Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 09:48   #2281
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Witam sie

widzę, że sprawa ucichła z klubami i dobrze
mam nadzieje, że będzie już miła atmosfera

p.s zrobiłam wpis o sobie w klubie !

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:52   #2282
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
http://www.hotelkonstancja.pl/galeria/16

tutaj link do galerii ze zdjęciami sali, nie umiem tego skopiować
doradzcie czy pasowałby ten tiffany blue nie wiem czy nie za dużo wszystkiego. Co prawda te fioletowe ledy można wyłączyć
Pasuje jak najbardziej !

Cytat:
Napisane przez przezduzeem Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą Anesthesia. Też chętnie dołączyłabym do takiego klubu.
Na moje nieszczęście zaręczyliśmy się z TŻ miesiąc temu, dołączyłam do wątku na początku września, czyli 2tygodnie po zaręczynach kiedy zaczęliśmy ogarniać sprawy ślubno-weselne, więc czas przebywania na forum pm2014 mnie wyklucza
Ale robicie dramat... Każda z Nas czekała i nie róbcie z tego afery. 2 miesiące mignie zanim się obejrzycie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Według mnie pasuje jak najbardziej

To teledysk kolezanki z innego forum na którym się udzielam, mega

EDIT: A ten filmik (KLIK) może słaby w wykonianiu, bo robiła go PMka z tego teledysku (KLIK2), ale regularnie na nim ryczę jak widzę wzruszonego pana młodego
Poryczałam się
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 09:55   #2283
madzixx88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
Według mnie pasuje jak najbardziej

też super! ja też bym chciała jakiś z jajem

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Pogoda niestety wciaz paskudna... ale chyba na poprawe humoru polece sobie na zakupki i moze sie porozgladam z butami do slubu ( w kolorze)....

Dzieki za opinie! Jak bede w salonach slubnych to na pewno przymierze.... mi jest trudno kupic buty, w szpilkach mi nie wygdnie, takze dla mnie obcas do 8 cm to absolutne maximum...

Masz piekna sale! Mysle, ze tiffany blue bedzie bosko wygladal! Ja bym zrobila wlasnie takie polaczenie...
ale jak chcesz cos bardziej bezpiecznego to mozesz tez dobrac fuksje i roz ale nie bierz samych fioletowych i bialych kwiatow bo bedzie za smutno. Jakis zywy akcent bedzie wygladal genialnie!

zalamalam sie tym teledyskiem CIALO... ja bym ze wstydu z domu nie wychodzila
a film lustrzankowy do wekendu wyszedl super.

No wlasnie jestem ciekawa, ktora z Was ma lustrzanki? Niestety ceny sa powalajace, no ale jakosc.....
[B]
to udanych zakupów

dziękuję przemyślę ten tiffany blue, jak nie to fuksję i fiolet wezmę białych i fioletowych nie chcę, nawet moj TŻ stwierdził, ze jakoś tak pogrzebowo
my się rozglądamy za filmem lustrzankowym

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mnie się podoba.

One night in remiza - boskie - coś czuję, że się tym mocno zainspiruję

Dlaczego miałaby coś mówić, wg mnie bardzo piękne zestawienie. Co prawda może trochę bardziej trzeba będzie pokombinować z kwiatami.

A myślałam, że jesteśmy taaacy oryginalni
one night in remiza i te białe rękawiczki

hmm zależy jakie będzie miała podejście..ale przez tel wydawała się dość miła i ogarnięta
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:01   #2284
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Pasuje jak najbardziej !

Ale robicie dramat... Każda z Nas czekała i nie róbcie z tego afery. 2 miesiące mignie zanim się obejrzycie

Poryczałam się
Mnie rozczulają faceci, którzy wyglądają jakby mieszkali na siłce, a jak przychodzi co do czego to... Po prostu nie mogę, ostatnio coś mi odbija, wzruszam się jak diabli

Wrr, ciągle tuninguję zawieszki i ciągle przemakają... teraz w akcie desperacji zalaminowałam (tak! kupiłam laminarkę ze względu na ślub ) jedną, zobaczymy.

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:

dziękuję przemyślę ten tiffany blue, jak nie to fuksję i fiolet wezmę białych i fioletowych nie chcę, nawet moj TŻ stwierdził, ze jakoś tak pogrzebowo
Polecam, sama mam to połączenie
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:04   #2285
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

A ten filmik (KLIK) może słaby w wykonianiu, bo robiła go PMka z tego teledysku (KLIK2), ale regularnie na nim ryczę jak widzę wzruszonego pana młodego
Też mi się łezka w oku zakręciła świetnie wyszedł ten skrót! btw. śliczna PMka i ta figura

Nie no nie mogę oglądać tych wszystkich filmików, chyba się zdecyduję na kamerzystę! Bardzo mi się podobają filmy kręcone lustrzankami, i firma którą wybraliśmy tak właśnie to robi.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:05   #2286
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
EDIT: A ten filmik (KLIK) może słaby w wykonianiu, bo robiła go PMka z tego teledysku (KLIK2), ale regularnie na nim ryczę jak widzę wzruszonego pana młodego
cudny a młody jak sie wzruszył

my zaklepaliśmy wczoraj termin w Kościele
30.08.2014r. godz.17:00
i mamy już załatwionego kamerzyste i fotografa-razem biorą 2400

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2013-09-19 o 10:07
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:09   #2287
madziara889
Zakorzenienie

Mnie jakiś dół złapał. Niby tylko rok do ślubu ale jednocześnie aż. Większości rzeczy nie mogę jeszcze załatwiać, bo za wcześnie. Co chwilę każdy w domu mnie stopuje, że za szybko planuje sprawy ślubne i momentami wszystkiego mi się odechciewa
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 10:11   #2288
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość

Super
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:12   #2289
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
To bardzo tanio! Przeglądaliście ich portfolio i filmy?

My jeśli zdecydujemy się na pakiet zapłacimy 5000 zł, a to wcale nie jest najdroższa firma.

PS. Gratulacje zaklepiania daty!!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:13   #2290
misia880
Zakorzenienie

madziara889 nie przejmuj sie innymi i rób swoje

mnie nic nikt nie mówi, ale widze jak np. teściowa patrzy jak TZ jej o torcie muffinkowym mówi :P w stylu " już o torcie myślicie.. no jak chcecie"

Stary 2013-09-19, 10:20   #2291
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję godziny
I rozumiem frajdę, ja cały wieczór przeżywałam ustaloną godzinę w kościele,a tż tylko dolewał mi wina

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Mnie jakiś dół złapał. Niby tylko rok do ślubu ale jednocześnie aż. Większości rzeczy nie mogę jeszcze załatwiać, bo za wcześnie. Co chwilę każdy w domu mnie stopuje, że za szybko planuje sprawy ślubne i momentami wszystkiego mi się odechciewa
To nie mów rodzinie Dozuj informacje Ja uważam, że co można załatwić wcześniej to się załatwia.

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość

mnie nic nikt nie mówi, ale widze jak np. teściowa patrzy jak TZ jej o torcie muffinkowym mówi :P w stylu " już o torcie myślicie.. no jak chcecie"
Nie wiem, może kiedyś nie było tylu możliwości to się wszystko szybciej załatwiało i stąd takie myślenie

My też już myślimy o torcie, wiemy gdzie jakie ceny, namierzyliśmy 2-3 cukiernie i powoli próbujemy. Teraz na urodziny tż mam zamiar zamówić tort z cukierni, którą bierzemy pod uwagę. I nie uważam, że mamy świra bo robimy już rozeznanie
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:20   #2292
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję

Cytat:
nie przejmuj się tym gadaniem, że za wcześnie, za szybko itd..po prostu rób swoje
ja jak poszłam szukać pierwszy raz sukni pod koniec sierpnia to zarówno mama jak i teściowa lekko się zdziwiły, że jak to już? babcia za to była najlepsza, bo jeszcze przede mną sobie sama poszła do salonów i zrobiła rozeznanie
u mnie 225 dni
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:23   #2293
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie rozczulają faceci, którzy wyglądają jakby mieszkali na siłce, a jak przychodzi co do czego to... Po prostu nie mogę, ostatnio coś mi odbija, wzruszam się jak diabli
Nie wiem, czemu mi umknęły filmiki od Ciebie - też się rozczuliłam ślubnym skrótem. A klip z Beyonce świetny (podobają mi się też inne filmy tego studia).

Cytat:
Wrr, ciągle tuninguję zawieszki i ciągle przemakają... teraz w akcie desperacji zalaminowałam (tak! kupiłam laminarkę ze względu na ślub ) jedną, zobaczymy.
Dobry pomysł Daj znać, jak wypadła próba.

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
A czego nie dasz rady teraz pozałatwiać? Wg mnie lepiej wcześniej i się nie stresować, niż mieć ciśnienie.
A z odechciewaniem się - niestety normalne, rozumiem Cię

Sama wczoraj miałam już dosyć wysyłania zapytań ofertowych, wyszukiwania... Aż normalnie stwierdziłam, że lepiej byłoby wynająć kogoś, kto zrobi to wszystko za mnie. Potrzeba mi przerwy z załatwianiem, bo trochę tego za dużo na "już".

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:23   #2294
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

Takie teledyski mocną chwieją moją postawą-"brak kamerzysty"
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ja się pochwalę że mamy już podpisaną umowę z zespołem i fotografem Teraz się zastanawiamy na kamerzystą czy brać. Z jednej strony teraz nie czuję potrzeby posiadania filmu, ale wydaje mi się że kiedyś możemy tego żałować. Jak jest z tym u Was? Bierzecie duet fotograf & kamerzysta, czy tylko jedną z tych opcji?
My bierzemy duet foto&foto
Cytat:
Też mi się łezka w oku zakręciła świetnie wyszedł ten skrót! btw. śliczna PMka i ta figura
Zgadzam się!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:30   #2295
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Bardziej do mnie przemawia ten pierwszy, drugi niestety ma fatalnie zrobione portfolio ślubne (w formie bloga). A portfolio komercyjne trochę odbiega stylem od ślubnego.

Poczekaj trochę na odpowiedzi, może trafi się wolny fotograf z dorbym portfolio
Czekam już ze 2 miesiące, ale juz chyba nie mam na co poszukam jeszcze a jak nic nie znajdę, to wezmę pierwszego. Zdj nie są najważniejsze
Cytat:
coś takiego
świetne! Zaczynam żałować, że mam tort w cenie sali, chętnie bym z niego zrezygnowała, żeby zamienić na muffinkowy

Cytat:
Bo nie wszyscy są za tym, żeby zmienić tamten klub na inny. On jest nie tylko plotkujący, ale dziewczyny maja tam zdjęcia itp. I tez postanowiłysmy nie przyjmować wszystkich jak leci, tylko te osoby, które są długo i sa zaufane.

Ja dziś przyjelam jedna PM -ale więcej sie ubiegało. Nie będę pisała na głównym, już jedna afera była (zresztą ja ja rozpętałam ).
Tam dziewczyny maja swóje prywatne informacje, zdjęcia. a Tutaj PMki chca stworzyc klub ŚLUBNY bez prywaty jakiejs tylko zdjecia itp.
przynajmniej ja to tak rozumuje.
Cytat:
OK - ja przerobie go o ile tutaj na głównym się WSZYSTKIE PM z klubu dogadają. Bo nie chce robić nić przeciwko.
Ja się wypowiem ostatni raz za tematem klubu (nie wiem, czy dyskusja skończona, czy nie, jeśli tak, to nie cytujcie i nie komentujcie mojego wpisu). Osobiście wolalabym, żeby w klubie plotkującym powstał wątek stricte ślubny, i żeby nie przyjmować tam każdego, ale za zgodą wszystkich.

Biorę się za nadrabianie wątku

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:30   #2296
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

Cytat:
Dziewczyny, macie moze jakas aplikacje na androida typu wedding planner?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Podbijam, bo też ostatnio się nad tym zastanawiałam

Ja się wczoraj ucieszyłam ile mi wyszło w nowej kalkulacji po odliczeniu tego, do fundują nam rodzice moi i ciocia, która da nam złoto na obrączki (ma swój lombard) i poleci dobrego złotnika w mieście

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:33   #2297
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
A czego nie dasz rady teraz pozałatwiać? Wg mnie lepiej wcześniej i się nie stresować, niż mieć ciśnienie.

Sama wczoraj miałam już dosyć wysyłania zapytań ofertowych, wyszukiwania... Aż normalnie stwierdziłam, że lepiej byłoby wynająć kogoś, kto zrobi to wszystko za mnie. Potrzeba mi przerwy z załatwianiem, bo trochę tego za dużo na "już".
Nie tyle nie dam rady, co za wcześnie. Sukienki na razie nie kupuję, bo chcę schudnąć więc trochę bez sensu już ją kupować. W związku z tym na kupno wszelkich dodatków też muszę poczekać. Tż garnitur będzie kupował krótko przed ślubem, bo tez ma zamiar schudnąć.
Tort będziemy wybierać później, bo nasz kucharz będzie go robił.

W sumie to mogę kupić sobie podwiązkę, buty (jak je jakimś cudem znajdę) i mam nakreślić naszemu foto jaki typ zdjęć mi się podoba. Większość rzeczy jakie zostały jest uzależniona od mojej sukienki.
Ech, może przesadzam.
Stary 2013-09-19, 10:34   #2298
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Ja muszę za to kiecę od rodziców przywieźć i zanieść do odświeżenia. Tż prosiłam żeby zaczął myśleć nad projektem graficznym zaproszeń, pewnie i tak do marca nam się liczba gości ostatecznie wyklaruje...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:35   #2299
misia880
Zakorzenienie

dla mnie tylko muffiny tylko już decyzje podeliśmy
muffiny zasmakowały cukiernia wybrana i teraz tylko czekać na ślub

zastanawiam się właśnie, czy sobie po malutku poradni nie robic

Stary 2013-09-19, 10:41   #2300
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tyle nie dam rady, co za wcześnie. Sukienki na razie nie kupuję, bo chcę schudnąć więc trochę bez sensu już ją kupować. W związku z tym na kupno wszelkich dodatków też muszę poczekać. Tż garnitur będzie kupował krótko przed ślubem, bo tez ma zamiar schudnąć.
Tort będziemy wybierać później, bo nasz kucharz będzie go robił.

W sumie to mogę kupić sobie podwiązkę, buty (jak je jakimś cudem znajdę) i mam nakreślić naszemu foto jaki typ zdjęć mi się podoba. Większość rzeczy jakie zostały jest uzależniona od mojej sukienki.
Ech, może przesadzam.
Jesli nie kupujesz sukienki wyprzedażowej, to lepiej z tym poczekać. Aczkolwiek mierzyć zawsze możesz, nawet przy zamiarze schudnięcia. przynajmniej będziesz wiedzieć, jaki w krój albo typ materiału celować. Panie z salonu mówią, że szyta sukienka spokojnie może zostać zmniejszona do 2 rozmiarów.

Masz jeszcze zaproszenia, kolory przewodnie, nauki przedmałżeńskie/ poradnię (jesli bierzesz slub kościelny), obrączki, dostawcę ciast (jeśli tradycyjnie dajecie prezenty gościom).

Stary 2013-09-19, 10:44   #2301
moooniaaaa
Zakorzenienie

Dla mnie poradnia to koszmar. Nie wiem jaką siłą zaciągnę tam tż
Jest plus - podobno najlepsza poradnia u nas w mieście to akurat ta przy mojej parafii, więc pod nosem ją mamy.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:49   #2302
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

U mnie nie tylko teściowa, generalnie z kim się nie spotkam to jest wielkie zaskoczenie, że już załatwiamy takie rzeczy, jak to jeszcze tyle czasu

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:50   #2303
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dla mnie poradnia to koszmar. Nie wiem jaką siłą zaciągnę tam tż
Jest plus - podobno najlepsza poradnia u nas w mieście to akurat ta przy mojej parafii, więc pod nosem ją mamy.
Są czasami możliwości, że można pójść na kurs NPR/ komunikacji małżeńskiej i to zastępuje 2 spotkania w poradni.

Stary 2013-09-19, 10:52   #2304
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Jesli nie kupujesz sukienki wyprzedażowej, to lepiej z tym poczekać. Aczkolwiek mierzyć zawsze możesz, nawet przy zamiarze schudnięcia. przynajmniej będziesz wiedzieć, jaki w krój albo typ materiału celować. Panie z salonu mówią, że szyta sukienka spokojnie może zostać zmniejszona do 2 rozmiarów.

Masz jeszcze zaproszenia, kolory przewodnie, nauki przedmałżeńskie/ poradnię (jesli bierzesz slub kościelny), obrączki, dostawcę ciast (jeśli tradycyjnie dajecie prezenty gościom).
Sukienkę chciałam kupić używaną.
Zaproszenia wybrane. Kolor przewodni zależy od sali Ciasta piecze nasz kucharz, więc to nas nie dotyczy. Menu będziemy wybierać pewnie w wakacje. Obrączki wybrane tylko musimy je zamówić.
Teraz mamy zamiar przejść się do księdza dowiedzieć właśnie o nauki
Stary 2013-09-19, 10:53   #2305
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Gratuluję godziny
I rozumiem frajdę, ja cały wieczór przeżywałam ustaloną godzinę w kościele,a tż tylko dolewał mi wina

Nie wiem, może kiedyś nie było tylu możliwości to się wszystko szybciej załatwiało i stąd takie myślenie

My też już myślimy o torcie, wiemy gdzie jakie ceny, namierzyliśmy 2-3 cukiernie i powoli próbujemy. Teraz na urodziny tż mam zamiar zamówić tort z cukierni, którą bierzemy pod uwagę. I nie uważam, że mamy świra bo robimy już rozeznanie
o myślałam że tylko ja tak się cieszę
a nasza sala wspolpracuje z cukiernia i nie wiem czy wybierac od nich czy poszukac innej..
Stary 2013-09-19, 10:55   #2306
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Wrr, ciągle tuninguję zawieszki i ciągle przemakają... teraz w akcie desperacji zalaminowałam (tak! kupiłam laminarkę ze względu na ślub ) jedną, zobaczymy.[COLOR="Silver"]
Oj tak, człowiek nie spodziewa się po Nim wzruszenia, a tu bach

Kobiety są szalone

Cytat:
zastanawiam się właśnie, czy sobie po malutku poradni nie robic
Nam właśnie tylko poradnia została, ale jestem przerażona, bo się nasłuchałam od ludzi
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 10:56   #2307
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
To bardzo tanio! Przeglądaliście ich portfolio i filmy?
My jeśli zdecydujemy się na pakiet zapłacimy 5000 zł, a to wcale nie jest najdroższa firma.
PS. Gratulacje zaklepiania daty!!
dziekuje
tak mieliśmy ich płytę z wesela(a raczej pare kawałkow wesel) i nagrywają ładnie. zdjecia..moze nie sa jakies och i ach ale mi sie podobaja poza tym szukamy w miare tanszych usługodawcow..
foto&video- http://www.romix.ovh.org/index.html

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Są czasami możliwości, że można pójść na kurs NPR/ komunikacji małżeńskiej i to zastępuje 2 spotkania w poradni.
a ile jest spotkań w poradni?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-19, 11:01   #2308
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cytat:
Sukienkę chciałam kupić używaną.
Zaproszenia wybrane. Kolor przewodni zależy od sali Ciasta piecze nasz kucharz, więc to nas nie dotyczy. Menu będziemy wybierać pewnie w wakacje. Obrączki wybrane tylko musimy je zamówić.
Teraz mamy zamiar przejść się do księdza dowiedzieć właśnie o nauki
Zazdroszczę, że masz większość rzeczy z głowy . Ale tu akurat rozumiem, że z zakupami odzieżowymi lepiej się wstrzymać.

Cytat:
a ile jest spotkań w poradni?
W Małopolsce są 3. Nie wiem, jak wygląda to w innych częściach kraju. Na stronie duszpasterstwa rodzin w Twojej diecezji powinno być takie info.

Stary 2013-09-19, 11:08   #2309
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Mama mi doniosła, ze podobno ksiądz u mnie w parafii zapowiedział, ze zmieniły się zasady dla narzeczonych i będą jakieś 4 spotkania obowiązkowe -zupełnie nie wiem o co chodzi i chyba będę musiała sie przejśc znowu do księdza
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 11:08   #2310
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:

super!

Cytat:

O losie
Chyba lepiej zacząć wcześniej niż za późno A rok przed to wcale nie jest tak wczesnie jak się okazuje...

Cytat:

Sama wczoraj miałam już dosyć wysyłania zapytań ofertowych, wyszukiwania...
Aż normalnie stwierdziłam, że lepiej byłoby wynająć kogoś, kto zrobi to wszystko za mnie. Potrzeba mi przerwy z załatwianiem, bo trochę tego za dużo na "już".
Dokładnie... A najlepszy jest mój TŻ, on myśli że wszystkie rzeczy/ludzi/usługi, które znalazłam to same mi w ręce wpadły. "No bo sobie weszłaś na forum, bo masz koleżankę która ci powiedziała". No pewnie, zgodziłam się na pierwsze lepsze propozycje i nie szukałam nic lepszego, nie wysyłałam wielu wiadomości z pytaniami, nie wydzwaniałam Wczoraj aż mu walnęłam kazanko na ten temat :P oprzytomniał

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
U mnie nie tylko teściowa, generalnie z kim się nie spotkam to jest wielkie zaskoczenie, że już załatwiamy takie rzeczy, jak to jeszcze tyle czasu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości