Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-21, 14:38   #4111
Dont Know
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Magda Twoje krwawe safari
Exis Twój telewizor i nic mi się nie stało
Bacardi zapewne teraz jesteś znaną gimnastyczką
Joaśś To nie Bóg to podłokietnik

ażż mi teraz przykro że nie miałam żadnej przygody w dzieciństwie
jedynie w 4 klasie podstawówki spadłam z kozła, bo nie umiałam go przeskoczyć ale byłam klocek i wskoczyłam na tego kozła i tak wziiuuum przechyliłam się na prawą stronę i ☠☠☠ prosto na łokieć, oczywiście ręka w szynie

a jeżeli chodzi o szanowanie różnych rzeczy to u mojego M. jest różnie ale np. on nauczył mnie czyścić białe kable i w ogóle jakoś bardziej dbam o czystość przy nim. i na pewno jest tak że lubi dłubać i naprawiać, i dokładnie to zrobi ale trzeba długooooo za nim chodzić żeby się do tego wziął...

joasia Twój tata to chyba bogaty że ot tak nowiuśkiego laptopa ja z moim żyje za pan brat chociaż jak was czytam to mam pęknięte pół matrycy

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Bacardi bo moj obiad wlasnie mi się przypomniał przez te łopaty

Dont Know jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 14:41   #4112
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dont Know Pokaż wiadomość

jedynie w 4 klasie podstawówki spadłam z kozła, bo nie umiałam go przeskoczyć ale byłam klocek i wskoczyłam na tego kozła i tak wziiuuum przechyliłam się na prawą stronę i ☠☠☠ prosto na łokieć, oczywiście ręka w szynie

a jeżeli chodzi o szanowanie różnych rzeczy to u mojego M. jest różnie ale np. on nauczył mnie czyścić białe kable i w ogóle jakoś bardziej dbam o czystość przy nim. i na pewno jest tak że lubi dłubać i naprawiać, i dokładnie to zrobi ale trzeba długooooo za nim chodzić żeby się do tego wziął...

joasia Twój tata to chyba bogaty że ot tak nowiuśkiego laptopa ja z moim żyje za pan brat chociaż jak was czytam to mam pęknięte pół matrycy
No...fikło mi się. Zwierzęta mnie nie dojechały, tylko kaloryfer .

Czyścić białe kable?! ejj....nigdy się z tym nie spotkałam . Ja w sumie też mogę mieć elektronikę spory czas , jedynie czasami mam wrażenie, że przez TŻ'ta nieraz chcę więcej :/. Ale np. ja na wszelki wypadek trzymam stare telefony (max 2, jako zapasowy tutaj, i normalnie jako Polski tel), ale są to telefony warte doslownie grosze , a nie jak ten czubek chciał "na wszelki wypadek" zostawic telefon za tysiaka Laptopa...mogę bez problemu mieć starszego, byle chodził . Mojego kupiłam niewiele ponad 2 lata temu, ale niecałe 2 miesiące temu w ramach gwarancji wymienili mi na nowiutkiego . Całkiem go lubię, ale już mam problem, jak z moim oryginalnym ...i już mam pogwarancyjną naprawę zamówioną... ale ogólnie dopóki działa dla mnie jest ok .

A co mają łopaty do obiadu?
Stary 2013-09-21, 14:43   #4113
Dont Know
Wtajemniczenie

mój ma już jakieś 7 lat ja go mam 4 i podejrzewam że jakby zmienić tą matryce to pociągnie, ale i tak będziemy kupować nowiuśkiego z TŻ bo chcemy już wspólny

Stary 2013-09-21, 14:43   #4114
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Hahaha, to też . Dawniej, jak mieszkaliśmy w bloku, to ja miałam pokój z Siostrą, a Bracia swój razem. Mieliśmy mieszkanie w kształcie litery L i na jednym końcu była sypialnia Rodziców i salon, a na drugim końcu były nasze pokoje . I zawsze w nocy jak się z Siostrą głośno darłyśmy, albo coś robiłyśmy i było słuchać kroki, że TATA NADCHODZI, to szybko było "ciiiicho! TATA idzie!" .... a po chwili nerw Braci z pokoju "Taaatooo! ale to nie my, to dziewczyny! jaki zakaz?! za co?! Tatooo!!! ale to ooone!". Po chwili Tata wchodził do nas do pokoju, a tam cisza jak makiem zasiał hahahahaha, Tata stwierdzając że grzecznie śpimy, wracał do siebie hahahaha . Zawsze tak bracia nam tyłek ratowali haha. Oj kurcze fajnie się tak wspomina dzieciństwo .
i to jest najlepsze jak ma się starsze rodzeństwo, nie działa wtedy zasada "co złego to na małego"

Cytat:

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Bacardi bo moj obiad wlasnie mi się przypomniał przez te łopaty
ba szpagat robiłam bez rozciągania.. kiedyś
moje ręce łącznie były 5 razy to w gipsie lub szynie + naciągnięta torebka stawowa, złamany kciuk u prawej ręki, przytrzaśnięty kciuk w drzwiach od samochodu przez co z rezultacie zszedł mi paznokieć no i uszczerbana (chociaż nie ma chyba takiego słowa) jedynka butelką piwa musiałam nadstawiać troszkę u dentysty

a co ma obiad z paznokciami wspólnego?

Czekamy na Ciebie

Bacardi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-21, 14:46   #4115
Dont Know
Wtajemniczenie

magda to elektryk to wiesz białe kabelki te sprawy

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Bacardi bo takie były gustowne że mi podszedł do gardła

Stary 2013-09-21, 14:47   #4116
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:

aaaaaaaaa do usług, mogę ci podesłać więcej jeśli jeszcze jesz

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 14:50   #4117
Dont Know
Wtajemniczenie

ja miałam to szczescie ze przy ćwiczeniach serwowania w siatkówce najlepszy gracz skierowal swoją piłkę na mój malutki palec u ręki który akurat odstawał gdy trzymałam piłkę w kolejce... zawyłam jak syrena ponoć tak powiedział mój ulubiony nauczyciel WFu z liceum, później byłam na 2 pogotowiach i stwierdzili że mam palec nastawiony a spuchniety jest bo stawy zaskoczyly ok pochodzilam dwa tygodnie z wybiciem z przemieszczeniem, w koncu stwierdzilam ze cos dziwnego jest z tymi stawami skoro nie moge zgiać palca, poszlam na przeswietlenie do przychodni, a stamtad prosto do szpitala i haslo operacja... noo operacji uniknelam ale łamali mi paluszek na żywca o 11 w nocy 3 tygodnie w gipsie cala reka zeby palec sie uleczyl ale na swoim polmetku szalalam elegancko z gipsiorkiem

Edytowane przez Dont Know
Czas edycji: 2013-09-21 o 14:52
Stary 2013-09-21, 14:50   #4118
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
mój ma już jakieś 7 lat ja go mam 4 i podejrzewam że jakby zmienić tą matryce to pociągnie, ale i tak będziemy kupować nowiuśkiego z TŻ bo chcemy już wspólny
Wspólny? będziecie tylko jednego używać? nie wyobrażam sobie my prawie cały czas przed lapem jesteśmy , chyba bysmy się pogryzli jakbysmy jednego mieli . TŻ nastawia się na kupno tableta, jak wyjdzie w przyszłym miesiącu, i z góry nastawia się, że "pewnie zaraz kupimy drugiego, bo kazdy bedzie chcial go uzywac" glupek, ja mam laptopa i tel, powinno mi wystarczyc .

Cytat:

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Ahahahahahha! ale pojazd .

Cytat:
Napisane przez Bacardi_ Pokaż wiadomość
i to jest najlepsze jak ma się starsze rodzeństwo, nie działa wtedy zasada "co złego to na małego"

ba szpagat robiłam bez rozciągania.. kiedyś
moje ręce łącznie były 5 razy to w gipsie lub szynie + naciągnięta torebka stawowa, złamany kciuk u prawej ręki, przytrzaśnięty kciuk w drzwiach od samochodu przez co z rezultacie zszedł mi paznokieć no i uszczerbana (chociaż nie ma chyba takiego słowa) jedynka butelką piwa musiałam nadstawiać troszkę u dentysty

a co ma obiad z paznokciami wspólnego?
O w morde! to ja nigdy nic nie zlamalam! nigdy nic nastawianego nie miałam, nigdy niczego w szynie nie miałam . Tylko mialam szwy z tylu glowy od tego glupiego kaloryfera i szwy z przodu, bo sie o prog potknelam i rąbłam głową o beton :P...
Stary 2013-09-21, 14:54   #4119
Dont Know
Wtajemniczenie

Magda mój praktycznie caly czas pracuje, to nie ma czasu na lapki, bardziej mi się przyda, bo przede mną będzie zaraz magisterka, pozatym pisanie konspektów itp.

Stary 2013-09-21, 14:57   #4120
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
ja miałam to szczescie ze przy ćwiczeniach serwowania w siatkówce najlepszy gracz skierowal swoją piłkę na mój malutki palec u ręki który akurat odstawał gdy trzymałam piłkę w kolejce... zawyłam jak syrena ponoć tak powiedział mój ulubiony nauczyciel WFu z liceum, później byłam na 2 pogotowiach i stwierdzili że mam palec nastawiony a spuchniety jest bo stawy zaskoczyly ok pochodzilam dwa tygodnie z wybiciem z przemieszczeniem, w koncu stwierdzilam ze cos dziwnego jest z tymi stawami skoro nie moge zgiać palca, poszlam na przeswietlenie do przychodni, a stamtad prosto do szpitala i haslo operacja... noo operacji uniknelam ale łamali mi paluszek na żywca o 11 w nocy 3 tygodnie w gipsie cala reka zeby palec sie uleczyl ale na swoim polmetku szalalam elegancko z gipsiorkiem
o matko aż mnie zabolało

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 14:57   #4121
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Magda mój praktycznie caly czas pracuje, to nie ma czasu na lapki, bardziej mi się przyda, bo przede mną będzie zaraz magisterka, pozatym pisanie konspektów itp.
Ok, ok . Wiadomo, każdemu laptop do innych spraw może służyć . Mój TŻ np. jest teraz w pracy, ale.. wziął swojego laptopa i pisze coś do szkoły .

Dobra dziewczynki, lecę narazie . Strasznie mnie głowa od rana boli , chyba potrzebuję odpoczynku od laptopa . Przejde sie do sklepu, przewietrze ....a potem moze bede miala sily i checi do posprzatania . Milego popoludnia!
Stary 2013-09-21, 14:58   #4122
existence
Zakorzenienie

Cytat:
kiedyś pisałyśmy coś o pazurkach, patrzcie na to.. mraaaau
ciekawe tylko jak obrączkę jej nałoży
butki też niezłe..
o ranyyyyyyy
Cytat:
serio? my byśmy się pozabijali nie ma szans

jak tak Was czytam dziewczyny to jeszcze bardziej (o ile to mozliwe) utwierdzam się w tym, że spotkało mnie niesamowite szczęście, że jestem jedynaczką bardzo bym tak nie chciała, żeby mnie rodzeństwo tak "wkręcało"

ja pamiętam jak było sprzątnie w święta i ja pomagałam ale mi się znudziło i zaczęłam się rozpędzać i jeździć jakimś samochodzikiem po salonie bo był dywan zwinięty wjechałam w meble i rozcięłam sobie czoło bliznę mam do tej pory taką ledwie widoczną ale ja ją widzę babcia mi przykładała uwaga siekierę bo była zimna...ryłam na całe mieszkanie bo bałam się tej siekiery!

albo w dzieciństwie o mało co nie wpadłam do pustego basenu dostałam w łeb kręcącą się karuzelą fajnie byłooo
Stary 2013-09-21, 15:02   #4123
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
.

Dobra dziewczynki, lecę narazie . Strasznie mnie głowa od rana boli , chyba potrzebuję odpoczynku od laptopa . Przejde sie do sklepu, przewietrze ....a potem moze bede miala sily i checi do posprzatania . Milego popoludnia!

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
o ranyyyyyyy
pazurki są urocze, czyż nie?

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 15:03   #4124
Dont Know
Wtajemniczenie

Magda miłego Weekendu i odpoczynku

Stary 2013-09-21, 15:05   #4125
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
o ranyyyyyyy

serio? my byśmy się pozabijali nie ma szans

jak tak Was czytam dziewczyny to jeszcze bardziej (o ile to mozliwe) utwierdzam się w tym, że spotkało mnie niesamowite szczęście, że jestem jedynaczką bardzo bym tak nie chciała, żeby mnie rodzeństwo tak "wkręcało"

ja pamiętam jak było sprzątnie w święta i ja pomagałam ale mi się znudziło i zaczęłam się rozpędzać i jeździć jakimś samochodzikiem po salonie bo był dywan zwinięty wjechałam w meble i rozcięłam sobie czoło bliznę mam do tej pory taką ledwie widoczną ale ja ją widzę babcia mi przykładała uwaga siekierę bo była zimna...ryłam na całe mieszkanie bo bałam się tej siekiery!

albo w dzieciństwie o mało co nie wpadłam do pustego basenu dostałam w łeb kręcącą się karuzelą fajnie byłooo
Ja tam mam same dobre wspomnienia z Rodzeństwem robili psikusy, ale jak widać, zawsze koniec końców pomagali . Dużo fajnych wspomnien .

My przed blokiem mielismy trzepak i obok niego takie cos metalowe, nie wiem "stojak" czy "laweczka" z metalowymi szczebelkami. I lazilam raz po tym i noga mi sie zsunela pomiedzy te szczebelki i utknela . Mama probowala mnie wyciagnac, ale nie dala rady i musiala straz pozarna przyjechac, zeby nagiac te szczebelki .

A z siekiera tez mam wspomnienie jak dom budowalismy, to Tata zrobil prowizoryczny stolik z desek w ogrodzie i lezala kolo niego siekiera.... i sobie ja wzielam i tak łupałam w ten stolik .... i kawałek drewienka tak odstrzelił, że mi w oko prosto strzelił i miałam SINIAKA na OKU :/.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:

pazurki są urocze, czyż nie?
Cytat:
Magda miłego Weekendu i odpoczynku
Dziękuję, wzajemnie i do usłyszenia potem .

PS. Bacardi jak masz więcej takich foto perełek- wrzuć proszę, z chęcią popatrzę
Stary 2013-09-21, 15:06   #4126
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam mam same dobre wspomnienia z Rodzeństwem robili psikusy, ale jak widać, zawsze koniec końców pomagali . Dużo fajnych wspomnien .

My przed blokiem mielismy trzepak i obok niego takie cos metalowe, nie wiem "stojak" czy "laweczka" z metalowymi szczebelkami. I lazilam raz po tym i noga mi sie zsunela pomiedzy te szczebelki i utknela . Mama probowala mnie wyciagnac, ale nie dala rady i musiala straz pozarna przyjechac, zeby nagiac te szczebelki .

A z siekiera tez mam wspomnienie jak dom budowalismy, to Tata zrobil prowizoryczny stolik z desek w ogrodzie i lezala kolo niego siekiera.... i sobie ja wzielam i tak łupałam w ten stolik .... i kawałek drewienka tak odstrzelił, że mi w oko prosto strzelił i miałam SINIAKA na OKU :/.

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Dziękuję, wzajemnie i do usłyszenia potem .

PS. Bacardi jak masz więcej takich foto perełek- wrzuć proszę, z chęcią popatrzę
Ty masz chyba jakieś zamiłowanie do niszczenia

o z zaklinowaniem się to wsadziłam głowę w szczebelki krzesła i dziadziuś je musiał "przerżnąć"
Stary 2013-09-21, 15:07   #4127
Dont Know
Wtajemniczenie

ja pamietam jak tata mi opowiadal historie jak gonil koguta zeby go zabić, z siekierą, tak kogut sie bal ze sam padl ale na zawal... niestety rosolu juz z niego nie bylo

Stary 2013-09-21, 15:08   #4128
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ty masz chyba jakieś zamiłowanie do niszczenia

o z zaklinowaniem się to wsadziłam głowę w szczebelki krzesła i dziadziuś je musiał "przerżnąć"
Czemu tak myślisz?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-21, 15:10   #4129
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:

W sumie to ja też na wspomnienia nie narzekam, jak byliśmy nastolatkami było gorzej, ale już jest ok..

jak tylko coś wyszperam to od razu wrzucę

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Cytat:
ja pamietam jak tata mi opowiadal historie jak gonil koguta zeby go zabić, z siekierą, tak kogut sie bal ze sam padl ale na zawal... niestety rosolu juz z niego nie bylo
biedactwo

chociaż osobiście nie znoszę i boję się kogutów

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 15:12   #4130
magda_mjt
Zakorzenienie

O ja tez nie przepadam za kogutami, nigdy nie widziałam i nie chce widziec koguta z odcięta głowa :P. Mojego kuzyna raz kogut zaatakowal ma do tej pory blizne :P.

Stary 2013-09-21, 15:18   #4131
joasia-a
Zakorzenienie

Cytat:
Aleś paskuda! ej, w ogóle to u Was chyba takie rodzinne? wybijanie wszystkiego co możliwe i łamanie się, co?
Czy ja wiem czy rodzinne? :P Moja siostra była diabłem wcielonym, istną chłopczycą od dziecka :P biła się z innymi, wszędzie spinała.. a obojczyk zepsuła bo skądś uciekała przez jakiś wysoki mur z cegieł i w pewnym momencie z niego spadła :P więc ona inna bajka
Ale często też wybijała palce u rąk bo grała w kosza :P
Cytat:
Nie ma to jak zrobić krzywdę siostrze hehe niestety ja byłam tą młodszą poszkodowaną siostrą
Heh :P mi zawsze się upekło bo byłam młodsza.. zresztą siostra 5 lat starsza i w sumie zbyt dużo nawet czasu ze sobą nie spędzałyśmy i tak ;p alejak mi coś robiła to głośno krzyczałam i zawsze mnie mama albo babcia uratowały ;p
Cytat:
kiedyś pisałyśmy coś o pazurkach, patrzcie na to.. mraaaau
ciekawe tylko jak obrączkę jej nałoży
butki też niezłe..
Matko!!! ale ludzie mają wyobraźnie...
Cytat:

O.. też nie lubiałam skoków przez kozła!!! ale biedna tak z niego spaść!! :P

OJ czyszczenie i rozplątywanie kabelków ah! :P
Ja w sumie nie wiem.. chyba mnie wzięło coś po perfekcyjnej pani domu :P bo ostatnio oglądałam z nudów i dlatego dzisiaj wyczyściłam porządniemikrofalówkę i pralkę :P

A z tatą.. czy ja wiem.. teraz mamie po prostu powiedział że zamienił papierosy na e-papierosa, zaoszczędził przez rok dużo pieniędzy więc ma prawo sobie kupić laptopa ;p nie jest bogaty, ale pieniędzy nie brakuje mu :P najwyżej mi przyślą mniej hehe :P
Cytat:
A mój też elektryk :P
Cytat:
Uu... masakra!! nienawidzę takich lekarzy którzy to wiedzą że wszystko jest ok!! matko.. łamanie drugi raz palca ała!!!
Ale dobrze że coś z tym zrobiłaś!
Ja u nogi środkowy palec mam mniejszy niż ten najmniejszy paluszek.. bo w 4 klasie podstawówki przed wf bawiłam się z kolegami w karate :P i tak podskakiwaliśmy z wymachem nogi.. no i ja w pewnymmoemncieiupadłamna noge.. bolala mniejak cholera!! wróciłam do domu 2 km i w sumie chodziłam tak codziennie :P a 2 lata później okazało się że miałam złamanego i wybitego palca który się już zrósł, noga funkcjonuje i nie da się już tego naprawić :P dłuuuugo miałam kompleksy przez tego palca i nawet w lecie nie chodziłam w butach z odkrytymi palcami :P

A co do półmetka xD ja dzień przed półmetkiem zwichnęłam kolano ale znowu karetka, w szpitalu mi nastawili i nie oszynowali nawet :P jakoś tak poszłam na półmetek nafaszerowana tabsami i przetańczyłam całą noc.. a później.. chodziłam o kulach bo wtedy dopiero zaczęło boleć xD
Cytat:
hahaha siekiera !! dobre a skąd mieliście siekiere pod ręką? trzymacie tak na co dzień w domu? :P

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Kurde hahahah xD straż pożarna! ja jeszcze nie miałam ze strażą przygód :P ale policja mnie kiedyś szukała hahahahah xD
Bo chodziłam na zajęcia gdy na keyboardzie na osiedle zielone :P zazwyczaj mama na mnie czekała pod blokiem ale tym razem wyszłam z lekcji i mamy nie było.. miała być w skjlepie obok więcposzłam, przeglądnęłam parking- nie było jej no to poszłam do domu na piechotę :P niestety miałam tylko 7 lat.. szumu narobiłam.. a znaleźli mnie jak dzielnie i dumnie dreptałam do domu i już byłam niedaleko celu :P ale pamiętam jak się na mnie mama i babcia wydarły wtedy!!!! matko! :P
Cytat:
hahahah dobre jesteście xD
Cytat:
o matko!
U mnie kiedyś jak byłam mała jak zabili koguta i odcieli mu głowe to ta głowa jeszcze piała!! alemiałam stracha! :P
Stary 2013-09-21, 15:26   #4132
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja tez nie przepadam za kogutami, nigdy nie widziałam i nie chce widziec koguta z odcięta głowa :P. Mojego kuzyna raz kogut zaatakowal ma do tej pory blizne :P.

i właśnie dlatego ich nie lubię, lubią atakować

chociaż z drugiej strony lepszy atakujący kogut niż byk, który gonił mojego brata

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 15:30   #4133
Dont Know
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Czy ja wiem czy rodzinne? :P Moja siostra była diabłem wcielonym, istną chłopczycą od dziecka :P biła się z innymi, wszędzie spinała.. a obojczyk zepsuła bo skądś uciekała przez jakiś wysoki mur z cegieł i w pewnym momencie z niego spadła :P więc ona inna bajka
Ale często też wybijała palce u rąk bo grała w kosza :P

Heh :P mi zawsze się upekło bo byłam młodsza.. zresztą siostra 5 lat starsza i w sumie zbyt dużo nawet czasu ze sobą nie spędzałyśmy i tak ;p alejak mi coś robiła to głośno krzyczałam i zawsze mnie mama albo babcia uratowały ;p

Matko!!! ale ludzie mają wyobraźnie...

O.. też nie lubiałam skoków przez kozła!!! ale biedna tak z niego spaść!! :P

OJ czyszczenie i rozplątywanie kabelków ah! :P
Ja w sumie nie wiem.. chyba mnie wzięło coś po perfekcyjnej pani domu :P bo ostatnio oglądałam z nudów i dlatego dzisiaj wyczyściłam porządniemikrofalówkę i pralkę :P

A z tatą.. czy ja wiem.. teraz mamie po prostu powiedział że zamienił papierosy na e-papierosa, zaoszczędził przez rok dużo pieniędzy więc ma prawo sobie kupić laptopa ;p nie jest bogaty, ale pieniędzy nie brakuje mu :P najwyżej mi przyślą mniej hehe :P

A mój też elektryk :P

Uu... masakra!! nienawidzę takich lekarzy którzy to wiedzą że wszystko jest ok!! matko.. łamanie drugi raz palca ała!!!
Ale dobrze że coś z tym zrobiłaś!
Ja u nogi środkowy palec mam mniejszy niż ten najmniejszy paluszek.. bo w 4 klasie podstawówki przed wf bawiłam się z kolegami w karate :P i tak podskakiwaliśmy z wymachem nogi.. no i ja w pewnymmoemncieiupadłamna noge.. bolala mniejak cholera!! wróciłam do domu 2 km i w sumie chodziłam tak codziennie :P a 2 lata później okazało się że miałam złamanego i wybitego palca który się już zrósł, noga funkcjonuje i nie da się już tego naprawić :P dłuuuugo miałam kompleksy przez tego palca i nawet w lecie nie chodziłam w butach z odkrytymi palcami :P

A co do półmetka xD ja dzień przed półmetkiem zwichnęłam kolano ale znowu karetka, w szpitalu mi nastawili i nie oszynowali nawet :P jakoś tak poszłam na półmetek nafaszerowana tabsami i przetańczyłam całą noc.. a później.. chodziłam o kulach bo wtedy dopiero zaczęło boleć xD

hahaha siekiera !! dobre a skąd mieliście siekiere pod ręką? trzymacie tak na co dzień w domu? :P

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Kurde hahahah xD straż pożarna! ja jeszcze nie miałam ze strażą przygód :P ale policja mnie kiedyś szukała hahahahah xD
Bo chodziłam na zajęcia gdy na keyboardzie na osiedle zielone :P zazwyczaj mama na mnie czekała pod blokiem ale tym razem wyszłam z lekcji i mamy nie było.. miała być w skjlepie obok więcposzłam, przeglądnęłam parking- nie było jej no to poszłam do domu na piechotę :P niestety miałam tylko 7 lat.. szumu narobiłam.. a znaleźli mnie jak dzielnie i dumnie dreptałam do domu i już byłam niedaleko celu :P ale pamiętam jak się na mnie mama i babcia wydarły wtedy!!!! matko! :P

hahahah dobre jesteście xD

o matko!
U mnie kiedyś jak byłam mała jak zabili koguta i odcieli mu głowe to ta głowa jeszcze piała!! alemiałam stracha! :P
głowa sama piała

My swego czasu mieliśmy takiego fightera kogucika, i najbardziej sobie upatrzył młodą, moją bratanice, tak ją zawsze gonił jak porąbany noi raz ją dopadł tak ją dziewczyne zdziobał że do dziś się boi wszelkiego ptactwa, a tak do wszystkich ten kogucik skakał, do mamy i do taty no to w koncu czas pras i z koguta byl rosół.. tak się skończył narwany rocznik

taaa ksiądz też tacie zawsze powtarzał że jak rzuciłby palenie to by sobie nowy samochód kupił.... i tak tata już 6 lat nie pali a ferrari do tej pory nie uwidziały me oczęta

Dla mnie kozioł i skrzynia to największa zmora... do dziś mi się śni ta sala gimnastyczna po nocach jeszcze szczególnie zawsze byłam duży klocek to w ogóle wfu nie lubiłam... a teraz z przyjemnością na siłownię chodze

Stary 2013-09-21, 15:32   #4134
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:

Dla mnie kozioł i skrzynia to największa zmora... do dziś mi się śni ta sala gimnastyczna po nocach jeszcze szczególnie zawsze byłam duży klocek to w ogóle wfu nie lubiłam... a teraz z przyjemnością na siłownię chodze
też tego nie lubiłam, masakra była z przeskakiwaniem brakowało mi odwagi żeby go przeskoczyć

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 15:32   #4135
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
i właśnie dlatego ich nie lubię, lubią atakować

chociaż z drugiej strony lepszy atakujący kogut niż byk, który gonił mojego brata
Moja Mamę kiedys krowa gonila

Stary 2013-09-21, 15:33   #4136
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja Mamę kiedys krowa gonila

krowa? musiała być wściekła

a ty nie miałaś na zakupy iść?

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 15:34   #4137
Dont Know
Wtajemniczenie

Madzia chyba się z nami rozstać nie możesz

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

moją mame tak krowa goniła że wylądowała w szpitalu, straciła pamięć i miała wstrząśnienie mózgu... ahh te zwierzaczki

Stary 2013-09-21, 15:34   #4138
magda_mjt
Zakorzenienie

To te internety w telefonie! To wszystko one!

Stary 2013-09-21, 15:35   #4139
Bacardi_
Wtajemniczenie

Cytat:
To te internety w telefonie! To wszystko one!

dobrze, że masz na co zwalić

Czekamy na Ciebie

Stary 2013-09-21, 15:36   #4140
Dont Know
Wtajemniczenie

http://tenstan.pl/Gdy-nie-chce-siada...ecie.5699.html

też tak macie?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości