Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz.IX - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 0 0%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! 1 1,75%
Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy 0 0%
Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! 16 28,07%
Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! 1 1,75%
Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? 29 50,88%
Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. 1 1,75%
Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna 8 14,04%
Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 10:59   #1501
Trele_Morele
Zakorzenienie

Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13...

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Na poczatku gratuluje wizyt i wag maluszkow

Obudzilam sie po 6 kawalek bo mi mala sie w brzuchu tak przewraca i tym mnie obudzila, w ogole strasznoe ostatnio rozrabia w brzuchu ^^

Domii, dzieki Tobie jestem tak pozytywnie do porodu i po porodzie nastawiona ze nawet nie zdajesz sobie sprawy!

A dzisiaj mi sie snilo ze bylam znowu ogladac szpital znaczy nawet nie porodowke tylko oddzial noworodkowy i byly poustawiane gabloty z probkami podkladow do buzi dla ciezarnych

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ty to masz sny

Moze to znak zebys dopakowala tusz inpodklad do Twojej torby ?
Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Załącznik 5417398

Zastanawiam sie czy zwierZeta (Psy,koty) wyczuwaja obecnosc malego czlowieczka w brzuchu ja od 4:30 wlasciwie nie spie...juz mi sie znudzilo w lozku,wiec wstaje. Dobrego dnia mamusie.

Ja jestem zdania ze czuja.
Juz Wam pisalam ze my mamy takiego dzikusa ze po wszystkim I wszystkich skacze , szaleje , chce sie szarpac. Ja jak przychodze to morda do brzucha I lezy , swoimi maslanymi oczyma patrzy ) ciekawa jestem jak malucha do domu przyniesiemy .
Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
Oj biedna, ja jak mam cos podejrzanego to wole wyrzucic, zazwyczaj nie dopuszczam do marnowania jedzenia I jak cos otworze to 2-3 dni I zjedzone. Mam mega wrazliwy uklad pokarmowy teraz

Dziendobry... 3h spania za mna, chyba sie zdrzemne. Ta pelnia to mega bezsennosc, jak nigdy
A na mnie ta pelnia dziala jakos odwrotnie.
Tak super spie Od dwoch dni ze hoho

Ale brzuch tez mnie juz nad ranem boli drugi dzien z tym ze widze ze to tak wszystkich wiec sie nie nastawiam :P

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
Umrę...całą noc mi tz lazil kaszlal smarkal.aż nerwowo ni wytrzymałam i sue poplakalm...wstał teraz i upiera się ze pójdzie sobie.mam wyrzuty ale niech idzie.to głupie ale mam nerwy na niego bo od początku muszę radzić sobie sama ze wszystkim też bym chciała żeby się ktoś mną zajął:-(ech to chyba z niewyspania...jeszcze nocny pociąg z mięsem wczoraj do pozna oglądałam...

Facet to facet da rade choc raz sam. Ty sie baw dzis ile sie da bo nastepna imprezka nie predko )

Aha filmy bardzo fajne ogladasz takie ciazowe bym powiedziala

KCIUKI DLA ANI

Edytowane przez Trele_Morele
Czas edycji: 2013-09-21 o 11:03
Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:01   #1502
nasturcja7667
Zadomowienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
A w ogóle dziwnie się czuję bo mąż pucuje wszystko od rana a mi każe w łóżku leżeć normalnie ciekawe czy się za okna weznie.
Dodatkowo obiad gotuje. Normalnie full wypas jak na wczasach.
Pożycz męża!!

Anoula, urodzić nie chcę jeszcze, ale syf taki, że w dodatku, serio od leżenie mnie boli i kręgosłup. Ileż można?!
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:10   #1503
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Nemosku- Ty poważnie pij tą wodę, mi w szpitalu dodatkowo wyszło odwodnienie to lekarz przychodził w różnych porach i kazał mi język pokazywać albo mi skórę naciągał i ciągle było- za mało pijesz. Potem jak jużwidział butelki to powiedział ze i tak za mało i musiała mnie babka pilnować zebym te 6-7 litrów piła bo jak nie to pod kroplówkę, a przecieżwtedy taki skwar był ze masakra i nie chciałąm ciągle leżeć bo póki skurcze sie nie zarysowały to przed blok mogłam wyjść.
a ja tak mało piję
Cytat:
A w ogóle dziwnie się czuję bo mąż pucuje wszystko od rana a mi każe w łóżku leżeć normalnie ciekawe czy się za okna weznie.
no to full wypas nie narzekaj, ciesz się chwilą
Cytat:
Ej no wypożycz tego męża

Obchodzicie moze dzień chłopaka? ;>
jak mi się przyponi to kupie tż jakąś czekolade ale czasami mi się zapomina
Cytat:
haha, nawet nie gadaj, babcia sie obrazi jak teraz wyjdzie
A mój wczoraj wieczorem do mnie; urodzisz mi już tego bąbla, bo ja już Go chce nosić na rękach i pieluchy zmieniać
chyba sie doczekać nie może :P
hehhe, jeszcze mu to bokiem wyjdzie
Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Pożycz męża!!

Anoula, urodzić nie chcę jeszcze, ale syf taki, że w dodatku, serio od leżenie mnie boli i kręgosłup. Ileż można?!
u mnie tez syf. Ale trudno kochana jak trzeba odpoczywać to trzeba
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:11   #1504
kyte
Wtajemniczenie

Oglądam "przyjaciół" na tvn7 nie wiem który raz i rechocze jak głupia
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:13   #1505
Antibia86
Rozeznanie

Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ty to masz sny

Moze to znak zebys dopakowala tusz inpodklad do Twojej torby ?

Ja jestem zdania ze czuja.
Juz Wam pisalam ze my mamy takiego dzikusa ze po wszystkim I wszystkich skacze , szaleje , chce sie szarpac. Ja jak przychodze to morda do brzucha I lezy , swoimi maslanymi oczyma patrzy ) ciekawa jestem jak malucha do domu przyniesiemy .

A na mnie ta pelnia dziala jakos odwrotnie.
Tak super spie Od dwoch dni ze hoho

Ale brzuch tez mnie juz nad ranem boli drugi dzien z tym ze widze ze to tak wszystkich wiec sie nie nastawiam :P

Facet to facet da rade choc raz sam. Ty sie baw dzis ile sie da bo nastepna imprezka nie predko )

Aha filmy bardzo fajne ogladasz takie ciazowe bym powiedziala

Hehe lubię takie filmya ten ni umknął jakoś to wczoraj nadrobilamnp całą serię Piły uwielbiamtylko ja z moich znajomych widze w nim głębię hehe

A tak wogóle witamy się w 34 tyg...Piotrek rodził się ba przełomie 36/37...

Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:16   #1506
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy

Cytat:
Hehe lubię takie filmya ten ni umknął jakoś to wczoraj nadrobilamnp całą serię Piły uwielbiamtylko ja z moich znajomych widze w nim głębię hehe

noł łej
ale bliiiziuutkoo
Stary 2013-09-21, 11:17   #1507
ryba91
Zakorzenienie

30 września ..chyba?

Antibia- za tydzień
Taszanta- za wizyte
Stary 2013-09-21, 11:21   #1508
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII

Cytat:
I chociaż podczas ciąży tak powinno być napawaj się tym widokiem

Cytat:
haha, nawet nie gadaj, babcia sie obrazi jak teraz wyjdzie
A mój wczoraj wieczorem do mnie; urodzisz mi już tego bąbla, bo ja już Go chce nosić na rękach i pieluchy zmieniać
chyba sie doczekać nie może :P
Haha jeszcze mu się odechce tych kupek i wstawania w nocy

Stary 2013-09-21, 11:23   #1509
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Te bóle okresowe to chyba przepowiadacze...:rolleye s:
mi ginka mówiła że bóle jak na okres to nie są przepowiadacze

posprzątałyśmy z mamą ten syf co miałam żeby jakoś to wyglądało i teraz cierpię, boli mnie brzuch, polą mnie plecy i coś mnie kuje w brzuch nisko i TŻ mnie wkurzył i to konkretnie bo go poprosiłam o to żeby chociaż poprzycierał sufity i ściany a ten że musi odpocząć przed weselem no szlag mnie trafił bo On to sobie siedzi i odpoczywa a my z mamą zasuwamy a wie że potem będę się źle czuła i wesele będzie do bani, bo to ja powinnam odpoczywać i zbierać siły zeby tam usiedzieć a nie On...

no i może uda mi się suknię ślubną sprzedać z czego bym się cieszyła

nie czuję że idziemy na to wesele, jeszcze jest zimno jak nie wiem :/
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:24   #1510
kyte
Wtajemniczenie

Z Wikipedii:
Dzień Chłopakaświęto obchodzone 30 września przez nastolatków w Polsce

Jestem nastolatką
Stary 2013-09-21, 11:26   #1511
paulinaizabela
Zakorzenienie

Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz

Lineczka - pogoń go niech robi
za sprzedaż sukni
Jak się noe chce iść to będzie fajnie i się wybawisz ja tak zawsze mam na przekór

Stary 2013-09-21, 11:26   #1512
acelinka
Zakorzenienie

lineczko odpuść, poodpoczywaj też
Stary 2013-09-21, 11:27   #1513
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:

posprzątałyśmy z mamą ten syf co miałam żeby jakoś to wyglądało i teraz cierpię, boli mnie brzuch, polą mnie plecy i coś mnie kuje w brzuch nisko i TŻ mnie wkurzył i to konkretnie bo go poprosiłam o to żeby chociaż poprzycierał sufity i ściany a ten że musi odpocząć przed weselem no szlag mnie trafił bo On to sobie siedzi i odpoczywa a my z mamą zasuwamy a wie że potem będę się źle czuła i wesele będzie do bani, bo to ja powinnam odpoczywać i zbierać siły zeby tam usiedzieć a nie On...

to trzymam żebyś sprzedała
ojj bacik dla męża
Stary 2013-09-21, 11:27   #1514
Sylwiaaa88
Rozeznanie

A zapraszam dziewczynki na kawke i na kanapeczke z pasztecikiem i pomidorkiem mniam chyba pora się ruszyć i brać za obiad i zrobienie powidel że śliwek
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 11:30   #1515
ryba91
Zakorzenienie

Hahaha, no dobra, ale mój obchodzi dzień kobiet, zawsze cos dostanę ;p a ja dzien mężczyzny nie obchodze ;d wiec myślałam o dniu chłopaka;d pewnie miłoby sie mojemu zrobiło :P tylko zastanawiam sie co by zrobić/kupić. Myślaąłm zeby iść na to USG w 3D ale ja nie wiem czy w 38tc bedzie jeszcze mozliwe do wykonania potem do jakiejś knajpki na lekką kolację ale nie wiem czy sie doczłapię do Gliwic..
wh. napisali ze to w AUCHAN. ale tam są 3... :/
Stary 2013-09-21, 11:37   #1516
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
A zapraszam dziewczynki na kawke i na kanapeczke z pasztecikiem i pomidorkiem mniam chyba pora się ruszyć i brać za obiad i zrobienie powidel że śliwek
ja pierwsza na kanapeczki

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Hahaha, no dobra, ale mój obchodzi dzień kobiet, zawsze cos dostanę ;p a ja dzien mężczyzny nie obchodze ;d wiec myślałam o dniu chłopaka;d pewnie miłoby sie mojemu zrobiło :P tylko zastanawiam sie co by zrobić/kupić. Myślaąłm zeby iść na to USG w 3D ale ja nie wiem czy w 38tc bedzie jeszcze mozliwe do wykonania potem do jakiejś knajpki na lekką kolację ale nie wiem czy sie doczłapię do Gliwic..
wh. napisali ze to w AUCHAN. ale tam są 3... :/
No ja dostaje kwiatki albo czekoladki i buziaki
mam nadzieję że nie zapomne znów o tym dniu chłopaka, bo ja zawsze pamiętam przed a w tym dniu zapominam
Stary 2013-09-21, 11:47   #1517
kyte
Wtajemniczenie

Uciekam na miasto ładna pogoda trzeba korzystać
Stary 2013-09-21, 11:54   #1518
nasturcja7667
Zadomowienie

Jedna warstwa farby już na szafie I się trzyma Wygoniłam TŻ po zakupy, a sama jak zwykle leżę. Nie lubię tego leżenia. W dodatku tablet mi się rozładował i muszę pisać z kompa a z nim się niewygodnie leży
Za to wzięła mnie ochota na buraczki zasmażane i sobie gotuję

I ja nie obchodzę dnia chłopaka jakoś szczególnie- tzn zrobię dobrą kolację, zawsze było winko, teraz soczek ale bez prezentów Na dzień kobiet u nas z podobnie. Jeno małż kwiatka mi dodaje
Stary 2013-09-21, 12:29   #1519
jezzka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez peppermint patty Pokaż wiadomość
Załącznik 5417398

Zastanawiam sie czy zwierZeta (Psy,koty) wyczuwaja obecnosc malego czlowieczka w brzuchu ja od 4:30 wlasciwie nie spie...juz mi sie znudzilo w lozku,wiec wstaje. Dobrego dnia mamusie.

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
dobry dzień sobotnio

moje kochane dziecko wstało o 5.30 podrzemała jednym okiem do 6 i koniec dobrego,mama mlećko, mama bajki

podczytałąm troszke i takie najwazniejsze co zapamiętałam:
Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Dzień doberek mamusie, ja już też na nogach, chociaż miałam przebudzenie o 4 bo mąż wtedy wrócił z pracy, byłam taka głodna, ale wytrzymałam i nie wstałam bo stwierdziłam że obżeranie się w nocy napewno dobre nie jest i właśnie za chwilę muszę zmykać robić śniadanko bo się córa upomina o jedzonko

Kociak za wizytę
Nemosek udanych zakupów życzę, naciesz się, nakupuj wszystko co potrzebne
Antibia zdrowia dla TŻ i najwyżej go gdzieś zamknij a może poczuje się troche lepiej żeby się ewakuować do rodziców
jezzka za wybór imienia no i za wagę
A ja narzekam, że spałam do 10 i się nie wyspałam

Kyte, Zwariowane-serduszko - lepiej już się czujecie?

Cytat:
Cześć dziewczyny
czytam was regularnie ale nie mam jakoś weny na pisanie. Ładnie dzieciaczki wam rosną. Mi się należą bo zamiast grzecznie leżeć cały dzień wczoraj przesadziłam i zrobiłam obiad dwudaniowy, poprałam ciuszki i później się za prasowanie wzięłam - efekt taki że wieczorem leżałam plackiem bo mnie brzuch bolał. Musiałam coś zrobić bo już mnie kości od leżenia bolą. A w tydzień przez objadanie się i nic nierobienie przybyło mi 1 kg mam nadzieję że część malutka sobie wzięła. Trudno później będę się odchudzać.

Następna wizyta 03 października 17.00 Zapisałam się też na USG dokładne najlepsze w mojej okolicy na 10.10 ale czy pójdę to zależy co na wizycie powie moja pani doktor jak wszystko będzie ok i mała ładnie przybierze na wadze to może odpusze bo koszt 270zł więc niemało.

Cytat:
Ej no wypożycz tego męża

Obchodzicie moze dzień chłopaka? ;>
Ja mojemu we wrześniu powtarzam, że chłopcem to on już nie jest i że w marcu jest dzień mężczyzny to wtedy coś dostanie a do marca to on zazwyczaj zapomina

Cytat:

za tyg!

Cytat:

Proszę się nie przemęczać a TŻ przypomnieć, że w ciąży jesteś!

Nemosku widzę, że mi Ciebie nie zacytowało i przez to nie pamiętam co miałam napisać
W każdym razie, u mnie z wodami też coś nie halo, ponoć mieszczą się w normie ale są na pograniczu tyle, że w drugą stronę... więc mam mniej pić. Ja za to codziennie czuję się jakbym miała mega kaca, suszy mnie, 2litrową butelkę mogłabym na raz wypić.
A no i przy Twoim Tymku moja wagowo wygląda na jakiś klocek. Prawie dwa kilo w 31t0d!! Zaczynam się powoli zastanawiać jak ja ją wypcham! Ale co się dziwić jak mamusia dostarcza takie ilości słodyczy

Witam porannie! za wizytujące dzisiaj!
jezzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:32   #1520
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się!
Od rana u nas działamy! Już mam kuchnię posprzątaną i łazienkę wymytą D: Zajęło mi to ponad 2.5 h a normalnie zajmuje niecałą 1h . Ale dałam rady.

TŻ się wkurza, bo umyślałam sobie, że chcę starą szafę i biurko [które ma robić za przewijak dla Bejbziola], co dostaliśmy od jego rodziców - pomalować na biało I był z moim Teściem kupić farby, ściera papierem ściernym i klnie, bo to się nie chce ścierać i farba się nie będzie trzymać I jest trochę na mnie zły
A jaką farbą malujecie? tez bedę chciała ale nie wiem jaka jest odpowiednia dla dzidzi, no i w sumie biurko to też niegłupi pomysł na przewijak

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:33   #1521
ryba91
Zakorzenienie

Ej wiecie co mi sie jeszcze śniło, bo tak teraz mi sie przypomniało jak zobaczyłam posta od nasturcji .
że byłam w szkole w Liceum i siedziałam sobie w ławce na matmie, i był jakiś sprawdzian, i na przeciwko siedziała nasturcja a ze mną taka znajoma, która ciągle powtarzała: patrz jak ona kąśliwie na mnie patrzy"
No a ja jej tłumaczylam, ze ona patrzy na mnie bo sobie pomagamy na sprawdzianie.. w końcu babka zauważyła ze sie porozumiewamy i wpisała mi 1 a ja zaczęłam rodzić, pojechałam na IP urodziłam chyba w 2 minuty ale nba porodówce była taka lista i okazało ise ze przede mną miała urodzić jakaś Magda 85 rocznik. z naszego forum. i tak czekałam tylko na wiadomość ze ona urodziła przede mną i okazało sie ze minute przede mną urodziła. Trele niestety tam nie było na tej liście a w ogóle to lista była datowana żeby nie było. to był 20ty- wczoraj.

Mały sie rozruszał
Stary 2013-09-21, 12:38   #1522
nasturcja7667
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
A jaką farbą malujecie? tez bedę chciała ale nie wiem jaka jest odpowiednia dla dzidzi, no i w sumie biurko to też niegłupi pomysł na przewijak
"Emalia akrylowa do drewna i metalu" Dekoral. Jest nietoksyczna, rozcieńcza się ją w wodzie, więc super. No i niedrogo nas wyszła- dwie puszki 0.5l [a w sumie jedna nam tylko potrzebna na dwa taborety, biurko i szafę] plus bajery do malowania, folie itp- niecałe 50zł

Cytat:
Ej wiecie co mi sie jeszcze śniło, bo tak teraz mi sie przypomniało jak zobaczyłam posta od nasturcji .
że byłam w szkole w Liceum i siedziałam sobie w ławce na matmie, i był jakiś sprawdzian, i na przeciwko siedziała nasturcja a ze mną taka znajoma, która ciągle powtarzała: patrz jak ona kąśliwie na mnie patrzy"
No a ja jej tłumaczylam, ze ona patrzy na mnie bo sobie pomagamy na sprawdzianie.. w końcu babka zauważyła ze sie porozumiewamy i wpisała mi 1 a ja zaczęłam rodzić, pojechałam na IP urodziłam chyba w 2 minuty ale nba porodówce była taka lista i okazało ise ze przede mną miała urodzić jakaś Magda 85 rocznik. z naszego forum. i tak czekałam tylko na wiadomość ze ona urodziła przede mną i okazało sie ze minute przede mną urodziła. Trele niestety tam nie było na tej liście a w ogóle to lista była datowana żeby nie było. to był 20ty- wczoraj.

Mały sie rozruszał
Jejku jaki sen Nie jestem pewna, czy dobrze wyszłabyś na tym, gdybym Ci z matmy podpowiadała
Stary 2013-09-21, 12:43   #1523
89Beatka
Wtajemniczenie

Im bliżej porodów tym sny ciekawsze

Ja myślę że Majka wie że na nią czekami i chce ciotki przetrzymać
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:51   #1524
Antibia86
Rozeznanie

weszłam na laptopa tyle zeby Wam cos pokzac.....

http://www.youtube.com/watch?v=WijEHQWGfI4&noredirect=1
Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 12:58   #1525
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
a propos szczepionek... my będziemy szczepić refundowanymi, bo tyle słyszałam/ czytałam o tych skojarzonych że dzieciaki źle je przechodziły, że chorowały znacznie częściej itd.. my byliśmy szczepieni zwykłymi szepionkami i nie chorowaliśmy i tez żyjemy..
a doatekowe szczepionki? kewstia przemyślenia :P
my będziemy szczepić refundowanymi co do dodatkowych do przemyślenia
Cytat:
Napisane przez Asist22 Pokaż wiadomość
Odnośnie lektur do czytania to ja polecam sagę pieśni lodu i ognia. Do przeczytania zainspirował mnie serial Gra o tron. Bardzo wciągające.
książka bardziej mi się podobała niż serial

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 13:17   #1526
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

a słszałyście ZBYSZKA i GRAŻKĘ domowe melodie?
ta druga zdobyła listy radia!
http://www.youtube.com/watch?v=PjpdgvPnOEQ

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

mam wysypkę na całej buzi ;/ jak ja wyjdę teraz????
Stary 2013-09-21, 13:20   #1527
adoosienka
Wtajemniczenie

GG do adoosienka

Antibia genialne Yty yty yty yty ytyyy

Kubuś już z nami
adoosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 13:24   #1528
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

już niedługo, coraz bliżej ....

u nas ta sama historia 34 tydzień a natalka urodzona jak Piotruś
Cytat:
Napisane przez kyte Pokaż wiadomość
Z Wikipedii:
Dzień Chłopakaświęto obchodzone 30 września przez nastolatków w Polsce

Jestem nastolatką
spoko, ja też

Cytat:
Jedna warstwa farby już na szafie I się trzyma Wygoniłam TŻ po zakupy, a sama jak zwykle leżę. Nie lubię tego leżenia. W dodatku tablet mi się rozładował i muszę pisać z kompa a z nim się niewygodnie leży
Za to wzięła mnie ochota na buraczki zasmażane i sobie gotuję

I ja nie obchodzę dnia chłopaka jakoś szczególnie- tzn zrobię dobrą kolację, zawsze było winko, teraz soczek ale bez prezentów Na dzień kobiet u nas z podobnie. Jeno małż kwiatka mi dodaje
leż, leż
Cytat:
Napisane przez jezzka Pokaż wiadomość
A ja narzekam, że spałam do 10 i się nie wyspałam

Ja mojemu we wrześniu powtarzam, że chłopcem to on już nie jest i że w marcu jest dzień mężczyzny to wtedy coś dostanie a do marca to on zazwyczaj zapomina
a ja wole we wrzesniu to ząłatwić, bo o tym dniu mężczyzny zawsze zapominam
Cytat:

Mały sie rozruszał
jakie sny dobra z Ciebie koleżanka że tak ładnie czekałasna swoją kolej

to doooobrze że gimnastyka poszła w ruch
Cytat:

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:

a słszałyście ZBYSZKA i GRAŻKĘ domowe melodie?
ta druga zdobyła listy radia!
http://www.youtube.com/watch?v=PjpdgvPnOEQ

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

mam wysypkę na całej buzi ;/ jak ja wyjdę teraz????
ojjjjjooj, a z czego co?
Stary 2013-09-21, 13:41   #1529
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
już niedługo, coraz bliżej ....

u nas ta sama historia 34 tydzień a natalka urodzona jak Piotruś

spoko, ja też

leż, leż

a ja wole we wrzesniu to ząłatwić, bo o tym dniu mężczyzny zawsze zapominam

jakie sny dobra z Ciebie koleżanka że tak ładnie czekałasna swoją kolej

to doooobrze że gimnastyka poszła w ruch

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

ojjjjjooj, a z czego co?
POMIDORY
wczoraj burrito i dodałam koncentrat pomidorowy.. ;(
miałam tak ale ja wiem po 2-3 dniach a ni następnego już.
trudno trzeba zrezygnować z tego typu dań..
Stary 2013-09-21, 13:42   #1530
89Beatka
Wtajemniczenie

Ryba a może to wysypka po jedzieniu? wypij wapno jak masz
89Beatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości