|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
ale w sumie dobre podejście, kupić na promocji, zamiast w przypływie emocji przepłacić |
||
|
|
|
#4172 | ||||||
|
Strażnik Wizażu
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
większość w tych małych buteleczkach. Dobrze się nimi maluje, szybko schną, 2 warstwy ze spokojem wystarczą (niektórym 1). Co do trwałości to jak widać prawie tydzień bez odprysku czy starcia...ale na nim jeszcze CC jest i Poshe. taka kochana widzisz ta moja rodzinaWujek lubi wyzwania i internet...i zakupy też lubi ![]() Cytat:
Pokazałaaaaaaaam! Cytat:
NIE! ![]() Cytat:
abuuOj tak, ja grzesznica jestem ![]() Cytat:
do chrzanu, nie? ![]() Ooo, nie musisz się leczyć nie mam żadnego Essie
|
||||||
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
Demciu, zazdroszczę wujka
![]() zrobisz jakieś rodzinne foto? jakaś moda na fimilijne fotki lakierów nastała i chciałabym je wszystkie obejrzeć
|
|
|
|
#4174 |
|
Konto usunięte
|
Cooone,Ty jak już coś wstawisz to odejmuje mowę
DMka,jestem absolutnie zakochana w Twoich paznokciach,kształcie i we wszystkim A lakiery......są piękne. |
|
|
|
#4175 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Czekaj... bo nie wiem czy se jaja robisz czy to prawda? ![]() Cytat:
Eee nie ma co pokazywać. Zwyklak taki ![]() ![]() Cytat:
![]() Smutuś kwadraciki! To ostatnie zdjęcie wymiata. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Drugie mani też ekstra, ta chinka czadowa Cytat:
Tak w pozytywnym sensie, niby ciemny a wesoły ![]() Cytat:
Cytat:
![]() cdn... |
|||||||
|
|
|
#4176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję Rozumiem Migdały z pierwszej fotki zarąbiście mi się podobają Tak samo jak ostatnie pipki ![]() Wiadomo - noś to, co bardziej do Ciebie przemawia Cytat:
Wygląda pięknie na Twoich pazurkach Sweterkowe połączenie też wygląda bosko ![]() Cytat:
Już dawno wciągnięta![]() Ale dziś chyba też się skuszę - edycja limitowana Milek z Żabki, tym razem to mleczna czekolada z kremem orzechowym Pasuje do mojego niewybrednego podniebienia jak ulał ![]() Dziękuję Bardzo mi miło ![]() Cytat:
Cdn...
|
|
#4177 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
Postaram się ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42900225]DMka,jestem absolutnie zakochana w Twoich paznokciach,kształcie i we wszystkim A lakiery......są piękne.[/QUOTE] Która to pozazdrościła mi mani? Odprysk na serdecznym zatem dziś zmywam.
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-09-20 o 08:18 |
|
|
|
|
#4178 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Wczoraj po farbowaniu włosów mam paznokcie we farbie.Zapomniałam założyć rękawiczek i dlatego.Wiecie jak mogę to rozjasnic ?
|
|
|
|
#4179 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetne mani ![]() Super nowości, nie pogardziłabym takimi ![]() A weź weź weź... aparat ważna rzecz, ale czymże jest w obliczu... lakieeeerówww... ![]() Cytat:
Monsters Ball? Nope - mi żaden z nich nic nie urwał. Chyba że doznam olśnienia za pół roku... ![]() Wieści z frontu zakupowego: Kupiłam jeansy ![]() Nowe wibosie mnie nie porwały, nie wzięłam żadnego. Nadal nie mam nic pod Winter Holly... ![]() Jest nowy krem z Isany Z mocznikiem tak jak ten normalny czerwony, ale ma wywalony ze składu olej sojowy i glicerynę przesuniętą za mocznik. Ma dimethicon. Nie wiem jak reszta, bo się nie znam na tych wszystkich składnikach... Wydaje mi się mniej tępy od starego, raczej przyjemny na zimę będzie... poużywam to powiem co myślę
|
|||
|
|
|
#4180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam niecierpliwie ![]() Cytat:
Ale już na drugim foto, widać tam tyle świecidełek Dzięki Miło mi Cytat:
![]() Co nie zmienia faktu, że wygląda świetnie Cytat:
I zastanawiałam się gdzie się podziewasz Ja też myślałam, że tym flejkom CC będzie bliżej do Nufusia, alee... to tylko znaczy, że jeszcze bardziej muszę je mieć ![]() A jeszcze bardziej zazdroszczę całego zestawu ![]() A ten fiolet z zestawu CC to bardziej fiolet czy róż? Bo widziałam dwa zupełnie różne zdjęcia - na przykład tutaj wygląda cudownie, ale czy on jest taki w rzeczywistości? [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290047 3]Cudowności Kupować lakier dla nazwy... skąd ja to znam? [/QUOTE]Miło mi, że się podobają ![]() Hyhyhy
|
|
#4181 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Młoda zawsze. Nigdy nie lubiła odkrytych nerek. I nosi zimą getry pod spodniami, i czapki na głowie ![]() U Ciebie kwadraty ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co sie ze mną dzieje??? |
||||
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290097 0]Monsters Ball?
Nope - mi żaden z nich nic nie urwał. Chyba że doznam olśnienia za pół roku... [/QUOTE]... każda, która kupiła
|
#4183 | ||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Śliczniusi Cytat:
Obrazam się Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie Ja też. I nie kuszą [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290047 3] Czekaj... bo nie wiem czy se jaja robisz czy to prawda? ![]() [/QUOTE] Hehe. Jedyna zauważyłaś. Ja to serio. Może wcierając olej sprawisz, ze wybłyszczy nieco i niej będzie widoczne. Nie wiem z czego szafka jest. Jak drewniana, to większe szanse na ratunek. Ten lakier nie nadaje się na ekspresowe mani. Wymaga czasu i dopieszczenia. IMG_20130920_080958.jpg IMG_20130920_081022.jpg IMG_20130920_081315.jpg To nieostre wstawiłam by pokazać zielononiebieski iskrzący pyłek
|
||||
|
|
|
#4184 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290097 0]Coś jakby... przeze mgłę...
![]() Nie smutaskuj... ![]() Świetne mani ![]() A weź weź weź... aparat ważna rzecz, ale czymże jest w obliczu... lakieeeerówww... ![]() Jest nowy krem z Isany [/QUOTE]![]() Niestety ![]() Zgadzam się! ![]() Widziałam ten krem i miałam capnąć, ale nie zrobiłam tego - sama nie wiem dlaczego... Cytat:
Należy się cieszyć, że nie kosztuje 45 jak holosie ![]() Jeśli dobrze pamiętam ( ) to bardziej fiolet...sprawdzę to jeszcze w domu. Może uda się zrobić zdjęcie w dziennym świetle.Cytat:
![]() Może jedną, a może dwie... Nufuś? Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-09-20 o 09:19 |
||
|
|
|
#4185 | |
|
Konto usunięte
|
Zrozumiałam, że każda - w domyśle wielbicielka chinek (a za taką się uważam
Cytat:
Drewno, drewno. Pomyślę, ale jak mówiłam i tak niedługo idzie do lakierowania... blat szafki i zagłówek łóżka - masakrycznie się wytarły w porównaniu do innych mebli. ![]() Oj... zasadniczo to mi się podoba lakier. Ale widzę, że to taki co się lubi dać pożreć... |
|
|
|
|
#4186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę się, że przypadło do gustu!hehehe no wiem, ze Sweterek to taki bajer lakier. Zachorowałam kiedys na niego jak juz był wycofany i dorwałam w końcu a teraz malowałam chyba drugi raz dopiero... Cytat:
Sweterek też ma coś w sobie ![]() Cytat:
szalejesz!
|
|
#4187 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepiękny jest mi się bardzo podobają Cytat:
Cytat:
Cytat:
pięknie Ci w nim wrzucam CC you got soul-ar. daje po oczach nie czuję się dobrze w tym kolorze chyba nie pasuje mi do skóry. ładniej na stopach wygląda ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4188 | |
|
Strażnik Wizażu
|
mani oklepane w sumie, nic nowego. Fiolet i flejki ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4189 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Hehe... Noooo. Na zielonym "return to paradise" [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290151 9] Drewno, drewno. Pomyślę, ale jak mówiłam i tak niedługo idzie do lakierowania... blat szafki i zagłówek łóżka - masakrycznie się wytarły w porównaniu do innych mebli. ![]() Oj... zasadniczo to mi się podoba lakier. Ale widzę, że to taki co się lubi dać pożreć...[/QUOTE] To powinno pomóc ![]() Taaak. Mówiłam. To Nfuś. One się nie nadają na szybkie mani. Cytat:
![]() Jak dla nie zbyt neonowy, ale kształt....
|
||
|
|
|
#4190 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też takie kolory wolę na stopach ![]() No spróbuję, olej dobry na wszystko... A dywan mi też wyczyści? |
|
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie też ten zbyt neonowy dziękuję ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290199 9]Oesu nie po oczach Też takie kolory wolę na stopach [/QUOTE]owszem kurde a nie mam zmywacza już
|
|
|
#4192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290047 3] Tak, z ANS. No tak samo było choćby z Emerald Sparkle... [/QUOTE]hmmmm kurde, mam nadziję, ze trafię dobrze Cytat:
Miło, że coś tam się samo udało.Cytat:
Kształt jest obłędny - OBŁĘDNY!!!
|
|
#4193 |
|
Konto usunięte
|
Niby zwykły listonosz a ile radości
![]() Fairy Dust i Golden Enchantment ![]() Ale dupne zdjęcie... to mgiełki holo
|
|
|
|
#4194 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290199 9]
No spróbuję, olej dobry na wszystko... A dywan mi też wyczyści? Wiedziałam.... No w sumie... Jak będzie na nim smar lub żywica ![]() To jak ja ostatnio
|
|
|
|
#4195 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290282 5]Do usług.
Nieee... kawa i czekolada. I sok malinowy. [/QUOTE]No to kiszka. Smar i żywica pięknie z tłuszczem schodzą |
|
|
|
#4197 | |||
|
leśny stwór
|
ale ja mam bujną wyobraźnię
![]() Cytat:
dokładnie Cytat:
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4290269 3]Niby zwykły listonosz a ile radości ![]() Fairy Dust i Golden Enchantment ![]() Ale dupne zdjęcie... to mgiełki holo [/QUOTE]ooo, super Chinki |
|||
|
|
|
#4198 |
|
Oby do wiosny
|
To chyba cecha Nfusiów. Musze je ogarnać na spokojnie następnym razem.
Może z topem między bazą a nim? |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
ale się jaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
idę malować .... tylko którym?
Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-09-20 o 11:25 |
|
|
|
#4200 |
|
Oby do wiosny
|
Głupie pytanie.....
Masz 5 to rób skitles! ![]() Szkoda że nie mam tego gołębiego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Teraz jak patrzę na słocze mojego ukochanego Essence- Plum perfect, to jednak jest trochę inny niż ten Hean 

Ale wychodzę z założenia, że lepiej kupić podczas jakiejś promocji/okazji niż później pluć sobie w brodę

jak się noszą? jak trwałość? po tym obecnym sądzę że bomba!
większość w tych małych buteleczkach. Dobrze się nimi maluje, szybko schną, 2 warstwy ze spokojem wystarczą (niektórym 1). Co do trwałości to jak widać
taka kochana widzisz ta moja rodzina

abuu
do chrzanu, nie? 
Strasznie jestem zadowolona z zakupu

wiecie jaki miałabym aparat za kasę wydaną na te wszystkie lakiery?
albo nie, wolę nie wiedzieć nawet...i Wy też nie chcecie 

Cieszę się, że przypadło do gustu!