|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Moja nie jest taka typowo plastyczna ale nawet gdyby była to co mi tam
robie co chce
|
#752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to do Ciebie do kliniki przyjadę ![]() A poza tym to podchodzisz do sprawy spokojnie,bo bardzo rozwaznie do tematu podeszłaś Powinnaś tu świecić wzorem dla innych, jesteś naprawdę oczytana w temacie,a jednocześnie nie zarozumiała,co miało tu już miejsce![]()
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co, dziwne to jest. Te dziewczyny co nie maja nic lub prawie nic marza o naturalnie wygladajacych piersiach, niestety czesto nie moga tego miec a te co maja spore wyjsciowki chca takiej sztucznosci ktora dostaja te pierwsze...nie ma sprawiedliwosci na tym Swiecie
|
|
|
|
#754 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
![]() Majka, a to Ty masz mieć poprawkę w listopadzie?!! O Matko! Aż tak źle to nie widzę,żeby było,co by na poprawkę się miało się kwalifikować...no ale może "na żywo" to inaczej wyglada
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczę, że wybrałaś odpowiedniego lekarz ai oczywiście będę trzymać kciuki by wyszło tak jak sobie to wymarzyłaś
|
|
|
|
|
#756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Witajcie!
Jutro ok 10 konsultacja jupuiiiiiiWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#758 |
|
Raczkowanie
|
tak tak zrobię jesli mi nie da to pojde do ginekologa po zwolnienie
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to jest wszystko na przekór ![]() Bo to powinno być na zamówienie,że chcę mieć duże cycki czy odstający tyłek,a nie tak niesprawiedliwie,że trzeba płacić za to co inne mają za darmo he he ![]() Dodam fotki za chwilę zainteresowanym ![]() Ostatnio jakoś źle się czuję na Naszym forum ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
no coś ty tysiak ;*
głowa do góry niczym się nie przejmuj
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Amorcio, powodzonka
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiaczku, Ilonka pisala do mnie i o moim podejsciu do mojej operacji. Troche sie juz znamy, widujemy sie w tych samych miejscach, dzieci maja tych samych lekarzy itd
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam foto...żebym ja miała o tych cyckach moich myślenie takie jak patrzę na nie na zdjęciach to nie myślałabym o żadnych poprawkach...
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
aleee e tam,ja wiem,że taka nie jestem i będę trzymała kciuki za operację każdej z Was![]()
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Tysiaczku pomyśl tylko, że zdjęcia nie kłamią
Jeśli na zdjęciach Ci się podobają, to w rzeczywistości tym bardziej powinny
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiaczku to sie odnosi do tego cobylo na forum duuuzzo wczesniej
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maluch mi się pochorował i jutro zostaje w domku... ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- W takim razie bardzo się cieszę i myślę,że nie masz do mnie żadnej urazy...
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczynki
Tysiak nikt do Ciebie nie powinien miec zdanej urazy kochana glowa do gory dla dziewczyn chodzilo o cos innego jestem stala bywalczynią tego forum ze tak powiem i powiedzmy ze wiem o co chodzi![]() A tak na marginesie jest nas tu duzo kobiet i tak sie dziwie ze potrafimy sie dogadac laczy Nas wspolny cel-piersi. Umiemy sie wspierac poieszac itp wiec oby na ty forum bylo tak juz zawsze![]()
|
#768 |
|
Zakorzenienie
|
Amorcio odpisałam pod komentarzem
![]() Niestety młodsza nie będę,jutro kończę 30-stkę
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#771 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szczesliwa.. ja mialam mega obwisly...i duzo rozciagnietej skory. Chcialam efekt taki jak Wy macie i caly czas lekarzowi mowilam, ze nie chce duzych tylko ladne i sterczace... ehh no i jestem niezadowolna na maxa ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Majka, byłoby fajnie gdybyś wstawiła swoją wyjściówkę-jak nie robiłaś to poproś doktorka o przesłanie-wtedy będziemy wiedziały czy aby takiego efektu można się było spodziewać-nie wiem czy miałas obwisłe swoje cycuchy czy brak w ogóle biustu?! Ty jesteś po ciąży,bo już nie kojarzę? NA tym zdjęciu jak się pochylasz to widać,że są równe ale w dalszym ciągu moim zdaniem to świeże piersi jak któraś tu napisała,uważam że jednak trzeba jeszcze czekać do całkowitego efektu-pamiętasz,co Ci pisałam na priv... [/QUOTE]nie mam niestety wyjsciwoki prosilam lekarza to mowil ze da mi na next konsultacji czyli 5 listopada... jezeli moge sie posluzyc to mialam podobne do majeczki..moze bardziej rozciagnieta skore mialam ( bvo kiedys mialam biust o ok 3-4rozm wiekszy. Pozniej mocno schudłam i ciaza i zostakly mi worki wielkosci B-C ze skora jak u babci---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Majka, a to Ty masz mieć poprawkę w listopadzie?!! O Matko! Aż tak źle to nie widzę,żeby było,co by na poprawkę się miało się kwalifikować...no ale może "na żywo" to inaczej wyglada [/QUOTE]tzn jak bylam u niego 5wrzesnia to powiedzialam mu ze mam wrazenie ze one nadal wiszą troszkę.. a onm tak spojrzal i powiedzial: najwyzej jakas poprawke zerobimy... jak zapytalam: SLUCHAM?? stwierdzil, ze źle to ujął i chce mnie zobaczyc za 2msc-e bo wtedy powinien byc juz widoczny efekt.. no ale skoro tak powiedział no to widzial ze cos sie nie tak uklada jak powinno ;/ Edytowane przez majka.bzzz Czas edycji: 2013-09-18 o 23:21 |
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Dziękuję bardzo Kochana
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#775 |
|
Rozeznanie
|
Tysiaczku wszystkiego co najlepsze
![]() A ja Cię z tym rozmiarem rozumiem. Moje też wydają mi się małe, jak siedzę w wannie to wydają mi się takie jak przed operacją. Ale za to na zdjęciach widać, że wcale małe nie są, w lustrze też widać, że są naprawdę duże. No i wystarczy przejść się na basen czy plażę, to praktycznie nikt nie ma tak dużych piersi jak ja. Więc to wszystko siedzi w głowie. Bo nasze piersi są naprawdę za**biste ![]() Porównaj sobie staniki sprzed i po, zaraz Ci się buzia uśmiechnie, ja tak robię ![]() Wczoraj mierzyłam bluzkę, rozmiar wydawał się ok, no ale byłam w stanie zapiąć tylko dwa dolne guziki Więc nasz obraz w głowie nijak ma się do rzeczywistości
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Oh jesiennie, mokro, ciemno i zimno...
Widzę, że temat oceny wielkości swoich piersi się pojawił przewijał się tu wiele razy, co chyba świadczy o tym, że jest powszechny i prędzej czy później nasze patrzenie na rozmiar się zmienia. I ja Wam powiem, że teraz moje też wydają mi się mniejsze tzn wiem, że są takie same, ale nie przeszkadałoby mi gdyby były trochę większe tyle, że mam świadomośc, że to mogłoby już nie wyglądać tak fajnie... Jedyny znany mi na to sposób to garderoba. Mam takie ciuchy, w których mój biust wydaje się mmm... duży Tylko, że muszę w końcu się zaopatrzyć w stanik do większych dekoltów bo póki co same sportowce i "półsportowce" noszę. Boję się tych fiszbin cholernie.. Także biustu jako tako do siebie "nie zbliżam" (rowka brak). Ale jeden taki bardziej wycięty staniczek bym sobie sprawiła... może z jakąś elastyczną fiszbiną.. ? Macie ostatnio jakieś odkrycia w tym temacie?Unsafe.. kupowałas może coś ostatnio w Bielsku? |
|
|
|
#777 |
|
Raczkowanie
|
tysiaczek wszystkie najlepszegooooooooooooooo ooooooooo
)
|
|
|
|
#778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale rozumiem co masz na mysli pisząc, że jak patrzysz w lustrze to wydają się małe a na zdjęciach już jest inaczej. Ja przy swoich maluchach mam podobnie, oczywiście przy Twoich to są naprawdę maluszki ale coś w tym jest ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- I oczywiście wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i zdrowia przede wszystkim!
|
|
#779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z elastyczna fiszbiną zobacz np Rich Desire W z Triumpha albo Modern Desire - tylko nie wiem jak u nich obwodowo to wyglada, bo u mnie w sklepie babka nie była zorientowana od jakiego obwodu się zaczynają a najmniejszy miała 80 :/ Inne z elastycznymi, które znam to ma alles - seria mama ale to są karmniki - czyt. biustonosze dla karmiących , nosiłam po ciąy - bardzo fajne
|
|
|
#780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

robie co chce 

Powinnaś tu świecić wzorem dla innych, jesteś naprawdę oczytana w temacie,a jednocześnie nie zarozumiała,co miało tu już miejsce
moje ogólnie są już ok,ale dla mnie są za małe i chciałabym okrągłe,zastanawiam się czy wymienić implanty czy odczekać z rok chociaż...Rozum podpowiada poczekać...

/25.06.2013r.

tyle, że mam świadomośc, że to mogłoby już nie wyglądać tak fajnie... Jedyny znany mi na to sposób to garderoba. Mam takie ciuchy, w których mój biust wydaje się mmm... duży