|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | ||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Say-hello gratuluje
tez bylam wczoraj w Madonnie jednak nic nie znalazlam dla siebie, jak góra byla ok to dol strasznie ciezki.Widze, ze co raz wiecej nas ma swoje wymarzone sukienki, juz sie nie moge doczekac przyszlego roku, a jeszcze tyle do zrobienia, A powidzcie mi jak to jest z welonem , bo nigdy w sumie sie tym nie interwsowalam, czy jak juz jest na oczepinach ta "nowa mloda para" to welon ktory rzucamy zostaje u tej panny? bo szkoda by mi bylo, abym kupila sobie welona za 300zl ona wezmie i go wyrzuci gdzies w kat w domu
02.05.2012 14.04.2017 Maksymilian 13.05.2022 Filip Edytowane przez gornek Czas edycji: 2013-09-20 o 16:03 |
|
|
|
#2583 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bo mam takie ale raczej zwiewne - na wesele latem super a tu myślałam o czymś cieplejszym bardziej zabudowanym - że na szerszych ramiączkach albo z małym rękawkiem... wesele to nie pogrzeb więc nie mam zamiaru na buro i smutno się ubierać Cytat:
dziękowaćCytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny muszę się pochwalić, bo aż mnie energia rozpiera! Wygrałam bilety na mecz naszych siatkarzy na ME w tą niedzielę
|
|
|
|
|
#2585 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo poproś potem dyskretnie panią która złapała welon oryginalny o zwrot na sesję.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w regionie, jak sa oczepiny to wszsytkie panny stoja w kolku i podaja wlasnie welon sobie, a nie bukiet czy cos innego, wiec sama nie wiem, bo nigdy nie pytalam czy te welony ktos zwraca, bo nie chce kupowac 2, bo na sesje i tak musze miec welon, a na wesele roznie bywa bo moze mi ta nowa panna mloda go zniszczyc ;/
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-09-20 o 16:21 |
|
|
|
|
#2588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
gornek Gratulacje znalezienia sukienki
Ta jest bardzo piękna, a że do tego wyprzedaż - chyba lepiej nie mogłaś trafić ![]() kwiatuszek10031989, wow - tyle świeczek. Naprawdę robi wrażenie Jestem bardzo ciekawa rezultatu.21klaudyna Udanego wyjazdu - mam nadzieję, że zdasz relację z mody ślubnej w Londynie ![]() cude Ten motyw z drzewkiem bardzo ciekawy. Mam nadzieję, że sprzedawca znów je wystawi. Cytat:
renergie to chyba ślubujemy w tym samym kościele Póki byliśmy zdecydowani na salę w Niepołomicach, to chcieliśmy przejść na nogach. Taki barwny orszak, z młodymi na czele. Na zdjęciach takie coś musi wyglądać super. Ale to oczywiście na pogodę, bo jeśli będzie padać to trzeba by ten plan zmodyfikować (np. wtedy poprosiłoby się gości o zabranie innych uczestników wesela i zapełnienie wolnych miejsc, albo wynajęcie taksówek)Opiumalfa Witaj z powrotem Ale przejścia miałaś, dobrze, że nic się nie stało. Mam nadzieję, że rezultaty będą świetne ![]() say-hello za egzamin i za sukienkę (ta jest przepiękna Anesthesia Co do ścięcia włosów - najważniejsze to, co w sercu Niestety spotkałam się z paroma przypadkami zgryźliwych ciotek, które miały dużo uwag do chłopaków z długimi włosami ( naprawdę nie rozumiem...) Tak offtopując, byłam kiedyś na rockowym weselu (oczywiście troszkę ugładzone pod ciotki, wujków, ale i tak miało swój klimat ![]() A Twoja sala świetna ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Grace ale miałaś przejścia, naprawdę... Chyba średni ten salon no i pani sprzedająca nie czuje klimatu. Można się naprawdę zdołować. Idź do jakiegoś lepszego, zupełnie inaczej się mierzy sukienki, które nawet bardzo odbiegają od naszych wymarzonych ![]() Cytat:
czekooczekolada gratulacje ![]() docik Bardzo ładne dodatki - a w dodatku oryginalny kolor ![]() Cytat:
Mnie zdarzyło się złapać welon 4 razy (a nie mam 4 wesel w sezonie ) i zawsze taki welon oddawałam. Nigdy nie zdarzyło mi się zachować na pamiątkę.
Bogini kuchennego zniszczenia Edytowane przez cornflower_girl Czas edycji: 2013-09-20 o 16:23 |
|||||
|
|
|
#2589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dziwnie to jakoś wyglądało, że cały dzień długi a tu nagle wyciagniesz skądś krótki i będziesz nim rzucać ![]() A co do tego darowania to gdzieś od znajomych słyszałam, że mieli tradycję "przechodzącgo welonu" w rodzinie-panna, która złapała na swój ślub zakładała i rzucała potem dalej
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
say-hello
super ! gratuluje ! piękna jest
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu nie mogłaś zrobić zdjęć skoro ją kupiłaś? Dziwne... Ja chyba niedługo wrócę po tę moją numer 1 Ciągle oglądam zdjęcia w niej ![]() Szkoda tylko ze nie mogę jej nigdzie w necie znaleźć
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny, tak miło te wszystkie pozytywne komentarze słyszeć żałuję, że nie mam fotek na mnie ;( no właśnie ja też tego nie rozumiem ;/ wpłaciłam prawie 50% ceny jako zaliczkę...
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
Opiumalfa -zerknij na moją poprzednią wypowiedź na temat klubu
![]()
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Skoro wpłaciłaś zaliczkę, to chyba logiczne, że nie polecisz ze zdjęciem do krawcowej Mi na szczęście Panie pozwoliły robić zdjęcia, bo dzięki temu porównałam kilka i wybrałam |
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje
właśnie myślę nad zmianą motywu przewodniego wesela na piórko zapisuję sobie właśnie zdjęcia z inspiracjami, później będę się chwalić Cytat:
no widzisz, i my też mogłyśmy dzięki temu upewnić cię w przekonaniu, że twój typ jest strzałem w 10
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
say-hello, koniecznie ozdoba do włosów z piórkiem
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to już pewne
![]() aha, i świadkowa powiedziała, że da mi swój welon. będzie coś pożyczonego ma długą 3metrową mgiełkę. o ile kolor będzie pasować, to zaoszczędzę 300zł
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba bede miala spinke piorko. chcialabym kwiat, ale nie widzialam jeszcze ani razu, zeby kwiat sie trzymal cala noc w dobrej formie...
![]() o taka spinke http://www.pinterest.com/pin/250583166739312377/ tu jest opaska, spinke wpielambym troche z tylu. ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- zreszta na tej stronie sa same cudenk! http://www.weddie.pl/ |
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
tak na szybko kilka pomysłów na wesele w piórach
no i chyba zrobię nowy projekt zaproszeń coś w podobnym guście do tamtych, ale z motywem piórka
|
#2603 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
A ja się zakochałam w tych zaproszeniach ![]() http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...554956027.html ma któraś z Was wiedzę nt. tego sprzedawcy?
|
|
#2604 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Tak szalecie, że tylko kilka ostatnich stron nadrobiłam. Cytat:
Ja jak złapałam na weselu koleżanki 2 msc temu to nie oddałam, wisi u mnie w domu. Cytat:
![]() Cytat:
Wtedy całość tj przód i tył masz zakryty. Cytat:
Bardzo ladna suknia, czekam na fotki na Tobie Cytat:
Wow gratuluje razy dwa: 1 cena za PT rewelacyjna 2. wygranego biletu
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Upralam w pralce moja sukienke po sesji, napisane bylo, zeby prac recznie ale wrzucilam na program "jedwab". Wszystko sie spralo, jedyne co to jest pozaciagany material (szyfon) w niektorych miejscach. No coz. Zobacze co z tym fantem zrobic, jeszcze mam czas
|
|
|
|
#2606 |
|
Raczkowanie
|
Odważna jesteś
|
|
#2607 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to dziwne że nie pozwolili - ja ja powiedziałam że biorę moją to panie powiedziały że mogę się obfocić z kazdej strony ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2608 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ciągle nie mogę się przekonać do połączenia żółtego z białym A raczej żółtego jako koloru przewodniego wesela, bo np. w wystroju wnętrz biel z żółtym jest fajna ![]() Say, gratuluję, suknia piękna na pewno! Uwielbiam te piórkowe A co do zdjęć to dziwne, jak już kupiłaś, to powinnaś móc sobie i całą sesję w tej kiecce zrobić... ![]() A co dodatku do włosów, to ja też poluję na stroik z piórkiem, jak wpadniesz na coś ciekawego to dziel się inspiracjami ![]() Cytat:
![]() I super, że Ci świadkowa welon pożyczy, ja też bym chciała taką opcję Cytat:
Ale trochę mnie zabolało, jak TŻ powiedział, że teraz czuje się tak przeciętnie, bo to ja miałam podjąć decyzję co do ścięcia... teraz już z każdą chwilą jest trochę lepiej, ale mam ciągle takie ukłucia żalu raz po raz A u nas w rodzinie (i mojej i TŻ) wszyscy wiedzieli, że TŻ ma długie włosy i co mieli naplotkować, to już naplotkowali ![]() Masz na myśli moją salę, czy renergie? Bardzo dziękuję za komplement, był mi potrzebny, bo niestety spotkałam się z wieloma opiniami, że Srebrna Góra jest brzydka :P Ale mnie się dosyć ta sala podoba, choć widziałam ładniejsze, no i lokalizacja bardzo ładna i dogodna
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-09-20 o 17:43 |
|||
|
|
|
#2609 |
|
Rozeznanie
|
Say gratulacje zakupu! szkoda, że nie masz zdjęć, ale poczekamy
![]() i te inspiracje! super pomysł na zcalenie koncepcji całego wesela U nas oddają welony razem z kasą, najczęściej zbierają w welon na wózek albo inny "dzieciowy" przedmiot
|
|
#2610 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny chciałam się was poradzić w kwestii dekoracji sali. Wrzucam kilka zdjęć ze strony - niestety zdjęcia są troche przekłamane - w rzeczywistości nie jest tak żółto, tylko bardziej złoto/morelowo/brzoskwiniowo? Na sali będę mogła byc dopiero za ok. 2 tygodnie i wtedy porobię dokładniejsze zdjęcia. Chciałabym trochę ją ożywić, to miejsce za nami prawie na 100% będę zmieniać - chciałam podświetlaną kurtynę z ratanowymi sercami albo taki zarys naszego profilu. Co myslicie? Będę wdzięczna za rady
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.

Przymierzyłam piękną suknię Justin Alexander 8638 - jednak jej cena ponad 5 tys ją dyskwalifikuje
Ja wolę wszystko już mieć wtedy spokojniej śpię

za rok to będzie słońce pieknie świeciło, od dnia kiedy pierwsza z nas wszystkich na forum będzie brała ślub, do dnia kiedy ostatni powie sakramentalne "tak" Postanowione 

dziękuję dziewczyny, tak miło te wszystkie pozytywne komentarze słyszeć
. Skoro wpłaciłaś zaliczkę, to chyba logiczne, że nie polecisz ze zdjęciem do krawcowej