|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Cytat:
kurka wodna Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
najlepiej w tabletkach i psikadłe do nosa naraz Cytat:
a Ty bidula się męczysz..trzymamy mocno ksiukasy !!!! Piątek!!!!!!!!! Piątuś!!!!!!!!! Piąteczek!!!!! Piątuniuniuniuniu!!!!! Wczoraj z zakupów nic nie wyszło...przeszłam 2 galerie i nic. Sukienek dużo ale czarnych i szarych a takich mam wiele. ![]() Za to pisałam Wam wczoraj ze kupiłam na targu jedną brązową sweterkową kiece ale się boje ze brzydko w niej bede wyglądac bo mi sie odetną rajstopy i majtasy , weszlam wczoraj w galerii do bieliznowego i kupiłam sobie piękną czarną obciskającą halkę! zrobiła ze mnie klapsydrę bez zadnych wałeczków i innych takich. Swobodnie mogę z niej oddychać a do tego stringole wysokie obciskające..nie sądziłam ze tak za☠☠☠*ście mogę wyglądać w sukienkach |
|||||||
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Buuuu spałam godzinkę w nocy
![]() Mały ma chyba skok rozwojowy bo maruda straszna z Niego Jezu dziewczyny....musze zrobić Misiowi słoiczki na zime. Przecier z jabłka na pewno i co jeszcze się robi mamuśki? Co dajecie maluchom?? Nie będę Go faszerować słoiczkami ze sklepu bo tam maska cukru jest... ![]() No i jak ten jeleń szukam od ludzi po działkach. Jabłek, marchewek... Zawsze co do Was siądę to moje dziecko robi kupe ![]() : rolleyes: |
|
|
|
#2403 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam na myśli raczej jabłuszka- właśnie z działki znajomych i marchewkę. |
|
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ogłaszam iż od dwóch dni nie biorę już tabletek antykoncepcyjnych
Trzymajcie dziewczyny na mnie kciuki, właśnie czekam na to krwawienie a później zaczynamy, i oby się udało
|
#2406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby jak najszybciej!!!!!! mam nadzieje ze uda się szybko i przyjemnie |
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Isia firma nie sponsoruje dojazdów z pracy i do pracy, tylko na spotkania z klientami, załatwianie spraw na mieście itp. , ale jak zaoszczędziłam na właśnie takich sytuacjach to sobie odbijam pulę bo jak mam spotkanie służbowe na mieście i ładna pogoda, to wolę spacerkiem się przejść a nie wozić dOOpsko i jeszcze stać w korkach kombinuje się ![]() Ja tu sobie gadu, gadu a jak dalej bede miała taki zapał do pracy to przez weekend bede musiała robić Spadam!!!!
|
|
#2408 | |||
|
Zakorzenienie
|
czekamy na info
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kochane trzymać kciuki po południu bo pojedziemy do pediatry po rehabilitacji... mała tak się drze, spac nie może dziś nie chce jeść i tak od 3 dni... wolę to skonsultować
|
|
#2409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przez reszte mogę leżeć ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
o taką kupiłam halke
wygląda rewelacyjnie , pięknie modeluje a do tego się w tym wygląda całkiem całkiem..a nie jak w zbroi wyszczuplającej ![]() I jeszcze majtaski dałam - rewelacyjne!!!! nie mam 4 połdupków pod sukienką i brzuszek płaski |
|
|
|
#2411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#2412 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Potem tylko jakieś mięsko dobre dorzucisz i obiadek super będzie ![]() A tak poza tym to jabłko,marchew osobno lub też razem, jabłko ze śliwką itp. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj mialam zaczac posta od..
Isia i Luna Lidka i Kamilek cud miod i slodzio ![]() Luna Twoj Kamilek jest prawie takiego samego wzrostu jak moj ![]() ale to dobrze,rosnie chlop jak dab,tzn,ze Mama dobrze dba. Czas ucieka,ja tez czasem chcialabym go spowolnic
|
|
|
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Wtajemniczenie
|
No dobrze:
a więc mam 2,5-milimetrowego alienka z serduszkiem ![]() Wiek: 5 tyg 6 dni Uff, co to był za stres nie do opisania. Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbieram się do szkoły po mojego zerówkowicza, do później
|
|
|
#2420 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pochwal się ile taka halka kosztuje, bo sobie żeby ostrzę, tylko nie wiem czy mnie stać? Cytat:
Ma 6 miesięcy i parę dni. owijać??? Czym i po co? Cytat:
To czekamy razem z Tobą! [QUOTE=nuna2;42903281 Kochane trzymać kciuki po południu bo pojedziemy do pediatry po rehabilitacji... mała tak się drze, spac nie może dziś nie chce jeść i tak od 3 dni... wolę to skonsultować [/QUOTE]Trzymamy. Co jej znowu jest? Cytat:
Gratuluję!!!
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
||||
|
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2422 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Witam na piątku
to prawie jak ja Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() klaski :
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() :h appy: Cieszę się przeogromnie. Dobry tydzień to jest. Santom, teraz Ty. Brawa
|
|
#2424 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=bazile;42896817]
Dzis skonczony 9 miesiac za nami,2 dolne zabki juz sobie rosna,gorna prawa jedynka juz chyba tez idzie,mysle tak na 80 pro. Maly ma 75 cm,a wage musze zobaczyc pozniej. Zabkowanie daje nam teraz porzadnie wkosc.Maly jest czesto marudny,ze spaniem ogolnie tez cienko.Coraz czesciej zaczyna wszystko wymuszac placzem i wszedzie robi sie Go pelno.I widze,ze coraz czesciej zaczyna mowic swiadomie mama,ale to trwa od kilku dni.Od miesiaca krolowal TATA :) od wczoraj jestesmy na urlopie i jak zawsze mamy "szczescie" do pogody:mur:[COLOR="Silver"]juz spory ten mały ;) oby zabki wyszly szybko i w iare bezbolesnie ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Cytat:
trzymane:) Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do lsoiszkow to ja mam porobione troszke musu z jablek, soczkow malinowych, soczkow z pozeczek (choc dla dziecka to nie wiem czy moga byc?), z jezyn, , , o marchewie nie pomyslalam ;> Cytat:
Cytat:
Cytat:
n dzien dobry:) bylismy w poradni lakt dzis i mala wazy 2835:) mowia ze bardzo ladnie, mamy powoli rezygnowac z butli...tylko w razie wu gdyby nie zjadla ladnie cyca... po powrocie wsunela ladnie piers i spi druga godzinke....a ja zdazylam przygotowac obiadek :) losos zapiekany w sosie smietanowym i makaron do tego:) czeka tylko na wlozenie do piekarnika :D a ja normalnie cos ostatnio pochlaniam jak odkurzacz :/ ciagle cos jem.... na szczescie widze ze waga nie rosnie ;) Dominika wyciaga z mamy chyba :) noo, chyba moja malenka sie powoli wybudza ..... |
||||||||
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Heh tak sobie myślę, ogólnie obawiam się długich starań, i na takie się nastawiam, a jakby się tak od razu udało to bym chyba w szoku była, i chyba bym miała jeszcze więcej obaw
![]() Wiecie może jak to jest po braniu tabsów czy owulacja jest od razu, czy dopiero w cyklu liczonym od krwawienia z odstawienia?
|
#2426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja poczyniłam wlaśnie ciążowe zakupy na all. Kupiłam spodnie i spódnicę. Mam nadzieję, że będą dobre i nie będę musiała zwracać.
|
|
#2427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/halka-wyszczuplaja...492083276.html Cytat:
|
||
|
|
|
#2428 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja poprasowałam,poukładałam i mój kręgosłup wysiadł totalnie...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#2429 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
żeby sytuacja się rozkręciła ![]() Cytat:
za wagę a co do pessaru to nie pomogę bo się nie znam ![]() Cytat:
za owocne starania, żebyś jak najszybciej zobaczyła swoje wymarzone II kreseczki Cytat:
zwróci się :P: (zawsze sobie tak tłumaczę, jak kupie coś droższego )Cytat:
![]() witam się w piątkowe popołudnie u mnie 3dc, w środę rano zdążyłam zrobić jeszcze test (oczywiście negatywny był) a w południe już @ przylazła :/ do tego komputer mi się popsuł i generalnie dolina była... dzisiaj odebraliśmy wyniki męża... chyba nie jest za dobrze, nie wiele z tego wszystkiego rozumiem (dostaliśmy 4 strony opisu jego białej armii) ale zdiagnozowano Asthenozoospermie 2 stopnia... umówiliśmy się od razu do mojego gina na wizytę w przyszły czwartek i zobaczymy co on nam mądrego powie
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Teorema
![]() Anteria, chyba może być i po odstawieniu i wnastępnym cyklu ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

mój jak zaczęliśmy się starać był jeszcze sobą w tych sprawach, ale z każdym cyklem było coraz gorzej i bolało mnie, że widziałam, że się zmusza i robi to "dla sprawy" a nie dla efektu 
może być jakiś medykament albo coś z metod naturalnego leczenia...nie wyrabiam z chusteczkami już 
a Ty bidula się męczysz..

klaski :

:h appy: