|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Dzień dobry
![]() W końcu nie pada deszcz ale słońca też brak wstałam po 7, wypiłam kawkę, teraz piję drugą posprzątałam w kuchni i zaraz będę łeb myć (codzienny rytuał Powiem Wam niusa akurat jak mi się prostownica zepsuła i jak miałam zamiar zadbać o kudły bo producent obiecuje cuda na kiju, a ja w to wierzę ![]() Cytat:
ale ja uparcie szukałam zielonych i jakoś przeszłam obok nich bez entuzjazmu spódniczka też super! a jaki to materiał jest? Dobrze się układa? Lubię takie spódniczki i nie wiem czy się nie skuszę ![]() ![]() Cytat:
ja lubię takie domowe z pieczarkami i serem zrobione w naszym grillu elektrycznym, bo jest taka opcja już się nawet nie zagłębiam ile to miało kcal, ale pewnie mnóstwo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
a gdzie się czesałaś? No i co w końcu robiłaś? Koczka? aaa, i miałam pytać: kupiłaś tego Revlona czy czymś innym się podkładowałaś? ![]() Zupka wyszła pierwsza klasa cały gar poszedł tatuś tak zachwalał, że zjadł 3 talerze jak z pracy wrócił ![]() Cytat:
swoją drogą dawno nie robiłam, może namówię mamę w przyszłym tygodniu muszę mieć jakiegoś sprzymierzeńca, bo nie wiem czy reszta domowników będzie happy chodzą też za mną pierogi z jagodami No lody są wyborne co rusz to wynajduję nowe przepisy i wypróbowuję Weź, ja przez to siedzenie w domu to taka wymemłana chodzę, że żal w lustro patrzeć ale tego bym nie znieeesła
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale Ty jesteś piękniejsza i proszę o zdjęcia no proszęęęęę ładnie ![]() Cytat:
to teraz masz spamować! u nas też pogoda do ciągle lało dziś nie pada, ale rewelacji nie ma ![]() Ucz się ucz, na pewno przyniesie to efekty i wyjdzie Ci to na dobre ![]() Super, że przestałaś przejmować się dietką, w sensie ważenia i pilnowania cyferek ja też się kieruję zasadą spodni jak się robią za ciasne to sygnał, że trzeba przestać wpier.dalać
|
||
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki męża nie ma i dzieciaki zajęte dziadkiem to masz tu być Ja i tak Cię podziwiam za ten niemiecki, bo naprawdę pięknie sobie radzisz dla mnie to dopiero czarna magia, bo nigdy się go nie uczyłam i każde słowo brzmi dla mnie jak rozkaz rozstrzelania ![]() Niedobrze z tym kolanem... ale mam nadzieję, że ortopeda pomoże ![]() Dobra dobra, chuda to jesteś Ty! figurka jak marzenie Ja narzekam głównie na brzuch, brak talii i flakowate ciało na szczęście umiem to jakoś maskować, tyle dobrego
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i gratuluję zdobycia Śnieżki A masz jakieś zdjęcia dla nas? Trzymam za fryzjera daj znać co i jak ![]() pipson gdzie jesteś? przygniotły ją papierzyska?
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
Ja stoje nad waga i rycze... Waze 54,6 kg
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana moja
nie rycz
|
|
|
|
#4628 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.Wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć.
Ewelcia Nie mam pojęcia jak tam jest z dostawami,bo jadę raz na dłuższy czas i wczoraj akurat nic ciekawego nie było
kupiłam tylko kopertówkę.Alllle za to,okupiłam się na bazarku budżet dwukrotnie przekroczony
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
foty chcemy
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
starość--nie radość ![]() Trzymam za fryzjera i daj znać jak poszło.---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- nie beksiaj spadnie tak szybko jak wzrosło.---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- zara bedzie
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja dałam (mimo sapania i prawie płakania ![]() To czekam
|
|
|
|
|
#4632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Zwlekłam się z łóżka, wkońcu dostałam @ (po 44 dniach
) i umieram z bólu Teraz Was poczytałam, umyje włoski i nałożę maskę, bo całą noc miałam nabalsamowane ![]() Cytat:
A Ślubne Wojny też miałam oglądać i całkiem wyleciało mi to z głowy ![]() Cytat:
Ale Ci się poszczęściło z tą prostownicą ! Super, gratuluje Też bym chciała ![]() Cytat:
A ja jestem zmarźlak i już chce ją nosić Ma w środku odpinane futerko to dodatkowo będzie mnie grzało A spódniczka super się układa jestem z niej bardzo zadowolona, a materiał to 50% bawełna, 47% poliester, 3% elastyn polecam ją No i do czarnych rajstopek akurat jeszcze czaje się na skórkową, ale szkoda mi pieniędzy ![]() Pipsonek, nie płacz właśnie nie jesteś czasem przed @ ?
|
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
w sumie same ciuchy,a jechałam po buty
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie właśnie nie. po prostu obżeram się jak świnia, nie wiem co ostatnio we mnie wstąpiło, ciągle słodycze, ciastka, nieregularne żarcie, mało wody i zero ćwiczeń. To jak ja jadłam, to najchętniej bym przemilczała. Jest mi cholernie wstyd, w sumie od początku września żrę jak koń. Nigdy jeszcze tyle nie ważyłam...
---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- No mam nadzieję, tylko, że ja już momentami nie mam siły do siebie, swojej słabej woli i ciągłnych obietnic poprawy, z których i tak guzik wychodzi. ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Nie, myślę, że to nie woda- chociaż woda pewnie też, w końcu ostatnio wypić litr wody dziennie u mnie graniczyło z cudem. Nie będę się łudzić, jadłam tak niezdrowo i w takich ilościach, że to głowa mała kochana. I jestem, jestem, nie wyglądam już tam jak np w wakacje. Kochana, ja już siły do siebie nie mam... nie lubię Wam mędzić jak niektóre nasze byłe dziewczyny z wątku, ale serio, nie mam już siły... dzisiaj to wejście na wage to było jak strzał w mordę.. a popołudniu jadę po sukienkę na wesele, tak sobie myślałam, czy xs będzie bardzo opięta, a tu się okazuje, że zobaczymy jak S będzie w ogóle leżeć...
|
|
#4635 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zmarzłaś? No i gratuluje wejścia na Śnieżkę I czekamy na foty po powrocie od fryzjera ! ![]() ![]() Cytat:
a ciuszki śliczne, widziałam większość u mnie na bazarku chciałam wziąć te spodnie dresowe, ale moja Cytat:
![]() http:// instagram.com/linnlowes# zobaczcie tą laske ciało cód, miód
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-19 o 11:10 |
|||
|
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ile u Ciebie kosztowały te spodnie?bo patrząc na All chyba przepłaciłam Pipson nie załamuj się.Waga-wagą,a jak wymiary?Po ciuchach coś widzisz?---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- a widziałyście to www.mapassionestlamode.blogspot.com
mają przewagę liczebną Edytowane przez Like_a_women Czas edycji: 2013-09-19 o 12:59 |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a przecież ja tak lubię jak opowiadasz co u Ciebie!! Gdzie byłam jak mnie nie było ? kurde praca, dom i potem jakieś wypady na miasto, za miasto itp . Dużo czasu spędzam po za domem po pracy jakieś zakupy z TŻ potem kino itp, itd
|
|
|
|
|
#4638 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale wrzuce zdjęcia przed i po ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
No to sie cieszę, że jesteś
|
|
|
#4639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głodna się zrobiłam, ale jak zobaczyłam swój brzuch w lustrze to mi się odechciało Cytat:
No poszczęściło mi się ciekawe czym ja tam zabłysłam ![]() Cytat:
a Ty masz taniej i też wygląda super no i jak jeszcze jest ocieplana to w ogóle bajka ![]() Kusisz tą spódniczką coraz bardziej to ile razem Cię wyniosła z przesyłką? Bo nie pamiętam
|
|||
|
|
|
#4640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kobiety
Super ciuszki! A spodnie i torebunia mi się najbardziej podobają Cytat:
jak ja dzisiaj zobaczyłam swój brzuch w dziennym świetle to mi się ryczeć zachciało i też już nie mam siły do siebie... bo ciągle obiecuję poprawę, a ciągle coś wpada Trzymam za zakupy, na pewno uda się coś upolować ![]() Cytat:
zresztą nawet tak bardzo umięśniona bym być nie chciała (ale się marnie pocieszam Cytat:
|
|||
|
|
|
#4641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z torebki jestem bardzo zadowolona,bo mam same takie wielkie. U mnie raz pada,raz słońce świeci.Muszę iść dziś na mszę szkolną
![]() Co do umięśnionych lasek to też mi się nie podobają,nawet jak mają tylko delikatnie zarysowane mięśnie ![]()
|
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie są po 45zł, a Ty ile dałaś ? ![]() Cytat:
to długo się nie nacieszyłaś u mnie świeci słońce Cytat:
|
|
|
#4643 | ||
|
Tajka
|
Przyszłam pomarudzić.
Nienawidzę takiej pogody. Od poniedziałku zaczynam szkołę i zacznie się wstawanie + wychodzenie na pociąg przy 9 stopniach ! Brr. dzisiaj przy 11-12 tak zmarzłam, że to się w głowie nie mieści. A miałam sweter + płaszcz. Brrr. Nienawidzę takiej pogody i ja nie potrafię funkcjonować zimną jesienią i zimą polską. Może jednak dobrze by mi zrobił wyjazd.
|
|
#4644 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też tyle dałam,a na All widziałam za 29,ale być może jakościowo gorsze ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
ależ mi sie nudzi,TŻ pojechał z dziećmi na basen.Teraz żałuję,ze nie pojechałam z nimi,ale zadzwonił jakiś facet,ze przyjedzie auto zobaczyć i czekam i czekam
i mija już druga godzina jak się spóźnia... dzwonie do niego,phone ma wyłączony.Tak to bym skoczyła na sol sie wygrzać,a tu doopa muszę czekać bo moze przyjedzie.
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
Posprzątałam trochę w domciu (chociaż bardziej odświeżyłam, bo wszystko leżało na miejscu więc w zasadzie nie było nic do sprzątania) a później ugotowałam zupkę kartoflankę
I żałuję że tak mało zrobiłam Skroiłam w kostkę 12 małych ziemniaków, zalałam wodą tak że jeszcze trochę miejsca zostało, dałam 2 kostki mięsne, liście i ziele. Jak już ziemniaczki były miękkie to usmażyłam 2 małe cebule pokrojone w kostkę i zasypane vegetą. Nadebrałam trochę cebuli a z zupy wyjęłam 2 chochle ziemniaków i zgniotłam to wszystko na purre, a do reszty cebuli dałam pokrojone w kostkę pętko kiełbasy i jeszcze podsmażyłam. Potem dałam tą kiełbaskę z cebulą i purre do zupy i jeszcze chwilę podgotowałam i doprawiłam. Taniocha na maksa a w smaku napraaawdę pychotka! Heroine, ale fajnie z tą wygraną Zatem gratki! Ja jakoś nie mam szczęścia w konkursach chociaż raz wygrałam do testowania krem Garniera BB. Ale odcień był za ciemny więc wywaliłam ![]() Tostową fazę miałam chyba 2 tygodnie temu A wczoraj te bułki już takie suche leżały więc postanowiłam zapiekanki właśnie zrobić ale to takie bidniutkie były - szynka i troszeczkę sera - tak na szybko. A kalorie? Ojjj ![]() No właśnie koczka mi zrobiła a z przodu tak uniosła - niby taki irokez, sama nie wiem jak wytłumaczyć. A byłam u fryzjerki która ma salon dwa kroki od mojego bloku A z podkładem to Ci pisałam że jednak nie biorę Revlona bo mi ten Ideal Face jednak wystarczy A ja pierogów z owocami jakoś nie jadam. Mam uraz bo kiedyś pojechałam do babki i akurat robiła pierogi ze śliwkami. Wkładała mi te pierogi do buzi na siłę, a moja mama mimoza (nikomu złego słowa nie powie, bo przecież ktoś się obrazi, a że jej samej to nie na rękę albo dziecko się dławi pierogiem to już szczegół) nawet nic nie mówiła. I choćby nie wiem co, nigdy później żadnych owocowych już nie próbowałam nawet Pipsoooon, kurde blaszuszka nie łam się Kochana Like a women, kuurde jakie zakupy Też by mi się takie bluzy przydały ale po nie wybiorę się do SH bo ja w takich tylko po domu będę chodzić, a na targu to trochę drogie są, zwłaszcza że teraz modne są te sportowe ciuchy Te spodnie jeszcze super wyglądają Blog Mapassion... już tutaj kiedyś wrzucałam i Hero chyba też. Śliczna dziewczyna i super się ubiera ![]() Ewelcia, oo widzę że Wy też Potteromaniacy Teraz TŻ mnie na LOTR nakręca, ale coś mi się nie bardzo chce. Za dużo tej TV chyba na razie Wiesz cooo, normalnie zakochałam się w Twojej kurtce i chcę taką! Nie planowałam kupować kurtałki bo muszę inne rzeczy kupić - to już pisałam. Ale ona jest bezbłędna!
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-09-19 o 13:50 |
|
|
|
#4646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie może gorszy materiał taki wiesz, cienki bardzo ![]() Cytat:
Kupiłam ją w takim sklepie odzieżowym bez żadnej nazwy Nie wiem gdzie Hero ją widziała, ale u mnie na bazarku ich nie było chociaż u mnie taki mały jest A kupiłam ją za 160 zł troche drogo, ale nie miałam już wyboru
Edytowane przez ewelciaa144 Czas edycji: 2013-09-19 o 14:45 |
||
|
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do Ciebie mam biznes a raczej do Twojego męża, bo byłam dzisiaj na badaniach i mógłby ogarnąć o co kaman, bo mam 2 wyniki poza normą, a mianowicie LYM% mam 43,1% norma 10-40% i MCV 78fL a norma to 80-100. Zrobiłam TSH i aTPO i są w normie ![]() Bluzy mi sie podobają Cytat:
![]() Zdjecie wrzucone na zdjeciach nie umiem uchwycic tej różnicy, ale obciełam z 20cm z przodu jak je dam to mam tak do połowy cycków
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-09-19 o 16:19 |
||
|
|
|
#4648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4649 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Potem przed/po śniadaniu herbata z imbirem. I to od dawna. Dla mnie imbir jest idealny i nie tylko zimą i jesienią piję herbatę z tym cudeńkiem
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
No to w końcu znalazłam chwilkę żeby z Wami popisać, ale znając moje szczęście, to jak ja jestem to nikogo nie ma ![]() heroinko powiem Ci, że mnie też się prostownica sypie Ale zamiast kupować nową zrobiłam keratynowe odżywianie u fryzjera i jestem suuuuper zadowolona no Monia jak Ty się w S mieścisz, to wagę chrzanić Ja to nigdy spodni s nie miałam, bo jestem wysoka i mam szeroko rozstawione biodra ewelcia a z tym okresem 44 dni no to faktycznie długo A ja to zawsze miałam w miarę regularnie, a teraz na starość mi się pier.dzieli Monia a co do męża to u niego wszystko ok. Przynajmniej nie tak dawno było ok Jak do końca roku nic nie wyjdzie ze starań to pójdziemy znowu z plemnikami ![]() Like ja też umięśnionych lasek nie lubię. Tak już mam, że podobają mi się delikatne, smukłe kształty :p Chociaż sama po sobie widzę, że czasem by mi się przydało trochę siłowni dla krzepy ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- kisiej, pipson oooo! Jak dobrze, że przypomniałyście mi o imbirze, uwielbiam Od jutra imbir obowiązkowo!---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Like superowe zakupki Zazdraszczam, tym bardziej, że sama nic sobie na jesień nie kupię Otóż wszystko przez mojego Tż, uparł się, żeby teraz zakupić telewizorek i konto opustoszało a w ogóle to mieliśmy zrobić mały remont kuchni, czekam na to pół roku, a ten ciągle, że nie teraz i nie teraz Nie mogę mu zakazać, bo to w końcu do pracy ma być.... Lepiej niech jeździ bezpiecznie.
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-09-19 o 18:36 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

ale słońca też brak
wstałam po 7, wypiłam kawkę, teraz piję drugą
bo producent obiecuje cuda na kiju, a ja w to wierzę 

ale ja uparcie szukałam zielonych i jakoś przeszłam obok nich bez entuzjazmu
Zapiekanki (zostało nam 6 bułek sucharów) i surówka
Mało zjem bo jakaś przesadnie pełna się czuję...
zrobione w naszym grillu elektrycznym, bo jest taka opcja 

ale Ty jesteś piękniejsza i proszę o zdjęcia
no proszęęęęę ładnie
ciągle lało
i będę częściej już
kosmos normalnie
normalnie czuje jakbym cos w środku miała - jakąś bulwę
za fryzjera
nie rycz 

kupiłam tylko kopertówkę.

to długo się nie nacieszyłaś
i mija już druga godzina jak się spóźnia... dzwonie do niego,phone ma wyłączony.Tak to bym skoczyła na sol sie wygrzać,a tu doopa muszę czekać bo moze przyjedzie.