|
|
#17281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
kolejna porcja:
1- ogladałyście "Poranek kojota"? Ebi udaje że ma kontakt z bazą ![]() ![]() 3- jeżeli to jedna z jego byłych dziewczyn to mam dobre wieści- MAMY U NIEGO SZNSE ![]() 4- ten dzieciak wygląda jak czyste zło ![]() 5- uwielbiam to zdjęcie (mimo... hmmm... żelu??) 6- to też lubię
|
|
|
|
#17282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17283 |
|
Zakorzenienie
|
następne
![]() 1- mundialowa fryzurka pilnie poszukiwana!! 2- to tez jest ciekawe ![]() 3- chyba mu sie pepsi zwróciła ![]() 4- literki przeszkadzają co?? ![]() 5- Miruś wyglada trochę jak Zbyszek Wodecki 6- Ebi wyrywa towary
|
|
|
|
#17284 |
|
Zakorzenienie
|
eh niestety nie da sie sie obejrzec wywiadu z Ebim
|
|
|
|
#17285 |
|
Zakorzenienie
|
następne
![]() 1- zawsze sie zastanawiam czy to po lewo to on czy ona... 2- bawia sie gumą z majtek 3- intensywny, wyczerpujacy trening I Jacuś na I planie ![]() 4,5- nawet nie wiem skąd mam te zdjęcia... chyba z grona ![]() 6- słodkie
|
|
|
|
#17286 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam po niemiecku i tak nic kompletnie nie czaje więc nawt jakby gdzieś była bramka do zalogowania to bym jej nie znalazła
|
|
|
|
#17287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17288 |
|
Zakorzenienie
|
to co?? Jeszcze?
1- eee??? co on mu robi ![]() 2- sześciopak I boski Romek w tle 4- Patysio specjalnie dla Was ![]() 5- jedno z moich ulubionych zdjęć!!!! 6- moze jestem okropna... Ale pamietacie ten kawał o pedałach... A ON LEŻY I MARZY ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#17289 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie
![]() juz mi sie nie chce wklejać ![]() 1- Chyba to nasze żulerstwo jest zaraźliwe 2- rozczula mnie to zdjęcie
|
|
|
|
#17290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ucieszy się, że jest taki wypromowany w Polsce ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#17291 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Karolcia fajne fotki
na tym z ta pacjentka w lokowanych wlosach przypmina mi mojego kolege ja chce wiecej Magda twoj opis mi tez sie spodobal ![]() I boskie Patyra, asz asz edit. wiecie, tez bym pokrecila tate zeby smignac do Wronek. a ile z wronek do Poznania jest km? z 30?, ja do w. mialabym ze 220km to gdzies 3h jazdy. ciekawe czy by sie zgodzil
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#17292 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie pamietam skąd mam te fotki z treningów... Ale przejżę jeszcze raz zbiór tych 635 zdjęć Ebiego
i może znajde jeszcze jakie.ś z treningu
|
|
|
|
#17293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.zaglebie-lubin.pl/www/gal...12.2006/53.jpg patrzcie na to
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#17294 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo fajne zdjęcia, niektórych z nich nigdy nie widziałam. Masz jeszcze takie niespotykane. Chętnie obejrzę
|
|
|
|
#17295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale wiesz co Karola zabije Cie za te fotki - szczegolnie te z mundialu... on wtedy tak fajnie wygladal... brak mi powietrza
|
|
|
#17296 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam jeszcze coś z treningów kadry...
1- for Olunia bo z Arczim ![]() 2,3- ofkors z Krzyniem 5- chyba sie całkiem dobrze bawią na tych treningach ![]() 6- Ebi akrobata
|
|
|
|
#17298 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to Mało! Słuchajcie sensowne panienki Prawdziwy król EBI tu stoi Uwielbiam, kiedy laseczki wprawiają w ruch wesołe ciałka Gdy ruszacie bioderkami, róbcie to słodko smacznie i zdrowo Zgoda? Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Gdy słodka jest, bez makijażu ma być Figure ty masz, dla faceta już się liczy [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Ten cudowny wdzięk I długi lęk Gdy się budzę za te cuda każdy by pękł [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Powab!] Macie w sobie to, jak titanic nas ciągniecie na samo dno [Powab!] Wy macie w sobie takie coś, my faceci tak jak leci nie mamy dość [Whoa!] Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Wyginam śmiało ciało Dla mnie to... Mało! itd edit: nie chce mi poprawiac calosci - mozecie chociaz sprawdzic w slowniku znaczenie poszczegolnych slow
|
|
|
#17299 |
|
Zakorzenienie
|
4- prosze zwrócić uwagę na to jakież ciekawe zdjęcie
![]() ![]() ![]() ![]() 5- grają z Jacusiem w łapki
|
|
|
|
#17300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17301 |
|
Zadomowienie
|
na 4zdjeciu ten co sie za krocze trzyma to Rasiak????
jaki zadowolony...
|
|
#17303 | |||||
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u mnie jest trochę więcej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ołk, ja zmykowywuje na meczyk wiejski ciekawe czym zaskoczą nas dzisiaj piłkarze Milanu całuski
|
|
#17304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widziałam tego wczesniej!! Kołek struga ![]() ![]() ![]() ![]() MES!! ILE ZDJĘĆ!!! Nie no to ja sie staram ograniczać i raczej wybieram tylko te co mi sie podobaja jak na nich wyszedła lbo jakies śieszne bo tak to bym nie wyrobiła ![]() OK!! Ja uciekam ladies ![]() Ide na obiadek rodzinny
|
|
|
|
|
#17305 |
|
Zadomowienie
|
taaaa on chyba bardzo lubi ten rozaniec
![]() oooo fuuuuuuuuuuuuu Ty... Ty.... masz brzydkie mysli
|
|
#17306 |
|
Zakorzenienie
|
O, ale dużo fotek. A ja miałam ostatnio myśl, żeby wywalić wszystkie fotki piłkarzy, które zawalają mi chyba z pół dysku, żeby mój komputer wreszcie normalnie działał, ale teraz mam lepszy pomysł - zgram wszystko na płytki
![]() Edit: Właśnie pisałam na GG z najza***istszym sternikiem i instruktorem żeglarstwa na Mazurach Chyba jadę z nim w lipcu na dwutygodniowy rejs ![]() Dobra, to było zupełnie nie na temat, więc zakorektoruję. Ale musiałam to napisać, bo mi odwala. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-05-06 o 15:50 |
|
|
|
#17307 |
|
Zakorzenienie
|
Wow Karola dzieki za fotki
duuuzio tego Ja go lubie ![]() Mes ja tez ide na mecz tylko ze nie na wiejski ale na piata lige
|
|
|
|
#17308 |
|
Zadomowienie
|
Udąło mi sie scignac ten wywiad z Ebim, ale tak jak mówiła Tri trzeba nalezec do klubu BVB, aby móc go obejrzec"Dieses Video ist exklusiv für Mitglieder im BVB CLUB: Username:
Password: " Edit: Jutro pierwszy egzamin w tej sesji, trzymajcie ( własnie biorę sie za kawe i piekna noc przede mna )Może pomoże mi energia z tej sławnej piramidy?
Edytowane przez Gwiazdka20 Czas edycji: 2007-05-06 o 17:08 |
|
|
|
#17309 |
|
Raczkowanie
|
Hej niech ja tylko dorwę Tri !!!
Miała zdjątka trzesnąć ... Ja swoich nie dam bo nie ma mi kto zrobić heheDobra spadam sie uczyć, Narson ![]() i Cmokole
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17310 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzięki za te wszystkie foty... niektórych nie miałam... A jako iz moje zbiory liczą ponad 2 000 zdjęć to myslalam, że niczym mnie nie zadziwisz... a tu proszę... niespodzianeczka ![]() Za to tę fote http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4288067 mam podpisaną "Pieski Janasa" Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

co on mu robi

jaki zadowolony...