W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-19, 15:53   #3421
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Oj to raczej w miliony idzie i to tylko za 1 razem

Ja też wiedziałabym więcej gdybym powiedzmy z 6 cykli przed staraniami zaczęła mierzyć, obserwować.
Choć teraz już widać, że u mnie raczej przeważnie owu jest w 12dc
mówię o tych które miały swoje przeznaczenie być moim dzieckiem

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Haha

To tak się da wycelować w chłopca albo dziewczynkę?
czy się da to nie wiadomo, ale sposób podobno jest teoria teorią, praktyka praktyką

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 15:59   #3422
Seleniti
Zadomowienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Teoretycznie Ale od teorii do praktyki długa droga
Może prędzej przy monitoringu?
Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
mówię o tych które miały swoje przeznaczenie być moim dzieckiem

czy się da to nie wiadomo, ale sposób podobno jest teoria teorią, praktyka praktyką

aż sobie o tym poczytam

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:00   #3423
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
O, faktycznie, wygląda jak człowieczek Super, że rośnie nadprogramowo Z USG wynika jakiś inny TP?

U mnie bóle prawie całkiem już ustąpiły Teraz za to mam inne objawy, ale już normalne Od początku ciąży schudłam kilo, bo nic mi się nie chce jeść... Jestem głodna, ale jak myślę o czymś konkretnym to

Pokażę wam mojego bachorka z wtorku

4,1 mm i widoczne serducho
No ja nie wiem czy super, bo moja wedżajna jakoś będzie musiała go wypchnąć potem

A bachorek cudny
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:17   #3424
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
jestem ścięta

no ale jednak wygrał bardzo krótki bob (przemawiało za nim to, że już kiedyś go miałam )

TŻ walnął zdziwko, że tak krótko, ale podoba mu się
powiedział, że teraz wyglądam już całkiem jak taka wredna sucz Moje rude włosy to potęgują
no ja idę jutro też chcę boba i grzywę zawsze tak się ścinałam, więc mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok, bo idę do innej fryzjerki niż zawsze
Cytat:
Przepraszam, że wklejam ponownie ale chyba nikt nie zauważył, a dziś mam chyba dzień "100 pytań do"

"A teraz może podpowiecie:
Które plemniki mają większą szansę na zapłodnienie te z dnia przed owulacją czy w dzień owulacji?

Podobno od razu nie sa gotowe do zapłodnienia tylko muszą przejść kapacytację czy jakoś tak-uzdatnienie do zapłodnienia w ciele kobiety.
Wiec mimo, że te z owu mają bliżej to muszą i tak poczekać aż dojrzeją te kilka godzin? I te z wcześniejszego dnia i tak je wyprzedzą?

Czy się mylę?"

Jutro już dam Wam spokój bo dziś nie ma małego a ja leżę przeziębiona w łóżku i Was męczę
nie mam pojęcia jak to jest... ale z owulką to też tak, że jednego dnia może wykryć, ale czy zaczęła się rano czy wieczorem to już nie wiemy
Cytat:
Bierze się obrączkę, albo pierścionek przewleka się nitką, żeby powstał łańcuszek, stukasz nią o stół, żeby ją "oczyścić" , robisz oczko z kciuka i palca wskazującego lewej ręki i w to 3 razy zagłębiasz tę obrączkę na nitce później otwierasz tę lewą rękę wewnętrzną stroną dłoni i nad nią powinien sam od siebie zacząć latać ten wisiorek jak się kręci w kółeczko to dziewczynka, jeżeli robi proste linie to będzie chłopiec, później znowu odpukujesz tę obrączkę w stół i od nowa to samo póki obrączka nad dłonią nie będzie stała w miejscu
23.06.2011
01.06.2013

Edytowane przez manieczka1
Czas edycji: 2013-09-19 o 20:44
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:36   #3425
agnieszkaK
Zadomowienie

dziewczęta, skoro dziś mam 9dc, a z tego co mi wiadomo to owulację miałam zazwyczaj 14 dc, choć myślę,że czasem 13dc, to jak jutro kupię i zrobię test owulacyjny czyli 10dc, to już będzie za późno? Bo raczej mój małż jadąc do domu takowego testu mi nie kupi. Wymyśli 100 powodów dlaczego nie, zaczynając od: nie mam kasy, do tego że jest brudny( choć zazwyczaj mu to nie przeszkadzać wchodzić do wszelkiego rodzaju sklepów)
Czyli reasumując mogę jutro czy nie?

aha prawie kończę mój plan, a potem jeszcze obiad przede mną, ale na szybko coś zrobię.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:52   #3426
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
no ja idę jutro też chcę boba i grzywę zawsze tak się ścinałam, więc mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok, bo idę do innej fryzjerki niż zawsze

nie mam pojęcia jak to jest... ale z owulką to też tak, że jednego dnia może wykryć, ale czy zaczęła się rano czy wieczorem to już nie wiemy

specjalnie dla Leine wklejam zdjęcie z wakacji, które może mało tureckie, ale przy takiej jesieni może nastroi nas pozytywnie proszę nie cytować zdjątka, bo w tle jestem ja i później usunę
Też kiedyś chcę tą fryzurę ale się boję, teraz mam już do pasa, może kiedyś, ale czy trafię na dobrego fryzjera?
Z owulacją faktycznie nie jest łatwo
A masz jakieś w dzień? Jak tam jest? Jaka woda?
Ja chcę na wakacje, W tamtym roku byliśmy dalekooooo na jesień i teraz nie byliśmy nigdzie przez to #

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
dziewczęta, skoro dziś mam 9dc, a z tego co mi wiadomo to owulację miałam zazwyczaj 14 dc, choć myślę,że czasem 13dc, to jak jutro kupię i zrobię test owulacyjny czyli 10dc, to już będzie za późno? Bo raczej mój małż jadąc do domu takowego testu mi nie kupi. Wymyśli 100 powodów dlaczego nie, zaczynając od: nie mam kasy, do tego że jest brudny( choć zazwyczaj mu to nie przeszkadzać wchodzić do wszelkiego rodzaju sklepów)
Czyli reasumując mogę jutro czy nie?

aha prawie kończę mój plan, a potem jeszcze obiad przede mną, ale na szybko coś zrobię.
jak długie masz cykle?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Nie udało się wkleić tej tabelki po kolei

Może link:
http://www.mojaowulacja.pl/top.htm

Ale testów z tej strony już nie polecam, nie wychodziły mi, ani mikroskop owul.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-09-19 o 16:55
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:55   #3427
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Jestem i ja! Owulowałam!
klask i: wreszcie, już się nie mogłam tej twojej owu doczekać

Cytat:
eMG witaj mów jak masz na imię, ile lat, skąd jesteś (mniej więcej), czy mierzysz tempkę?
kiedy straciłaś dziewictwo i jaki masz rozmiar stopy
a zapomniałaś o rozmiarze stopy mężą

Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
Dzien dobry
dziewczyny, niby lekarz powiedział, że owulki nie będzie no ale wiadomo - lekarz swoja a ja - swoje więc mierzę dalej tą tempke, sprawdzam szyjke i śluz(wczoraj był ładny rozciągliwy) i wczoraj wieczorem test owu mi wyszedł pozytywny i jajcor mnie tak nawalał wczoraj myślałam, że może tempka urośnie no ale niestety nie..
no mi też mówiła, że chyba nie będzie, więc sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
wiecie co, tak sobie myślę, że przygotuję się lepiej na dziziusia, troszkę schudnę ( tj. zrezygnuję ze słodyczy itd i z jedzenia na wieczór - bo może moja nadwaga ma jakieś znaczenie? choć lekarka nic mi nie mówiła ) zadbam o swoje ciałko, b wstyd mówić, ale dopiero teraz zaczynam przygodę z balsamami...polecicie mi jakiś dobry ujędrniający ?
dzisiejsza poroada na ovu:Jeśli masz sporą nadwagę, zrzucenie kilku kilogramów może poprawić Twoją płodność. Najlepiej jednak zrobić to zanim zaczniesz starania o dziecko, bowiem zbyt duży wysiłek fizyczny lub zbyt radykalna dieta mogą przynieść odwrotne efekty od zamierzonych. Jeśli Twoja nadwaga jest niewielka, nie staraj się w tym momencie o idealną sylwetkę. Po prostu zdrowo się odżywiaj i wykonuj regularne, ale mało intensywne ćwiczenia, które małymi krokami doprowadzą Cię do celu. W ten sposób Twoja płodność na tym nie ucierpi.

witam,
w życiu was nie nadrobię człowieka jeden dzien nie ma a wy tu tyle natworzyłyście, szoookkkk
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:56   #3428
Kamel
Wtajemniczenie

Ja uciekam, bo M wraca i wole, żeby mnie przed laptopem bez obiadu nie zastał
Będę może później.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-19, 16:56   #3429
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
też byłam pierwszy raz u nowej fryzjerki

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 16:58   #3430
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Ja uciekam, bo M wraca i wole, żeby mnie przed laptopem bez obiadu nie zastał
Będę może później.
no ja przyszłam to wszystkie uciekają,
foch
Stary 2013-09-19, 17:00   #3431
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
też byłam pierwszy raz u nowej fryzjerki
Macie zdjęcia tej fryzury?, pokażcie bo ja muszę uciekać

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
foch
Ja siedzę tu prawie od 7-8 więc już opadłam z sił
Będę później muszę obiad M podgrzać chociaż
Dziś mam przeziębienie i nie ma małego to leń na całego

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-19, 17:02   #3432
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Macie zdjęcia tej fryzury?, pokażcie bo ja muszę uciekać
na sobie niestety nie
w sb może będę miała, bo jutro farbowanie
teraz nie ma się czym chwalić, kolor wyblakły
ale jestem obcięta mniej więcej tak jak w zał.

i jeszcze mój kucyk
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9382.jpg (87,2 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bob-na-wesele.jpg (17,6 KB, 15 załadowań)

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 17:15   #3433
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
foch
Ja teraz lecę zrobić kawusię, mąż dziś o dziwo miał na rano, więc niedługo wróci
ale będę podczytywać
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
na sobie niestety nie

i jeszcze mój kucyk
Ja na komie nie widzę zdjęć! Nie usuwaj przez godzinkę to zerknę na kompie

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

już zobaczyłam też takiej długości kuca mi obetną ale jaki fajny masz kolorek
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-09-19, 17:16   #3434
201606201204
Konto usunięte

Cześc.

Wracam do domu, kupiłam test... Jeśli owu mówipawde to dziś 7 dzien po owulacji. Chyba za wcześnie.
201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 17:18   #3435
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Cześc.

Wracam do domu, kupiłam test... Jeśli owu mówipawde to dziś 7 dzien po owulacji. Chyba za wcześnie.
Zdecydowanie za wcześnie 10 dpo może wyjść ale większa szansa, że jeszcze nie wyjdzie. Także nie ma zmiłuj trzeba czekać oczywiście trzymam

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-09-19 o 17:19
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 17:18   #3436
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Cześc.

no 7 dni po to zdecydowanie za wcześnie
Stary 2013-09-19, 17:20   #3437
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
http://badanie-nasienia.pl/pl/o-plem...nosc-plemnika/
Tu można np coś przeczytać o tym zjawisku
Czyli po serduszku plemniki są zdolne do zapłodnienia po około 6 godzinach dopiero.
Jak u nas będzie dziewczynka to wtedy ci powiem, że to prawda

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
No ja nie wiem czy super, bo moja wedżajna jakoś będzie musiała go wypchnąć potem

A bachorek cudny
Dasz radę Ja leżałam w szpitalu obok babeczki, która rodziła pierwsze! dziecko, dziewczynkę! parę dni przed terminem! i miało ostatecznie 4350 Musieli w końcu cesarkę zrobić, bo wyleźć nie chciało po oksytocynie podanej 3-krotnie co dwa dni

Cytat:

specjalnie dla Leine
Ale opalenizna

Cytat:
na sobie niestety nie

i jeszcze mój kucyk
Ale włosów ścięłaś mnóstwo nie było żal? Chociaż wiem, co to za ulga mieć krótsze Ja się teraz czaję na keratynowe prostowanie i może wreszcie też sobie taką fryzurkę zrobię

A ja już po drzemce i próbuję wepchnąć w siebie trochę zupy... Masakra, to dopiero początek, ale ja chyba z głodu umrę przez tę ciążę

25.05.2013

Michał
Szymon

Chudnę! Cel 77,5 --- 72 --- 66 --- > 64 kg

Edytowane przez fantastka
Czas edycji: 2013-09-19 o 17:22
fantastka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 17:21   #3438
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
i przez dwa dni miałam 36, 86 i 36, 87.. a dziś nagle 37, 09.. jest możliwy taki wysoki skok w 25 dc?... ja to się na tych temeraturach nie znam zupełnie...
chyba, że mnie coś zaczyna rozkładać...
Nie wiem czy czytałaś instrukcję termometru, ale mimo, że są dwa miejsca po przecinku to mają dokładność tylko do jednego -> 0,1, a jeszcze jest tam coś napisane o granicy błędu ... Ja czytałam, że trzema zaokrąglać do 0,05 bo to jest najbardziej wiarygodne i ja tak właśnie robię. Po drugie czytałam też, że najbardziej wiarygodny jest drugi wynik, bo termometr musi być ogrzany. Drugi albo trzymany dwie minuty tam gdzie się mierzy zanim się go włączy... Co nie zmienia faktu, że temperatura skoczyła

Cytat:
Napisane przez anyaG25 Pokaż wiadomość
No właśnie miałam robione w zeszłym roku ...ale mówiła , ze mam powtórzyć , bo tamte są już nieaktualne. Nie pamiętam jaki miałam wtedy wynik a niestety karteczkę zgubiłam Tak czy inaczej wtedy mi nie powiedziała, że coś jest nie tak , więc się tym nie martwiłam... a teraz zobaczymy czy cos powie ...
A nie masz w internecie? Ja jak się zarejestrowałam zobaczyłam, ze mam wyniki sprzed 4 lat, z 3 różnych miejsc, bo się okazało, ze i tak wszyscy wysyłali do jednego laboratorium i wszystko mam w internecie na swoim koncie.

Cytat:
Zrobiłam test owulacyjny i tak jak wczoraj o podobnej porze są 2 jednakowe kreski.
Wiem, że niby robi sie testy do pierwszego pozytywnego ale mnie ta temperatura niska zastanawia.
A kiedy wypada owulacja skoro wczoraj i dziś wykrywa LH w takim samym stopniu?
Wczoraj śluz rozciagliwy 1x, i kilka razy ból jajnika.

Wiem, że testy pokazują 24-36h przed, nie wiem już nic
Testy LH mają czułość chyba od 20 czegoś tam, a pik jest nawet w okolicach 100 to może 3 dni pokazywać na +, ale wtedy można założyć, że pik był w drugim dniu, środkowym i owulka będzie do 36h

Cytat:
Kobitki, a douczcie mnie jeszcze... czy gęsty, biały śluz o konsystencji kremu, to już po owulacji jest??... bo pełno go mam już 3 dzień...

ja nie wiem, jak ja w ta pierwszą ciążę zaszłam, jak ja taka ciemna jestem...
Taki jest na ciąże

Cytat:
To co.. działasz jednak?..

zasypiam kolejny dzień na siedząco.. ostatnie dwa dni chodziłam spać o 20... to niskie ciśnienie mnie zabije...
To też oznaki na ciąże

Cytat:
nie wiem ile w tym prawdy (podobno naukowo potwierdzone), ale rzekomo na dziewczynkę trzeba się kochać dzień przed owy, a na chłopca w dniu owu. Ponieważ plemniki męskie są szybsze ale krócej żyją, a żeńskie na odwrót
Z tego co ja wiem to tak jest w warunkach laboratoryjnych, a nie wewnątrz kobiety. W laboratorium TAK, w kobiecie NIEWIADOMO

Cytat:
U mnie bóle prawie całkiem już ustąpiły Teraz za to mam inne objawy, ale już normalne Od początku ciąży schudłam kilo, bo nic mi się nie chce jeść... Jestem głodna, ale jak myślę o czymś konkretnym to

Pokażę wam mojego bachorka z wtorku

4,1 mm i widoczne serducho
Super Ogromnie się cieszę! Bóle ustąpiły, bo przestałaś się denerwować

Cytat:
Przepraszam, że wklejam ponownie ale chyba nikt nie zauważył, a dziś mam chyba dzień "100 pytań do"

"A teraz może podpowiecie:
Które plemniki mają większą szansę na zapłodnienie te z dnia przed owulacją czy w dzień owulacji?

Podobno od razu nie sa gotowe do zapłodnienia tylko muszą przejść kapacytację czy jakoś tak-uzdatnienie do zapłodnienia w ciele kobiety.
Wiec mimo, że te z owu mają bliżej to muszą i tak poczekać aż dojrzeją te kilka godzin? I te z wcześniejszego dnia i tak je wyprzedzą?

Czy się mylę?"

Jutro już dam Wam spokój bo dziś nie ma małego a ja leżę przeziębiona w łóżku i Was męczę
Tak podobno jest. Komórka jajowa też podobno jest zdolna do zapłodnienia tylko 6h mimo, że żyję 24. Plemniki żeby sobie przeżyć 'żywią' się w szczególności glukozą, która jest w jakiejś tam postaci w płodnym ślubie. Ciekawe czy picie glukozy w okresie płodnym by wspomogło ich żywotność Na pewno wyleczy kaca

Cytat:
http://badanie-nasienia.pl/pl/o-plem...nosc-plemnika/
Tu można np coś przeczytać o tym zjawisku
Czyli po serduszku plemniki są zdolne do zapłodnienia po około 6 godzinach dopiero.
zaraz sobie poczytam

Cytat:
Tak mi sie wydaje, że w dniu 1 pozytywnego testu, ale też chciałam sie tu upewnić, tylko co potem jak nie jesteś pewna, czy serduszko coś dało, czy znowu nie za wcześnie, próbować dalej na dziewczynkę, czy nie , zwariować idzie.
Ale na razie czysto teoretyzuję

Mam dziś za dużo wolnego czasu dla siebie i tak sobie czytam
Jak M przyjdzie to mnie pogoni od tego laptopa
To trzymam kciuki na dziewczynkę

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 17:26   #3439
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Cześc.

Za wcześnie jeszcze troszkę cierpliwości

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-09-19, 17:26   #3440
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Super Ogromnie się cieszę! Bóle ustąpiły, bo przestałaś się denerwować
No nie powiem, im mniej jestem w pracy tym mniej mnie boli No i jednak małe rośnie, więc czym się tu stresować Ale co mam naklęte i przeklęte, że już więcej żadnych dzieci, a resztę z naszej wymarzonej czwórki będziemy musieli adoptować to tylko mąż wie

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-19, 17:27   #3441
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:
Cześc.

Wstrzymaj się jeszcze trochę
I oczywiście trzymam

Stary 2013-09-19, 17:29   #3442
zubi89
Zakorzenienie

Coś czuje, że owulka do mnie na dniach zawita śluz robi się płodny szyjka się otwiera

Stary 2013-09-19, 17:30   #3443
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:

jak długie masz cykle?

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Nie udało się wkleić tej tabelki po kolei

Może link:
http://www.mojaowulacja.pl/top.htm

Ale testów z tej strony już nie polecam, nie wychodziły mi, ani mikroskop owul.
moje cykle to 28-29 dni, dziś 9 dc, zazwyczaj owulka 14 dc. tak w ogóle to z racji tego,że będę musiała pewnie molestować męża to mam nadzieję ze 12,13,14 dc starczy. o ile w ogóle mi się to uda. Uprzedzałam go, że w tym cyklu chociażby nie wiem jak był chory czy zmęczony, to najwyżej go w te dni zgwałcę
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-19, 17:31   #3444
debraM
Wtajemniczenie

A ja wymyśliłam co zrobić z tym moim brakiem @
Jutro zrobię test żeby mieć 100% pewności i potem zacznę łykać wiesiołek, on mi pokurczy macicę i wszystko wyleci

3190g, 55cm
Stary 2013-09-19, 17:32   #3445
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Coś czuje, że owulka do mnie na dniach zawita śluz robi się płodny szyjka się otwiera
No to przydadzą się fluidki

Cytat:
Jutro zrobię test żeby mieć 100% pewności i potem zacznę łykać wiesiołek, on mi pokurczy macicę i wszystko wyleci
Zawsze to jakiś plan

25.05.2013

Michał
Szymon

Stary 2013-09-19, 17:34   #3446
Seleniti
Zadomowienie

Cytat:

Przesyłam fluidki w takim razie

Stary 2013-09-19, 17:36   #3447
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
No to przydadzą się fluidki

Zawsze to jakiś plan
Nie dziękuje mi się marzy córcia

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Przesyłam fluidki w takim razie
nie dziękuje

Stary 2013-09-19, 17:36   #3448
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
No to bzyku bzyku

Cytat:
na to bym nie wpadła czyli jutro ktoś testuje

Fantastka! Cieszę się, że bóle minęły oby już nie wróciły!!!
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-09-19, 17:39   #3449
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
na to bym nie wpadła czyli jutro ktoś testuje
No, ale dobrze rozumuje, nie? Mam nadzieję, ze jednak na tym teście nic nie wyjdzie, bo inaczej zawału w kiblu dostanę, bo przecież ja już 9 dni plamię

3190g, 55cm
Stary 2013-09-19, 17:41   #3450
fantastka
Zakorzenienie

Cytat:
Fantastka! Cieszę się, że bóle minęły oby już nie wróciły!!!
Ja też się cieszę, że jest ich mniej i za każdym razem mam nadzieję, że to już ostatni

25.05.2013

Michał
Szymon

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości