![]() |
#4141 |
Raczkowanie
|
Dot.: MY STYLE DIARY po polsku II
a tu moja fotka zprzed 2 dni sorki za te mazy ale niektorzy nie chcieli byc publikowani a to fotka z festynu
![]()
#4142 |
Wtajemniczenie
|
Po pierwsze: Dziękuję za komentarze odnośnie mojego zestawu
![]() Po drugie: Nie nadażam za Wami !! ![]() ![]() Teraz po kolei: ![]() Kociolek Ładne zestawy, chociaż przyznam szczerze bardziej spodobała mi się druga tura. Powalił mnie zestaw z ołówkową spódniczka ZA KOLANKO (uwielbiam to ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym kokardowy paseczek jest super, już to pisałam i piszę raz jeszcze! Pasek jest świetny !! hehe Ostatnio kupiłam na allegro "podobny", bo okazał się nie podobny hehe, rozczarowałam się trochę... poza tym Mój Kochany TZ stwierdził, że ten pasek wygląda jak Myszka Miki - to mnie poprostu powaliło ![]() anies5 W końcu coś wkleiłaś ! fajniutkie zestawy, najbardziej przypadł mi do gustu ostatni, klasyczny ale zarazem stylowy ![]() Karo Karolina ![]() ![]() Paulinaaa_ Ładnie, śliczna zielona bluzka, mój kolor ![]() ![]() ungia Zestaw ładniutki, cała w czerni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję
![]() Karo, bardzo podoba mi się chabrowa tunika. Ładna jest ![]() Płaszczyk dopasowany (wreszcie!), bo dzięki Justynie kupiłam 32, a bałam się, że za mały będzie. Także chwała jej za to ![]() ![]() Kociołku, ale Ty ładnie wyglądasz w ołówkowej spódnicy - śliczna! Nie wspomnę o pasku, jest z Reserved? Ciężko jest trafić na pasek, którego obwód jest mały, mnie przeważnie zlatuję na biodra. Nic a nic nie widać, że masz "lwią grzywę". Na przyszłość, u fryzjera zawsze mówię, że poproszę grzywke "prawie na całe czoło, ale na skos". Zawsze chodzę do tego samego fryzjera, więc nie wiem, czy raz mu wyszło i później odświeża, czy faktycznie potrafi. ![]() Uroczo wyglądasz w opasce z kokardką! Ungia, jak zawsze ![]() Ładna torebka ![]() Emilka, torba jest z Solara. Kupiona na Allegro, bo jak już się zdecydowałam, to w sklepie ich nie było. Polecam zakup, pakowna, wygodna.
#4144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sukienki to ożywiłabym ją czerwonymi bądź turkuswoymi dodatkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zakorzenienie
|
CHORUJę na tę tunikę z H&M malinową, co chyba praline pokazywała ze skanu z Joy'a. Czy widzialyscie malinowa w H&M?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | ||||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Camilla, naila,nobody,kociolek,emi lka,nasteczka,anies dziekuje dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() grzybek znalazlam dzisiaj w szafie mojej mamy z lat mlodosci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ta bluzeczke z orsaya Twoja pamietam-chorowalam na nia dlugo ,az w koncu sie nie zalapalam na nia :/ a zestawy jak zwykle ![]() 1-cudowny! wszystko idealnei do siebie pasuje-skad bluzeczka i olowek? 4-ty fajny,na luzie ale modny ![]() 5-ty ladnie prezentujesz sie w kazdej sukience ![]() no i pasek z reserved ![]() Cytat:
![]() ostatnio uwielbiam polaczenie szarego z zoltym ![]() co do grzybka odpowiadalam w tym poscie juz nobody,wiec pozwol ze skopiuje: "grzybek znalazlam dzisiaj w szafie mojej mamy z lat mlodosci ![]() ![]() ![]() obcasow nigdy nie nosze ,wiec nie wiem co mnie psokusilo zeby wrzucac tu zdjecie w nich ![]() tak jak pisalam,codziennie nosze balerinki ,ktora nie wydluzaja tak sylwetki. co do oddania kilku kg to ja bardzo chetnie , gdybys miala zbedne 5 kg to ja chetnie przyjme ![]() ![]() Cytat:
![]() tak z H&M ![]() Cytat:
![]() i w plaszczyku i w kazdej rzeczy wygladasz perfekcyjnie, z taka figura ![]() co do grzywki to jak bede w poblizu chyba musze sie wybrac do twojego fryzjera ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
Paulina swietny ten top, taki wiosenny
![]() Anies zestaw w plaszczu super ![]() Kociolek podoba mi sie pierwszy ze spodnica (skad) i sukienka ![]() superkaro sliczna ta bluzeczka z pretty girl ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4148 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a buty, tak to irregulary po przerobce ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Misia, bluzka z lumpka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I tak wlasnie mialo byc ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do twoich zestawow, to 1 calkowicie super, w 2 zmienilabym torebke i dala czarny pasek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() Twoj zestaw bardzo elegancki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do twoich zestawow, to sekretarka jak dla mnie wygrywa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzieki ![]()
![]() |
#4150 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Zadomowienie
|
Kociolek sukienka jest prześliczna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 |
Wtajemniczenie
|
kociolek ładne zestawy
![]() ![]() ![]() super_karo - ładna tuniczka ta niebiesko-granatowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4154 |
Rozeznanie
|
Olcia/pchelka, *emilka*, Nasteczka, anies5, Camilla, super_karo, Mia22, Paulina, Lulu., Natix, ona123ona dziekuje bardzo
![]() Olcha/pchelka, opaska jest z hm-u, sa jeszcze (a wlasciwie byly, bo juz wykupili wszystkie, przynajmniej w 3miescie) takie biale Nasteczka, pasek to moj ulubieniec. widziałam ten czerwony, ktory kupiłaś – na zdjeciach rowniez wyglądal fajnie i nie kojarzyl mi się ze uszami MM ![]() ![]() ![]() ![]() anies5, w pasku mozna u kaletnika dorobic dziurki – ja zazwyczaj sie tym posilkuje, bo większosc paskow ma ich za malo. dzieki za rady vide grzywki, skorzystam za jakies 6-miesiecy gdy moja odrosnie ![]() Camilla, dzieki za rady specjalistko od dodatkow ![]() super_karo, olowek dorwalam w orsayu, z kolei bluzeczke w camaieu (wszystko na przecenie - ostatnio doszlam do wniosku, ze nie oplaca sie kupowac rzeczy w regularnej cenie, bo i tak szybko przeceniaja) – szkoda, ze zdjecie nie oodaje jej uroku, bo jest przeslodka. pasek tj pisalam wczesniej dorwal dla mnie TZ i co najfajniejsze, podwojnie go przecenili – kosztowal 7,5zl. hehe, na pewno chcesz ryzykowac obciecie grzywki? – to może być pozniej traumatyczne przezycie ![]() Mia22, spodnica jw. (orsay, były jeszcze takie fajne tulipany, ale same 42 :/ a ja mam 32/34). butkow wyzszych nie załoze – maja 6cm obcasy ( w 11cm jak ty nie pochodze, chyba, ze zapisze sie do klubu sado-maso ![]() ![]() Paulinaaa, pasek jest z reserved. twoje buty (i to nie tylko ta jedyna para – widziałam w innych watkach reszte) sa swietne – ja dorobiłam sie ostatnio 53 pary, ale chetnie polowe bym oddala za kilka twoich Natix, sukienka jest z vm i maja teraz przecene |
![]() ![]() |
![]() |
#4155 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4156 |
Wtajemniczenie
|
kociolek Dziękuje za pocieszenie, bo nie chciałabym wygladać jak Miki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zakorzenienie
|
NasteCzka ajj oni w ogóle nie znają się na modzie hehe
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jeżeli chodzi o ten pasek czerwony to jest trochę wadliwy, dopiero potem zauważyłam przy noszeniu, ten haczyk( patyczek), który wchodzi w dziurkę nie utrzymuje się i zlatuje..., jest brdzo giętki. Przymocowałam gumeczkę i na razie jest okej. Być może tylko mój taki wadliwy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4159 |
Zakorzenienie
|
hm nie strasz mnie
![]() hm mój chłopak tak samo mówi . . po co Ci tyle bluzek tra ta ta ta ![]() ehh w ogóle nas nie rozumieją jak można mieć 30 par butów i 100 bluzek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajną masz chabrową bluzeczkę, skąd? podobajet się mnie ![]() A może nie mów, bo miałam się ograniczyć w zakupowaniu ![]() Cytat:
Ostatnio coraz częściej zdarza mi się, że rzeczy które zawsze mi się podobały sa super modne i łatwo dostępne, a kiedyś z kolei jak chciałam je nabyć były prawie, że niedostępne ![]() Ok już koniec wywodu! ![]() Ładny masz zestaw, torebka baardzo przypadła mi do gustu! i mimo, że nie lubię pepitki tutaj pasuje jak ulał i jakoś mi nie przeszkadza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() atmospp.jpg atmosppp.jpg ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Zakorzenienie
|
a ja przymierzam się do wstawienia moich dwóch zestawów ale ale . .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Wtajemniczenie
|
praline- wiem, chyba sie od nich uzaleznilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gamaa - ja mam malinową, ale kupiłam ją z 2/3 miesiace temu, i nie orientuje sie teraz czy jeszcze są w h&m. |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |||
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Mia,Paulina,lulu,ona123,p raline dziekuje
![]() ![]() Cytat:
![]() ale granat i czerwien jak na razie na pierwszym miejscu . jak by byla ta zolta za 49 to bylabym chetna! dziekuje ![]() Cytat:
![]() paska ciagle zaluje ze nie mam, moze sie jeszcze pojawia ![]() a co do grzywki,ciagle chodze do fryzjera ja obcinac ale nigdyt nie jest idealnie. specjalnie wstawiam zdjecie z moja grzywka(ktora nie jest rewelacyjna) ![]() ![]() Cytat:
![]() ja juz znam ten odwyk zakupowy ![]() ![]() a tunika z new looka z lumpka ![]() a kopertowke taka jak wkleilam szara,ja mam czerwona,kupilam kilka miesiecy temu na all,jest swietna ![]() --- korzystajac jeszcze z kilku dni wolnego wklejam zestawy ![]() 1.groszki(pomimo tego ze mi sie juz znudzily to lubie taka klasyke) wiem ze jestem szczupla i ze mam takie nogi,ale za bardzo lubie sukienki zebym miala z nich rezygnowac ![]() 2.sukeinka polaczona z czarnymi rurkami 3.biala koszula w koleczka niebieskie,niebieska torebka 4.czarna bluzka z kokardka ,zielone kolczyki i zielona torba 5.bialy long,czarno-bialy dwurzedowy zakiet, czerwone peep toe i kopertowka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | |
Wtajemniczenie
|
pokazuj nam tu szybko
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo ładnie prezentujesz się w tej sukience w groszki ![]() skad ta torba brązowo-zielona? najbardziej podoba mi się zestaw #5 -super wyglądasz i jesteś baardzo podobna do Basi z ,,Kryminalnych" ![]() Edytowane przez Moobi Czas edycji: 2007-05-06 o 19:39 Powód: moj daltonizm:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wygladasz super! tez jestem szczuplutka i czasem sie przejmuje tym ale w koncu modelki maja takie figury i wiekszosc im zazdrosci ![]() zestawy z sukienka sa urocze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
super_karooo
![]() bomba ![]() zakochałam się w ostatniim ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zakorzenienie
|
jak dorwę aparat to pokaże
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Wtajemniczenie
|
Karo Karolina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Zestaw 1 rewelacja ,takze żakiet w kratke z kopertowka bardzo fajny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.