|
|
#3841 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar L
Nie umiem robić wyraźnych fot czarnych ciuchów
![]() EDIT: Win, mam to co miałam mieć
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-09-18 o 20:43 |
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Więc noszę to Le Parfum - jest to najbardziej komfortowy z moich zapachów, w noszeniu, gdyż...wcale go nie czuję, serio! na ręku - tak, globalnie - nie
![]() Już "wyszło" od wczoraj wieczór 6 ml ![]() To ile będę zużywać setkę? Zawzięłam się - będę go używać codziennie Z jednym psikiem HP ew. - nabyłam używkę
|
#3843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() starsznie się cieszę czytając to a jednocześnie jesteś tą osobą, której zawsze zazdroszczę, że tak może bosko pachnieć TYMI perfumami, w towarzystwie osób pachnących HP czuję się bosko, niemniej sama zlana tym zapachem umieram w torturach ![]() spędziłam właśnie genialny babski wieczór z kuzynką/przyjaciółką - mam coś jak Ewuś, rzut beretem do bratniej duszy - bezcenne |
|
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
szkoda
Cytat:
![]() w takim tempie dwa-trzy tygodnie z hakiem i będzie po sprawie ![]() Cytat:
Dobry
|
||
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo tęsknię do babskich wieczorów Tylko że już mi się strasznie nudzi... Chyba nie wytrzymam ![]() Żegnałam dziś Gustawa na schodach na piętro do jego sali Mamo, Mamo, będę za tobą tęsknił' "Naprawdę?" rozczuliłam się "Nieee, to tylko takie moje powiedzonko"
|
|
#3846 |
|
Piers do przodu
|
Justynko - Gustaw bezbłędny
wiedział, jak połechtać mile Matczyne Serduszko - tylko jako Młody jeszcze Człowiek nie umie gorszej prawdy zatrzymać dla siebie kwestia wprawy ![]() Miłego w ten deszczowo wietrzny dzień
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
miłego
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Mam na szybko pytanie, czy patrząc na tę torebkę macie jakieś skojarzenia czy raczej nie?
![]() http://allegro.pl/wygodna-torebka-to...519957182.html
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiecie, już nie chcę tego Le Parfum. Do kitu. Nie czuję go. Już prawie 15 ml nie ma.
|
|
#3850 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
Tak myślałam, że będziecie mieć podobne skojarzenia ![]() Choć torebka mi się podoba, ale też mam skojarzenia z poopą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3853 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A ja kupiłam kolejne buty bo wszak 5 par sprzedałam Od dwóch lat się na nie czaiłam (to już modne, c'nie) aż teraz została jedna para przeceniona o 30%. Takie o starobabskie trochę: http://www.files.astra-krakow.pl/all...%20%282%29.JPG ale potrzebowałam czegoś na obcasie bez sznurowania i najlepiej pomarszczonego.
|
|
|
|
|
#3854 |
|
BAN stały
|
Red, powtórzę nieuprzejme pytanie, bo już nie pamiętam jaka była odpowiedź - czy ty w tych swoich pięknych nowych butach w ogóle gdzieś chodzisz?
|
|
|
|
#3855 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale chyba kiedyś wrócę do pracy... chyba... kiedyś...
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#3857 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Do roboty miałam wracać jakoś rok temu a ciuchy zaczęłam zbierać jeszcze wcześniej bo trzy lata temu czyli w cionszy miałam fazę na boho/hippie i drastycznie mi przeszła. Wywaliłam więc wszystkie ubrania i kupowałam nowe. Nieszczęśliwie zaintrygował mnie wówczas lookbook, zachciało mi się niektórych modnych łachów, teraz je wymieniam i sprzedaję bo opatrzyły mi się kolory, ćwieki i insze szyfony. Jestem niecierpliwa i nie umiem poczekać kolejnego pół roku aż NAPRAWDĘ pójdę do pracy żeby dopiero wtedy skoczyć na hurtowe zakupy - co gorsza w sieciówkach tak od ręki zazwyczaj nic nie znajduję. A teraz trochę posprzedawałam więc mam czyste sumienie i kupuję Pewnie nim wrócę do roboty znowu zmieni mi się wizja ale z drugiej strony w czarne ciuchy nie strach inwestować bo ciągle do nich wracam.
|
|
|
|
|
#3859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- chyba najlepsze z wszystkich Twoich jak dotąd, moim zdaniem, choć nindżowe dla łowcy wampirów też są cudne ale wiadomo w swej kategorii Cytat:
a Tobie Red wcale nei życzę powrotu do pracy, skoro tak jak jest, jest ci dobrze, korzystaj, no chyba ze w celach strategicznych only ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3860 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Kruszyna mnie od roku do pracy wygania ale ciągle "coś mi wypada" Ale w zimę to już muszę bo taki jest sprytny plan. Tak więc jesienne buty będą na wiosnę.
|
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3862 |
|
BAN stały
|
To drugiego dida nie będzie?
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. i świetnie, grunt to mieć sprytny plan, zazdraszczam
|
|
|
|
|
#3864 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Akurat bakłażanowo-fioletowo-fuksjowy to jedyny kolor oprócz ciemnej zieleni, który mogłabym dalej mieć w szafie. Bo bordowy średnio na mnie wygląda. Z tych fioletów mam co prawda tylko jedną bluzkę, którą chcę wymienić ale nie chodzi o kolor tylko fason - jest krótka, nie mam koncepcji z czym ją nosić żeby zakryć tyłek. A, i fioletową spódnicę mam.Właśnie będzie, to obejmuje sprytny plan ![]() A potem znoooowu trzy lata na wygnaniu w chałupie i fefnaście wymian garderoby. Cytat:
|
||
|
|
|
#3865 |
|
BAN stały
|
boże, chybabym ómarła, siedząc 3 lata w domu
uschłabym i przyrosła do kanapyad buraczkowy i ciemnozielony: za tydzień o tej porze.....będę w pociągu...... |
|
|
|
#3866 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciemnozielony, czy tam butelkowy czy zgniły czy jak go zwał to mój przyjaciel od dawna, jedynie teraz mam przy nim zielonkawe włosy więc na chwilę odstawiony ale świetny jest ja bardzo dobrze czuję się w szafirze, - poza oczywiście czernią, szarością i bielą tak z obserwacji znojomych i ludzi na ulicy, to wielu osobom służą różne wcielenia grantu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 13:55 |
|
|
|
|
#3868 |
|
BAN stały
|
Mi się bordowy kojarzy z zasłonami i kanapą u babci w mieszkaniu
Ale i tak lubię nosić.Zgniłozielony też lubię, choć wg V wszystko w tym kolorze wygląda "jak dla starej baby" lub "jakbyś na śmietniku znalazła"
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takimi gryzącymi szorstkimi, brrrrr trauma ![]() 2. się trądsetter znalazł, no ale każdy ma jakieś zdanie, a może on wyprzedza trendy, może świat nie jest gotowy na to, może wkrótce tylko stare baby będą popylać w zgniłozielonce
|
|
|
|
|
#3870 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale zgniłozielony to wszak nie zawsze ciemnozielony? Zgniło- to butelki po winie i wojskowe ciuchy, khaki, te sprawy, ciemnozielony to wg mojej definicji kolorów bardziej ciemnoszmaragdowy. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-09-19 o 14:06 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Chyba nie wytrzymam 
wiedział, jak połechtać mile Matczyne Serduszko - tylko jako Młody jeszcze Człowiek nie umie gorszej prawdy zatrzymać dla siebie 

Ale chyba kiedyś wrócę do pracy... chyba... kiedyś...
takimi gryzącymi szorstkimi, brrrrr trauma