Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. XXI - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na tytuł XXII części naszego wątku wybieram:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna 1 2,17%
Wrześnióweczki już rozpakowane, pora na październikową zmianę 32 69,57%
Wrześnióweczki już za nami, na październik więc czekamy 4 8,70%
Wrześnióweczki wszystkie mamy, na październik więc czekamy 4 8,70%
Jesień-plecień nam przeplata, raz dziewczynkę, raz chłopaka 5 10,87%
Wrześnióweczki dzieci mają, październikowe się rozkręcają 0 0%
Głosujący: 46. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 22:35   #721
rusałka_1
Zakorzenienie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Hipp.

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Co Wy z tymi plackami?

Ja chyba jutro zaczynam znów herbatkę pić... Miałam od soboty, ale mam taki problem z jelitami bez niej, że masakra Bolą, bulgoczą, ani iść do wc, ani nie iść, męczę się strasznie, może ureguluje mnie znów
Już nawet niech na tą szyjkę nie działa
na mnie działa owsianka z siemieniem lnianym i owocami, jak jem codziennie na drugie śniadanie to nie mam problemów

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:35   #722
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna,

Cytat:
W ogóle to czekanie, te ostatnie dni są najgorsze

Mnie dziś złapało pozytywnie na sprzątanie i aktywność, to jakoś minął mi ten dzień, ale strasznie mi się dłuży. Nie lubię niespodzianek, wolałabym wiedzieć, znać dokładną datę, a nie tak "nie znasz dnia ani godziny"
No i ja strasznie niecierpliwa jestem.
No ja tez z tych niecierpliwych a w szpitalu czas mi uplywa chyba z 3 razy wolniej niz w domu Mam nadzieje ze jutro na obchodzie cos konkretnego zaproponuja...
Stary 2013-09-18, 22:36   #723
niebede
Raczkowanie

Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz.

Ej wiecie co? Odkryłam dzisiaj, że oprócz ogromnej uwagi dla małego krasnala nie mogę zapominać o Tż. Byli u nas dzisiaj z nami z rocznym synkiem. Mały siedział koło mnie i się kleił. Potem Tż powiedział, że może jest dziwny, ale wkurzało go to. Był zazdrosny.
Najpierw mnie to zaskoczyło, ale potem sobie przemyślałam i wydaje mi się, że jakoś podświadomie boi się, że zejdzie na drugi plan. Myślałam już kiedyś o tym, że nie mogę skupić uwagi tylko na maluszku, ale teraz wiem, że mocno będę musiała łechtać ego Tż.

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:36   #724
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
O godzinie 9:30 głośnym krzykiem swe przyjście na świat obwieścił Bartosz. Waga 3650, 53 cm, 10 pkt

Katarzyna dziękuje za wszystkie kciuki i nas pozdrawia
GRATULACJE!! Cały dzień czekałam na to info
Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Julek przyszedł na świat o 18.28 18 wrzesnia. Waży 2660 i mierzy 51cm. Jest sliczny i ma czarnego irokeza. Przez cc
GRATULACJE!! A o Ciebie shure to miałam się nawet pytać.
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
już tłumacze

W czasie wykonywania KTG pacjentka dostaje do ręki takie coś do łapki i naciska jak czuje ruch.
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
aaaa chyba zadko sie to stosuje prawda? bo ja pierwszy raz slysze ze jest cos takiego
To raczej nie jest żaden cud, bo w szpitalu gdzie chodziliśy na SR mają na tej ip położniczej. Nawet nam położna anegdotkę opowiadała, że dali o babce i ona zamiast naciskać jak czuje ruch dziecka, to podnosiła to do ust i mówłia "ruch", bo myślała, ze to mikrofon
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
myslisz ze pomoze?? kurna ja juz po schodach od miesiaca latam, sprzatam codziennie, na spacery chodze, siatki tacham i nic... mam wrazenie ze nic sie tam nie posuwa do przodu...
Jak nic, jak szyjki nie ma? Może herbatka z liści malin albo inny pobudzacz jelit? żeby się w końcu skurcze zaczęły
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
szczerze mowiac to tez boje sie opcji cc...juz bym wolala zeby od razu mnie cieli niz mam 4 dni miec wywolywanie a i tak beda ciac...ale polozna powiedziala ze skoro moja mama tez mnie przenosila 2 tyg to to moze byc w genach...
weź nie strasz, bo ja mam 2 siostry i wszystkie 3 byłyśmy sporo przenoszone
Cytat:
eee tam

ja znów nie chcę syna skorpiona. Dlatego muszę się sprężyć do 22.10.

Moje dziecko znów chce wyjść przez pępek.
a moje bokiem mi wychodzi w sensie, że tak się pcha z prawej strony, a nie że mam jej dość czy coś

Postanowiłam być dziś na bieżąco i się udzielać, no i mi teraz zeeeeeszło z nadrobieniem od 14 czy 15, więc nie mówcie, że wątek zmiera
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:37   #725
kama1987
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
No wlasnie tego sie obawiam ze bede teraz tutaj lezeci kwitnac a oni nic robic nie beda... A jak u ciebie z rozwarciem?

U mnie przed masażem były 2 cm, myślę że teraz jest więcej, ale niemam jak sprawdzić:P Jutro idę na KTG ale niewiem czy mi sprawdzą rozwarcie.
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:39   #726
pszczoua
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna,

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
U mnie przed masażem były 2 cm, myślę że teraz jest więcej, ale niemam jak sprawdzić:P Jutro idę na KTG ale niewiem czy mi sprawdzą rozwarcie.
To ja z 2 cm chodzilam juz 2 tygodnie a dzisiaj ten masaz robil przy 3 cm
Stary 2013-09-18, 22:39   #727
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
teraz doczytalam ze twoja mama cie przenosila moze t bedziesz miala podobnie
Mi ostatnio lekarka pytała się jak było w przypadku mojej mamy i że bardzo często córki mają podobnie Moja mama wszystkie trzy ciąże na kilka dni przed terminem, więc mam nadzieje, że pójde w jej ślady

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
katarzyna2811, shure - ogromne gratulacje!!!

Byłam u teściowej na plackach ziemniaczanych - pycha Dostaliśmy też zaproszenie na chrzciny siostrzenicy TŻ. I teraz mamy dylemat... czy coś kupić? czy dać pieniądze? ile? Żadne z nas nie jest chrzestnym, tylko po prostu jedziemy jako goście. Może któraś z Was podpowie co kupić/ile wrzucić w kopertę? Będę wdzięczna, bo nie mam pojęcia jak się zachować
My byliśmy na chrzcinach u bratanka i TZ jest chrzestnym. W sumie kupiliśmy prezenty za około 750zł. Jeden prezent przydatny dla dziecka który sami chcieli kupić, a drugi to złota moneta z JP II (mały ma Paweł na imię). Może być jako pamiątka, a może sprzedać bo to czyste złoto, więc będzie jak znalazł na pierwsze piwo
Ja jestem zwolenniczką prezentów, bo kase to się wyda na pieluchy i tyle je dziecko będzie widziało, ale wiadomo, ze kazdy na to inaczej patrzy więc zależy od Was i rodziców maluszka. Tak czy siak, myślę, że 200-300 zł to ok..

Cytat:
dziewczyna z terminem na początek listopada się rozpakowała.
To wcześnie bardzo..
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:41   #728
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
na mnie działa owsianka z siemieniem lnianym i owocami, jak jem codziennie na drugie śniadanie to nie mam problemów
No tylko ja nie mam zatwardzenia, bo normalnie do wc chodzę, tylko mnie całe jelita bolą, wzdyma mnie, przewala się, mega nieprzyjemnie i hemoroidy bolą dodatkowo
A ja chcę chlebek upiec na dniach, taki z ziarenkami, to on też mnie nieźle reguluje, ale czekam na zaczyn od przyjaciółki, bo mój dawno temu zepsułam, a nie umiem sama takiego dobrego zrobić, bo go się odkłada zawsze przy pieczeniu chleba

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Postanowiłam być dziś na bieżąco i się udzielać, no i mi teraz zeeeeeszło z nadrobieniem od 14 czy 15, więc nie mówcie, że wątek zmiera
No... w porównaniu z czasami, jak produkowałyśmy po 900 postów dziennie, to dziś bez szału

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:41   #729
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Potwierdzam Ja jem bez owoców i jest ok, dużo błonnika.
I jeszcze pół kubka ciepłego mleka na śniadanie też mi pomaga.
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:42   #730
matallewar
Zakorzenienie

Policzyłam, że tylko ok. 450 postów dziś było, aczkolwiek to nieźle jak na "zamieranie" wątku

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-18, 22:55   #731
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, teraz tydzień temu mieliśmy ostatnią - spóźnioną - dawkę:
http://www.leki-informacje.pl/lek/ep...evenar-13.html
no to wlasnie ta mamy refundowana, tyle ze jakos slabo o niej w necie pisza. Edzik nie mial zadnych skutkow ubocznych ?

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
Julek przyszedł na świat o 18.28 18 wrzesnia. Waży 2660 i mierzy 51cm. Jest sliczny i ma czarnego irokeza. Przez cc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratulacje!

Cytat:
już tłumacze

W czasie wykonywania KTG pacjentka dostaje do ręki takie coś do łapki i naciska jak czuje ruch.
w szpitalu kazali mi klikac na to co samo ktg zapisywalo ile mloda sie rusza to ja tylko 2% czulam

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość

my po wizycie, Hania zdrowa tylko faktycznie ma trochę wydzieliny w nosie, którą mamy płukac i odciągac. no i obserwować młodą, czy nie robi się gorzej
a no i powiedziała żeby przemyśleć szczepienie na pneumo z racji starszej chodzącej do żłobka. no i mam zagrychę
no my wlasnie bedziemy Amelke szczepic na pneumokoki a Blanke bede szczepila na ospe.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 22:57   #732
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no my wlasnie bedziemy Amelke szczepic na pneumokoki a Blanke bede szczepila na ospe.
a czemu macie pneumo za free

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 23:01   #733
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
no to wlasnie ta mamy refundowana, tyle ze jakos slabo o niej w necie pisza. Edzik nie mial zadnych skutkow ubocznych
Nie, wszystko ok
Jedynie teraz 2-3 dni miał lekkie zaczerwienienie w miejscu wkłucia

Elenkę też zamierzam Prevenarem szczepić od razu, bo nie wiem, czy do żłobka nie pójdzie, a wolę nie ryzykować, za dużo się zasłuchałam o dzieciach zarażonych pneumo od koleżanki pediatry.

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Zostały mi 62 posty do porodu
Muszę się pilnować, żeby jutro nie pobić magicznej liczby, bo jeszcze urodzę, a to paskudny 19

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-18, 23:05   #734
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
a czemu macie pneumo za free
a bo mamy taka fajna pediatre ktora sama zaproponowala ze zrobia tak, zeby i pneumo bylo za free i ospa generalnie pneumo dlatego ze starsza chodzi do zlobka i syf moze przyniesc do domu a Amelka ma wade serca ktora ewentualnie moze byc korygowana operacyjnie i to tez jest argument dla sanepidu za tym zeby bylo refundowane. a ospa dlatego ze Blanka przedszkolna i ze mlodsze rodzenstwo.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 23:09   #735
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
No tylko ja nie mam zatwardzenia, bo normalnie do wc chodzę, tylko mnie całe jelita bolą, wzdyma mnie, przewala się, mega nieprzyjemnie i hemoroidy bolą dodatkowo
A ja chcę chlebek upiec na dniach, taki z ziarenkami, to on też mnie nieźle reguluje, ale czekam na zaczyn od przyjaciółki, bo mój dawno temu zepsułam, a nie umiem sama takiego dobrego zrobić, bo go się odkłada zawsze przy pieczeniu chleba

---
już rozumiem

z tymi postami to ja nie wiem czy dasz radę jutro

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-09-18, 23:21   #736
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
już rozumiem

z tymi postami to ja nie wiem czy dasz radę jutro
Żarty żartami, ale moim życiem za często rządzą Prawa Murph'ego
"If anything can go wrong, it will go wrong"

Ale mnie boli leze i próbuje zasnąć, ale aż mnie skręca od tych jelit

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-18, 23:35   #737
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Żarty żartami, ale moim życiem za często rządzą Prawa Murph'ego
"If anything can go wrong, it will go wrong"

Ale mnie boli leze i próbuje zasnąć, ale aż mnie skręca od tych jelit

skończyłam prasować na dziś. Ja nie wiem czy ja jestem taka powolna, czy mam tyle tych ciuszków, że jestem dopiero w okolicach 1/4

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-09-18, 23:41   #738
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:

skończyłam prasować na dziś. Ja nie wiem czy ja jestem taka powolna, czy mam tyle tych ciuszków, że jestem dopiero w okolicach 1/4
Ja prasowałam co najmniej tydzień codziennie

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-19, 00:00   #739
rusałka_1
Zakorzenienie

halo, halo jest tu kto?

zapuściłam sobie Bitwe o Dom bo spać mi się nie chce

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-09-19, 00:04   #740
Cierpliwosc
Zadomowienie

Puk, puk! Tu już taka cisza?
A rano wstaną i będą narzekać, że nie umiały spać

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
halo, halo jest tu kto?

zapuściłam sobie Bitwe o Dom bo spać mi się nie chce
Mi tez się nie che, chłop mi padł, Sara wypięła dupkę i przestała już nawet kopać, a moje oczy jak na zapałkach

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Może by tak z nudów zacząć rodzić
Stary 2013-09-19, 00:05   #741
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. X

Katarzyna, shure gratulacje

Samba, Ciebie mama przynosiła,a ja urodziłam się 2 tyg przed tp. I dlatego od jakiegoś czasu myślę, że może moja gin niepotrzebnie nadmuchała sprawę z tą moją szyjka. Może i u mojej matki szyjka zaczęła się znacznie wcześniej do porodu przygotować i powoli się skracała, tylko wtedy nie badano tak i nikt takiej paniki nie siał. Ona pracowała prawie do końca, dojeżdżała co dzień do pracy PKSem. I nie miała żadnych przepowiadaczy czy innych cudów. Wzięło ją nagle.
Może po prostu szyjka wtedy jej się całkiem już zdegradowała i zrobiło się na tyle duże rozwarcie, że doszły jej skurcze i wzięło ją. A mnie ten proces krążek wstrzymał.
No, ale jak było na prawdę nie wiem. To tylko takie moje podejrzenia. Możliwe też, że przy drugim dziecku miałaby już wcześniaka, jeśli jeszcze szybciej ta szyjka zaczęłaby się przygotowywać...
No, ale to wciąż mogę brudne insynuacje...

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-09-19, 00:14   #742
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Katarzyna, shure gratulacje

Samba, Ciebie mama przynosiła,a ja urodziłam się 2 tyg przed tp. I dlatego od jakiegoś czasu myślę, że może moja gin niepotrzebnie nadmuchała sprawę z tą moją szyjka. Może i u mojej matki szyjka zaczęła się znacznie wcześniej do porodu przygotować i powoli się skracała, tylko wtedy nie badano tak i nikt takiej paniki nie siał. Ona pracowała prawie do końca, dojeżdżała co dzień do pracy PKSem. I nie miała żadnych przepowiadaczy czy innych cudów. Wzięło ją nagle.
Może po prostu szyjka wtedy jej się całkiem już zdegradowała i zrobiło się na tyle duże rozwarcie, że doszły jej skurcze i wzięło ją. A mnie ten proces krążek wstrzymał.
No, ale jak było na prawdę nie wiem. To tylko takie moje podejrzenia. Możliwe też, że przy drugim dziecku miałaby już wcześniaka, jeśli jeszcze szybciej ta szyjka zaczęłaby się przygotowywać...
No, ale to wciąż mogę brudne insynuacje...

Ech, Ty to już pewnie przerobiłaś z tysiąc schematów "dlaczego i po co?"
Stary 2013-09-19, 00:17   #743
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X

Cytat:
Ech, Ty to już pewnie przerobiłaś z tysiąc schematów "dlaczego i po co?"
Czy ja wiem... Po prostu teraz po czasie uważam, że z pewnych spraw lekarze zrobili z igły widły. A generalnie często takie kwestie jak porody czy ciąże wychodzą genetycznie. Stąd moje podejrzenia

Stary 2013-09-19, 00:26   #744
Cierpliwosc
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Czy ja wiem... Po prostu teraz po czasie uważam, że z pewnych spraw lekarze zrobili z igły widły. A generalnie często takie kwestie jak porody czy ciąże wychodzą genetycznie. Stąd moje podejrzenia

Zgadzam się, że teraz jest takie jakby przewrażliwienie i może nawet krążek miałaś na wyrost, ale z drugiej strony lepiej chyba przenosić i być pod stałą kontrolą w ciąży niż urodzić wcześniaczka i dobre 2 miesiące tłuc się po szpitalach i martwić czy moje dziecko kiedyś będzie w pełni sprawne, zdrowe itd.
Stary 2013-09-19, 00:28   #745
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:

Może by tak z nudów zacząć rodzić

hmm ty możesz, na mnie jeszcze za wcześnie

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-09-19, 00:45   #746
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
hmm ty możesz, na mnie jeszcze za wcześnie
no tak, ale szkoda mi Tż budzić, tak słodko śpi

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Podjęłam męską decyzję - idę spać

Dobranoc
Stary 2013-09-19, 00:57   #747
rusałka_1
Zakorzenienie

ja też, dobranoc

Jaś, 22.10.2013 r.

Stary 2013-09-19, 01:48   #748
matallewar
Zakorzenienie

Odp: Czop odchodzi, skurczyk trzyma, to znów poród się zaczyna, mamy IX-X 2013, cz. X

Wy idziecie.spać, a ja nie śpię...

---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Nadal mnie brzuch boli, co nie przysne, to mnie budzi, do tego się napina, młoda kopie, ala

---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Mam skurcze co 3-4 minuty bolą. Liczę dalej i zaraz idę po no-spa...

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ----------

Wiem, ze to durne myślenie, ale jak ona ma.sie dziś rodzic, to niech się rodzi, ale błagam niech ta durna 19 będzie po raz pierwszy szczęśliwa

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-09-19, 02:02   #749
inwersja
dryfuję słowami

Ja też wciąż nie śpię, bo wieczorem przysnelam. Może zaraz spróbuję zasnąć, bo film mi się skoczył.

Matal jeśli dziś urodzi się malutka to sam fakt urodzin odczaruje Ci tę 19

---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

Poza tym wyjdzie na to, że sama padniesz ofiarą pełni

Stary 2013-09-19, 02:10   #750
matallewar
Zakorzenienie

No ja mam nadzieję, ze mała czarodziejka odczaruje tego pecha. Od godziny bez przerwy skurczy, ok. 3,5 minuty przerwy. Muszę się zebrać po no-spa, ale średnio mam siłę

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości