|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Life is a drink ...
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Na techniku uslug kosmetycznym masz mało takiej 'sztywnej' chemii. Jest przedmiot chemia kosmetyczna i tam jest głównie o składach kosmetycznych i jeżeli szkoła na to pozwala i jest pracownia to tez robicie własne kremy, mydła i takie tam :P
|
#3182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3183 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
A prawda jest taka, że poprzewracało się w główkach jutjuberkom (nie wszystkim żeby nie było) i nie są w stanie przyjąć żadnej krytyki, nawet konstruktywnej Pozostaje tylko współczuć.![]() Cytat:
Idź idź. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3184 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
Mówiła ze jedynie ciezko przychodzi jej zapamiętanie łacińskich nazw składników. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3186 |
|
Life is a drink ...
|
no pewnie
nawet balsamy do ust Z tym, że ja chodziłam do szkoły dziennej więc i nauka trochę inaczej wyglądała
|
#3187 |
|
Konto usunięte
|
Mam pytanko bo mnie dawno nie było. I jak tam wyjazd z nivejką? Była nasza RLM? Bo widzę, ze była w Dublinie z Karoliną
|
|
|
|
#3188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli bedziesz miała jakieś pytania to wal śmiało, mogłabym o tej szkole mówić godzinami. Z tego co wiem to studiujesz, ja też studiuje i egzamin zawodowy złożył mi się z egzaminem na studiach no i niestety na studiach miałam poprawkę. Nie dało się tego ogarnać. Warto iść do tej szkoły dla samego siebie, warto też wybrać dobrą szkołę
|
|
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
mam przed soba ostatni rok magisterki i ani jednej strony pracy jeszcze plus plan zawalony jak nie wiem, nie wiem jak podolam
|
|
|
|
|
#3190 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Chemię kosmetyczną też wspominam bardzo dobrze U nas najbardziej chyba wałkowano tematy związane z zabiegami na ciało i to głownie masaże. A specjalizacja była dopiero na drugim roku-moja - wizaż i stylizacja.Ja płaciłam, więc skoro teraz można bezpłatnie, to nie zastanawiałabym się Munka Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-09-19 o 11:02 |
|
|
|
|
#3191 |
|
Konto usunięte
|
Ja też mam zamiar spróbować w jakieś szkole policealnej kierunek kosmetyczny, tak sama dla siebie... Widzę, że tutaj więcej dziewczyn uczęszczało... Jesteście pewnie lepiej przygotowane, niż nasze góró
|
|
|
|
#3192 |
|
Dossisława I
|
To RGP siedziała do rana przed swoim laptopem czy co ona tam ma i blokowała ludzi na facebooku?
Jak jej nie odpowiadaja łapki w dół to niech je zablokuje. Tak samo może zablokować dodawanie komentarzy pod filmikami. Ja też się zastanawiałam czy iść do szkoły policealnej na kosmetyczkę, ale fryzjerstwo jednak wygrywa. Chociaż trochę tak głupio po technikum robić kolejne technikum. Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2013-09-19 o 11:31 |
|
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze noooo na 90% ide , jeszcze musze z facetem pogadac, zebysmy sie wgl widzieli, bo on teraz przeszedl na zaoczne, wiec jak bedzie tak - jeden weekend on, drugi ja, to nie bedzie wesolo :<
|
|
|
|
|
#3194 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
a Dżakuś to taki mikry przy nich jest
|
|
#3195 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
(ale to to chyba każdy robi ) Ja tam polecam taką szkołę, nawet właśnie dla samej siebie.Cytat:
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-09-19 o 11:49 |
||
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pokusa ogromnaaa, tematy mnie jaraja baaardzo, wiec chce! nie chce któraś z was isc ze mna? samej nie lubie tak :< serio - moze jest tu jakas dziewczyna z okolic katowic i chcialaby ? ale nie w kato!
|
|
|
|
|
#3197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3198 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3199 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#3200 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
|
|
|
|
#3201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3202 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#3203 |
|
w krainie snu i marzeń
|
bardzo! Konsystencja i efektem porownywalny do Revlon ColorStay
|
|
|
|
#3204 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie widziałaś całości. Nie, serio, bez żartów już, trzeba zejść z wagi dla zdrowia, bo nawet głupie BMI nie jest dobre. Cytat:
Cytat:
), więc nie będziesz totalnie zielona. Interesuje Cię to, więc sprawi Ci to też przyjemność. No i zawsze drugi zawód. Same plusy. ![]() A tak w temacie, jak to się ma do drugiego kierunku płatnego? Chyba, że nie doczytałam i to szkoła policealna? To wtedy można chodzić za darmo? A gdyby to były studia w szkole prywatnej (ale bezpłatne, typu cosinus) to nadal trzeba płacić za nowe ECTS? Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-09-19 o 12:56 |
|||
|
|
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ten, tylko nastepny weekend boje sie troche :< jak nie dam rady ? a pamietacie jak z podrecznikami itp ? duzo tego trzeba bylo kupic ? ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
nie wiem wlasnie w sumie - ale mowilam pani w sekretariacie, ze studiuje dziennie i powiedziala, ze nie ma to znaczenia, dla nich liczy sie, zebym wyrobila 50% frekwencji i nie musze nic placic. jest to centrum edukacji, taka szkola policealna wlasnie. mozes zobaczyc sobie w sumie na ich stronie, nie znam sie na tych wszystkich szkolach, ale ta wyglada sensownie i ma swietne opinie jesli chodzi o poziom. Kurcze - juz prawie sie zdecydowalam
|
|
|
|
|
#3206 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas niby podawali jakieś tytuły ale nikt nie kupił ani jednej książki. Ja mam jedną w domu i tam jest wszystko, od fizjiterapii po manicure poprzez zabiegi. Same wykłady wystarczą ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- I najlepiej by było gdybyś znalazła kogoś kto się uczy/uczył w tej szkole, do której się wybierasz. Co szkoła to inaczej. |
||
|
|
|
#3207 |
|
Life is a drink ...
|
No własnie, nowe koleżanki i to zainteresowane tym samym co Ty.
|
#3208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aha. ![]() Nie no, ja pytam tak tylko hipotetycznie, do żadnej szkoły się już nie wybieram. Po prostu cosinusa kojarzę, bo kilku moich znajomych zapisało się tam tylko, żeby mieć dalej legitymację-nie byli na zajęciach ani razu.
|
|
|
|
|
#3209 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
Multum referatów trzeba było przygotowywać, nawet zielnik musiałyśmy zrobić. No i same egzaminy również nie były proste, więc trzeba było przysiąść, ale przecież wszystko było interesujące, więc żaden problem![]() |
||
|
|
|
#3210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nie znam nikogo, kto tam uczeszczal :< trudno. a jak u ciebie wygladaly egzaminy ? moze bedzie podobnie.---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
a powiedz mi - myslisz, ze pogodze to ze studiami, pisnaiem pracy mgr i obrona pozniej?
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

A prawda jest taka, że poprzewracało się w główkach jutjuberkom (nie wszystkim żeby nie było) i nie są w stanie przyjąć żadnej krytyki, nawet konstruktywnej
Pozostaje tylko współczuć.

Chemię kosmetyczną też wspominam bardzo dobrze