|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Hehe to smarkaj duzo to i przejdzie
To fajnie w sumie ze stresu nie odczuwasz . ![]() Ja mam wyznaczona godzine, sama sie dziwilam ze tak wczesnie juz. Ja tez o 15 bede operowana, o 11 mam byc w klinice . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Tysiaczek byłam w albumie. Jak TY masz za małe piersi to ja mam jak Pamela Anderson
Kobieto, one są wielkie!!! Masz w staniku efekt, o jakim co niektóre (czyt. ja ) mogą tylko pomarzyć!!! Nie kombinuj nic, bo większe mogą wygladać dużo gorzej... No i tak jak dziewczyny piszą, ponowna operacja, kręgosłup itp. To nie takie hop-siup
|
#844 |
|
Rozeznanie
|
Sloneczka przesliczne, witam sie z wami.
Podczytuje was w wolniejszych chwilach. Tylko nie nadazam odpowiadac. Tysiak! Buziaki za pamiec o mnie ![]() I wszystkiego najwspanialszego na urodzinki. Klaudeczka . Gratulejszyn dbaj o Was !Kapetki ! Cycuchy sliczne. Juz widac. Majeczko! Kochana. Kiedy idziesz do doktorka? Spytaj o mozliwosc kolejnego podwieszenia. Takiego porzadnego podwieszenia. Jak u karoli bylo zrobione. Sandy! Absolutnie Pod miesien laduj !!! Nie ma innej opcji ![]() Jak masz watpliwosci to zobacz Moj album . Mam tzw .Pol na polPorazka. A u mnie ??? Hehe Poprawka bedzie. Jednak w szczecinie nie w gdyni. Moje 4 letnie implanty mozna wykorzystac bo nie sa uszkodzone, Ale tylko wtedy jesli po odpowiednim podwieszeniu jeszcze sie zmieszcza ( anat. Mentor 430. ml ). Jesli nie to musze zaplacic za nowe i wtedy dostane Nagory. Wedlug doktora mniej marszcza sie niz mentory przy pochylaniu. ( nie mam gruczolu Wiec u mnie to bardzo czuc i widac ) . Poprawke planuje na Luty badz dopiero czerwuex 2014 r Poki co masuje moich gosci ( wiecej info w moim pseudo blogu ) i ciesze sie z zycia. Za miesiac zaczyna u mnie prace nowa dziewczyna . Kocham was ![]() Buziolki Majka! Doczytalam wlasnie. Ciesze sie ze doktorek nie olal sprawy. Bedzie dobrze. Unsafe! Wymiatasz. Bielizna sliczna, cialko sliczne. Slina cieknie. A ja wczoraj usta kwasem dalam potraktowac. 1 ml. Zaplacilam 350€ tj 1400 zl. Ile to Kosztuje w polsce? Efekt mi sie podoba. Nie za duzo i nie za malo. Dla mnie akurat
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-09-19 o 21:21 |
|
|
|
#845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się,że wszystko u Ciebie super ja płacę 1300zł za 1ml![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w Szczecinie u b. dobrej doktorki płacę 1000 zł za 1 ml
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
laseczki wstawiłam zdjęcie 9dniowych golasków
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
O to duza roznica. Co jaki czas uzupelniacie? Bo po wlasnym tluszczu nie bylo po 3 miesiacach w ustach sladu.
Star ty juz niedlugo. Ja ci z calego serca zycze zeby byly sliczne i z calego serca przysiegam ze bym twoich nie ruszala. Sciskam mocno. |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Są super,a jak się wybiją to będą cudne
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Co pol roczku
![]() Dziekuje happy hour , wiem wiem co myslisz ale trzymaj kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Korolowa,one są miękkie
![]() ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
Miodzio Kapetki. Jeszcze swiezynki ale ladniusie zgrabniusie juz sa.
Mysle ze przy malych zgrabnych wyjsciowkach to Dual plane nie ma negatywnego wplywu na piersi Ale przy rozciagnietych nalesnikach ( jak byly moje ) to juz inna bajka. No Ale jestem spokojna. Poprawi sie i bedzie cacy. |
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez nieśmiało dodam, że myślę to samo... Grzech ruszać takie śliczne cycuchy... Ja bym poczekała do dzieci, nawet i te 10 lat.
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
Tysiak , bo ty juz tak masz . Hehe. Stale ci malo i malo !
Ciekawe czy ze wszystkim tak masz skarbenku ? usteczka, cycuchy ... i... jeszcze dodam ze... ...twoj chlop to ma z toba dobrze. ... Kazdy by taka Pania chcial miec w domku
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-09-19 o 21:43 |
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję ;*
ja w pełni zaufałam doktorowi i to co mi poleca, wiem, że jest świetny w tym co robie ;] A biorąc pod uwagę to, że naprawdę prawie nic nie miałam a teraz są ..
|
#857 |
|
Wtajemniczenie
|
Kapetki prosze napisz co dr Ci mowil o tej metodzie, mi tez dwoch lekarzy o tym wspominalo ale sie wystraszylam
|
|
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
Decyzja juz podjęta, po co mam czekać skoro mogę mieć już teraz hehe
![]() Tysiaczek usteczka uzalezniaja co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#859 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Marzą o tym czego nigdy nie miały-tak jak ja.Zawsze się chce tego,czego się nie ma.
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie uzalezniaja strasznie
nie moge sie doczekac kolenjnego powiekszeniaHappy super wygladasz ale na to wychodzi ze w polsce taniej jest troszke a jakim kwasem mialas robione?
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
Korolowa,dziękuję za przyjęcie i za komentarz.Na zdjęciu wyglądają na większe niż są w rzeczywistości.Jutro może uda mi się wrzucić jakieś inne zdjęcia,ale nie gwarantuję,bo internet coś mi się zawiesza.
Co do wyglądu przed wymianą,to chyba dzięki temu,niestety,nie zmienił się,że miałam tylko 200ml- więc małe obciążenie."Niestety",bo miałam nadzieję,że jak opadną,to zakryją blizny. Ty masz teraz b.ładne i spore piersi.325g to poj?Ja co prawda mam teraz większy impl.,ale efekt końcowy bez porównania.No,ale Ty przed zabiegiem miałaś trochę swojej piers
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Sandy24;42893333]Dziewczyny przeczytajcie prosze :
http://www.operacja-plastyczna.com/p...ual_plane.html To Jest metoda Dual plane. Co Wy na to? Własnie przeczytałam ten artykuł-rozumiem,że ma tylko jedną stronę,bo jakoś drugiej nie znalazłam i stwierdzam,że on nic nie wyjaśnia?!To wreszcie co to jest tam metoda???Zaintrygowało mnie... ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
a ten "nasz" doktorek to Ci o tym wspominał?? Ja kurka pierwszy raz to słyszę,ale może to jakaś znana metoda pod innym pseudonimem ![]() Muszę zapytać go jak będę na konsultacji,bo w tym artykule to nic konkretnego nie ma
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny to jest właśnie metoda pod powiez. Fachowo nazywa sie właśnie dual plane. Myśle, ze coś wiecej może powiedzieć kapetki. Od swojego doktora wiem natomiast, ze nie jest polecana do obwislych i ciężkich piersi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ilonko tak, nasz tez mi mowil o tym. Anetko pod powiez to kolejna metoda. Dual plan polega na wlozeniu implantu procentowo w zaleznosci jak lekarz uzna pod miesien i pod gruczal. Wpiszcie w google nazwe to poczytacie wiecej Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-19 o 23:07 |
|
|
|
|
#865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie było wyjścia tz był w Stuttgarcie , a to 500km dalej... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#866 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale jak tak was czytam i patrze w lustro to mysle ze faktycznie 1 ml to malo. My kobiety to faktycznie sfiksowane jestesmy. Do potegi. Tysiak! Nie jestes sama! IDE w twoje slady. Ja was serio kocham wariatki Ps. Kwasik hyaluronowy to byl. Polecam
Edytowane przez Happy_hour Czas edycji: 2013-09-19 o 23:28 |
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Ilona79 wysłałam zaproszenie, myslalam ze juz mam Ciebie w znajomych
![]() Olivko, no tak to jest ja ide po nowym roku dopiero doktorka mnie wczesniej nie wpusci
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-09-19 o 23:18 |
|
|
|
#868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niemki nie Maja takiego fajnego zzytego forum jak my ! I mimo malych sporow na tym forum ,tyle kobiet potrafi sie dogadac. To skarb miec tyle fajnych cycusiowych duszyczek wokol siebie. Obojetnie czy zyje sie w polsce , w niemczech, angli , Australii czy na antarktydzie. Czuje ze jestem z wami a wy ze mna. " Lubie to " ;-) |
|
|
|
|
#869 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() p.s. widział, moje piersi inny lekarz, wymacał mnie masakrycznie i wcale nie delikatnie....kurde ja rok z hakiem po zabiegu a nadal ich tak "brutalnie" nie tarmoszę w każdym razie pochwalił, powiedział, że bardzo ładnie zrobione, zaniepokoił się "bułą" pod prawą piersią i kazał USG zrobić ale powiedziałam, że ja tak od samego początku miałam, że lekarz mnie ostrzegła, że może się to nie wyprostować i że teraz to i tak ta buła jest mała ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-09-20 o 00:26 |
|||||||
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Belseno, ja nie miałam żadnych konkretnych zaleceń. Po prostu wykonywać usg rutynowo. Ja robie je co pół roku. Szukałam lekarza, który zna się na piersiach z implantami-dzwoniłam i pytałam.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:22.

/25.06.2013r.

i stwierdzam,że on nic nie wyjaśnia?!
w każdym razie pochwalił, powiedział, że bardzo ładnie zrobione, zaniepokoił się "bułą" pod prawą piersią i kazał USG zrobić ale powiedziałam, że ja tak od samego początku miałam, że lekarz mnie ostrzegła, że może się to nie wyprostować i że teraz to i tak ta buła jest mała