|
|
#3871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() miałam napisac cos miłego na ten zimny dzień, ale do południa wywaliło mi neta w domu (ponoć ogólnokrajowa awaria neo), a teraz mnie ze złości trzęsie po tym, co przeczytałam na fejsie ![]() Aha, w międzyczasie sprzedałam wycieczkę
|
|
#3872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś epidemia braczków rok temu w sieciówkach mnie nie przekonała, i nie widzę, żeby ludzie w tym masowo chadzali, kolor ogólnie chyba nie "chwycił" za polskie serca
|
|
|
|
|
#3873 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3874 | ||||||
|
Panaroja
|
znad cherbaty pomarańczowej
![]() Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
całkiem zgrabne biedra ![]() Cytat:
Cytat:
drugi to czarny , ale chyba już zaczynam w nim wyglądać staro no i jeszcze ciemny brąz jakiś i kuniec ewętualnie jeszcze ciemny khaki czyli zgniłozielony , ale mocno złamany szarością/brązem .Cytat:
![]() 2.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3875 |
|
Nindżopesz
|
Umrę po dwakroć
![]() Rejcz, mnie tymczasem dziwi, że ćwieki się tak przyjęły i kolejny sezon są na wszelkich butach. Mam nadzieję, że styl gothnindżopszowy ludziom nie podpasuje i pozostanę jedynym łowcą wampirów na dzielni... Eee, to chyba niemożliwe żeby podpasował... |
|
|
|
#3876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. no mnie też dziwi, ale to jets tak - to ze jest TERAZ niemożebny wysyp na sklepach nie oznacza, że ludzie to kupio - bo przesyt jest ewidentny EDIT: nie dalej ajk wczoraj pani w CCC mówiła, jak odparłam że szukamy bez ćwieków, skomentowała że teraz większość chce bez - jedynie nastolatki ćwiekują gothnindżowy jednak jest wyjątkowy, wymaga konkretnych upodobań, preferencji do fruwających łąchów, wielkie masy takie jak za rurkamy, ćwiekamy za tym nie pójdą, nie ma strachu - powinien ocaleć ale ja się nie znam, tak o se mówię co myślę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 16:07 |
||
|
|
|
#3877 |
|
To ja :)
|
Wymyśliłam sobie strój na bal przebierańców
Filc muszę kupić...
|
#3878 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.nindżopszy na mieście nie widaż wcale , więc masz duże szanse Cytat:
niestety znalezienie ludzkiego ciucha w kolorze bordo w odpowiednim odcieniu , nie zbrudzonym i nie wpadającym w czerwień tylko czysto krwisto-wiśniowym ew.podbitym bakłażanem graniczy albo wręcz jest cudem a własnie w takich odcieniach moja niezwyczajna óroda zyskuje nadzwyczajnie niezwyczajną szlahetność ![]() Na pewno pani Dulskiej było w bordowej pluszowej sukni pszecódnie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3879 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Redzia odebrałam właśnie od listonosza to duże zielone
I ide testować Mauboussin
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3881 |
|
Panaroja
|
jaki
? Bo ten filc jakoś mi podejrzanie brzmi
|
|
|
#3882 |
|
To ja :)
|
Niii... Raz na jakiś czas robimy bal przebierańców, zazwyczaj wielkopostny
Teraz zjazd robimy na początku listopada...Byłam już kiedyś śpiącą na łóżko (miałam czapeczkę i przyszytą do niej poduszkę z tyłu itp.), byłam krową -naturalnie z napompowaną rękawiczką w roli wymienia, byłam kabiną prysznicową... Teraz chyba będzie pod hasłem zwierząt...
|
#3883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam starego edp kropel kilka i na mnie jest ... no stary jest a z Rozterki jak go wąchałam to myślałam że jestem w zapachowym Raju miała starą, pierwszą niereformulowaną wersję, ale nie dam sobie ręki uciąć czy EDP czy EDT - mały palec lewej nogi dam ze EDP nie mam szczęścia do zapachów
|
|
|
|
|
#3884 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3885 | |||
|
Nindżopesz
|
Za łowcę wampirów, za nindżopsza?
![]() Cytat:
3. szlachetny, tak! Tak mi mów ![]() Cytat:
![]() 2. chyba nie umiem sobie wyobrazić tego koloru. Buty, które dziś kupiłam były chyba ostatnią czarną parą z tego modelu w całym necie. Wooow, jak post-apokaliptycznie. ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() Tak, to EDT. |
|||
|
|
|
#3886 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Trudno będzie, bo mam jeszcze katar
Początek był mocno starobabcino- szyprowy Potem wyczułam śliwkę, teraz robi się coraz bardziej słodko.
|
|
|
#3887 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mówisz? Mi jeszcze nie zaczęli truć. Ja chwilami myślę, że może marnuję życie siedząc w domu a potem pacam się w łeb bo co w tej pracy, autobusie czy tramwaju? Nie marnowanie? Teraz przynajmniej mam czas na książki, muzykę, forum, filmy, czy co tam dusza zapragnie Tylko z kasą krucho.
|
|
|
|
|
#3889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hmm
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3890 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No może i racja w jakimś sensie, ja mogę mówić tylko za siebie - a szukałam sobie praktyk na wakacje za wszelką cenę, bo nie wyobrażałam sobie przez 3 miesiące gnić w chałupie, zgłupiałabym. A co dopiero 3 lata
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3892 |
|
BAN stały
|
No i inna sprawa, że ja bym się totalnie zapuściła, przytyłabym 50 kilo, własne odrosty by mnie zjadły i na pewno nie kupowałabym innych ciuchów niż domowe getry i kapcie. Ale to akurat Redzi też nie grozi
|
|
|
|
#3893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3894 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym trzeba jakoś wyglądać w niektóre dni bo a to listonosz wpadnie, a to kurier...
|
||
|
|
|
#3895 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Men czy women?
![]() A ten Mauboussin edt to też został zmieniony na gorsze?
|
|
|
#3896 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pikne sama mam takie , kazałaś kupić to kupiłam i jestem zadowolona bardzo, ino rozmiarówka trochę zaniżona to chyba ja zgłupłam od tego siedzenia w domu ale na swoją obronę mam, że ja siedzę z psem ![]() Polly!!!!! w tescu som bojówki slim dla faceta po 54 zł, fajne i fogle teraz ciuchy -50%, dres domowy chyba zanabędę jakiś i leginsy może cze robaczki
|
|
|
#3898 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Chyba tak ale głowy nie dam. ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
No i znalazłam link, dziś kupiłam ostatnią parę w PL |
||
|
|
|
#3899 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Men
Dementuję, że nie chodzi więc o Florcię
|
|
|
#3900 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli masz pracę, w której się realizujesz i rozwijasz i jest twoją pasją, to rozumiem . Ale 90% znanych mi osób po prostu chodzi do pracy/pracuje/zarabia pieniądze i tyle. Praca jak praca. W obecnej się nawet trochę nudzę... W ogóle to lubię pracę zadaniową: jest-robię-wychodzę a nie kwitnięcie za biurkiem i papierologię nikomu niepotrzebną. Pytań w stylu: "nie nudzisz się w domu"? (nie, niby kiedy??); "kiedy wracasz do normalności"? (a dlaczego uważasz, że moje życie teraz jest nienormalne?) itp, itd miałam po sufit. Ja jakoś nie komentowałam np. decyzji o powrocie do pracy po 4 mies macierzyńskiego i zostawianiu dziecka co tydzień z inną ciocią/babcią/opiekunką - nie moje życie, nie moje decyzje... Fakt, że moje potomstwo było raczej z tych niekłopotliwych (pomijam pierwsze kilka tyg życia pierworodnej, ale byłam zieloniuteńka i NIC o dzieciach nie wiedziałam, bo mnie nie interesowały), więc mozna było dzień zorganizować tak, że był czas i na spacer, zakupy, zabawę i CZYTANIE ( ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
![]() strasznie przepraszam za ten elaboracik Edytowane przez melagu Czas edycji: 2013-09-19 o 20:34 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

pikne