|
|
#4021 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() Dobry a tu jeszcze musze sukienke przeciez kupić na wesele buty na jesien i kurtke ahh te wydatki
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na codzień tego pistoletu używam do różnych rzeczy, ale po raz pierwszy wtedy miałam użyć go do zrobienia zamówienia . Poczułam się jak taki superbohater! władałam tym pistoletem na lewo i prawo...oooh ... A mi się nawet nie chcę chodzić na zakupy ... od kąd w zeszłym tygodniu byliśmy cały dzień w załatwieniach w Glasgow i połaziliśmy po sklepach, obłowiliśmy się jak szaleni, to aż mi się nie chce .Jeśli wspominasz portfel dla TŻ.... potrzebuję pomysłów na prezent dla mojego TŻ'ta... jakieś pomysły?
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
hahah właśnie włączyłam tą "Ślubną Gorączkę" z ciekawości. Jakie to debilne
takie ślubne trudne sprawy "- a to dobry pomysł sadzać ciotkę x koło babci? - no dlaczego nie, przecież babcia i tak jest głucha" padłam |
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
Co do ciuchow to myslalam ze mam duzo, ale jak na innym watku ze wywalila 5 workow to doszlam do wniosku ze ja to moze mam 5 workow no nie liczac plaszczy, kurtek i butow ![]() My dzisiaj spedzamy sobie wspolnie wolny dzien z TZ. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4026 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
No i nie jestem sama I w edukacji jestem na bieżąco, często już odsyłałam do wątków zbiorczych - a teraz będę to mogła robić skuteczniej
|
|
|
#4027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idealne, jak się ma doła, czy chce się zrelaksować ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
. Nasz najbliższy dzień wolny razem to moje urodziny... i to pewnie tylko dlatego, że sobie w pracy wolne na ten dzień zażyczyłam...
|
|
|
#4028 | |
|
na przekór do celu
|
Cytat:
On nosi w nim wszystko, jakby mógł to by tam banana wcisnął, ostatnio naliczyłam 52 paragony po zakupach![]() I oczywiście narzeka, że chce nowy portfel. Jednak z czego, ja się pytam, chyba ze stali
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. W kwietniu kupił sobie nowy, stwierdził, że jak się zgodzę na Wittchen'a to na pewno go nie zepsuje...... zgodziłam się, a już coś przebąkuje cholera o nowym ale to fakt, skórzane portfele męskie od noszenia w kieszeniach szybko się jakoś tak deformują :/. Początkowo ładny, kwadrat/ prostokąt, po paru tygodniach boki są wklęśnięte do środka :/. Bez sensu. Wiem, że mój baaardzo chciał nauki jazdy doszkalające, jazda w trudnych warunkach- ale nic tutaj znaleźć nie mogę . A znowu jak kupię mu coś na PL, to też przez długi czas nie będzie mógl z tego skorzystać. Też chciał super car driving experience, ale znowu narzeka że niedaleko nas są kiepskie tory do jazdy, a te które mu się podobają są heeeeeen daleko . Pewnie konieć końców skończę z podkładką chłodzącą po lapa, albo z dodatkowym akumulatorkiem do telefonu, jak sobie wymyślił sam....
|
|
|
#4030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc stwierdziłam że wydam trochę mniej niż w tamtym roku a jak coś to mu kupię nowy znów za rok ale przynajmniej mój stwierdza, że on to nie chce nowego portfela bo ten mu ja dałam i innego nie chce. Pozatym jak się dowiedział że trochę więcej zapłaciłam to go odczyścił i jakoś bardziej szanuje
|
|
#4031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mam już ponad rok od mamy skórzany i wygląda jak nowy, uwielbiam go ale też noszę bardzo dużo rzeczy w nim, czasem się nie domyka |
||
|
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda co oni maja z tymi portfelami ja swój mam rok, a jest w takim samym stanie jak rok temu
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a facet upycha do kieszeni . Więc automatycznie bardziej niszczy . Ja nie mam takich problemów z portfelem, jak TŻ. Moje ładniej wyglądają.---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
. Tylko tak upychają do kieszeni . A jak upchnie do kieszeni na tyłku, a potem na tym jeszcze usiądzie to już w ogóle. Taki męski portfel naprawdę żyje w ciężkich warunkach . Ale w sumie mnie to i tak denerwuje- mój byle jaki portfel przetrzyma wszystko (no ok, jeden portfel i mała portmonetka nie przeżyły zalania płynem do mycia kabin prysznicowych- przyznaję ), a kurde porządny, skórzany portfel faceta zaraz wygląda jak "idź stąd i nie wracaj" .
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
aż przez wczorajsze rozmowy o butach aż zrobilam dzisiaj porządek z butami
no i przy okazji wypastowałam i takie tam
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż też ma skórzany i może nie wygląda jak nówka nie śmigany ale na straty bym go nie spisała
nie wiem jak on to robi, ale jakoś szanuje
|
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), żeby wymyć i wypastować 2 pary kozaków na teraz... naprawdę, długo się za to zbierałam .
|
|
|
#4037 |
|
Wtajemniczenie
|
ide robić te dewolaje na wieczór dla TŻ i chyba mu upiekę torta, a taka łaskawa jestem a co
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Ja 3 lata temu kupiłam Tż na urodziny portfel Wittchen, jak jeszcze nie byliśmy razem i ma go do tej pory
Wiadomo, widać po nim, że jest używany, ale jest w bardzo dobrym stanie i uważam, że nie wygląda na 3-letni Zbliża się dzień chłopaka i chyba kupię mu tradycyjnie jego ulubione piwo Bo tak to nie świętujemy tego typu rzeczy, ale skoro on daje mi tulipany na dzień kobiet to i ja mu dam piwo na dzień chłopaka |
|
|
|
#4040 |
|
Wtajemniczenie
|
a myślałam o standardzie przy takich okazjach, biszkopt, masa budyniowa, owocki i galaretka bo on uwielbia galaretkę
|
#4041 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Obawiam się, że tutaj nauk jazdy doszkalających dla TŻ'ta nie znajdę
. Właśnie przeszukuję zasoby Internetu i w kwestii bezpiecznej jazdy w ciężkich warunkach znalazłam to "Is your journey necessary?In winter, especially if the weather doesn’t look good, it is advisable to check the local forecast before setting out. If snow or ice is forecast, the best advice is; don’t drive unless your journey is essential." Nie, kurde. Facet chce mi się doszkolić, żeby siedzieć przed PS3 i lepiej grać w Need For Speed czy inne GTA .
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I tak zrobiłam to jakieś 2 tygodnie temu .
|
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- ej nie mogę z tą "ślubną gorączką" włączcie to sobie jak macie zbędne 40 minut nie wiem czy się śmiać czy płakać
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ale to mało zabawne
. Jak ja mu sprawie przyjemność, jak jedyne co mi Internety mówią, to "siedź w domu, jak jest zła pogoda" . Ale to tutaj takie typowe, ledwo śnieg lekko popada, a oni już robią w gacie i wszyscy siedzą zabarykadowani w domach :/.
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
co do portfeli - mój ma świetny, czarny skórzany od moich rodziców. dostał na święta w tym roku i narazie nadal wygląda jak nówka.
szybciej miał ode mnie z 3 lata taki jeden niby skórzany no ale mi się już znudził i już troszkę zniszczony był a ja mam też już 2 rok z Croppa taki ten dłuższy i jeszcze też mu nic nie jest i jeszcze mi się nie znudził, ile razy go widzę to nadal mi się bardzo podoba
|
|
#4048 | ||
|
na przekór do celu
|
Cytat:
Cytat:
Mój 9 dni po nim ma urodziny, ale dwóch prezentów raczej nie wymyślę
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się portfele szybko nudzą
... mam pełno, w idealnym stanie, odłożonych w pudełku . Miałam jeden z River Island, który baaaaaaaaardzo lubiłam, to kurde akurat jego mi płyn do kabin prysznicowych zalał .
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- ja zapomniałam dobrze, że tu ktoś to napisał xD
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

hehe a czujesz wladze?

...
... od kąd w zeszłym tygodniu byliśmy cały dzień w załatwieniach w Glasgow i połaziliśmy po sklepach, obłowiliśmy się jak szaleni, to aż mi się nie chce
no nie liczac plaszczy, kurtek i butow 

On nosi w nim wszystko, jakby mógł to by tam banana wcisnął, ostatnio naliczyłam 52 paragony po zakupach
. W kwietniu kupił sobie nowy, stwierdził, że jak się zgodzę na Wittchen'a to na pewno go nie zepsuje...... zgodziłam się, a już coś przebąkuje cholera o nowym
ale to fakt, skórzane portfele męskie od noszenia w kieszeniach szybko się jakoś tak deformują :/. Początkowo ładny, kwadrat/ prostokąt, po paru tygodniach boki są wklęśnięte do środka :/. Bez sensu. 
dobrze, że tu ktoś to napisał xD