|
|
#2611 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Cytat:
rano kaszka na wodzie z owocami - odkąd robie rzadsza zjada wiecej, ale chwile pozniej cyc do drzemki, uwielbia jabłuszka na deserek, obiadek tez zje ale jeszcze mało, no i cały czas cyc cyc cyc![]() ![]() Cytat:
Ja chyba niedługo wybiore sie do tej nowej galerii, rozejrze sie czy na pół etatu nie szukaja gdzies. Myslałam, ze juz nie bede chciała wracac do sklepow, ale chyba najbardziej teraz mi odpowiada znalezienie pół etatowej pracy, chociazby jako sprzataczka... No i w koncu odwiedzilabym brata, nowego mieszkanca k-ic
|
|||
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Czytam pobieżnie bo ledwo żyje. Dzisiejszej nocy spalam 1,5h. Czyli przez trzy doby razem 2h.
![]() Blanka marudna,od trzech dni leje i nie możemy na dwór wyjsc,ewidentnie jej się nudzi. Dziękuje Wam za życzenia zdrowia,jesteście nieocenione Lenova zapalenie okostnej to okropny ból dziąseł,zębów i całej szczęki. Nie pomagają na to żadne środki przeciwbólowe,trzeba czekać aż antybiotyk zadziała. Więc czekam. Boli i nie daje spać. Lady Kochana możliwe że przez bieganie,bo ja jeszcze nie umiem biegać z zamknięta Buziaki ![]() Ale na razie bieganie muszę obstawic. Rzuciło mi się w oczy że Rozmawiałyście o prawie jazdy. Ja odebrałam prawko w listopadzie,a na początku grudnia pojechałam do Holandii Mam prawo jazdy 8 lat i uwielbiam jeździć.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ech, mądra Deli naprawiła kompa ![]() umc umc, dobrze ze sasiadowi płytki nie oddałam---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
A wczoraj kupił przęsła do ogrodzenia
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Meneg ile waży Twoja Yae, bo wiekowo prawie jak Oliwka i jestem ciekawa czy ja mojego pulpecika za bardzo nie upasłam. Boję się że ciężką dupkę ma i cięzko będzie z wstawaniem i chodzeniem.
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym, że obiadek to niechętnie wcina :/meneq słodka |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Wczoraj wazylam ja w domu, wiec pomiar orientacyjny; wyszlo 7,5kg. Tyle, ze Yae jest kp a rozszerzanie zaczelysmy w poniedzialek... ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Ile Oliwka wazy? |
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Menq jak to jest że poprzednie zdj Yae otworzyłam przez, aplikację a tego sprzed chwili już nie mogę
![]() A mój klocuszek już 9650...jeju ![]() Teraz śpi ..siedziby na dworki w altanie-nie pada ale pewnie zaraz będzie, chłodni dziś -ledwie 14st u nas.... Zaraz tz przyjedzie i jedziemy do reala zobaczyć co tam dla małego na tych obnizkach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-19 o 12:13 |
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Szkoda..wejdę z przez przeglądarkę...bom ciekawa zniszczen
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2622 | ||||
|
Konto usunięte
|
dzięki i innym dziewczynom też
![]() Agatka w miarę, temp. nie ma, wysłałam do mojej mamy bo nie dawałam rady ogarnąć obu, z których jedna spała na mnie (stąd pijane pisanie ). Ale...Lekarka po 13 będzie dopiero, już mam kartę wyciągniętą, ale nie wiem, czy czasem się jej 3 rzeczy jednocześnie nie nakładają. Temp. 38 z hakiem, w uchu max bodajże 38,2. Normalnie daje się zbijać, ale muszę przemiennie ibum i paracetamol, bo 6h po ibumie nie daje rady, wzrasta + do tego mega płacz, więc coś boli. Na buzi ma kilka kropek = tak, wyglądają mi na ospowe. Agatce też na buzi wyszły, a ja sama bardzo lekko to przechodziłam. Agata ma anginę do tego, więc młoda teoretycznie też może mieć. Ale do tego hektolitry śliny lezą i łapska w paszczy. I - szok, piersi nie chce! kaszkę łyżeczką zjadła, sporo, 3.4 porcji jakoś. Głupieję. Spała przed chwilą na mnie na brzuchu, brzuchem do mnie, odkładana - placz. W nosidle - placz, teraz po czopku i kaszce usnęła o dziwo sama. Agu wyekspediowana do mojej mamy, bo brakuje mi 4 rąk, mama siedziała u mnie wcześniej ale jednak za duży rejwach był. Padam. Teraz padła sama spać, ale paracetamol w tyłek dałam, musiałam ciąć czopka bo za dużą dawkę miałam w domu. Cytat:
poza tym do bohaterów się przywiązuję i jak mi się spodoba ktoś to zła jestem, że już koniec filmu Teatr lubię, szkoda, że mega drogi jest. Ślunskie dziouchy, polecam teatr rozrywki w chorzowie i tam "Pomalu a jeszcze raz" - genialna komedia i "West Side Story", musical zrobiony cudnie.No i będziński teatr dzieci zagłębia dla dzieciaków ![]() Cytat:
![]() Zgadzam sie, Yae widać, że japońska, ale do mamy BARDZO podobna Silver, obyście wyszły jż ![]() Cytat:
Cytat:
eee to co twoja teściowa robi? A propos prawka, mój teść 60l, ostatnio prawko zdał chyba z 9 podejść, ale zdał. Za to teorię od razu bezbłędnie.
|
||||
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2624 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam.
Silver: super, że z Darunią lepiej, kciuki za mamę. Sylwia: Tulę, rozumiem ciężkie chwile, ale jestem pewna, że oboje z Bartusiem spotkacie kogoś dla kogo będziesz całym światem ![]() Blogerko: a gdzie te dresy kupiłaś? Chciałam jakieś fajne spodnie dresowe, takie jakieś ładne, żeby się rozmemłana nie czuć:P Ja np mimo tego, że większość czasu w domu to staram się w miarę ubrać (chociaż wiadomo wygodniej, dlatego myślę o spodniach dresowych), zrobić make up - bo inaczej chyba bym w depresje wpadła, skoro sama nawet na spacer z Małą nie mogę. A jak się ubiorę itp to mnie mobilizuje jakoś. Co do prawka : super się czyta Wasze przygody, siostra własnie będzie po raz 2gi zdawać, sra po gaciach. Ja nie mam, bo...boję się! A przecież dużo by mi to ułatwiło..ale boję się, że będę taką sierotą na którą wszyscy trąbią, boję się tramwajów itepe, nie mogę się przełamac.Ale Tż też nie ma jeszcze prawka, nawet samochodu nie mamy. Black: super, że Wam idzie w biznesie, trzymam kciuki, wiem jak jest ciężko kiedy się startuje ![]() Co do mycia włosów: myję codziennie rano. Na wieczór nie ma sensu - tzn lubię ale nie mogę iść z mokrymi spać przy mojej długości - bo rano albo bym prostować musiała albo myć jeszcze raz....;/ Więc przeważnie myję rano, wieczorem zbyt zmęczona jestem, żeby myć i od razu suszyć. Zresztą, wolę takie świeże rano a nie po nocy, szybko mi się tłuszczą bardzo. Byłam wczoraj z CH, obkupiłam się i spłukałam strasznie z moich oszczędności (od porodu nic nie kupowałam ciuchowego więc heloł 8 miesięcy prawie - znaczy tak to sobie tłumaczę , bo w naszej kiepskiej sytuacji pracowej może powinnam tą kasę na koncie trzymać jak dotąd...eh no ale potrzebowałam kurtki więc to inwestycja na więcej niż jeden sezon (Lenova: fajnie mi racjonalizacja wychodzi? ), zostało mi coś ale niewiele. No, ale zbierałam tyle miechów no to trudno :PTylko, że.... cholera kawę wypiłam w połowie i dzwoni t, że Mała zjadła parę łyżek jogurtu, ale już płacze, nie chce spać, bawić się , i trzeba ją nosić, ale to nie działa - oczywiście chodziło o jedzenie Mnie nie było trochę ponad 3 godziny, zostawiłam jedzenie, ale ona chciała pierś![]() Boże, chyba żadna z Was nie ma na taką skalę problemu z jedzeniem jak my, w ogóle nie mogę wyjść, nie wiem jak będzie ze szkołą, a mała ma prawie 8mcy Załamałam się wczoraj (A jak przyjechałam to A. jakimś cudem spała (5minut), zasnęła zapłakana... (korki były, mimo, że wzięłam taxę żeby być szybciej), obudziła się jak przyszłam,z płaczem i taką mega smutną miną, przyssała się i nie chciała mnie puścić okropne mam wyrzuty sumienia, że ona płakała a ja kawę piłam ;( ale wróciłam natychmiast po telefonie, tylko chwilę to trwało bo korek![]() Pytanie: dzieci które zaczęły wstawać: co mają na nogach w domu? bo ja mam panele prawie wszędzie, lub śliskie płytki, ona się próbuje podciągać, na kolanach już stoi i rękami się trzyma, próbuje na nogi stanąć ale ślisko. Boję się, że wyrżnie na głowę. Co jej na nogi kupić? butki, skarpetki z absem?? Co macie, co polecacie? |
|
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-19 o 12:34 |
|
|
|
|
#2626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem o co chodzi ale moj Leo był nauczony od urodzenia wieczorem po kąpieli pić mleko z butelki, które ściągałam,potem już mi się nie chciało bo medela mi się zepsuła to dawałam mm z kaszką i tak się działo przez 9 miesięcy, codziennie, jak widział butelke to już pyszczek otwierał bo wiedział o co chodzi a teraz co? od zeszłej soboty po tej okropnej gorączce szczękościsk- ani kropli tylko cycek i koniec ![]() a ja po 1 października muszę wyjechać służbowo i muszę go zostawić na jedną noc, nie wiem co robić a decyzji o odstawienieu nie potrafię podjąć |
|
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę odstawić jeszcze (chcę karmić rok, maksymalnie 1,5 - na pewno nie więcej).
T 1,5 to taka wartość graniczna bo nie odstawia się przecież z dnia na dzień i pewnie na początku będzie tak, że w dzień jedzenie w nocy pierś. Ale jednak u nas total uwielbienie dla piersi, to mi nie przeszkadza jakoś drastycznie, w końcu nie pracuję, ale to zwyczajnie mnie już martwi jesteśmy chyba jedyne na wątku z problemem na taką skalę, że płacze ale nie zje (a przynajmniej nie tyle, żeby się tym najeść)
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam za miłe słowa
![]() Debrah Amelka dopiero usiadła i już wstaje? Ale zdolniacha! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2629 |
|
Konto usunięte
|
Debrah, to pewnie minie kiedyś, w końcu każde dziecko zaczyna jeść więcej niż pierś. Ale rozumiem frustrację, z Agu niejedzenie mnie dobijalo, chociaż innego rodzaju problemy były. Trzymaj się
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yae jest boso, ale u nas jest cieplo jeszcze. Moze na plytkach puzzle rozloz, zeby amortyzowac upadek? Bez wzgledu na to, co Amelka bedzie miec na nozkach, to niestety wyrznie. Nie jestes w stanie tego uniknac. Asekurowalam Yae, ale chyba tylko na jej szkode dzialalam. Teraz jestem w poblizu, zeby utulic ewentualnie, ale Yae probuje swych sil, z dnia na dzien z lepszym rezultatem. Polecam rozlozyc zabawki w miejscu, gdzie staje. Yae zaczela po nie kucac i dzieki temu odkryla, ktoredy droga wiedzie na podloge. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Czy przy zabkowaniu moze pojawic sie wokol ust wysypka, taka rozowo-czerwona kaszka? Obstawiam podraznienie od sliny i brudnych raczek bardziej niz uczulenie na ziemniaka... Dobrze kombinuje? Moze macie zdjecia? |
|
|
|
|
#2631 |
|
Konto usunięte
|
Meneq, tak, może. No i też od brudu, pewnie. Ziemniak bardzo rzadko uczula jednak.
Dziewczyny, ja się poważnie nad ospą zastanawiam o_O u nas to tak wygląda, tylko kropek może z 7 jest, + 3 na dłoni. http://i.pinger.pl/pgr441/d23b56ca00...01272-w602.jpg |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42886326]dzięki i innym dziewczynom też
![]() Agatka w miarę, temp. nie ma, wysłałam do mojej mamy bo nie dawałam rady ogarnąć obu, z których jedna spała na mnie (stąd pijane pisanie ). Ale...Lekarka po 13 będzie dopiero, już mam kartę wyciągniętą, ale nie wiem, czy czasem się jej 3 rzeczy jednocześnie nie nakładają. Temp. 38 z hakiem, w uchu max bodajże 38,2. Normalnie daje się zbijać, ale muszę przemiennie ibum i paracetamol, bo 6h po ibumie nie daje rady, wzrasta + do tego mega płacz, więc coś boli. Na buzi ma kilka kropek = tak, wyglądają mi na ospowe. Agatce też na buzi wyszły, a ja sama bardzo lekko to przechodziłam. Agata ma anginę do tego, więc młoda teoretycznie też może mieć. Ale do tego hektolitry śliny lezą i łapska w paszczy. I - szok, piersi nie chce! kaszkę łyżeczką zjadła, sporo, 3.4 porcji jakoś. Głupieję. Spała przed chwilą na mnie na brzuchu, brzuchem do mnie, odkładana - placz. W nosidle - placz, teraz po czopku i kaszce usnęła o dziwo sama. Agu wyekspediowana do mojej mamy, bo brakuje mi 4 rąk, mama siedziała u mnie wcześniej ale jednak za duży rejwach był. Padam. Teraz padła sama spać, ale paracetamol w tyłek dałam, musiałam ciąć czopka bo za dużą dawkę miałam w domu. ja za kinem nie przepadam, nudzi mnie poza tym do bohaterów się przywiązuję i jak mi się spodoba ktoś to zła jestem, że już koniec filmu Teatr lubię, szkoda, że mega drogi jest. Ślunskie dziouchy, polecam teatr rozrywki w chorzowie i tam "Pomalu a jeszcze raz" - genialna komedia i "West Side Story", musical zrobiony cudnie.No i będziński teatr dzieci zagłębia dla dzieciaków ![]() A kojarzysz te programy, gdzie ktoś gotuje tańcząc? ladne to ![]() Zgadzam sie, Yae widać, że japońska, ale do mamy BARDZO podobna Silver, obyście wyszły jż ![]() ja to samo eee to co twoja teściowa robi? A propos prawka, mój teść 60l, ostatnio prawko zdał chyba z 9 podejść, ale zdał. Za to teorię od razu bezbłędnie.[/QUOTE]ojej, to kciuki, żeby lekarz poznał się, co to może być... i zdrówka dla Agatki, Dorotki i Ciebie, żebyś to wszystko ogarnęła Debrah myślałam właśnie wczoraj jak tam Amelka z t. sobie poradziła... kurczę, to na pewno minie kiedyś... jeśli ładnie przybiera to nie masz się co martwić względami zdrowotnymi, tylko jak ogarnąć studia... a jest coś co Amelcia w ogóle je, tak, że zawsze zje (of kors oprócz uu)? |
|
|
|
#2633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A poważnie to..nie, nie wiem. W jeden dzień zje tak jak kiedyś pisałam, że mi zupkę zjadła 1/2 słoiczka (ale też nie wiem na jak dlugo jest najedzona czymś takim), innego dnia szczękościsk. Właśnie jesteśmy po próbie podania kaszy, nawet dziób otwierała, ale przy pierwszych łyżeczkach paru, 3-4. Potem się rozpłakała, zaczęła szarpać się w foteliku i koniec jedzenia. Pierwsze co robi to mi chce łyżeczkę wyrwać i ładuje do niej rączkę.. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42887292]Debrah, to pewnie minie kiedyś, w końcu każde dziecko zaczyna jeść więcej niż pierś. Ale rozumiem frustrację, z Agu niejedzenie mnie dobijalo, chociaż innego rodzaju problemy były. Trzymaj się [/QUOTE]tak, minie, tylko nie wiem co ja mam TERAZ zrobić ![]() aktualnie mam ją na rękach, otwiera buzię i za koszulkę ciągnie.. Inni dają rady i sa madrzy, ale nie da sie malucha sila nakarmic albo odmowic glodnemu dziecku piersi dla "przetrzymania to zje..".
|
||
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42887518]Meneq, tak, może. No i też od brudu, pewnie. Ziemniak bardzo rzadko uczula jednak.
Dziewczyny, ja się poważnie nad ospą zastanawiam o_O u nas to tak wygląda, tylko kropek może z 7 jest, + 3 na dłoni. http://i.pinger.pl/pgr441/d23b56ca00...01272-w602.jpg[/QUOTE] Dzieki za odp. Zdrowka dla Twoich dziewczynek! |
|
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Debrh czytam Twojego bloga i rycze, super piszesz
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah a próbowałyście zrobić taki rytm dnia? Np rano od razu po przebudzeniu kaszka, potem cyc, cyc, ok, np 12-13 po drzemce obiadek nawet ta 1 łyżeczka czy dwie, potem koło 16 deserek też nawet jakby to miało być te pół łyżeczki i szczękościsk to może nauczy się, że jest i cycuś i inne jedzonko? U mnie też mega zainteresowanie łyżeczką, wczoraj wręcz mi ją wyszarpał dzięki czemu cały był w mwrchewce z dyniąi ziemniakiem :/ U nas też pierś króluje, tymi kaszkami, obiadkami, deserkami to na milion procent się nie najada, bo zaraz chce pierś, ale widzę postęp, jak na początku pół łyżeczki manny to było za dużo to teraz potrafi zjeść i 30 ml a 2-3 razy zdarzyło się i 60 ml, obiadków moich nie chce, tzn póki to dla niego nowość to otwiera paszczę ale w pewnym momencie tzn po np 4-5 łyżeczkach jest już płacz, przekręcania głowy...
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
Połowa dnia jeszzcze nie minęła a ja już jestem wykończona. Amelka takiego ma maruda od poniedziałku ze nie wiem. Może te zęby? nie ma nic rozpulchnionego.... jedynie są takie wzgórki na dolnych dziąsełkach nic innego...... nie wiem, nie wiem. Muszę z nią ciągle siedzieć na podlodze albo rąsie...
Debrah współczuje Ci z tym ogarnianiem studiów. Ale dacie rade. Coś na pewno wymyślicie. Ciekawa jestem jaki ja będę mieć plan. Muszę znaleźć filmik żeby t.pokazać ze nie wolno dziecia prowadzić jak ledwo stoi.
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-19 o 13:47 |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, alez u nas jest dokladnie tak samo.... Z tymze mnie czas nie goni, bo na uczelnie/do pracy nie wracam, prawdopodobnie jeszcze z 8miesiecy w domu bede z Malym, ale....no w dzien chociaz chcialabym odstawic kp....
Maly zje, ale zawsze, zawsze musi dopchac cyckiem. Dziisaj np, pol kromeczki z lurpakiem (srodeczek, bez skorki) no wydaje mi sie, ze dla takiego brzdaca to duzo? Ale ryk, wyjec, wiecej nie chcial, soczku nie, herbatki nie, wody nie, mm nie - cyc! Wczoraj malz chcial go uspac na noc - histeria 40min, cyc pomogl. Potem sie obudzil z placzem, od razu cyc. Tutaj akurat nie pomoglo wiec malz go wzial mocno tulil spiewal kolysanki to usnal. Ale po kolejnych 40min juz sie nie dalo, M.nie umial uspac, histeria kolejny raz, i kolejny raz cyc. Wczoraj obiadku swojego nie chcial - a przyprawy dodalam (lisc laurowy, ziele angielskie) ale jak zrobilam nam obiad, zasmazany makaronik z szyneczka i smietana ( !!!!!! ) to sie zajadal jak wariat (nie bijcie, probujemy doslownie wszystkiego, zeby cokolwiek jadl....) A i to wszystko z reki, wieksze kawalki, na stojaco (z krzeselka kompletnie nie korzystamy bo sie wyrywa i nie chce w nim jesc). Progres byl jednodniowy - 6godzin bez piersi, potem 4godziny, karmilam 3razy plus noc, na drugi dzien za to szczekoscisk i tylko piers, nic wiecej. ludze sie, ze sam odrzuci cycka, mimo, ze srednio sie na to zanosi...Problem jest u nas tez taki, ze ostatnio mlody nie zasnie w dzien bez UU. No nie ma szans. Ewentualnie na spacerze. Ale juz sie zimno zaczyna robic wiec po 40min drzemki mlodego ja wymiekam i czmycham do domu:P Co do stopek - my te skarpecioszki ze skorzana podeszwa lub skarpetki z absem jak cieplej to bosoZlalo nas na spacerze ale ze Pietraszko nie spal w domu od prawie 4godz to wytrzymalam ta jego drzemke w ulewie:P ot takie poswiecenie dla dziecka ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
dziecię uspane, co tu robić? na wizażu pustki, to może upiekę chlebuś i zrobię jakiś obiad
![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- ale tak mi się nie chceeeee |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

rano kaszka na wodzie z owocami - odkąd robie rzadsza zjada wiecej, ale chwile pozniej cyc do drzemki, uwielbia jabłuszka na deserek, obiadek tez zje ale jeszcze mało, no i cały czas cyc cyc cyc

22.05.2008
14.08.2011
z tym, że obiadek to niechętnie wcina :/

itepe, nie mogę się przełamac.
tylko cycek i koniec 
!!!!!! ) to sie zajadal jak wariat (nie bijcie, probujemy doslownie wszystkiego, zeby cokolwiek jadl....) A i to wszystko z reki, wieksze kawalki, na stojaco (z krzeselka kompletnie nie korzystamy bo sie wyrywa i nie chce w nim jesc). Progres byl jednodniowy - 6godzin bez piersi, potem 4godziny, karmilam 3razy plus noc, na drugi dzien za to szczekoscisk i tylko piers, nic wiecej. ludze sie, ze sam odrzuci cycka, mimo, ze srednio sie na to zanosi...