Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 13:33   #2551
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
madziara889
Ciebie babka zjechała?;/ co za babska... nie powinny tam pracować! Moją przyjaciółkę olewały z tekstem: "to dopiero za rok pani przyjdzie w styczniu", były i takie, które były uprzejme i nawet mówiły żeby przyjść na jesień to będa wyprzedaże. Przykre. Zamiast dbać o klientów to o......
Tak, jak pierwszy raz poszłam rozejrzeć się jakie są suknie. W drugim była bardzo niezadowolona, że już oglądam suknie, a to jeszcze tyle czasu i na pewno mi się odwidzi albo suknia albo cały ślub W trzecim zapraszała mnie na przymiarki i poinformowała kiedy będzie wyprzedaż. Powiedziała, że to oczywiste, że trzeba mierzyć różne fasony, bo czasem coś co się podoba wygląda źle, a to co się nie podoba na początku okazuje się strzałem w dziesiątkę. Do tego trzeciego na pewno jeszcze pójdę- dwa pierwsze będę omijać szerokim łukiem.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:38   #2552
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Kurde czyli, że mocno przesadziliśmy z ilością wódki??? Ale mówicie o butelkach 0,5 l tak? Najwyżej będziemy mieli na rocznice, grille i inne rodzinne świętowanie

To źle że Pan Tadeusz? My też mamy tą wódkę, bo mieliśmy okazję tanio kupić, a wypróbowana była wiele razy i wszystkim smakowała
Mogę wiedzieć jaka to jest korzystna cena Tadzia ?

Enzunio wypowiedziałam się w klubie

Co do zaproszeń, to patrzyłaś w Forum Design Cards. Jakiś czas temu zamówiłam próbki i wszystkie mam kwadratowe

Mogę cyknąć foto, aczkolwiek w środku są puste... Jednak pięknie wykonane
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:43   #2553
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

madziara889

No z tym tekstem, że ślub Ci się odwidzi to przegięcie :/... Omijaj nie ma co tam chodzić.

powiem Wam, że gdyby nie to forum to chyba bym zwariowała. Teraz nikt nie ma czasu (dziewczyny ze studiów jeszcze nie przyjechały, moja przyjaciółka nie ma czasu bo urządza się z mężem, wczoraj pojechała w podróż poślubną, inne pracują i tak nie ma z kim pogadać... a jak już są dostępne to ja czasu nie mam bo TŻ kończy pracę to od razu się widzimy...). Podczytuję Was, oglądam inspiracje już tyle czasu i cieszę się, że znalazłam to forum..
Stary 2013-09-20, 13:43   #2554
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
co za babka nie przejmuj się ale z tego co piszesz nie będziesz miała aż tak trudno kupić suknię - może z jakimiś marszczeniami na biuście? to wizualnie doda ci a muślin faktycznie pięknie się układa - na pewno znajdziesz idealną
Dzięki wielkość biustu mi nie przeszkadza więc tym bardziej mam nieograniczone praktycznie możliwości szkoda tylko, że mało jest sukienek z zabudowaną górą...
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
O masakra, ale miałaś pecha... niemiła obsługa może nieźle zniechęcić, ja nie ukrywam, że na zakup mojej sukni pośrednio miała wpływ także przemiła, profesjonalna obsługa...
Mam nadzieję, że następnym razem trafię na kogoś porządnego

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Grace mało się kawą ze śmiechu nie udławiłam
Wybacz, ale nie dam rady nic więcej napisać, padłam Jaki babsztyl
O nie, tylko nie to, oddychaj! Oddychaj!Żeby nam przez jakąś niewyżytą babę PMka nie padła!

Cytat:
Napisane przez renergie Pokaż wiadomość
Kurcze no nie wiem.. a Mama nie przesadza trochę. Nie zdarzyło mi się być na weselu na którym ktoś by rzygał, spał na stole czy zachowywał się jakoś nieprzyzwoicie.
Ja byłam jako osoba towarzysząca na takim co spiło się trochę osób tak nieładnie, tzn nikt nie rzygał na sali, jednak doczłapywali się do łazienek, no ale i tak

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Grace co za kobieta! mówią, że głodnemu chleb na myśli

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
taka przyjemność u mojego kamerzysty kosztuje 1000zł i na dodatek nie dostaniemy tego filmiku..
dla mnei to lekka przesada, jak już ktoś chce, to sam może coś takiego nagrać
Ale się cenią... masakra. A jak to nie dostaniecie filmiku? Nie ogarniam.

Cytat:
http://www.pinterest.com/pin/420171840205846660/
A taka fryzurka?

Ja uwielbiam takie luźne upięcia. Na pewno się na takie zdecyduję.
Lubię takie planuję mieć na początku fale, a później jak mi będą przeszkadzać to sama sobie coś takiego najwyżej zepnę. Albo jak już nie będą tak ładnie wyglądać rozpuszczone

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ja do jednego salonu też na pewno więcej nie pójdę- właśnie przez taką babę. Zjechała mnie, ze nie wiem jaką chcę konkretnie suknię, że już powinnam wiedzieć to idąc na pierwszą przymiarkę.
No taaaaak, bo każda dziewczyna to jeszcze nie będąc w związku ma wymarzoną sukienkę i dokłądnie wie jak ona ma wyglądać wkurza mnie to

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
O matko, koncówka "najlepsza"!!! Uśmiałam się, chociaż podejrzewam że Tobie nie było do śmiechu. Poszukaj w necie opinii nt. salonów u Ciebie w mieście. Na pewno w następnych będzie lepiej
Mam nadzieję, bo jakby tak miało być w każdym salonie to bym chyba poszła w dżinsach

Edytowane przez Grace O Malley
Czas edycji: 2013-09-20 o 13:44
Grace O Malley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:52   #2555
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
\Co do zaproszeń, to patrzyłaś w Forum Design Cards. Jakiś czas temu zamówiłam próbki i wszystkie mam kwadratowe

Mogę cyknąć foto, aczkolwiek w środku są puste... Jednak pięknie wykonane
Ja stamtąd dostałam jedną zadrukowaną próbkę i moim zdaniem jakość druku jest średnia - wygląda trochę tak, jakby ktoś go zrobił na domowej drukarce laserowej. O ile tekst wyglądał dobrze (czytelny, ostry), to na wkładce załapało się też zdjęcie i wyglądało źle po powrocie do domu cyknę fotkę środka, teraz mam tylko zdjęcie frontu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 85z5.jpg (328,1 KB, 30 załadowań)
Stary 2013-09-20, 13:55   #2556
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
No taaaaak, bo każda dziewczyna to jeszcze nie będąc w związku ma wymarzoną sukienkę i dokłądnie wie jak ona ma wyglądać wkurza mnie to
A najlepiej wejść do salonu powiedzieć jaki się chce model i rozmiar sukni, zapłacić i wyjść Przymierzanie przecież dla takich pań tez jest bardzo uciążliwe.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:04   #2557
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki wielkość biustu mi nie przeszkadza więc tym bardziej mam nieograniczone praktycznie możliwości szkoda tylko, że mało jest sukienek z zabudowaną górą...
a czemu chcesz koniecznie zabudowaną górę?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:09   #2558
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
a czemu chcesz koniecznie zabudowaną górę?
Źle się czuję bez niczego na górze, poza tym jakbym miała mieć gołe bądź zakoronkowane plecy to czułabym się mocno goła bez zabudowanego przodu
Stary 2013-09-20, 14:11   #2559
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Cytat:
A najlepiej wejść do salonu powiedzieć jaki się chce model i rozmiar sukni, zapłacić i wyjść Przymierzanie przecież dla takich pań tez jest bardzo uciążliwe.
dokładnie i łaskę robią, że dają możliwość przymiarki jednej sukni...
Stary 2013-09-20, 14:11   #2560
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ja stamtąd dostałam jedną zadrukowaną próbkę i moim zdaniem jakość druku jest średnia - wygląda trochę tak, jakby ktoś go zrobił na domowej drukarce laserowej. O ile tekst wyglądał dobrze (czytelny, ostry), to na wkładce załapało się też zdjęcie i wyglądało źle po powrocie do domu cyknę fotkę środka, teraz mam tylko zdjęcie frontu.
O widzisz, dobrze, że o tym piszesz! Może dają puste, bo druk to ich słaba strona? Kiepskie posunięcie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:20   #2561
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Źle się czuję bez niczego na górze, poza tym jakbym miała mieć gołe bądź zakoronkowane plecy to czułabym się mocno goła bez zabudowanego przodu
A szkoda na pewno byś bosko wyglądała w dekolcie w serduszko Chociaż trudno stwierdzić co rozumiesz pod pojęciem zabudowana Poza tym często suknie mają właśnie przód bardziej zabudowany a z tyłu albo koronka albo duże wycięcie - inaczej faktycznie byłoby bez gustu jakby z przodu i z tyłu było tylko goło.. Agnes ma takie modele dosyć zabudowane i ciekawe jeden z moich ulubionych w załącznikach może coś w tym stylu skoro jesteś szczupła i wysoka na pewno będziesz super w takich modelach wyglądać W ogóle najlepiej chyba iść najpierw do dużego salonu gdzie jest różnorodność sukien - tam sobie dobierzesz ogólnie fason, materiał, krój a potem łatwiej szukać jak wiesz już czego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11328agnes.jpg (31,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Agnes 2010 Silver 10252.jpg (25,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg agnes 10866.jpg (17,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ladera1.jpg (46,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ladera2.jpg (66,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg white one 2010 3015-2.jpg (29,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg white one 2010 3023....jpg (13,4 KB, 10 załadowań)

Stary 2013-09-20, 14:51   #2562
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
http://www.pinterest.com/pin/420171840205846660/
A taka fryzurka?

Ja uwielbiam takie luźne upięcia. Na pewno się na takie zdecyduję.
Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
No byłby żal

a co do fryzurki mam podobne włosy do Ciebie i też moim pierwszym pomysłęm było upięcie na bok z falowanymi włosami a sukienke też mam typu princeske bogato zdobioną i w konsekwencji zrezygnowałam z tego pomysłu bo byłoby tego wszystkiego za dużo i z racji, że ślub zimą to okrycie wierzchnie i ta fryzura to już byłby naprawde dużo za dużo

Tak samo jak Ty nie nawidze koczków ulizanych sztywno upiętych, bo to nie dla mnie czuję się też staro
I oto co wymyśliłam, troche tego jest
LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!:lo ve::lov e:
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:14   #2563
Kishlaczkowa
Zadomowienie

DZIEWCZĘTA Z
16.08.2014 R.
czy wiecie,że...

330 DNI DO ŚLUBU

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:16   #2564
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
DZIEWCZĘTA Z
16.08.2014 R.
czy wiecie,że...

330 DNI DO ŚLUBU

Strasznie mało...
PS. To też nasza data, już wybrana
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:19   #2565
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Ha, wszystkie już od jakiegoś czasu mam zapisane w inspiracjach
To tak jak ja, mamy ten sam gust

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!:lo ve::lov e:
ja też
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:21   #2566
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
Byłam u księdza i zarezerwowałam termin
16 sierpnia 2014
godzina 14:00
tak jak chcialas? gratulacje
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
u mnie mowia sierpien miesiac cierpien haha ;D
haha słyszałam dokładnie to samo przesądy
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Moje kuzynki w zeszłym roku miały właśnie sukienki typu princessa i fryzurę z loków na bok i moim zdaniem to pasowało Google znalazł mi trochę podobnych
mi sie takie podobaja ale nie wiem czy moje włosy to zaakceptuja
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:25   #2567
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
DZIEWCZĘTA Z
16.08.2014 R.
czy wiecie,że...

330 DNI DO ŚLUBU

wieemy

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
tak jak chcialas? gratulacje

haha słyszałam dokładnie to samo przesądy

mi sie takie podobaja ale nie wiem czy moje włosy to zaakceptuja
tak, chciałam albo 14,albo 15, bardziej 15 no ale coż, lepszy rydz niż nic

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-20, 15:32   #2568
anannke
Zakorzenienie

A ja Wam powiem że:
mam rok do ślubu

nie chcę takiego zimna za rok liczę na piękną złotą polską jesień

I pytanie bo w październiku idziemy na wesele a ja nie wiem w co się odziać. Jak będzie taka pogoda to nie mam pojęcia bo nie ma żadnej cieplejszej eleganckiej sukienki..czyżby zakupy się szykowały? macie jakieś pomysły? przecież zamarznąć można przy czymś takim

Stary 2013-09-20, 15:38   #2569
Grace O Malley
Raczkowanie

Sukienkę załóż taką jaką i byś miała zakładać na ciepłą pogodę. W końcu w sali będzie ciepła, a po tańcach to nawet bardzo pomyśl tylko o grubszym płaszczu ewentualnie jeszcze cienki sweterek pod płaszcz, który zdejmiesz w sali.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
A szkoda na pewno byś bosko wyglądała w dekolcie w serduszko Chociaż trudno stwierdzić co rozumiesz pod pojęciem zabudowana Poza tym często suknie mają właśnie przód bardziej zabudowany a z tyłu albo koronka albo duże wycięcie - inaczej faktycznie byłoby bez gustu jakby z przodu i z tyłu było tylko goło.. Agnes ma takie modele dosyć zabudowane i ciekawe jeden z moich ulubionych w załącznikach może coś w tym stylu skoro jesteś szczupła i wysoka na pewno będziesz super w takich modelach wyglądać W ogóle najlepiej chyba iść najpierw do dużego salonu gdzie jest różnorodność sukien - tam sobie dobierzesz ogólnie fason, materiał, krój a potem łatwiej szukać jak wiesz już czego
Poszukam kilka żeby pokazać o co mi mniej więcej chodzi, ale to pewnie wieczorem
Stary 2013-09-20, 15:38   #2570
docik10
Zakorzenienie

Zaś tu dawno nie byłam Do ślubu coraz bliżej a ja jak zwykle coś tam sobie do ślubu dokupuje ostatni mój zakup to kwiatek do włosów (nie będę miała welonu) i buciki Dla przypomnienia ślub w żółtym kolorze przewodnim Jakoś muszę się tak chwalić wszystkim, jeśli to dotyczy wesela Butów jeszcze nie mierzyłam do sukni ale mam nadzieję, że będą pasowały, w razie czego jeszcze niespełna rok więc coś tam wyszukam nowego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201309191149.jpg (94,4 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201309191147.jpg (88,7 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201309181137.jpg (108,2 KB, 23 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:41   #2571
docik10
Zakorzenienie

Czy któraś z was widziała, te spinki na żywo? Strasznie mi się podobają ale nie wiem czy dobra jakość wykonania. http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...543580443.html

:
Stary 2013-09-20, 15:42   #2572
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Wam powiem że:
mam rok do ślubu

I pytanie bo w październiku idziemy na wesele a ja nie wiem w co się odziać. Jak będzie taka pogoda to nie mam pojęcia bo nie ma żadnej cieplejszej eleganckiej sukienki..czyżby zakupy się szykowały? macie jakieś pomysły? przecież zamarznąć można przy czymś takim

Sukienka taka jaką chcesz założyć, do tego żakiet i trenczyk albo sweterek. Albo sam płaszczyk, tylko do kościoła Ale pomysłu na sukienkę nie zmieniaj bo to październik Ja też idę w "cienkiej" sukience na październik, ale wybiorę jakiś stonowany kolor, bo nie pasują wg mnie jasne pastele
Stary 2013-09-20, 15:44   #2573
gornek
Zakorzenienie

Moja sukienka juz wisi u mnie w domu, zawioze ją w przyszlym tygodniu do rodzicow, bo nie mam gdzie jej trzymac, a w marcu na skracanie i poprawki, ahh jak ten czas zleci
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:44   #2574
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Czy któraś z was widziała, te spinki na żywo? Strasznie mi się podobają ale nie wiem czy dobra jakość wykonania. http://allegro.pl/spinki-do-mankieto...543580443.html
Tż ma od dwóch lat I love my girl, w przyszłym roku zmienimy na wife Są bardzo ładne Wiadomo, nie są srebrne ani "na wysoki połysk", ale wg mnie mega urocze!
Stary 2013-09-20, 15:45   #2575
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
taka przyjemność u mojego kamerzysty kosztuje 1000zł i na dodatek nie dostaniemy tego filmiku..
dla mnei to lekka przesada, jak już ktoś chce, to sam może coś takiego nagrać
u mojego 800 ale my to sami sobie nakrecimy - najgorsze ejst to ze na mojej sali taki pokaz multimedialny kosztuje 400 zł i teraz nie wiem czy nie szukac jakies firmy zewnętrznej ktora sprzet wypozyczcy i rozłozy troche taniej - jak myślicie? znajde?
Cytat:
Właśnie butelka ładna Poza tym dla mnie to nie argument, że "wszyscy ją kupują" To chyba właśnie świadczy o tym, że jest to dobra wódka

Teledysk nie, ale robimy filmik ze zdjęć jako podziękowania dla rodziców. Już zainstalowałam program i zaczęłam tworzyć Nie mogę się doczekać efektu końcowego Będzie to coś takiego jak tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=jeutcMDaSq4, http://www.youtube.com/watch?v=qZpM5JEoGIc

Ale mam zapisane dwie inspiracje filmików z podziękowaniami Może Tobie też wpadną w oko:
http://www.youtube.com/watch?v=EGEFyeEcKus
http://www.youtube.com/watch?v=luunhNN3v9o
później przejrze filmiki, tu mam za wolny internet.
a co do wódki, to uważam, ze ludzie sie po prostu przyzywczaili i że do pana tadzia przyklejona została etykietka, ze to dobrawódka, a do bolsa że nie dobra. A one są takie same, a to ludzie robią im "krzywde" stereotypami...

Cytat:
A ja Wam powiem że:
mam rok do ślubu

nie rób tego pannie młodej i nie zakładaj burej-jesiennej kreacji. Sama ide na wesele w połowie października i zakłądam szarą-metaliczną sukienkę (jasną). Nie ma nic gorszego niż ponuro ubrani ludzie - wystarczy że panowie będą ciemni - dajcie im troch koloru na zdjeciach
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:49   #2576
renergie
Przyczajenie

Czytam Was czytam i przerażona jestem.
Gdzie mi tam do butów, innych dodatków..

Aaaaaaaaaaaaaaa.
renergie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:50   #2577
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Wam powiem że:
mam rok do ślubu

Gratulacje za rok to będzie słońce pieknie świeciło, od dnia kiedy pierwsza z nas wszystkich na forum będzie brała ślub, do dnia kiedy ostatni powie sakramentalne "tak" Postanowione

:
Stary 2013-09-20, 15:50   #2578
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Wam powiem że:
mam rok do ślubu

u nas ciepło dzisiaj piękna pogoda, sloneczko swieci. Wiadome że to nie 25 stopni, ale idealna jak na ślub wg mnie

ja tez ide w pazdzierniku i nie zmieniam sukienki, tylko poprostu ubiorę na góre żakiet/bolerko z rękawem 3/4. Tymbardziej że jedziemy prosto do Kościoła, więc nie będzie okazji do zmarznięcia
Cytat:

To źle że Pan Tadeusz? My też mamy tą wódkę, bo mieliśmy okazję tanio kupić, a wypróbowana była wiele razy i wszystkim smakowała
a czemu zle? my tez kupilismy Pana Tadeusza i innej bym nie kupiła byłam na weselu z PT , wszyscy sobie chwalili , dobrze wchodzi i na drugi dzien nic nie męczy

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-20, 15:52   #2579
say-hello
Zakorzenienie

przepraszam dziewczyny, że nie nadrabiam, ale jestem w strasznym biegu dziś
przyszłam się pochwalić, że kupiłam suknię
jest to ta suknia, którą przymierzyłam jako pierwszą miesiąc temu od razu się zakochałam. dzisiaj poszłam jeszcze do drugiego salonu - celebrity bridal, aby tylko upewnić się, że nic innego mi się tak bardzo nie spodoba. od razu wtrącę, że obsługa w Celebrity jest masakryczna! nie dość, że pani zapisała mnie na przyszły tydzień (a na bank umawiałam się na ten, za tydzień mnie nawet tutaj nie ma), to jeszcze jej teskty "spoko" "to se można odciąć" "przecież pani nie ma bioder, taka suknia to masakra dla pani" Przymierzyłam piękną suknię Justin Alexander 8638 - jednak jej cena ponad 5 tys ją dyskwalifikuje
Po tym pojechałyśmy z moją świadkową do Madonny. Przepaść jaką dzieli te dwa salony jest ogromna! Obsługa super, miła przyjacielska atmosfera
Od razu przymierzyłam moją suknię, świadkowa była zachwycona mówiła to szczerze, widziałam w jej oczach
i tak oto kupiłam suknię Primadonna 178 - nie mogę w internecie nic takiego znaleźć. jest niemal identyczna do Pronovias Barimy niestety fotek na sobie nie mogłam robić...

JESTEM PRZESZCZĘŚLIWA czuję, że ślub już tuż tuż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pronovias_barima.jpg (22,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Brautkleid-BARIMA-A-Pronovias.jpg (42,8 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-09-20 o 15:55
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:53   #2580
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Czytam Was czytam i przerażona jestem.
Gdzie mi tam do butów, innych dodatków..

Aaaaaaaaaaaaaaa.
Nie masz czym, to ja należę do takich nadgorliwych człowieków . Siostra moja się śmieje, że mam już całe życie zaplanowane, a Tż żeby mnie wkurzyć mówi "to co musimy to zaplanować?" Ja wolę wszystko już mieć wtedy spokojniej śpię

:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości