|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Lux Mundi
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
Pojedynczych ziół nie należy stosować w formie naparu. Olej z wiesiołka to bardzo fajna sprawa Zmniejsza dolegliwości związane z pms, pomaga przy endometriozie, mięśniakach, zaburzeniach hormonalnych powodowanych zmianami menopauzalnymi etc. Polecany również przy problemach alergicznych, łuszczycy i atopowym zapaleniu skóry.
|
|
|
|
#1112 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
![]() Cytat:
hehe pewno samo w ręce wpadłoCo do avka to zapewne jakiś brodacz powróci. Chociaż w sumie czerń jest jakaś taka uspakajająca Cytat:
A co do terminu to szok Swoją drogą niby jest nfz a i tak trzeba chodzić prywatnie ![]() I zapewne jesteś kolejną osobą, która wynajduje cuda w sh
|
|||
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
|
|
|
#1114 |
|
Konto usunięte
|
.alison wrzuc linka ubran Cindy teraz już nie zalecają suplementy przy pokrzywie nagle je oswieciło przynajmniej większosć dlatego ja je nazywam czesto włosowariatki.białaroza2,5 r niezle ![]() mystery tak z ciekawosci ile kosztuje mniej wiecej mieszkania w Rzeszowie , bo ostatnio ogladałam Kornele55 i jak ona powiedziała ze na studiach dziennych płaciła za miejsce w pokoju 250 zł to niezle mnie wmurowało.dobra poucze sie coś udało mi sie bo napisałam maila do babki co muszę umieć a ona mi odjęła połowe gramatyki to mi sie udało , jutro dzien troche głupi bo od 6 na nogach a zle sie czuje zaliczenie a pozniej wieczorem widze sie ze znajomymi i pewnie dopiero o 23 bede w domu . Zabieram sie najszybciej do tego zeby miec z głowy
|
|
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ja już drugi dzień próbuję Wam wstawić moje zdobycze i nic z tego.. Jakiś błąd wyskakuje. Mam dosyc tego komputera i w ogóle ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Ja wybieram sie do Olsztyna, ale powiem Tobie, że powyżej 400 zł nie będę płacić Poza tym ja biorę pokój 2-osobowy, ale nie spotkałam sie jeszcze z ofertą aż tak tanią, czyli 270 zł za pokój.To najważniejsze, że coś Tobie przepisał. Oby pomogło |
||
|
|
|
|
#1116 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie chce mi sie szukac ich na stronach spodnie jak spodnie, czarne i wąskie co by nogi podkreslic ladnie
|
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Konto usunięte
|
Alis nie mam na razie weny
Mystery musisz się bardziej postarać może to nie komp a wizaż leci w kulki Kaori może wynajmowała z x lat temu^^ Zależy w jakim miejscu jakie budownictwo i kiedy się szuka ale tak za ok 350 plus media od osoby spokojnie da radę coś wynająć. Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-19 o 17:44 |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
alison się leni
![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- sonne to chyba ten wizaż leci w kulki ![]() edit.: ooo, dało rade a więc to moje zdobycze z wczorajszego ciuchobrania w lumpku
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-19 o 17:55 |
|
|
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
alison hehe
rozumiem Ciebie doskonale ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- w poprzednim poście dodałam fotki ciuszków lukajcie.
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Konto usunięte
|
mysteryaaa pomyliło mi sie myślałam ze Ty jak green i sonne tez okolice rzeszowa
fajnie bo w miare blisko od Morza a ogólnie daleko masz do domu z olsztyna?a i zauważyłam że czesto doklejasz cytaty osób do jednego postu jakbyś nie wiedziała to pomiedzy cytuj a odpisz masz wielocytywanie i naciskasz go zawsze gdy kogoś chcesz cytować i jak dajesz odpisz to już masz wszystko w 1 poście , nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam ![]() sonne to była 3 lata temu alison ja jutro mam zamiar odwiedzić bershke
|
|
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do domu mam 160 km, więc 3 godziny drogi. A nad morze to na razie się nie wybieram, bo to dodatkowe 4-5 h drogi z Olsztyna, więc wcale tak blisko nie jest |
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Konto usunięte
|
mystery_ fajnie, ze udalo Ci sie cos upolowac
Mi rzadko udaje sie cos tam znalescJutro zostane ogrodnikiem, ide kupic szklarnie do ikea |
|
|
|
|
#1124 |
|
Konto usunięte
|
fajne łowy
alison odgapiłas od szusz
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pol roku temu slinilam sie do tej szklarenki ale bylam rowerem więc nie bylo jak sie z tym zabrac więc odpuscialam i zapomnialam ale jak ostatnio zapodala nią w filmiku to mi sie przypomnialo o niej ![]() Mam pare roslinek co jak je przewieje to zaraz zdychają wiec takie cos bylo by idealne dla nich^^ |
|
|
|
|
|
#1126 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
no cóż.. zapisać się zapisałam, ale pewnie zapomnę
![]() Cytat:
Dobra, będę pisać, to się przejedziemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dodatkowo już na miejscu trzeba kupić antinal - lek, którego u Nas w Polsce nie ma, bo jest zbyt silny Moja mama też w szpitalu wylądowała, a ja miałam wszystko gdzieś... i nic mi nie było ![]() żeby tylko na badaniach wszystko ok u Ciebie było ![]() Cytat:
![]() Wróciłam... i nic nie kupiłam. jea!
|
|
|
|
#1127 |
|
Konto usunięte
|
przypomne Ci za 2,5 roku
u mnie w miescie u chinczykow takie same mają jak cos ![]() nic ciekawego nie bylo czy tak drogo?
|
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziela
kupilam plecaczek malemu do przedszkola
|
|
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
Cytat:
wiesz co... to co mi się podobalo zbyt drogie, a to co nie - szkoda mi kasy ![]() dzięki za informację, mogę skorzystać ![]() jaki?
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w
Cytat:
|
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity
Cytat:
jak teraz widzę wszędzie te monster cośtam, to mnie trafia... Jaka brzydka bajka
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne ko
Cytat:
![]() Ma wszystkie prawie lalki, perfumy, obejrzala wszystkie odcinki bajki i jeszcze sciagalam dla niej pelnometrazowe bajki ktore trwaja ponad godzine ![]() Ja chcialam kupic malemu plecak z bajki "Auta" ale ten plecaczek tez fajny do tego za 9 zl
|
|
|
|
#1133 |
|
Konto usunięte
|
A ja tam sie nie znam na tych nowych bajkach
|
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziela
ja znam wszystkie bajki na Mini Mini maly uwielbia ogladac ten kanal ja niektore bajki tez
|
|
|
#1135 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
Cytat:
a za dzieciaka to uwielbialam cartoon tetwork oglądac
|
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w
Cytat:
Ja tez to kiedys ogladalam albo disney channel
|
|
|
|
#1137 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim u
Cytat:
|
|
|
|
#1139 |
|
Konto usunięte
|
Oj nie takie kanaly to ja szerokim lukiem omijalam
![]() swoją drogą nie cierpie wytworni w.disneya
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-09-19 o 19:46 |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
no ja teraz ogladam to co maly ewentualnie maraton na polsacie i tvn
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

A coś powiesz na temat oleju z wiesiołka? Bo podobno ten olejek sporo dobrego czyni...ale skoro mówisz, że ziół nie wolno ich stosować w pojedynkę to nie mam pojęcia - nie znam się na na tym, dlatego też pytam.

u mnie też dziwno ale pewnie zapalimy w piecu
i tam pare drobiazgow ale to juz bardziej moja proznosc, niz jak mi to przydatne bedzie no ale

.
Poza tym ja biorę pokój 2-osobowy, ale nie spotkałam sie jeszcze z ofertą aż tak tanią, czyli 270 zł za pokój.

To już przesada... I to do okulisty tylko.