W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-20, 20:13   #3781
debraM
Wtajemniczenie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
idę w piecu zapalić i jakieś jedzenie przygotować, oglądałam teraz wykresy na owu różne patrząc jak to z tą owulką jest.Ale do niczego mądrego nie doszłam. Fajnie jakby wreszcie się w tym miesiącu udało i tego życzę każdej z was.
Ja to owulkę będę miała pewnie w listopadzie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Witam ponownie

Oj ja chyba jednak wolę szklane, choć najlepsze były te z rtęcią bo się łatwo je strzepywało. Na microlife pare razy się już zawiodłam, a w cyklu w którym zaszłam mierzyłam dwoma microlife i alkoholowym zwykłym.
Jeszcze z 1 ciąży mam owulacyjny z firmy INTER MED i powiem szczerze, że kupiłam go bo ten co Ty zamówiłaś zbił mi się ale on chyba był jeszcze rtęciowy taki jak na zdjęciu z opakowania, a ten co leży obok to już jakiś troszkę inny-inną ma podziałkę?

Ten z inter medu był fatalny, użyłam go chyba 1 raz albo i wcale, bo nie mogłam go w żaden sposób strzepnąć, no tragedia, teraz spróbowałam i nie dam rady dalej jest 37,5, albo jest jakiś felerny albo nie wiem. A ma taką fajną dużą podziałkę. Wszystko widać, bo na tym zwykłym co mam teraz to nic nie widzę

A ten z AS POLONIA był wspaniały uwielbiałam go i mi się zbił((((
Potem szukałam go bardzo długo na allegro i pisałam nawet do producenta ale mi nie odpisali i nigdzie go nie mogłam dostać.
A ten co Ty kupiłaś to jest już alkoholowy?
Napisz mi jak go dostaniesz jak się go strzepuje, czy łatwo?

Reasumując, ja jednak jestem za zwykłymi, bo one nawet jak zmierzysz i je odłożysz na kilka godzin to temp jest na nich ta co zmierzyłaś i nieraz uratował moje pomiary jak zapomniałam wpisać Mój microlife jest owulacyjny ale nie ma pamięci ostatniego pomiaru dziad jeden
Poza tym mierzy dokładniej, tzn nie ma wahań jak elektroniczny.
Elektroniczny pomiar po pomiarze pokazuje inną temp a zwykły nie.
Microlife mi już nie raz nie zapiszczał i musiałam mierzyć jeszcze raz a drugi pomiar jest juz inny-u mnie coraz niższy.
I dochodzi to, że jest na baterie najgorzej jak ona padnie w najbardziej kulminacyjnym momencie

Teraz mierzę microlife bo mi się nie chce dłużej mierzyć zwykłym, ale jak bym się tak na serio starała to bym chyba wybrał zwykły

Ale się spisałam

Nie bo popiłam od razu herbatą z miodem, ale to było tylko raz wieczorem, tak chowam do kanapek Ale ten w kapsułkach kupię na pewno, bo nękają mnie przeziębienia okrutnie, co chwila mnie bierze
Może nawet moje poron. było przez te ciągłe infekcje, nawet God sie pytała co tak często biorę rutinoscorbin, a ja prawie codziennie po owu w tym cyklu co zaszłam czułam początki przeziębienia i łykałam rutinoscorbin, wapno.
To jest rtęciowy i taki jak na zdjęciu, nie ten z opakowania. Pewnie różni się tylko designem. On ma fajną podziałkę, bo do 0,05, a wg metody Rotzera to właśnie do tylu powinno się zaokrąglać.
Poszłam do apteki zapytałam czy jest, Pani powiedziała, że 'nie' zapytałam czy można zamówić, a ona, że jutro o 12 już będzie i fajnie bo nie musiałam płacić za przesyłkę, a Ty skąd jesteś?

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:23   #3782
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja to owulkę będę miała pewnie w listopadzie

To jest rtęciowy i taki jak na zdjęciu, nie ten z opakowania. Pewnie różni się tylko designem. On ma fajną podziałkę, bo do 0,05, a wg metody Rotzera to właśnie do tylu powinno się zaokrąglać.
Poszłam do apteki zapytałam czy jest, Pani powiedziała, że 'nie' zapytałam czy można zamówić, a ona, że jutro o 12 już będzie i fajnie bo nie musiałam płacić za przesyłkę, a Ty skąd jesteś?

Teraz znalazłam na innej aukcji taki jak Ty chyba masz i jest też odwrócony i tam pisze juz jakaś inna firma mimo, że pudełko takie jak z mojego zbitego z AS POLONIA.
Takie same jak ja chyba mają na allegro za ok 45zł! ale zdzierstwo.
Ale powiem szczerzę, że przemyślę zakup tego za 45, o ile to ten co ja miałam, był super.
http://allegro.pl/termometr-owulacyj...529572791.html

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:27   #3783
agnieszkaK
Zadomowienie

ja mam jak większość microlife i faktycznie co pomiar to inny, ja zapisuje pierwszy, czasami zdarza się,że nie zapiszczy i dlatego mierzę drugi raz. ale nie są to duże rozbieżności. Ja dalej przeziębiona z nosa mi cieknie, zaraz wchodzę do łóżka, tylko "wydam" obiad mężowi.
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:29   #3784
debraM
Wtajemniczenie

Wiedziałyście, ze 'szczyt śluzu' to ostatni dzień dobrego śluzu? Ja cały czas myślałam, że to dzień , w którym jest go najwięcej ...

z wikipedii... ostatnio pytałyście o to

Cytat:
W celu wyznaczenia początku niepłodności poowulacyjnej – niepłodności bezwzględnej wyznacza się, zaznaczając na karcie obserwacji:
  • dzień szczytu objawu śluzu
  • pierwszą wyższą temperaturę po objawie szczytu, która jest wyższa od sześciu temperatur niskich znajdujących się przed wzrostem/skokiem temperatury
  • linię podstawową wykreśloną przez najwyższy punkt z 6 temperatur niższych
  • następnie oznacza się kolejne temperatury wyższe, które muszą się znajdować powyżej linii podstawowej
  • jeżeli trzecia z wyznaczonych wyższych temperatur jest co najmniej wyższa o 0,2 °C od linii podstawowej, to tego dnia wieczorem rozpoczyna się niepłodność trwająca do końca cyklu, jeżeli trzecia temperatura ponad linią podstawową nie jest co najmniej wyższa o 0,2 °C, to należy czekać na czwartą wyższą temperaturę, niekoniecznie wyższą o 0,2 °C.
Należy pamiętać, że wszystkie trzy wyższe temperatury muszą być po dniu szczytu objawu, powyżej linii podstawowej i muszą to być temperatury kolejne, a ewentualny spadek na poziom niższy nie może trwać dłużej niż jeden dzień.

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 20:29   #3785
Kamel
Wtajemniczenie

Tu jest chyba ten co ja miałam, ale cena... za swój płaciłam 2 lata temu 14zł.
Napisałam do sprzed. czy to taki jak na pudełku zobaczymy
http://allegro.pl/show_item.php?item...cf77d00be2ff62

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 20:31   #3786
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Szybciutko zleci

Ja mam dziwnego stresa, że owulacja u mnie jest dziś i właśnie teraz I że nawet jak wieczorem będziemy z tż-em serduszkować to będzie już za późno Wali mi co?
no troszku Ci wali ale kto wie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
dziekuję, Kochana...

pomyślę, co z tym ovu zrobic.. bez temperatur też coś pokaże?... pewnie nie...

cóż, ja się zawijam do domku... w końcu weekend..

trzymajcie się dziewuchy i nie dajcie odpocząć mężom!!..
ja pierwszy msc miałam bez pomiarów... pokazał mi owu na podstawie testów śluzu i szyjki ale że nie jest to w 100 % ten dzień no moim zdaniem miałam dzień później zobaczymy jak będzie teraz

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
to prawie jak nałóg

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

A teraz mam pytanie

Jestem palaczką i od momentu kiedy dowiedziałam się o ciąży, ani jednego papierosa nie zapaliłam i teraz powiedzcie mi proszę czy takie rzucenie z dnia na dzień jest dobre? Wiecie coś na ten temat ?
chyba lepiej tak raptownie niż stopniowo bo tak z reguły rzuca się dłużej

ale się obrobiłaaam tylu pierogów już dawno nie nalepiłam a jutro ciąg dalszy bo mi jeszcze farszu zostało że hoho

serduchowanie zaliczone takie fest libido mi skoczyło i jakbym mogła to bym męża gwałciła z rana i wieczora ale on po nockach nie jest skory tyle razy dziennie dziad
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:32   #3787
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz znalazłam na innej aukcji taki jak Ty chyba masz i jest też odwrócony i tam pisze juz jakaś inna firma mimo, że pudełko takie jak z mojego zbitego z AS POLONIA.
Takie same jak ja chyba mają na allegro za ok 45zł! ale zdzierstwo.
Ale powiem szczerzę, że przemyślę zakup tego za 45, o ile to ten co ja miałam, był super.
zaraz cyknę Ci fotkę tego co kupiłam

Cytat:
ja mam jak większość microlife i faktycznie co pomiar to inny, ja zapisuje pierwszy, czasami zdarza się,że nie zapiszczy i dlatego mierzę drugi raz. ale nie są to duże rozbieżności. Ja dalej przeziębiona z nosa mi cieknie, zaraz wchodzę do łóżka, tylko "wydam" obiad mężowi.
A co jest napisane w instrukcji? Nie ma czegoś takiego, ze przed włączeniem/rozpoczęciem pomiaru trzeba jakiś tam czas trzymać go tam gdzie się będzie mierzyć i dopiero później włączyć?

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 20:34   #3788
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
. . .
serduchowanie zaliczone takie fest libido mi skoczyło i jakbym mogła to bym męża gwałciła z rana i wieczora ale on po nockach nie jest skory tyle razy dziennie dziad
No ładnie, ładnie

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 20:36   #3789
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
zara
A co jest napisane w instrukcji? Nie ma czegoś takiego, ze przed włączeniem/rozpoczęciem pomiaru trzeba jakiś tam czas trzymać go tam gdzie się będzie mierzyć i dopiero później włączyć?
raczej nie bo kiedyś czytałam, ale zaraz się upewnię.

nie nie, pisze,że włączyć, ma być literka L i mierzyć

Edytowane przez agnieszkaK
Czas edycji: 2013-09-20 o 20:41
Stary 2013-09-20, 20:36   #3790
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja myślałam, że to tylko mój taki nie halo, a tu wszystkie mamy problem ze zmęczonymi mężami trzeba im pigułki gwałtu wsadzać do kanapek na kolacje

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 20:37   #3791
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałyście, ze 'szczyt śluzu' to ostatni dzień dobrego śluzu? Ja cały czas myślałam, że to dzień , w którym jest go najwięcej ...

z wikipedii... ostatnio pytałyście o to
Wiedziałam już od dawna jak czytałam o tym wszystkim.
Stary 2013-09-20, 20:40   #3792
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
zaraz cyknę Ci fotkę tego co kupiłam

U mnie nic takiego chyba nie pisało, bo czytałam.

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
A ja myślałam, że to tylko mój taki nie halo, a tu wszystkie mamy problem ze zmęczonymi mężami trzeba im pigułki gwałtu wsadzać do kanapek na kolacje
A mój ma raczej odwrotnie, po 1 razie może od razu 2 raz, jak mi byłoby mało, czasem to fajne, ale jak facet codziennie za tobą chodzi to już może się świętemu znudzić

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 20:43   #3793
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
no troszku Ci wali ale kto wie

ja pierwszy msc miałam bez pomiarów... pokazał mi owu na podstawie testów śluzu i szyjki ale że nie jest to w 100 % ten dzień no moim zdaniem miałam dzień później zobaczymy jak będzie teraz

chyba lepiej tak raptownie niż stopniowo bo tak z reguły rzuca się dłużej

ale się obrobiłaaam tylu pierogów już dawno nie nalepiłam a jutro ciąg dalszy bo mi jeszcze farszu zostało że hoho

U mnie jeszcze przed pierw się wypindrzyłam, romantyczna kolacyjka zaliczona teraz sobie filmik zapuścimy i na koniec wieczoru

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:44   #3794
debraM
Wtajemniczenie

nie będę robić fotki bo to bez sensu po to jest dokładnie to samo co na tej aukcji

to może idz do jakiejś apteki u siebie i może Ci też zamówią

Jak chciałam zrobić fotkę to kochany piesio po kryjomu zabrał zatyczkę od pudełeczka i rozgryzł

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 20:46   #3795
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

A mój ma raczej odwrotnie, po 1 razie może od razu 2 raz, jak mi byłoby mało, czasem to fajne, ale jak facet codziennie za tobą chodzi to już może się świętemu znudzić
ja to bym tak chciała a tak to ja za moim chodzę i dupa.
Stary 2013-09-20, 20:47   #3796
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Wiedziałam już od dawna jak czytałam o tym wszystkim.
No ja musiałam jakoś źle zapamiętać Logiczne dla mnie było, że szczyt to dużo śluzu, a nie ostatni dzień

Cytat:
To masz fajnie ... mój już stary jest

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 20:47   #3797
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
no mojemu raczej do obiadu bo aktualnie to by ktoś mógł zgwałcić w busie co najwyżej

Cytat:
No ładnie, ładnie

Zubi my tka w następnym tyg będziemy mogli... mąż po 22 do domku wraca to będę uskuteczniać różne takie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 20:51   #3798
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
nie będę robić fotki bo to bez sensu po to jest dokładnie to samo co na tej aukcji

to może idz do jakiejś apteki u siebie i może Ci też zamówią

Jak chciałam zrobić fotkę to kochany piesio po kryjomu zabrał zatyczkę od pudełeczka i rozgryzł
O kurcze, szkoda, to jakoś sklej, bo mi chyba zginęła albo tez pies kiedyś coś z nią zrobił i potem zbił mi się.

Czyli masz go juz w domu, to masz tak jak na tej aukcji, że na pudełku jest AS POLONIA a na termometrze z tyłu Biotap Basal??

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 20:53   #3799
agnieszkaK
Zadomowienie

dziewczyny idę, mąż wrócił
miłego wieczoru pa
Stary 2013-09-20, 20:56   #3800
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
ja to bym tak chciała a tak to ja za moim chodzę i dupa.
No może dlatego, że my nie robimy tego codziennie raczej żadko, ja chyba coś powinnam brać. Ale ja to raczej wolę jak ja przejmuję inicjatywę, tak miałam z poprzednim partnerem i było częściej, a jak mój na mnie wymusza to ja się zamykam w sobie

Cytat:
No ja musiałam jakoś źle zapamiętać Logiczne dla mnie było, że szczyt to dużo śluzu, a nie ostatni dzień

To masz fajnie ... mój już stary jest
No nie wiem nie wiem, mój ma już 33, to Twój chyba nie jest starszy

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 20:57   #3801
debraM
Wtajemniczenie

Kamel miałam Ci napisać... Wydaje mi się, że rutozyd nie jest wskazany w ciąży i w trakcie starań, a Ty pisałaś, że łykałaś on coś tam robi z naczyniami krwionośnymi, uszczelnia je i chyba jest się trudniej zagnieździć komórce ... ale to poczytaj sobie coś o tym jak Cię to interesuje, bo ja mogłam coś pomieszać

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 20:59   #3802
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
miłego wieczoru pa
No to nie daj Mu zasnąć

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Kamel miałam Ci napisać... Wydaje mi się, że rutozyd nie jest wskazany w ciąży i w trakcie starań, a Ty pisałaś, że łykałaś on coś tam robi z naczyniami krwionośnymi, uszczelnia je i chyba jest się trudniej zagnieździć komórce ... ale to poczytaj sobie coś o tym jak Cię to interesuje, bo ja mogłam coś pomieszać
Ojej nie strasz mnie, aż poczytam, ja biorę to kilka razy dziennie jak jestem przeziębiona-rutinoscorbin, bo w ciąży wiem, że wolno, a co jest wcześniej to nie wiem. A ja akurat jestem dzień po owulce lub w czasie owu

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 21:01   #3803
jagodzia133
Zakorzenienie

no nie!!!! przez przypadek wszystko skasowałam wr....... nie chce mi się jeszcze raz cytować ehhh.

u mnie już dzisiaj zdecydowanie lepiej niż wczoraj byłam na knedelkach u teściowej a co
jutro mam wizytę kolejną u gina luknie wyniki badań no i już wypisze tą kartę ciąży
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 21:02   #3804
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
No to nie daj Mu zasnąć

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Ojej nie strasz mnie, aż poczytam, ja biorę to kilka razy dziennie jak jestem przeziębiona-rutinoscorbin, bo w ciąży wiem, że wolno, a co jest wcześniej to nie wiem. A ja akurat jestem dzień po owulce lub w czasie owu
To na wszelki wypadem wezmę tylko wapno na wieczór, bo już mi minimalnie lepiej Chyba po tym czosnku i 2 paracetamolach.
Katar mam mniejszy o wiele a miałam tylko 2 dni.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 21:02   #3805
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
no mojemu raczej do obiadu bo aktualnie to by ktoś mógł zgwałcić w busie co najwyżej

Cytat:
O kurcze, szkoda, to jakoś sklej, bo mi chyba zginęła albo tez pies kiedyś coś z nią zrobił i potem zbił mi się.

Czyli masz go juz w domu, to masz tak jak na tej aukcji, że na pudełku jest AS POLONIA a na termometrze z tyłu Biotap Basal??
Podpierdziele pudełeczko z innego termometru

Tak, tak właśnie jest

Cytat:
miłego wieczoru pa
Wzajemnie

Cytat:
No może dlatego, że my nie robimy tego codziennie raczej żadko, ja chyba coś powinnam brać. Ale ja to raczej wolę jak ja przejmuję inicjatywę, tak miałam z poprzednim partnerem i było częściej, a jak mój na mnie wymusza to ja się zamykam w sobie

No nie wiem nie wiem, mój ma już 33, to Twój chyba nie jest starszy
No to mój się zamkną w sobie I fakt mój jest całe 3 lata młodszy Chyba serio będzie mu potrzebny afrodyzjaczek albo ja muszę przestać o tym gadać

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 21:05   #3806
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no nie!!!! przez przypadek wszystko skasowałam wr....... nie chce mi się jeszcze raz cytować ehhh.

u mnie już dzisiaj zdecydowanie lepiej niż wczoraj byłam na knedelkach u teściowej a co
jutro mam wizytę kolejną u gina luknie wyniki badań no i już wypisze tą kartę ciąży
No to super, daj znać po wizycie, trzymam kciuki

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Cytat:

Podpierdziele pudełeczko z innego termometru

Tak, tak właśnie jest

Wzajemnie

No to mój się zamkną w sobie I fakt mój jest całe 3 lata młodszy Chyba serio będzie mu potrzebny afrodyzjaczek albo ja muszę przestać o tym gadać
Mojego chyba kręci to, że ja nie chcę, ale na dłuższą metę trzeba się czasem zgodzić, czasem obudzić go w środku nocy od razu gotowy

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 21:06   #3807
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
To na wszelki wypadem wezmę tylko wapno na wieczór, bo już mi minimalnie lepiej Chyba po tym czosnku i 2 paracetamolach.
Katar mam mniejszy o wiele a miałam tylko 2 dni.
O już sama siebie cytujesz

Było coś o tym rutozydzie ?

3190g, 55cm
Stary 2013-09-20, 21:10   #3808
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
O już sama siebie cytujesz

Było coś o tym rutozydzie ?
heh właśnie widzę Bo czasem skracam Wasze wypowiedzi i mogę nie trafić z tekstem między [/QUOTE] a [/QUOTE] i wychodzi takie coś

Tak pisałam, że brałam dużo, bo w ciąży można, ale nie wiem co jest w okolicach owu (bo teraz jestem w trakcie lub dzień po) i w czasie zagnieżdżenia, muszę poczytać.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-20, 21:11   #3809
Karoloo
<3 <3 <3

Jestem tylko na chwile

Dostałam @ ale spoko spoko- przede mną nowe możliwości

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-20, 21:14   #3810
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Jestem tylko na chwile

Dostałam @ ale spoko spoko- przede mną nowe możliwości
Oj szkoda, miałaś chyba niedługo testować. Ja sobie obiecałam, że w razie W nie testuję przed ostatnim możliwym dniem spodziewanej @, a wolę nawet z 2 dni po. Wtedy mnie boli. Trzymam kciuki za następny cykl.

A Wy trzymacie laptopa na brzuchu lub kolanach w łóżku?
Bo ja nagminnie na brzuchu i boję się, że to jest szkodliwe przy staraniach i w ciąży?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości