sie nad zakupami na azjatyckim bazarze, chociazby tego kremu bb rozowego.
Stary 2013-09-18, 22:43   #3378
amszp
Przyczajenie

Cytat:
my tu o kolorach a mnie woła tż i pokazuje mi jakąś grę, że zbudował w niej dom i basen i ma ten basen jakoś tam przeszklony na dnie i jakieś są wzorki i mówi, że zrobił je z wełny () pokazuje "patrz mam taką wełnę, taką i jeszcze taką" i wskazuje na chabrowy po czym "to nasz ślubny kolor, bo ja Cię słucham"
No nie mogę...

A tak w ogóle to tyle tych bukietów tu dziś dodałyście i do tego wszystkie takie śliczne...że jak tak dalej pójdzie to w 2015 będę tachała ze sobą całe naręcza różnych bukiecików i zmieniała co pół godziny, bo nie będę się mogła na nic zdecydować
Stary 2013-09-18, 22:51   #3379
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
to są 2 różne kolory!?
Według babek z TkMaxxa i mojego Tżta tak Dla mnie to jeden i ten sam

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Dobra, lecę spać. Jutro mnie nie będzie cały dzień, więc mam nadzieję, że tempo nie bedzie takie jak dzisiaj Miłego dnia jutro

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-18, 23:10   #3380
magda_mjt
Zakorzenienie

Aleście się rozgadały zostawić Was na parę godzin i 5 stron . Ale przeczytałam, całkiem szybko

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
moje typy bukietów ślubnych
Pati ten 3 bukiet (różowy ) super! zapisałam sobie

Zrobiliśmy dzisiaj oo taki obiad , ponadrabialiśmy trochę Gotowych na wszystko (i przy okazji kupiliśmy kolejny sezon za oszałamiającą cenę 1.99 funta ), pomęczyliśmy się na siłowni (TŻ mnie nawet pochwalił! ), zaraz kąpiel i do spanka, bo mam na 6 rano do pracy ...

W ogóle super wiadomość dostałam od Bratowej . Ma termin porodu za miesiąc i zapraszają do poznania Bejbika i do pomocy z moim ukochanym, najcudowniejszym bratankiem (vel Starszym Bratem, który za miesiąc będzie miał Brata ).... i tak- już kombinuje jak ten mój wolny weekend w październiku zamienić na wyjazd do Brata na 5 dni . Normalnie cieszę się na samą myśl, musi się udać .
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image (25).jpg (176,6 KB, 15 załadowań)
Stary 2013-09-18, 23:16   #3381
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amszp Pokaż wiadomość
No nie mogę...

A tak w ogóle to tyle tych bukietów tu dziś dodałyście i do tego wszystkie takie śliczne...że jak tak dalej pójdzie to w 2015 będę tachała ze sobą całe naręcza różnych bukiecików i zmieniała co pół godziny, bo nie będę się mogła na nic zdecydować

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4287974 4]i jak? bo zastanawiam sie nad zakupami na azjatyckim bazarze, chociazby tego kremu bb rozowego.[/QUOTE]
no były zadowalające kojarzę, że mnie dość pasował ten ale proponuję Ci zamówić najpierw kilka próbek bo cena jest dość wysoka a może Ci np. kolor nie podpasować i szkoda by było
Cytat:
Według babek z TkMaxxa i mojego Tżta tak Dla mnie to jeden i ten sam

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Dobra, lecę spać. Jutro mnie nie będzie cały dzień, więc mam nadzieję, że tempo nie bedzie takie jak dzisiaj Miłego dnia jutro
no dla mnie też nie będę sobie życia komplikować

magda obiad wygląda zachęcająco
Stary 2013-09-18, 23:19   #3382
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
magda obiad wygląda zachęcająco
Ex wyglądał . To tylko wspomnienie ... Ale, że TŻ twierdzi, że jak ja zrobię ciasto na pizzę to nie ma h*ja we wsi, to przeważnie robię więcej ciasta... i jutro będzie powtórka z rozrywki . MNIAAAAAAAAAAAAAM
Stary 2013-09-18, 23:19   #3383
amszp
Przyczajenie

Obiadek mniam,mniam,mniam...Też mieliśmy dzisiaj taki Chociaż pasowałoby trochę wziąć się za jakieś odchudzanko...

A tymczasem zmykam spać Dobrej nocy PMki
Stary 2013-09-18, 23:23   #3384
existence
Zakorzenienie

wypiłam jedno piwo i też mi się już jakoś chce spać to ten chmiel...
Stary 2013-09-18, 23:48   #3385
Na biurku Oli
Zakorzenienie

Chciałabym z Wami coś popisać, ale przebrnięcie tylu stron jest strasznie męczące dopiero skończyłam czytać, a tu przydałoby się iść spać
Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Zawsze możesz TŻ postawić na krześle
Ja swojego chyba też będę musiała
Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
A propos braku makijażu i fryzury - może nie kompletny brak,ale zachwyciła mnie stylizacja tej młodej : http://blog.anitasuchocka.com/2012/0...lubny-z-lodzi/
Przepiękna kobieta i mega naturalna
Super, ja jednak ze swoją urodą nie mogę sobie pozwolić na takie naturalny look, nie chcę być pomalowana zbyt ostro, ale bez makijażu nie odważyłabym się czubka nosa na tym weselu pokazać

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
o matko ale był taki szał swojego czasu, że panny młode miały krótsze sukienki z przodu i śliczne kozaczki

no te zaproszenia są ciekawe, dostałam szablony od nich, może ktoś chce? w sumie jeszcze na to nie patrzyłam, ale mam wiadomość od nich gdzieś na fb
Czy ja się jeszcze zapiszę na szablon ?
Cytat:
fiat multipla najbrzydsze auto ever moim zdaniem ono jest ładneeee ale z tyłu

no logo takie nooo nasze inicjały i data ślubu ale mam je na winietkach, numerach na stoły, na save the date jest w tym wzorku zamiast inicjałów i daty napisane "zarezerwuj ten dzień" no i w zaproszeniach też bym je chciała jeżeli sama zrobię
Ex, tw auto będzie w twoich koszmarach ślubnych. Zobaczysz! Bo się wysmiewaasz z niego :P

Cytat:
zwizualizowałam sobie na szybko jak by wyglądało zaproszenie gdybym je robiła tą metodą z filmiku
z wstążeczką lub bez
Ja nie mam czasu zająć się swoimi tematami slubnymi, ex nie masz czasem za dużo czaso i nie chcesz zrobić mi moje
Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
hej
ja tylko wpadłam się przywitać i pochwalić, że pisemny dziś zaliczyłam na 3.5 dziękuje za kciukasy 5 to może i nie jest ale wolałam nie ryzykować z zaznaczaniem odpowiedzi i dostaniem ujemnych punktów. no ale miałam najwięcej pkt ze wszystkich zdających jutro jeszcze ustny ale jak usłyszałam kto mnie będzie pytał to trochę mi ulżyło bo chyba najprzyjemniejszy z wykładowców - tzn człowiek spokój no i mnie sama myśl uspokoiła trochę
Zdolniacha Ale że tak powiem, nie spodziewałam się od ciebie innej informacji musiało byc dobrze!

Co do kwiatków, pewnie te, które są tu dłużej pamietają mój szał na wrzucanie zdjęć byłam mocno podjarana organizacją ślubu, teraz mi to przeszło ale wrzucam kilka propozycji, jak mniej więcej chciałabym, żeby bukiet wyglądał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1157746_551698804889623_1394909173_n.jpg (57,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wedding-bouquet-58.jpg (52,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6608123361_ca6d6a492a_o.jpg (32,7 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 72614_10151396215394262_212850160_n.jpg (20,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 58666.jpg (18,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg pastel-bouquet-pink-yellow-blue-grey.jpg (26,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vickystarz120$!x600.jpg (35,7 KB, 1 załadowań)

nabiurkuoli.blogspot.com

Mój facebook
Na biurku Oli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 23:53   #3386
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amszp Pokaż wiadomość
Obiadek mniam,mniam,mniam...Też mieliśmy dzisiaj taki Chociaż pasowałoby trochę wziąć się za jakieś odchudzanko...

A tymczasem zmykam spać Dobrej nocy PMki
Noo, to obiadek (pizza), seriale (vel siesta) i odchudzanko (na siłowni) - muszę uznać ten dzień za doskonale zorganizowany
Stary 2013-09-19, 06:24   #3387
Konto usunięte

dzieki za opinie pewnie tak zrobie. slyszalam o tych kosmetykach wiele dobrego ale troche sie waham.
Stary 2013-09-19, 06:30   #3388
magda_mjt
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4288149 5]dzieki za opinie pewnie tak zrobie. slyszalam o tych kosmetykach wiele dobrego ale troche sie waham.[/QUOTE]

Ja nigdy nie słyszałam o takich kosmetykach

Stary 2013-09-19, 06:56   #3389
okaro
Zadomowienie

obudziłam sie przed chwilą.., jeszcze przed chwilą krzyczałam z radości w śnie, bo dostalam telefon, ż emnie przyjmuja do pracy od przyszlego tygodnia.

Szkoda, że rzeczywistość jest tak brutalna
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 07:00   #3390
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
obudziłam sie przed chwilą.., jeszcze przed chwilą krzyczałam z radości w śnie, bo dostalam telefon, ż emnie przyjmuja do pracy od przyszlego tygodnia.

Szkoda, że rzeczywistość jest tak brutalna
Bedzie dobrze a póki co ciesz sie, ze masz mozliwosc sie wyspać . Swoją droga nie znoszę isc do pracy, jak jest jeszcze ciemno :/. O ile pare dni temu idąc na ta 6 było ciemno, ale juz sie przejasnialo, o tyle dzisiaj jest ciemno jak w du*pie . Miłego dnia!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości