|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł? | |||
| Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 |
|
2 | 16,67% |
| Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 |
|
1 | 8,33% |
| Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. |
|
6 | 50,00% |
| Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 |
|
3 | 25,00% |
| Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Cytat:
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierp
dostałam @ chyba, przeciez odciagam pokarm, 3 razy dziennie, ale jest ok 800ml na dzien
Perse czy Ty tez juz sotalas? |
|
|
|
#3453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Olka i za zakupy ![]() Cytat:
![]() Oby juz zast ójminął Cytat:
|
|
#3454 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia looknij jak bedziesz czy ma maseczke dla dzieci bo tu nie pisze nic. A cena taka jak wszedzie. Wiec jak dla mnie bez rewelacji, moj TZ kupil w aptece za 99.95. Inhaluje swietnie, ale jakby byl cichszy i z ta komora na lek zamknieta to moglabym przez sen inhalowac Marysie, bo moja nienawidzi sie inhalowac. Wolalabym dolozyc nawet te 50 zl i miec cos "lepszego" ale to moje zdanie i mam nadzieje, ze Ty jak najrzadziej bedziesz go uzywac. Choc ja jak w ciazy mialam katar tez sie sola inhalowalam
![]() edit. na all znalazlam ma ta maske dla dzieci http://allegro.pl/inhalator-nebuliza...541463422.html
Nigdy nie odbieraj nikomu nadziei ! Może to jedyne co mu pozostało ! 12.06.2010![]() Edytowane przez eveewe Czas edycji: 2013-09-20 o 21:29 |
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() katarek do odkurzacza, a frida doustna
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierp
Cytat:
Przepraszam, bo gdzieś mi umknęło co jest małemu? Pulmicort jest świetny, ale to steryd tzn, że ma tak poważnie?
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro nic nie pisze to pewnie nie ma ![]() Ale generalnie inhalator polecasz więc rozważę jego zakup poważniej
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wogóle jestesmy juz po kilku dziabankach i jest super Laurosława dziś o 20.00 padła.Była ze mną na spacerze długim...Juz przed 19 marudziła ale ją zabawiliśmy i przed 20 Tz wykapał,przytuliła sie do ukochanego cycka,pojadła i padła ![]() Ostatnio spi do 5 rano
|
|
#3459 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Mela ma obrzęk krtani, katar i mega chrypke.
Teraz leży sobie obok Tżta i smacznie śpią. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę spać, bo zaraz trzeba wstać...
Dobranoc
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
margos edytowalam post, ma maseczke dla dzieci i dopisalam cosik jeszcze. Ale jak cos swietna sprawa inhalator nawet dla nas doroslych, jak masz katar wlejesz sol fizjologiczna i sama sie poinhalujesz, zobaczysz jaka ulga
|
#3462 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie prawie rozerwalo piers. Nie wiem skad taki nawal mi sie nagle w jednej zrobił. Hanka odciagnela tak ze az sie krztusila i właśnie odciagnelam z niej jeszcze 100ml do ulgi..a se zamroze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3463 |
|
Zadomowienie
|
lecę spać bo za niedługo trzeba wstać
dobranoc
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poogladałam sobie fotki w klubie.Jakie nasze maluszki są śliczne ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- No i znowu jestem głodna...Jak tu schudnąć ???????? ![]() Dobranoc żabki
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonku trzymamy z Zuzuą i Tztem kciuki za synka!!! mam nadzieje, ze wada nie okaze sie bardzo poważna, badzcie silni i tego Wam życze!
Pamietaj, ze czekamy na wiesci od Was |
|
|
|
#3466 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przytulam ogromnie całą waszą trójeczke Cytat:
![]() Cytat:
niestety u nas nadal kupy brak. Ale na szczęście po kąpieli usnela
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Idę spać. Rodzinka.pl obejrzana i mogę iść spać.
Dobrej nocy.
|
#3468 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nawet nie potrafię sobie wyobrazić co teraz czujecie, pamiętaj że jesteśmy z wami, ściskamy całą waszą trójkę a w szczególności kochanego Adasia ![]() :przytu l:Moje dziecko nie chce spać leży w łózeczku i gada do karuzeli a mi już ręce opadają bo padam na pyszczek
|
||
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
misiaczka
za pępuszka i zdrówka dla Ciebie!malaczarnakejt jak się dzisiaj czujesz? kubus puchatek
za awans na niemowlaka ![]() Oliath za 3 miesiące i dla mamusi za powera ![]() Sam kolejne przeboje z teściówką uśmiałam się z fragmentu o zębach |
|
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
![]() Przede wszystkim: Cynamonku nasz! Myślę o Was, wierzę, że będzie dobrze. Naprawdę trzymam za Was kciuki i przesyłam moc siły i wiary. ZDROWIA DLA ADASIA Karolajn, daj znać jak pierwszy basen. My za miesiąc też ruszamy. Perse, nie mam pomysłu o co chodzi z tym płaczem podczas jedzenia. U nas tylko mała się wkurza jak pokarm ma nieodpowiednia temperaturę. I koniec, słaba mam pamięć ![]() News dnia: mała powiedziała dziś do mnie podczas zabawy AGUUU ![]() Kocham jej glosik. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- No i właśnie, kejt, mam nadzieję że antybiotyk szybko zadziała i przestaniesz się męczyć. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3471 |
|
Wtajemniczenie
|
Rocky- oby zabki zelzaly troche i daly Laurce spokoj..
Ja juz powoli sie wybieram do spania, bo na 8 basen. Bede musiala Hane obudzić, bo ona spi tak do 7.30 ![]() W ogole jak tak sobie z nia gadam i patrze na nia to normalnie milosc do niej i szczescie, ze ja mam mnie az rozsadzaja i troche martwi mnie, ze te czasy miną. .te pierwsze usmiechy, bezbronnosc..dzis sobie pomyślałam, ze chyba co jakiś czas bede pisac listy do Hani, w których opisze swoje uczucia i jej zachowania zapakuje gdzies i jak będzie wieksza to sobie poczyta (albo i nie) :pDziewczyny po cc- bola was kregoslupy?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3472 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo -
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
eveewe zdrówka dla Aleksa
za wagęmalaczarnakejt żeby po antybiotyku Ci się polepszyło! dla Fi za 7 tygkarolajn ile u Was kosztuje szczepionka na pneumo? Anulka szachy Neni o rumianku słyszałam, że też można pić przy kp... Margosia na zdjęciach Gluciątko wygląda na rozrabiakę
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę, że muszę rozglądać się powoli za jakimś nawilżaczem powietrza. Okres grzewczy się zbliża niestety, a wraz z nim susza.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- U mnie pneumo 260 zł Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013
Cytat:
Ja rumianek pije codziennie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
Agrafka
za 8 tyg.luksia śliczna Zuzia eveewe Aleks słodki..ach te włoski a mój Mały w 6tyg 5 dniu ważył 5240![]() Neni kolejny słodziak na zdjęciu ![]() skylie za 2 miesiące
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolajn mnie strasznie boli kręgosłup. Nie wiem czy to od noszenia Małego (przez refluks noszę Go nawet 40 minut po jedzeniu) czy to skutki cc.
Nie mogę zasnąć:banghead: a niedługo karmienie. Eh. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku
Agrafka zdrówka dla gardełka Małego Katarek ma jakieś wymogi co do odkurzacza? Lol ciągle charczy.. pewnie też przydałby mu się taki sprzęcior.. gruszka jest lipna.sarna mi pediatra też polecała choć na pneumokoki zrobić..zwłaszcza jeśli dziecko chcemy puścić do żłobka.. ale nazw szczepionek nie podawała.. za wagęarrabbiata u mnie nalot teściów jutro |
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
Witam się w 10 tygodniu życia mojej Gabrysi Ostatnie 3 dni były przechlapane, niunia miała bardzo zły nastój i ze wszytskiego była niezadowolona, najpewniej przez skok Ale dziś już spoko i oby tak zostało jak najdłużej Bylam wczoraj wreszcie u gina, namawiał mnie na kolejne dziecko Tabletek nie chciał wypisać,bo raz że miałam problemy z hormonami przed ciążą, dwa że powiedział że za wcześnie i tak bo miesiączka jeszcze nie wróciła. Szkoda, no ale będę jeszcze negocjować z moją endokrynolog te tabletki anty, a jak nie to chociaż zastrzyki. Chciałabym poprostu coś innego niż gumki ![]() Wpadłam też w sumie, żeby załączyć wam ciekawy artykuł o skokach z tabelką, która u nas jak narazie bardzo się sprawdza i opisem szczegółowym tygodni. Specjalnie zeskanowałam z sierpniowego Poradnika domowego, żeby tu wrzucić, także ten...polecam w każdym razie
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie na pneumo jeszcze drożej..bliżej 300zł.. ale to w przychodni.. może w aptece byłoby taniej..ciągle się zastanawiamy czy szczepić..znaczy ja, mąż chce.. za 2 tyg. już możemy..
Nadrobiłam, idę się myć.. .. prawą pierś mam tak twardą, że lepiej niech Mały się zaraz budzi.. matka za długo w galerii siedziała
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

) i krem do buźki na zimne dni babydream.. mama kupiła mu pajacyka, skarpetki i buciczki 
dla Olka i za zakupy 
12.06.2010

przytulam ogromnie całą waszą trójeczke