|
|
#3901 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to obrazowo -> ja noszę 39/40, a ich czterdziecha przyciasna mi jest
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie np jest tak : sąsiadka "JA to bym nie mogła cały czas siedzieć w domu" - i surowe spojrzenie No i co, zaczynam się tłumaczyć, że Gustaw, malowanie... zamiast uciąć. Tylko później unikam tej sąsiadki
|
|
#3904 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I, wiem że może to zabrzmi dziwnie, ale muszę to z siebie wyrzucić, najlepsza (w sensie widocznych efektów i życiowego znaczenia) praca jaką do tej pory wykonywałam to ta okołodidowa. Serio. (Nie wiem, co prawda, co z nich powyrasta, ale...) I nie jestem z opcji katotalibańskiej, wręcz przeciwnie
|
|
|
|
|
#3907 |
|
BAN stały
|
No, moja mama też mówi, że tych 6 (!) lat ze mną w domu to najwspanialsze lata jej życia, blablabla
![]() A Justyna akurat nie siedzi w domu, tylko pracuje Więc jest w specyficznej sytacji.I nie mówię o chodzeniu do pracy byle jakiej, byle chodzić i odwalić 8h, tylko ogólnie o jakimś samorozwoju, nie wiem, ja bym się chociaż na kurs języka zapisała, żeby dwa razy w tygodniu się ogarnąć i wyjść do ludzi. No ale już nie drążę. Idę do kina. |
|
|
|
#3908 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3909 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czyli mogę sobie darować Mauboussina
To ide obejrzeć staniki
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3910 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Mnie właśnie dołuje wychodzenie do ludzi, lubię ich tylko przez internet. Ostatnio nawet nie chce mi się chodzić "na piwo" bo po co marnować czas na dojazd i pindrzenie jeśli można się spotkać na gg/forum ![]() Dla przyjemności wolę wyjść w bezludny plener niż między ludzi. Samorozwój postrzegam bardziej jako oglądanie filmów czy czytanie książek niż znowu uczenie się czegoś - mam nauki po kokardę ![]() Ale ja jestem leń i hikikomori. Na co do kina? |
|
|
|
|
#3911 |
|
BAN stały
|
Fuck For Forest
![]() Jakiś dokumentalny, nawet nie wiem dokładnie o czym. Idziemy, bo dostałam darmowe bilety (chociaż jeden namacalny profit zasuwania cały miesiąc na praktykach)
|
|
|
|
#3912 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślałam że to efekt tylko na mnie taki zbieszony Cytat:
polać tej Pani Cytat:
![]() dzięki za cynk mój chuopin skorzysta albowiem on się ubiera w Tescu Auchanie i na Realu taki ekonomiczny jest dziś już wróciliśmy z reala właśnie ja z butamy przypadkowymi bo jak sie trafiają wonskie na mnie - rozmiar 35 to trzeba brać a zastanawiać sie potem w domu - wklejeu na końcu Cytat:
![]() : oklaski:nie mam didów to się nie wypowiem, ale teksty o normalności i o rzekomym spełnianiu się wyłącznie poza domem, i że w domu sie człowiek nei rozwija - litoooooości, toż to są teksty neandertalskie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 21:11 |
||||
|
|
|
#3913 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam fazy, że nie chce mi się spotykać z nikim, nawet z najbliższymi; gadać przez telefon (ja w ogóle nie znoszę rozmawiać przez tel). Właściwie, to mogłabym się podpisać pod wszystkim, co napisałaś. |
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nei twierdzisz ze w dzisiejszych czasach nie można sie samorozwijać w domu ![]() jak ktoś chce to sobie wyjdzie się doporozwijać na zew np do szklarni, małpiarni, teatru, podróż se kupi (przez internet ) na wycieczke wyjedzie ale można się w kazdym kierunku rozwijać w domu - przez ineternet książki, rozmowy z ludźmi, nawet telewizję - stosowne programy ja sie języka nauczyłąm sama - bez netu bez ludzi bez nauczycieli - wszystko można kwestia tego co kto woli, nei ma jednych jedynych słusznych rozwiązań i patentów na samorozwój znam ludzi co im stopa we życiu w żadnym muzeum nei postanęła a są bardziej rozwinięci w temacie sztuki niż ja, któram wydeptała ścieżki w co sławniejszych europejskich muzeach - nie powiem, fajnei tak wszystko namacalnie poznać, ale o samorozwoju decyduje człowiek i o formie jaką ono przybiera Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 21:19 |
|
|
|
|
#3915 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bo to w ogóle jest Socjofobo Bar.Też mam alergię. Zwłaszcza jak przychodzi co do rozmów kwal. i każdy pracodawca oczekuje, że każdą wolną chwilę poświęcało się na "samorozwój". Taaa, bo wszystkich to kręci, wieczna praca i wieczna nauka
|
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rozśmiesza mnie do pękania zajadów jeszcze pewna prawidłowość: najwięcej do powiedzenia nt.: rozwoju/bywania/realizowania się/pracy/ itp mają te osoby, z którymi próba rozmowy na jakikolwiek inny temat niż newsy z pudla albo co Zocha Józkowi w pracy powiedziała kończą się po dwóch zdaniach. Jak chcę zagadać o książce/filmie/aktualnej sytuacji w Syrii/czy łupki to zuo; to milkno i tylko oczy wybałuszajo. |
|
|
|
|
#3917 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3918 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ale dla szczytnych celów, coś jak nagie laski nienoszące futer ? eeeej no laski to juz nie jest śmieszne - szukam tych butów na Deich coby Wam polecić tym co szukajo wonskich z klamerkamy - i już drugi raz okazuje się że kupiłąm buty, których an stronie firmowej nie ma rok temu cccbez jaj szukam i szukam i nic ![]() dobra so, wciepli je do kozaków joł http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...damskie-kozaki na żywca czarniejsze są i łądniejsze to był przypadek nad przypadkami - bo już obleciałąm kiedyś DEichmana i nic nie było dla mnie i stałam z chuopem i sie nudziłąm jak wybierał dla się i baam ! znalazły mnie ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- w ogóle dziś same miłe niespodzianki w Sephorze trafiłam na konsultantkę z pasją do perfum, obcykaną i absolutnie zafascynowaną - ucięłyśmy sobie pogawędkę na temat jak to kiedyś robili i jesem zauroczona Si Armaniego - wydaje mi się podobny do Body Intense, Burberry, ale mniej kwaśny chuopin już mi chciał prezencić (tzn nei w sefo ino w sieci) ale ale ale stała się rzecz starszna - Armani wziął i znikł ze mnie mało co znika, sama lubię przyskórne, efemeryczne, subtelne zapachy - ale żeby tak bez dowidzenia? po angielsku? tzn baza jest jak wsadzę nadgarstek do nosa ale to już raczej echo echa owej bazy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 21:32 |
|
|
|
#3920 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. faktycznie wąska? Wygląda na dość normalną ale wierzę na słowo. |
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) 2. faktycznie, w najszerszym miejscu, u mnie to już pół-łydzie, ma 14 cm na płąsko Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 22:02 |
|
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiesz, Rejcz, że zawzięłam się na Lalika. używam dalej, bardzo intensywnie (prawie 1/4 brakuje), a ponieważ mi nie przeszkadza (znika jak twój Si) to się poświęcę i pewnie do końca może i tego tyg albo połowy następnego SKOŃCZĘ PIERWSZĄ FLASZKĘ W ŻYCIU. dziś był kryzys - ale zażegnany Mówię sobie, że to zapach bardzo tajemniczy, dziwna substancja - inni go czują, a ja nie i że to jego molekułowy kaprys
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-09-19 o 22:47 |
||
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ech no jst jak mówisz, zgadzam się znów ale - lubię to mowa póki co tylko o odlewkach o ile zdążę na jakiś rozbiór ![]() 3. Z tym "nieczuciem" na sobie zapachu to wiesz, że to nie jest kwestia zapachu, tylko każdy nos człowieczy się przyzwyczaja i przestaje czuć zapach wokół po jakimś czasie, to nei oznacza że zapachu nie ma. Wyjątek - zapaszki, które faktycznie znikają, otoczenie potwierdza, oraz "zapaszki", które nei znikają nigdy, ohydy biologiczne, chemiczne, do których żaden nos nie jest w stanie się przyzwyczaić, czyli krótko mówiąc smrody. Choooociaż, czy ja wiem, czy to są wyjątki, nie pracowałam nigdy an wysypisku śmieci, może być ze oni nie czują już zapachu po czasie No kto czuje Angela na sobie po godzinie, no kto? moja Mam go nie czuje a wszyscy go czują, i on jest, aż do zmycia, nie przestaje pachść Zapach żyje w ruchu - jak już kiedyś pisałąś, musiałbyśmy biegać, zeby non stop czuć perfumy, długowłose spryskują włosy i mają zapach przy każdym ruchu No ale prawie tu o oczywistościach, a powinnam Ci życzyć po prostu radochy z zapachu, bo flakon nie jest po to żeby go skończyć, jest po to zeby się nim nacieszyć, zawartością znaczy się Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 23:03 |
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. owszem, czuję Angela przez całe godziny, kiedy go mam na sobie - za każdym razem. I L'Agenta - jeden psik mnie niezmiennie poraża, tak było od początku. Że nie wspomnę o Edenie, ale też Gucci by Gucci i to edt 3. mam na sobie futrzaną kamizelkę - strzaskałam i ją. I pamiętaj - od wczoraj ubyło 20ml ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Mam prywatną teorię - na niektóre zapachy mój nos jest "głuchy", ale i inne, uważane za lekkie i znikające, wyczuwam bez wysiłku Czasem też na początku użytkowania wydaje mi się, że trwałość czegoś tam jest żadna - a po przerwie - poraża wręcz. Ale przerwa musi być. Nawet parę tyg. I potem już go zawsze czuję i odbieram jako trwały.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2013-09-19 o 23:16 |
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? choć niekoniecznie, jeden psik GbG edt ? szok w trampkach no to Twoja teoria zatem pasuje jak ulał Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-19 o 23:32 |
|
|
|
|
#3926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
To ja tylko pomacham bo nie nadrobię
wróciłam ze świętowania urodzin TŻa part 2 i ideu spać
|
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3929 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Widzę, że zupełnie się nie zrozumialyśmy, ale już mi się nie chce produkować dziś. Film był kiepski. Jeszcze dodam, że ja od ponad miesiąca siedzę w domu, w międzyczasie niby robię jakieś tłumaczenia na zlecenie, czytam książki, gazety, oglądam co najmniej film dziennie, raz w tygodniu wychodzę na piwo czy gdzieś i po prostu czuję się jak leń śmierdzący i mam wrażenie, że marnuję czas. Dlatego napisałam, że zdechłabym, gdybym miała siedzieć w domu 3 lata. Tyle. Ja akurat potrzebuję takiego silnika w postaci pracy i nauki, źle się czuję bez tego. Edytowane przez melkmeisje Czas edycji: 2013-09-20 o 01:02 |
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też cipieję od siedzenia w domu, przestaję dbać o siebie, przestaje mi zależeć na tym, żeby się jakoś ubrać i umalować, a poza tym - to najstraszniejsze - coraz trudniej wybrać mi się do wyjścia, to urasta do problemu - raz dopuściłam do takiej sytuacji i wiem, że więcej nie będę.
Więc wychodzę i dobrze jest
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.

No i znalazłam link, dziś kupiłam ostatnią parę w PL
Dementuję, że nie chodzi więc o Florcię

Więc jest w specyficznej sytacji.

To ide obejrzeć staniki 
(chociaż jeden namacalny profit zasuwania cały miesiąc na praktykach)

polać tej Pani 
szukam i szukam i nic
ze mnie mało co znika, sama lubię przyskórne, efemeryczne, subtelne zapachy - ale żeby tak bez dowidzenia? po angielsku?
mowa póki co tylko o odlewkach o ile zdążę na jakiś rozbiór