MY STYLE DIARY po polsku II - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-05, 22:03   #4141
silver_shira
Raczkowanie

Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

a tu moja fotka zprzed 2 dni sorki za te mazy ale niektorzy nie chcieli byc publikowani a to fotka z festynu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nowakopiaimage13.jpg (82,6 KB, 465 załadowań)

What's wrong?
I only Try To Be So Perfect.....

mój blog :http://historiamodyxxwieku.blog.onet.pl/
silver_shira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 22:05   #4142
NasteCzka
Wtajemniczenie

Po pierwsze: Dziękuję za komentarze odnośnie mojego zestawu

Po drugie: Nie nadażam za Wami !!

Teraz po kolei:

Kociolek Ładne zestawy, chociaż przyznam szczerze bardziej spodobała mi się druga tura. Powalił mnie zestaw z ołówkową spódniczka ZA KOLANKO (uwielbiam to ) + do tego koszula w paski= cud, miód i orzeszki Nie mogę się napatrzeć ! Ajj chociaż osoboście załozylabym szpilki ale i bez tego jest rewelacyjnie !

Poza tym kokardowy paseczek jest super, już to pisałam i piszę raz jeszcze! Pasek jest świetny !! hehe Ostatnio kupiłam na allegro "podobny", bo okazał się nie podobny hehe, rozczarowałam się trochę... poza tym Mój Kochany TZ stwierdził, że ten pasek wygląda jak Myszka Miki - to mnie poprostu powaliło

anies5 W końcu coś wkleiłaś ! fajniutkie zestawy, najbardziej przypadł mi do gustu ostatni, klasyczny ale zarazem stylowy Bardzo ładnie !

Karo Karolina Śliczna biała torba, to ta z H&M?? z serduszkiem?? extra

Paulinaaa_ Ładnie, śliczna zielona bluzka, mój kolor, pamiętaj o mnie Bobie! Poza tym wyglądasz bardzo szczupło ! Ładnie wyeksponowałaś talię !

ungia Zestaw ładniutki, cała w czerni Bardzo ładna torba, skad??
NasteCzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 22:06   #4143
anies5
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję

Karo, bardzo podoba mi się chabrowa tunika. Ładna jest
Płaszczyk dopasowany (wreszcie!), bo dzięki Justynie kupiłam 32, a bałam się, że za mały będzie. Także chwała jej za to .

Kociołku, ale Ty ładnie wyglądasz w ołówkowej spódnicy - śliczna! Nie wspomnę o pasku, jest z Reserved? Ciężko jest trafić na pasek, którego obwód jest mały, mnie przeważnie zlatuję na biodra.
Nic a nic nie widać, że masz "lwią grzywę". Na przyszłość, u fryzjera zawsze mówię, że poproszę grzywke "prawie na całe czoło, ale na skos". Zawsze chodzę do tego samego fryzjera, więc nie wiem, czy raz mu wyszło i później odświeża, czy faktycznie potrafi.
Uroczo wyglądasz w opasce z kokardką!

Ungia, jak zawsze ślicznie! Lubię czarne golfy, zwłaszcza z jakimś ciekawym dodatkiem, jak np. pasek. Szorty z Orsay'a? Też mam zamiar zaprasować na nich kantkę.
Ładna torebka .

Emilka, torba jest z Solara. Kupiona na Allegro, bo jak już się zdecydowałam, to w sklepie ich nie było. Polecam zakup, pakowna, wygodna.
Stary 2007-05-05, 22:19   #4144
Camilla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociolek Pokaż wiadomość
korzystajac z okazji (ostatnie dni lenistwa ) wrzucam kilka swoich zestawow

1 – zestaw a la ‘sekretarka’ z lat 50-tych
2- jw. tyle, ze z przymruzeniem oka (marynarska bluzeczka)
3,4 – nie samymi rurkami czlowiek zyje - zestaw na dzisiejszego tarasowego grilla
5 – sukienka z vero mody, co o niej sadzicie? jakos do konca nie jestem do niej przekonana (suknia jest ozdobiona dodatkowo delikatnymi srebrnymi aplikacjami, ktorych tu nie widac )
Kociołku wszystkie zestawy bardzo mi się podobają, świetny ten pasek z kokardką
Co do sukienki to ożywiłabym ją czerwonymi bądź turkuswoymi dodatkami

jesteśmy razem

Camilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-05, 22:37   #4145
gamaa
Zakorzenienie

CHORUJę na tę tunikę z H&M malinową, co chyba praline pokazywała ze skanu z Joy'a. Czy widzialyscie malinowa w H&M?
Stary 2007-05-06, 01:00   #4146
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Camilla, naila,nobody,kociolek,emi lka,nasteczka,anies dziekuje dziewczyny bardzo sie ciesze ze sie podobaja moje zestawy a wydawaly sie takie zwyczajne

Cytat:
Napisane przez n_o_b_o_d_y Pokaż wiadomość
Fajne zestawy Mozna wiedziec skad zolty grzybek ?

grzybek znalazlam dzisiaj w szafie mojej mamy z lat mlodosci prawdziwa perelka i rozmair idealny a do tego spodobal mi sie ,ale dobrze ze mnie przekonalyscie do niego

Cytat:
super_karo – drugi zestaw jest sliczny, wszystko idealnie do siebie pasuje (butki ew. zmien na balerinki) a w tunice się zakochałam. z drugiego postu widze, ze kroluje zolty – swietny grzybek, mam identyczna w fasonie bluzeczke z orsaya (z tym, ze jest szaro-bialo-zolta). pierwsze dwa zestawy bardzo ladne, w ostatnim ta tunika jakos dziwnie lezy

dziekuje Ci bardzo milo mi ze zestawy przypadly do gustu . kiedys nie przepadalam za zoltym, teraz wiosna i bardzo lubie ten kolor , dlatego wiecej ciuszkow u mnie zagoscilo
a ta bluzeczke z orsaya Twoja pamietam-chorowalam na nia dlugo ,az w koncu sie nie zalapalam na nia :/

a zestawy jak zwykle
1-cudowny! wszystko idealnei do siebie pasuje-skad bluzeczka i olowek?
4-ty fajny,na luzie ale modny bardzo ladny ten grzybek
5-ty ladnie prezentujesz sie w kazdej sukience

no i pasek z reserved czemu jak zwykle za pozno sie na niego zdecydowalam i juz nie bylo;(

Cytat:
Napisane przez *Emilka* Pokaż wiadomość
super karo najfajniesze wg mnie są 2 pierwsze zestawy z Twojego drugiego postu jeszcze nigdzie nie natrafiłam na żółtego grzyba, więc również dołaczam się do pytania gdzie go kupiłaś? szaro-żółta bluzka w kropeczki jest śliczna, fajnie wygląda z tymi żółtymi balerinami co do zestawow z pierwszego postu, to zgadzam się z dziewczynami, że buty sprawiają, że wyglądasz na jeszcze szczuplejszą, ale jak chcesz to ja z miłą chęcią oddam Ci trochę mojego ciałka i obie będziemy zadowolone
dziekuje
ostatnio uwielbiam polaczenie szarego z zoltym
co do grzybka odpowiadalam w tym poscie juz nobody,wiec pozwol ze skopiuje:
"grzybek znalazlam dzisiaj w szafie mojej mamy z lat mlodosci prawdziwa perelka i rozmair idealny a do tego spodobal mi sie ,ale dobrze ze mnie przekonalyscie do niego"

obcasow nigdy nie nosze ,wiec nie wiem co mnie psokusilo zeby wrzucac tu zdjecie w nich
tak jak pisalam,codziennie nosze balerinki ,ktora nie wydluzaja tak sylwetki.

co do oddania kilku kg to ja bardzo chetnie , gdybys miala zbedne 5 kg to ja chetnie przyjme (tylko pamietaj o wyslaniu poleconym zeby nikt po drodze nie przywlaszczyl sobie jakze cennej przesylki )

Cytat:
Napisane przez NasteCzka Pokaż wiadomość
Karo Karolina Śliczna biała torba, to ta z H&M?? z serduszkiem?? extra

tak z H&M w ostatniej chwili udalo mi sie ja zdobyc ,jest bardzo pakowna i jak na razie nic zlego z raczkami sie nie dzieje,pomimo tego ze sa cienkie.

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Karo, bardzo podoba mi się chabrowa tunika. Ładna jest
Płaszczyk dopasowany (wreszcie!), bo dzięki Justynie kupiłam 32, a bałam się, że za mały będzie. Także chwała jej za to
dziekuje
i w plaszczyku i w kazdej rzeczy wygladasz perfekcyjnie, z taka figura

co do grzywki to jak bede w poblizu chyba musze sie wybrac do twojego fryzjera ja ciagle mowie mojej ze ma byc wlasnie na czolo i na skos(tak jak Ty masz) ,ale niestety nigdy efekt koncowy nie jest idealny a szkoda
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 02:17   #4147
Mia22
Zakorzenienie

Paulina swietny ten top, taki wiosenny

Anies zestaw w plaszczu super

Kociolek podoba mi sie pierwszy ze spodnica (skad) i sukienka ale zalozylabym wyzsze buty od razu byloby lepiej :P

superkaro sliczna ta bluzeczka z pretty girl
Mia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 07:48   #4148
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Napisane przez bloondyna Pokaż wiadomość
no no Paulina dawno nic nie dodawałaś . .

bardzo fajnie i tak wiosennie . . butki IRREGULAR CHOICE ??

Ja to dawno nic nie dodawalam? jakis tydzien temu cos na pewno bylo
a buty, tak to irregulary po przerobce

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Super zielony wiazany top! ładnie się prezentujesz, choć ja bym chyba zrezygnowała z kabaretek( takie moje małe zboczenie)
Zdradź skąd bluzeczka bo bardzo fajnaaaa!
Dziekuje bluzeczka z SH. A kabaretki musialam miec bo blade syrki mam a w rajstopach byloby mi za goraco

Cytat:
Napisane przez misia00 Pokaż wiadomość
Paula skad ta zielona bluzeczka???sliczna
Misia, bluzka z lumpka

Cytat:
Zestawy na szybko, zdjęcia zrobione przy okazji przymierzania czerwonej tuniki, dlatego proszę nie zwracać uwagi na za długie spodnie, które wszędzie się marszczą. Nie trafiłam jeszcze z nimi do krawcowej
Anies, zestawy jak zwykle bardzo udane Ty to masz reke i gust ale chyba 2 zestaw w wersji z bialym paskim najbardziej wpadl mi w oko swietnie sie prezentujesz

Cytat:
Napisane przez Paula07 Pokaż wiadomość
Po prostu rewelacja Wiosennie i swiezo !
I tak wlasnie mialo byc ciesze sie, ze zestaw sie spodobal

Cytat:
Napisane przez aneczka_1984 Pokaż wiadomość
Mi się podoba baardzo, szłyczniewiosennie i w ogóle. No i te buty
dzieki malenka buty na fotce wygladaja ok, ale cisna w haluksa

Cytat:
Napisane przez super_karo Pokaż wiadomość

paulina-ladnie wiosennie,tez jednak zreygnowalabym z kabaretek. oddaj ta zolta torebke
Nie oddam kabaretki musialam miec, bo nogi sa biale jak maka
A co do twoich zestawow, to 1 calkowicie super, w 2 zmienilabym torebke i dala czarny pasek ale wizualnie jest fajnie swietny kolor! zolty wiosenny i ta torebka fajne masz tutaj rurasy 4 zestaw bluzeczka a 5 nie moj typ

Cytat:
Napisane przez ungia Pokaż wiadomość
Paulinaaa- fajna, bardzo wiosenna kolorystyka .
dziekuje
Twoj zestaw bardzo elegancki taki klasyczny ladnie sie prezentujesz a spodenki to orsay?

Cytat:
Napisane przez aliss0588 Pokaż wiadomość
Paulinaaa bardzo fajne spodenki

a co do bluzki mam taką samą, tylko że w morskim kolorze
Oo, to zazdroszcze morski to piekny kolor
Stary 2007-05-06, 07:56   #4149
Paulinaaa_
Zakorzenienie

GG do Paulinaaa_

Cytat:
Paulinaa, swietna bluzka i fajne butki (czyzby Irregularsy ). vide grzyba – z twoim szczęściem jutro znajdziesz w lumpie

3,4 – nie samymi rurkami czlowiek zyje - zestaw na dzisiejszego tarasowego grilla
5 – sukienka z vero mody, co o niej sadzicie? jakos do konca nie jestem do niej przekonana (suknia jest ozdobiona dodatkowo delikatnymi srebrnymi aplikacjami, ktorych tu nie widac )
Tak buty to irregulary co do grzyba, kiedys byly, a teraz ani sladu po nich
Co do twoich zestawow, to sekretarka jak dla mnie wygrywa bombowo wygladasz swietny pasek aa i jeszcze ten z bialym sweterkiem, tez jest boski skad pasek?

Cytat:
Napisane przez *Emilka* Pokaż wiadomość

Paulinaaa_ bardzo fajnie połączyłaś kolorystycznie buty, bluzke i torbę Wychwalałam już ja na zakupowym, ostatnio uwielbiam żółte torby na razie mam tylko jedną w tym kolorze, ale cały czas poluje na jeszcze jakąś, także jakby Ci się znudziła Twoja to daj znać
Rowniez mam rzut na zolc i zielen takze narazie torby nie oddaje bo pakowna skubana jest myslalam ze bedzie mniejsza i sztywniejsza, a ona calkiem gibka co do zestawu, to ciesze sie, ze sie podoba

Cytat:
Paulinaaa_ Ładnie, śliczna zielona bluzka, mój kolor, pamiętaj o mnie Bobie! Poza tym wyglądasz bardzo szczupło ! Ładnie wyeksponowałaś talię !
Ty sie nie podlizuj bluzki nie oddaje, bo jakos szczuplo w niej wygladam daj jakis zestaw mam nadzieje, ze dzis bedzie ci sie nudzilo, bo wtedy tworzysz

Cytat:
Napisane przez Mia22 Pokaż wiadomość
Paulina swietny ten top, taki wiosenny
Dzieki
Stary 2007-05-06, 08:39   #4150
Lulu.
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Kociolku, bardzo fajnie wygladasz w ostatnim zestawieniu ciuszkowym zazdroszcze tego grzyba sama bym chciala taki miec

Dodaje od razu swoja fotke z dzisiaj jak zwykle jakies "wiesniackie" tlo
Bardzo podoba mi się torebka !

Cytat:
Zestawy na szybko, zdjęcia zrobione przy okazji przymierzania czerwonej tuniki, dlatego proszę nie zwracać uwagi na za długie spodnie, które wszędzie się marszczą. Nie trafiłam jeszcze z nimi do krawcowej .
  • Z czerwoną tuniką. Niekoniecznie mam zamiar nosić bluzkę pod spodem, ale już mi się nie chciało rozbierać .
  • Z moją miłością od pierwszego wejrzenia, czyli płaszczem z Promodu. Dwie wersje kolorystyczne. Pasek troszkę niechlujnie założyłam, poprawię się następnym razem.
Czerwona tunika boska ! Bardzo ładnie na Tobie leży,szary pasek mam taki sam.No i torebki bardzo mi się podobają (:

Cytat:
i 2 zestawy moje,nic specjalnego ale jednak :
1.nowy zakiet reserved z wstazka atlasowa w pasie i torebka pikowana
2.granatowy z lakierowana torebka i ostatni raz z tymi butami(przypadkowo znalazlam je w lumpku nowe,ale ze nie chodze w butach na obcasie,wiec musze sie ich pozbyc )
Fajna pikowana torebka mam podobną z Reserved,podoba mi się chabrowa tunika.

Cytat:
Ona123ona, anega, boszenka69, Erin, Coco trini, Paula07, paulina, ungia, dziekuje

Erin, fajnie zobaczyc kolejna gdańszczankę . studiujesz na PG (jaki kierunek?) – zaluje, ze nie wybralam tej uczelni – przedmioty scisle i przyrodnicze sa zupełnie inaczej wykladane niż na UG (żadne naukowe dywagacje tylko konkretne uzytkowe podejscie). mi do obrony doktoratu pozostalo jakies pol roku – zaczynam teraz pisac prace, ale konczy mi sie juz niedlugo stypendium i rozgladam sie za praca w badaniach klinicznych.

Paula07, grzybka mam w rozmiarze 36 – 34 było dla mnie za waskie pod pachami (mam czym oddychac )) i wogole było przymale (a zazwyczaj nosze rozmiar 34 lub xs)

Paulinaa, swietna bluzka i fajne butki (czyzby Irregularsy ). vide grzyba – z twoim szczęściem jutro znajdziesz w lumpie

anies5, swietna tunika (idealnie pasuje do tej szarej bluzki), plaszczyk tez bardzo fajny, ale nosiłabym z paskiem – wtedy podkresla twoja sylwetke . summa summarum, zestawy fantastyczne. aha, mi podobaja się takie pomarszczone rurki, sama czesto tak nosze spodnie

super_karo – drugi zestaw jest sliczny, wszystko idealnie do siebie pasuje (butki ew. zmien na balerinki) a w tunice się zakochałam. z drugiego postu widze, ze kroluje zolty – swietny grzybek, mam identyczna w fasonie bluzeczke z orsaya (z tym, ze jest szaro-bialo-zolta). pierwsze dwa zestawy bardzo ladne, w ostatnim ta tunika jakos dziwnie lezy

ungia, hehe, twoj zestaw to jeden z moich ulubionych – gdy było zimniej nosilam sie identycznie (z tym ze miałam czarno-biale butki), wiec bardzo mi się podoba

Klasycznie,bardzo ładnie.

Cytat:

sukienka jest z h&m . Nie wiem czy cokolwiek tu widać, ale babka z Joy-a miała identyczną tyle, że malinową(od razu jak ją zobaczyłam to stwierdziam, że muszę mieć{of korz sukienkę, a nie babkę :p}
Załącznik 900304 Załącznik 900305

A u Ciebie bardzo podoba mi się biała tuniczka- poluję na coś takiego z kieszonkami! Ona jest z Bershki? Kurczę szkoda, że ma taki duuuzy dekolt ( jakoś nie noszę większych dekoltów )
Ta sukienka na żywo jest prześwietna !

Dokładka !

27.09 ! .
Lulu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 08:56   #4151
Natix
Zadomowienie

Kociolek sukienka jest prześliczna Z chęcią przyjmę Twoje zestawy są bardzo stylowe, jestem nimi zauroczona
Natix jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-06, 10:54   #4152
ojalika
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny super zestawy .
praline- śliczna sukieneczka , bardzo mi się podoba twoja konsekwecja w stylu.
Coco trini- świetna jest ta biała tuniczka z kieszonkami (mogę wiedzieć gdzie kupiłaś?)
kociolek- super zestaw . Ta opaska na włosy jest przesłodka.
Paulinaaa- fajna, bardzo wiosenna kolorystyka .
anies5- wreszcie coś od ciebie . Ciekawe zestawy, podoba mi się połączenie kolorystyczne w dwóch pierwszych a ten z kopertówką to normalnie .
super_karo- też fajnie .

Coś ode mnie. Trochę ponuro ale zdjęcia były robione parę dni temu, jak było jeszcze chłodno. Szorty wyszły zamazane (są w drobną czarno-białą pepitkę).

Załącznik 901381 Załącznik 901382
ślicznie! bardzo mi się podoba,klasyczny, ale pełen uroku. Powiedz mi kochana skąd ta torebka?
ojalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 11:23   #4153
ona123ona
Wtajemniczenie

kociolek ładne zestawy najbardziej jednak do mnie przemawia pierwszy bardzo gustowny

super_karo - ładna tuniczka ta niebiesko-granatowa , widze ze kolor żółty bedzie krolowal tego lata, ładnie w nim wygladasz ( jesli jeszcze chcesz tą zółtą tunike to jak wroce do Warszawy to ją kupię) aa i torebka biała z h&m , mam taka czerwoną, fajny worek
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 11:32   #4154
kociolek
Rozeznanie

Olcia/pchelka, *emilka*, Nasteczka, anies5, Camilla, super_karo, Mia22, Paulina, Lulu., Natix, ona123ona dziekuje bardzo

Olcha/pchelka, opaska jest z hm-u, sa jeszcze (a wlasciwie byly, bo juz wykupili wszystkie, przynajmniej w 3miescie) takie biale

Nasteczka, pasek to moj ulubieniec. widziałam ten czerwony, ktory kupiłaś – na zdjeciach rowniez wyglądal fajnie i nie kojarzyl mi się ze uszami MM – przyznam, ze sama miałam na niego chrapke. co do TZ-ta/ow – moj tez mnie rozbraja pomysłami – ostatnio stwierdziłam, ze na cale szczescie nie jest moim stylista – wczoraj na grilla chcial mnie ubrac w retro sukienke w groszki albo w stroj stylizowany na japonska uczennice – krotka sukienka i zakolanowki w czarno-biale paski . serio!, no ale coz, tacy sa faceci

anies5, w pasku mozna u kaletnika dorobic dziurki – ja zazwyczaj sie tym posilkuje, bo większosc paskow ma ich za malo. dzieki za rady vide grzywki, skorzystam za jakies 6-miesiecy gdy moja odrosnie

Camilla, dzieki za rady specjalistko od dodatkow , moze sukienke dodatki troche odmienia, bo na razie wyglada ciut fartuchowato/babcinie

super_karo, olowek dorwalam w orsayu, z kolei bluzeczke w camaieu (wszystko na przecenie - ostatnio doszlam do wniosku, ze nie oplaca sie kupowac rzeczy w regularnej cenie, bo i tak szybko przeceniaja) – szkoda, ze zdjecie nie oodaje jej uroku, bo jest przeslodka. pasek tj pisalam wczesniej dorwal dla mnie TZ i co najfajniejsze, podwojnie go przecenili – kosztowal 7,5zl. hehe, na pewno chcesz ryzykowac obciecie grzywki? – to może być pozniej traumatyczne przezycie

Mia22, spodnica jw. (orsay, były jeszcze takie fajne tulipany, ale same 42 :/ a ja mam 32/34). butkow wyzszych nie załoze – maja 6cm obcasy ( w 11cm jak ty nie pochodze, chyba, ze zapisze sie do klubu sado-maso ) – powinny byc tylko mniej zabudowane, zeby nie skracaly optycznie lydki (choc przy tej dlugosci spodnicy to mission impossible )

Paulinaaa, pasek jest z reserved. twoje buty (i to nie tylko ta jedyna para – widziałam w innych watkach reszte) sa swietne – ja dorobiłam sie ostatnio 53 pary, ale chetnie polowe bym oddala za kilka twoich

Natix, sukienka jest z vm i maja teraz przecene

kociolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 12:18   #4155
ungia
Zadomowienie

Cytat:
ungia, hehe, twoj zestaw to jeden z moich ulubionych – gdy było zimniej nosilam sie identycznie (z tym ze miałam czarno-biale butki), wiec bardzo mi się podoba

Dziękuję . Piękne są te twoje zestawy (zwłaszcza dwa pierwsze ). Pasek z kokardką śliczny .

Cytat:
Ungia, jak zawsze ślicznie! Lubię czarne golfy, zwłaszcza z jakimś ciekawym dodatkiem, jak np. pasek. Szorty z Orsay'a? Też mam zamiar zaprasować na nich kantkę.
Ładna torebka .
Cytat:
Napisane przez Paulinaaa_ Pokaż wiadomość
Twoj zestaw bardzo elegancki taki klasyczny ladnie sie prezentujesz a spodenki to orsay?
Dziękuję wam bardzo . Szorty faktycznie z Orsey'a .

Cytat:
ungia Zestaw ładniutki, cała w czerni Bardzo ładna torba, skad??
Cytat:
Napisane przez ojalika Pokaż wiadomość
ślicznie! bardzo mi się podoba,klasyczny, ale pełen uroku. Powiedz mi kochana skąd ta torebka?
Dziękuję wam bardzo . Torebkę kupiłam w sklepie Venezia, kosztowała fortunę ale warto było bo bardzo mi się podoba i do wszystkiego pasuje .
ungia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 12:25   #4156
NasteCzka
Wtajemniczenie

kociolek Dziękuje za pocieszenie, bo nie chciałabym wygladać jak Miki Jeżeli chodzi o TŻ to niestety taka prawda, nie znają sie na modzie Któregoś razu poszłam do szkoły z paskiem w talii to kolega zapytał " Czy ten pasek nie pownien być niżej?" ech
Stary 2007-05-06, 14:07   #4157
bloondyna
Zakorzenienie

NasteCzka ajj oni w ogóle nie znają się na modzie hehe . . mój pasek z kokardka jeszcze nie przyszedł ale mam nadzieje , że niebawem będzie a co do paska na talię - kupiłam sobie na lumpie heh a raczej dostałam go za darmo i widać jakoś tragicznie w nim nie wyglądam
bloondyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 14:26   #4158
NasteCzka
Wtajemniczenie

Cytat:
NasteCzka ajj oni w ogóle nie znają się na modzie hehe . . mój pasek z kokardka jeszcze nie przyszedł ale mam nadzieje , że niebawem będzie a co do paska na talię - kupiłam sobie na lumpie heh a raczej dostałam go za darmo i widać jakoś tragicznie w nim nie wyglądam
Dokładnie, w ogole oni tego nie rozumieją, że kobieta ma 20 bluzek i chce jeszcze... bo dla nich to nie ludzkie, jak można mieć tyle bluzek Nie znają się i nie ma się czym przejmować ! My kobietki na wzajem siebie wspieramy

Jeżeli chodzi o ten pasek czerwony to jest trochę wadliwy, dopiero potem zauważyłam przy noszeniu, ten haczyk( patyczek), który wchodzi w dziurkę nie utrzymuje się i zlatuje..., jest brdzo giętki. Przymocowałam gumeczkę i na razie jest okej. Być może tylko mój taki wadliwy...
Stary 2007-05-06, 14:34   #4159
bloondyna
Zakorzenienie

hm nie strasz mnie . .

hm mój chłopak tak samo mówi . . po co Ci tyle bluzek tra ta ta ta . .
ehh w ogóle nas nie rozumieją jak można mieć 30 par butów i 100 bluzek . . hy hy
Stary 2007-05-06, 16:00   #4160
praline
Zakorzenienie

Cytat:
praline jak zwykle slicznie!! jestes doslownym odzwierciedleniem lat 60,zawsze Twoje zestawy sa swietne-te sukienki,torebki,peep toe-cudownie! a sukieneczki zazdroszcze.

i 2 zestawy moje,nic specjalnego ale jednak :
1.nowy zakiet reserved z wstazka atlasowa w pasie i torebka pikowana
2.granatowy z lakierowana torebka i ostatni raz z tymi butami(przypadkowo znalazlam je w lumpku nowe,ale ze nie chodze w butach na obcasie,wiec musze sie ich pozbyc )
Niezmiernie mi miło, że tak ładnie piszesz o mnie Nie raz pisałam, że lata60 to moja ulubiona epoka, a więc zawsze będę czerpać z niej inspiracje.
Fajną masz chabrową bluzeczkę, skąd? podobajet się mnie
A może nie mów, bo miałam się ograniczyć w zakupowaniu

Cytat:
Dziewczyny super zestawy .
praline- śliczna sukieneczka , bardzo mi się podoba twoja konsekwecja w stylu.

Coś ode mnie. Trochę ponuro ale zdjęcia były robione parę dni temu, jak było jeszcze chłodno. Szorty wyszły zamazane (są w drobną czarno-białą pepitkę).

Załącznik 901381 Załącznik 901382
Fajnie, że zauważyłaś mnie pośród wielu dziewczyn, które wklejają tutaj zestawy. Cieszę się, że widać jaki styl preferuję- lubię poprzez ubranie wyrażać siebie(zdaję sobie sprawę z tego, że jest to tylko coś powierzchownego i ulotnego- nie mniej jednak chyba każda kobieta najlepiej czuje się w ciuchach odzwierciedlających jej naturę, a nie takich, które są ad hoc modne.
Ostatnio coraz częściej zdarza mi się, że rzeczy które zawsze mi się podobały sa super modne i łatwo dostępne, a kiedyś z kolei jak chciałam je nabyć były prawie, że niedostępne
Ok już koniec wywodu!

Ładny masz zestaw, torebka baardzo przypadła mi do gustu! i mimo, że nie lubię pepitki tutaj pasuje jak ulał i jakoś mi nie przeszkadza .Prostota i elegancja- to to co lubię.Nie znoszę przeładowań, u Ciebie jest bardzo klarownie i ze smaczkiem

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
praline - mam niebiesko-turkusową, zieloną i czarną myślę jeszcze o szarej.. fioletową pożyczam od siostry jakos ten fason do mnie przemawia:P chcialam czerwoną ale chyba juz przesadzam i dlatego kupilam troche inna z kokardką
hehee widzę, że masz większego fioła niż ja! Zazdroszczę Ci tych torebeczek A ta z kokarda to może też Atmosphere? Widziałam boskie kopertówki z kokardką, ale niestety zauważyłam, że koleżanka z grupy ma identyczną i na dodatek szarą eeh a czerwonej nie chcę ani beżowej!
atmospp.jpg atmosppp.jpg

Cytat:
Napisane przez Lulu. Pokaż wiadomość

Ta sukienka na żywo jest prześwietna !
no i milutka w dotyku .hyhy
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 17:31   #4161
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:
Paula07, grzybka mam w rozmiarze 36 – 34 było dla mnie za waskie pod pachami (mam czym oddychac )) i wogole było przymale (a zazwyczaj nosze rozmiar 34 lub xs)

Dzieki
Ja znowu nie mam czym oddychac wiez moze wepcham sie w rozmiar 34.
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 17:58   #4162
bloondyna
Zakorzenienie

a ja przymierzam się do wstawienia moich dwóch zestawów ale ale . .
Stary 2007-05-06, 19:15   #4163
ona123ona
Wtajemniczenie

praline- wiem, chyba sie od nich uzaleznilam taaaa własnie mam taką, tylko ze szarą jest urocza, polecam moze jednak sie zdecydujesz ...mam także czerwoną z kokardą tyle że na dlugim pasku, bo ta szara jest niestetym na krótkim .

gamaa - ja mam malinową, ale kupiłam ją z 2/3 miesiace temu, i nie orientuje sie teraz czy jeszcze są w h&m.
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:29   #4164
super_karo
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Mia,Paulina,lulu,ona123,p raline dziekuje bardzo sie ciesze sie podoba

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
super_karo - ładna tuniczka ta niebiesko-granatowa , widze ze kolor żółty bedzie krolowal tego lata, ładnie w nim wygladasz ( jesli jeszcze chcesz tą zółtą tunike to jak wroce do Warszawy to ją kupię) aa i torebka biała z h&m , mam taka czerwoną, fajny worek
pisalam juz wczesniej ze w ogole nie bylam przekonana do zoltego,ale tu grzybek,tu balerinki mi wpadly i od razu sie zakochalam w tym kolorze
ale granat i czerwien jak na razie na pierwszym miejscu .
jak by byla ta zolta za 49 to bylabym chetna! dziekuje

Cytat:
super_karo, olowek dorwalam w orsayu, z kolei bluzeczke w camaieu (wszystko na przecenie - ostatnio doszlam do wniosku, ze nie oplaca sie kupowac rzeczy w regularnej cenie, bo i tak szybko przeceniaja) – szkoda, ze zdjecie nie oodaje jej uroku, bo jest przeslodka. pasek tj pisalam wczesniej dorwal dla mnie TZ i co najfajniejsze, podwojnie go przecenili – kosztowal 7,5zl. hehe, na pewno chcesz ryzykowac obciecie grzywki? – to może być pozniej traumatyczne przezycie
z tymi przecenami swietna sprawa, ale z drugiej strony zawsze wszystko szybko znika i nic nie moze ciekawego juz znalezc

paska ciagle zaluje ze nie mam, moze sie jeszcze pojawia

a co do grzywki,ciagle chodze do fryzjera ja obcinac ale nigdyt nie jest idealnie. specjalnie wstawiam zdjecie z moja grzywka(ktora nie jest rewelacyjna) co sadzisz,myslisz ze mozna pokazac sie w niej ?

Cytat:
Niezmiernie mi miło, że tak ładnie piszesz o mnie Nie raz pisałam, że lata60 to moja ulubiona epoka, a więc zawsze będę czerpać z niej inspiracje.
Fajną masz chabrową bluzeczkę, skąd? podobajet się mnie
A może nie mów, bo miałam się ograniczyć w zakupowaniu

hehee widzę, że masz większego fioła niż ja! Zazdroszczę Ci tych torebeczek A ta z kokarda to może też Atmosphere? Widziałam boskie kopertówki z kokardką, ale niestety zauważyłam, że koleżanka z grupy ma identyczną i na dodatek szarą eeh a czerwonej nie chcę ani beżowej!
Załącznik 903110 Załącznik 903111 no i milutka w dotyku .hyhy
wszystkie fotki Twoich zestawow(tak jak i niektorych dziewczyn )zapisuje na kompie i na pewno czesto mi pomagaja i sa inspiracja,wiec prosze o wiecej zestawow

ja juz znam ten odwyk zakupowy jesli jest wizaz to jet to niemozliwe

a tunika z new looka z lumpka byla nowa -bardzo ja lubie,szczegolnie polaczona z czerwonymi dodatkami)

a kopertowke taka jak wkleilam szara,ja mam czerwona,kupilam kilka miesiecy temu na all,jest swietna

---

korzystajac jeszcze z kilku dni wolnego wklejam zestawy
1.groszki(pomimo tego ze mi sie juz znudzily to lubie taka klasyke) wiem ze jestem szczupla i ze mam takie nogi,ale za bardzo lubie sukienki zebym miala z nich rezygnowac az tak tragicznie chyba nie jest?
2.sukeinka polaczona z czarnymi rurkami
3.biala koszula w koleczka niebieskie,niebieska torebka
4.czarna bluzka z kokardka ,zielone kolczyki i zielona torba
5.bialy long,czarno-bialy dwurzedowy zakiet, czerwone peep toe i kopertowka

no i milutka w dotyku .hyhy[/quote]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1814.JPG (119,7 KB, 367 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1815.JPG (67,9 KB, 244 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1818.JPG (107,7 KB, 299 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1809.JPG (64,9 KB, 343 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzz.jpg (71,8 KB, 203 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1817.JPG (51,5 KB, 346 załadowań)
super_karo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:37   #4165
Moobi
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja przymierzam się do wstawienia moich dwóch zestawów ale ale . .
pokazuj nam tu szybko
Cytat:

pisalam juz wczesniej ze w ogole nie bylam przekonana do zoltego,ale tu grzybek,tu balerinki mi wpadly i od razu sie zakochalam w tym kolorze

z tymi przecenami swietna sprawa, ale z drugiej strony zawsze wszystko szybko znika i nic nie moze ciekawego juz znalezc

a co do grzywki,ciagle chodze do fryzjera ja obcinac ale nigdyt nie jest idealnie. specjalnie wstawiam zdjecie z moja grzywka(ktora nie jest rewelacyjna) co sadzisz,myslisz ze mozna pokazac sie w niej ?

wszystkie fotki Twoich zestawow(tak jak i niektorych dziewczyn )zapisuje na kompie i na pewno czesto mi pomagaja i sa inspiracja,wiec prosze o wiecej zestawow

a tunika z new looka z lumpka byla nowa -bardzo ja lubie,szczegolnie polaczona z czerwonymi dodatkami)

a kopertowke taka jak wkleilam szara,ja mam czerwona,kupilam kilka miesiecy temu na all,jest swietna

---

1.groszki(pomimo tego ze mi sie juz znudzily to lubie taka klasyke) wiem ze jestem szczupla i ze mam takie nogi,ale za bardzo lubie sukienki zebym miala z nich rezygnowac az tak tragicznie chyba nie jest?

fajne zestawy
bardzo ładnie prezentujesz się w tej sukience w groszki
skad ta torba brązowo-zielona?
najbardziej podoba mi się zestaw #5 -super wyglądasz i jesteś baardzo podobna do Basi z ,,Kryminalnych"

Edytowane przez Moobi
Czas edycji: 2007-05-06 o 19:39 Powód: moj daltonizm:P
Moobi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:41   #4166
AsikL
Rozeznanie

Cytat:

---

[/QUOTE]
wygladasz super! tez jestem szczuplutka i czasem sie przejmuje tym ale w koncu modelki maja takie figury i wiekszosc im zazdrosci
zestawy z sukienka sa urocze skad masz ta duza torbe? ma swietny fason
AsikL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-06, 19:42   #4167
bloondyna
Zakorzenienie

super_karooo

bomba . .
zakochałam się w ostatniim !
Stary 2007-05-06, 19:46   #4168
bloondyna
Zakorzenienie

jak dorwę aparat to pokaże chociaż jak patrzę na super karo to się zastanawiam czy w ogole jest co pokazywać
Stary 2007-05-06, 20:10   #4169
NasteCzka
Wtajemniczenie

Karo Karolina Bardzo ładnie, ależ Ty jesteś chudziutka, ajajaj hehe a skąd ta ładna torba w kółeczka??
Stary 2007-05-06, 20:30   #4170
Paula07
Wtajemniczenie

Post Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II

Cytat:

Zestaw 1 rewelacja ,takze żakiet w kratke z kopertowka bardzo fajny
Paula07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości