Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 13:30   #3451
lovically
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

http://www.youtube.com/watch?v=WLur3ammvj8 NISSIAX

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Obejrzałam parę minut tej rozmowy z psychologiem i z myślą "o czym ta kobieta pierd****" go wyłączyłam. Eksperci z Vichy są wyjątkowo beznadziejni.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:41   #3452
akikochandesu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
1.bo nie istnieje coś takiego jak ruskie klopsy, ale ja to kiedyś opatentuję
2.KOCHAM PIKACZA
http://allrecipes.pl/przepis/6938/kl...-rosyjsku.aspx Znalazłam tylko to
Powiem ci, że masz bardzo przyjemny głos. ^ ^ Miło się ciebie słucha.
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:49   #3453
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
http://allrecipes.pl/przepis/6938/kl...-rosyjsku.aspx Znalazłam tylko to
Powiem ci, że masz bardzo przyjemny głos. ^ ^ Miło się ciebie słucha.
: oooooooo ISTNIEJĄ, POKAŻĘ ŚWIATU ŻE MIAŁAM RACJĘ
+ Nana w avie

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 13:49   #3454
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Już nawet w Internetach mnie nie chcą :C
Ale ja też siedzę cały dzień przy kompie i psioczę na ludzi wokół, przysięgam!

A tak w ogóle, jeśli mogę spytać(bo już dawno chciałam, lubię się takich rzeczy dowiadywać)- skąd się wzięły pomysły na wasze avatary? Szalenie mnie to ciekawi

coldcold: tak tak, to ja, ostatnio znowu próbowałam....Ale za każdym razem spojrzawszy w lustro przeżywałam lekki szok. W efekcie zmyłam z siebie po dwudziestu minutach wszystko.
(nie wiem czy to pełny makijaż, to tylko eyeliner i tusz)
Cytat:
dziękuję, dziękuję *łzy wzruszenia spływają,publika klaszcze*

A ta Dorotka w avatarze mnie zawsze dekoncentruje, bo ma taki oburzono-przestraszony wyraz twarzy i zawsze jak czytam twoje posty, to mi w głowie taki groźny głosik Dorotki brzmi....
Mnie zawsze twój Pikaczu rozbawia i w głowie sama do siebie mówie taki głosikie "pika pika" I też uważam, że jesteś mega epicka Nagrywaj częściej

Ja swój avatar wybrałam bo jest klimatyczny, ale średnio pasuję na taką fotkę i już się szykuję, żeby go zmienić. Wy macie jakieś takie ciekawe, a mój to taki ło... Zaraz coś wynajdę co będzie do mnie pasować

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=WLur3ammvj8 NISSIAX

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Obejrzałam parę minut tej rozmowy z psychologiem i z myślą "o czym ta kobieta pierd****" go wyłączyłam. Eksperci z Vichy są wyjątkowo beznadziejni.
A ja to już nawet nie wchodzę w jej filmiki, nie będę nabijać jej wyświetleń a co!
Stary 2013-09-20, 13:55   #3455
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Pikacz zdecydowanie łączy ludzi! Raz zabrałam z jakiejśtam okazji swojego pluszowego do szkoły i był to dzień pełen pokoju,miłości, szczęścia i tęczy!

Stary 2013-09-20, 14:01   #3456
akikochandesu
Raczkowanie

Czy tylko ja nie ufam psychologom? Według mnie, jak ktoś nie przeżył tego co ja, to nie powinien próbować mi pomóc. Ciekawe, czy ta pani psycholog miała kiedyś problemy z trądzikiem.
Co do wpływu jedzenia na stan cery, niedawno się o tym sama przekonałam. Po dwóch dniach pod rząd w macu (tak to jest jak się ma blisko szkoły) wyskoczyły mi na raz 3 krosty na twarzy, szał normalnie, bo ja zazwyczaj nie mam na niej nic. Burgery to zło.
Jedyne co mnie męczy to blizny po drobnych skaleczeniach skóry i spękaniach. Niby nic, ale jakoś niszczy mi obraz "nieskazitelnej twarzy" którą bardzo chciałabym mieć.
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:04   #3457
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Pikacz zdecydowanie łączy ludzi! Raz zabrałam z jakiejśtam okazji swojego pluszowego do szkoły i był to dzień pełen pokoju,miłości, szczęścia i tęczy!
Obejrzałam twój filmik "poznajmy się..." i jak pokazywałaś co robił srok Ryszard to jakbym siebie widziała Ja o zwierzętach mogłabym gadać non stop i tak samo się wczuwam i pokazuję wszystko Ja uwielbiam berneńskie psy pasterskie i teraz w domu rodzinnym mamy właśnie jednego i będę za nim tęsknić strasznie jak się pojutrze wyprowadzę... Miałam kotkę przez 15 lat (a on sama to miała chyba z 18 lat jak nie więcej, przygarnęłam ją z ulicy) niestety jak wiadomo zwierzęta też chorują na raka i mimo, że walczyłam o nią, sama podawałam jej kroplówki, karmiłam strzykawką to nie udało się jej uratować. Do tej pory nie mogę się przyzwyczaić do tego, że jej nie ma. Jednak była ze mną przez większość mojego życia. Zwierzęta są cudne.

I też miałam kiedyś ptaka przybłędę - gołębia z obrączką. Podtuczyłam go przez 2 tygodnie a na noc chował się do garażu i później odleciał, ale wracał co roku o tej samej porze

Edytowane przez Noely
Czas edycji: 2013-09-20 o 14:09
Noely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:06   #3458
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez akikochandesu Pokaż wiadomość
Jedyne co mnie męczy to blizny po drobnych skaleczeniach skóry i spękaniach. Niby nic, ale jakoś niszczy mi obraz "nieskazitelnej twarzy" którą bardzo chciałabym mieć.
Z bliznami czesto mozna sobie poradzic kwasami, mikrodermabrazja i takimi tam, poszukaj informacji na ten temat i pozbadz sie problemu
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:09   #3459
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Obejrzałam twój filmik "poznajmy się..." i jak pokazywałaś co robił srok Ryszard to jakbym siebie widziała Ja o zwierzętach mogłabym gadać non stop i tak samo się wczuwam i pokazuję wszystko Ja uwielbiam berneńskie psy pasterskie i teraz w domu rodzinnym mamy właśnie jednego i będę za nim tęsknić strasznie jak się pojutrze wyprowadzę... Miałam kotkę przez 15 lat (a on sama to miała chyba z 18 lat jak nie więcej, przygarnęłam ją z ulicy) niestety jak wiadomo zwierzęta też chorują na raka i mimo, że walczyłam o nią, sama podawałam jej kroplówki, karmiłam strzykawką to nie udało się jej uratować. Do tej pory nie mogę się przyzwyczaić do tego, że jej nie ma. Jednak była ze mną przez większość mojego życia. Zwierzęta są cudne.
Ryszard był wyjątkowym srokiem. :< Też jestem bardzo...zwierzętna, aktualnie nie mogę mieć żadnego, ale jak tylko opuszczę rodzinne gniazdo (), to czaję się na mopsa i szpica miniaturowego <3

Mi pomogły na blizny retinoidy-szkoda tylko że pani dermatolog nie wspomniała o ochronie słonecznej w trakcie ich stosowania (wyobrażacie to sobie), a ja wtedy za młoda żeby się tymi sprawami interesować...Zostało mi po tej kuracji parę większych plam na policzkach, ale już je zniweczyłam, całe szczęście...

Stary 2013-09-20, 14:12   #3460
Hadassah
Zadomowienie

Bo przed tym nickiem, miałam inny, kiedy celem założenia konta na wizażu było 'znaleźć nick i av najbardziej niepasujący do mnie' (ach ten nastoletni mrok), 'wypisałam' się z poprzedniego nicku, av został, całkiem mi się podoba teraz

Przeglądam polecone przez Basię kanały - jeszcze nie wiem jak z zawartością, ale http://www.youtube.com/user/CoffeeBreakwithDani i http://www.youtube.com/user/CarliBel55/videos oraz https://www.youtube.com/user/AnnieJaffrey spodobały mi się wizualnie wiec zasubowałam na próbę. (Bo jak na pustaka przystało, powtórzę, w większości subskrybuje laski, które oprócz wartościowych (dla mnie) filmików muszą mi się podobać )
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:15   #3461
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Ryszard był wyjątkowym srokiem. :< Też jestem bardzo...zwierzętna, aktualnie nie mogę mieć żadnego, ale jak tylko opuszczę rodzinne gniazdo (), to czaję się na mopsa i szpica miniaturowego <3

Mi pomogły na blizny retinoidy-szkoda tylko że pani dermatolog nie wspomniała o ochronie słonecznej w trakcie ich stosowania (wyobrażacie to sobie), a ja wtedy za młoda żeby się tymi sprawami interesować...Zostało mi po tej kuracji parę większych plam na policzkach, ale już je zniweczyłam, całe szczęście...
Ja się wyprowadzam w tę niedziele i zabieram ze sobą dwa szynszyle i cała wielką ich klatkę która ma jakieś 1,5 m wysokości

Ej macie do polecenia jakieś dobre balsami do ciała, takie co się dobrze wchłaniają i nawilżają no i jakieś bardziej naturalne bo wszędzie tylko ta parafina, a ja nienawidzę tego uczucia na skórze :/ Mam masło do ciała Mythos z Grecji ale zostawiam je mamie no i teraz nie wiem co sobie kupić
Stary 2013-09-20, 14:16   #3462
kustraczek
-ist

@ruskieklopsy, mam jakis problem z zalogowaniem sie na yt i nie moge Ci tam skomentowac, ale polecam serial The Wire, jest najlepszy na swiecie
Stary 2013-09-20, 14:18   #3463
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Noely Pokaż wiadomość
Ja się wyprowadzam w tę niedziele i zabieram ze sobą dwa szynszyle i cała wielką ich klatkę która ma jakieś 1,5 m wysokości

Ej macie do polecenia jakieś dobre balsami do ciała, takie co się dobrze wchłaniają i nawilżają no i jakieś bardziej naturalne bo wszędzie tylko ta parafina, a ja nienawidzę tego uczucia na skórze :/ Mam masło do ciała Mythos z Grecji ale zostawiam je mamie no i teraz nie wiem co sobie kupić
Totalnie Isanowski balsam kakaowy. Pachnie cudnie, kosztuje 10zł i jako jedyny nawilża moją skórę wystarczająco.

Kryminał? Me like, dodaję do listy

Stary 2013-09-20, 14:20   #3464
kustraczek
-ist

Cytat:
Kryminał? Me like, dodaję do listy
Zasadniczo tak, ale jest tez bardzo psychologiczny i postacie maja niesamowicie zlozone osobowosci, strasznie nie lubie, kiedy czarne charaktery sa tylko czarne, a dobrzy bohaterowie sa nieskazitelni, tutaj jest to pokazane bardzo... prawdziwie, tak to ujme
Stary 2013-09-20, 14:23   #3465
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:

też leczyłam się retinoidami i mi dermatolog też o tym nie powiedział , na szczęście zaczęłam szukać informacji i wizaż mnie uświadomił. Znów chyba będę stosować od jesieni A Ty jakie stosowałaś ?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:45   #3466
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Totalnie Isanowski balsam kakaowy. Pachnie cudnie, kosztuje 10zł i jako jedyny nawilża moją skórę wystarczająco.
Też polecam ten wielki słój z isany (marka rossmanna). Mój ulubiony, już straciłam rachubę ile ich w siebie wtarłam, ale jest świetny
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:47   #3467
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Tamta pani była mejkapem, ta jest kołczem.

Cytat:
Już nawet w Internetach mnie nie chcą :C
Ale ja też siedzę cały dzień przy kompie i psioczę na ludzi wokół, przysięgam!

A tak w ogóle, jeśli mogę spytać(bo już dawno chciałam, lubię się takich rzeczy dowiadywać)- skąd się wzięły pomysły na wasze avatary? Szalenie mnie to ciekawi

coldcold: tak tak, to ja, ostatnio znowu próbowałam....Ale za każdym razem spojrzawszy w lustro przeżywałam lekki szok. W efekcie zmyłam z siebie po dwudziestu minutach wszystko.
(nie wiem czy to pełny makijaż, to tylko eyeliner i tusz)
kocham ludzkie ciało, kocham anatomie człowieka <3 wiem, że moja czacha w awatarze wygląda jak Karolajny czaszki, no ale..
bzimbziam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 14:50   #3468
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzimbziam Pokaż wiadomość

kocham ludzkie ciało, kocham anatomie człowieka <3 wiem, że moja czacha w awatarze wygląda jak Karolajny czaszki, no ale..
Studiujesz medycynę albo coś pokrewnego? Podejrzewam, że nie, bo szybko by Ci czaszka obrzydła
Stary 2013-09-20, 15:19   #3469
Agata2205
Zadomowienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:

Ja mam swoje zdjęcie wybrałam takie, które najbardziej do mnie NIE pasuje :p
Agata2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:28   #3470
bzebze
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Mam nareszcie blisko domu Hebe Hura. Kupiłam dziś litrowa maske Kallosa za 7 zeta. Deal

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...64539043_n.jpg

te fanki są pieprznięte XD
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:40   #3471
Labirynth
Zakorzenienie

Zmalowana w ddtvn
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...acy,99366.html

jestem w szoku hejtem pod spodem
Stary 2013-09-20, 15:41   #3472
kustraczek
-ist

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość
Co Karolajna ma zrobic z kamykiem? Albo z jedna karta? Cala talie mogla jej wyslac, przynajmniej by sie Karolcia odstresowala przy pasjansie
Stary 2013-09-20, 15:41   #3473
Munkaa
Zakorzenienie

przyszla do mnie miedzy innymi magnetyczna paleta z vipery! nie chce robic reklamy , ale jest swietnie wykonana, bardzo porzadna, wiec polecam, jesli ktoras z was sie zastanawiala
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:41   #3474
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Studiujesz medycynę albo coś pokrewnego? Podejrzewam, że nie, bo szybko by Ci czaszka obrzydła
tzn.. mam zamiar studiować ogólnie historia jest długa i nie na tego typu wątek, ale dwa lata temu nie podeszłam do matury i teraz w maju będę zdawać, postanowiłam spełnić swoje marzenie, dążę do niego pomimo błędów "młodości" i wiem, że mi się uda. czemu miałaby mi obrzydnąć? może co najwyżej spowszednieć
bzimbziam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:53   #3475
Noely
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Też polecam ten wielki słój z isany (marka rossmanna). Mój ulubiony, już straciłam rachubę ile ich w siebie wtarłam, ale jest świetny
Dzięki Wam za rady, a jest tylko ten kakaowy czy jeszcze jakieś zapachy bo ja wolę chyba takie owocowe bardziej

Cytat:

Ale ta twoja faktycznie jakoś bardziej mi się kojarzy z anatomią niż z mroczną Karoliną
Stary 2013-09-20, 15:55   #3476
201607111040
Konto usunięte

Baszakowa jako modelka
http://www.zeberka.pl/art.php?id=25645

http://www.youtube.com/watch?v=47q652MmvqI
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 15:56   #3477
Noely
Raczkowanie

Cytat:
tzn.. mam zamiar studiować ogólnie historia jest długa i nie na tego typu wątek, ale dwa lata temu nie podeszłam do matury i teraz w maju będę zdawać, postanowiłam spełnić swoje marzenie, dążę do niego pomimo błędów "młodości" i wiem, że mi się uda. czemu miałaby mi obrzydnąć? może co najwyżej spowszednieć
Wiem zarzucę "angielszczyzną" ale pierwsze co mi przyszło na myśl to "GO GIRL" Dasz rade!
Stary 2013-09-20, 16:09   #3478
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Bedziesz musiała się nauczyć każdej bruzdki, guzka i dziurki w czaszce. Ale jeśli rzecywiście anatomia Cię pasjonuje, to dasz radę. Trzymam kciuki za spełnianie marzeń
Stary 2013-09-20, 16:12   #3479
lovically
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
"Nie piszcie tylko, że Wam się coś nie podoba...nawet najmniejsza rzecz bo jej psiapsióła również vlogerka wyzwie Was od pind bo macie inne zdanie niż ona. Niestety bardzo się zmieniła przez znajomość z gwiazdą zeberki"
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 16:13   #3480
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Zmalowana w ddtvn
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...acy,99366.html

jestem w szoku hejtem pod spodem
cóż wygląda na starą, zmęczoną życiem osobę, nie mającą czasu o siebie zadbać, pójść do fryzjera, włosy umyć. Fryz na maryjkę... nie dziwi mnie zatem ten hejt
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
dobra każda jej mina kojarzy mi się z tym, jakby się za przeproszeniem nie mogła na wc załatwić

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-09-20 o 16:17
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości