|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosiła nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
0 | 0% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy! |
|
1 | 1,75% |
| Wszystkie w stresie tu żyjemy, torby nasze pakujemy |
|
0 | 0% |
| Idzie jesień, za nią zima- czas porodów się zaczyna! |
|
16 | 28,07% |
| Tu łóżeczko, tam przewijak- wnet nadejdzie wielka chwila! |
|
1 | 1,75% |
| Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? |
|
29 | 50,88% |
| Spakuj torbę,kąpiel weź, czas na porodówkę już tyłek wieźć. |
|
1 | 1,75% |
| Złota jesień,śnieżna zima czas porodów się zaczyna |
|
8 | 14,04% |
| Jesień w pełni,zima za pasem niedługo mama będzie się cieszyć bobasem |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Anulka, wątpię, żebym po porodzie miała siły rymować...
![]() Jak spokój I gdzie jest Trele? |
|
|
|
#1562 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świ
Kupujecie herbatkę z kopru włoskiego ??
|
|
|
|
#1563 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Jaki tu spokój nananana
Cytat:
przestawia się organizm na dziecia ![]() W dzień nigdy nie spałam, no nie umiem choćbym nie wiem jak była padnięta ![]() Cytat:
![]() Pewnie coraz częściej będziemy miały takie akcje - fałszywe alarmy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 c
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII'13 cz
Hejo.
Witam z domu. Zostałam wypisana dzisiaj z względna morfologia.w każdym razie bez anemii po tej krwi. Maluszek dzisiaj zerwal sobie z buzi i noska c-pap (maske i rurki z tlenem) i ku zaskoczeniu personelu oddycha samodzielnie ! Ma lekka zoltaczke ale to nie dramat. Reaguje na leki, podwoil mu sie apetyt a mamie mleko wreszcie rozkreca .Będzie karmiony moim. Pozwolili mi, a wręcz kazali go dotknac, pierwszy raz.Nie umialam puścić. Jest taki bezbronny...i taki cudowny ze ryczalam jak wol ze szczescia. Jutro Aliska dowie się, ze jest starsza siostra. Dziś wyjechała gdzieś z dziadkami.nie wie,ze mama w domu. Nie nadrabialam. Buziaki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1566 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Choć już się nie nastawiam bo pewnie znowu wpadnie wieczorem i powie, że nic z tego, że dwupak ![]() A mi tak jakoś smutno... Mam chrześniaka z którym jestem strasznie związana, niestety mieszka za granicą. Teraz ciocia jeszcze napisala, ze jutro gra pierwszy swoj mecz i szkoda, ze Nas nie bedzie... Oby do listopada, moi rodzice beda mieli rocznice, wyprawiaja impreze wiec musze sie przetrzymać, żeby jeszcze móc z Nim trochę czasu spędzić ![]() Biorę się za robotę ale coś mocy mi brakuje...
|
|
|
|
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1568 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
Trzymam nadal kciuki choć uważam, że już bez tego sobie poradzicie! ![]() Trochę mi się humor poprawił po takich wiadomościach!
|
|
|
|
|
#1569 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
swoją drogą może toi lepiej, że nie będziesz rodzić naturalnie, bo co by się TŻ nasłuchał wierszem wiązanek za to, że teraz tak boli póki co- nie |
||
|
|
|
#1570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo się cieszę!
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla Aliski to jutro wielka chwila Fajnie, że karmiony Twoim mlekiem, to dla niego dużo lepiej
|
|
|
|
|
#1572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wzruszyłam się strasznie! Najważniejsze, że Maluszek oddycha samodzielnie Kciuki są wciąż! - co byście szybciutko mogli go zabrać do domku ![]() Heloł! Od rana sprzątałam, potem się wykąpałam, zrobiłam obiad i nareszcie usiadłam... Nogi mi z tyłka wychodzą Proszę to moje dziecko, żeby zrobiło fik... a ono totalnie niewzruszone na moje prośby i groźby. Tak od małego się buntować Nie mam pomysłu na resztę dnia. Mieliśmy jechać do przyjaciół, ale wirusisko u nich grasuje, więc odpuszczamy co by się nie zarazić (i tak od wczoraj mnie gardło boli ). Nawet na spacer nie chce mi się iść - a w sumie ładnie, można by tyłek ruszyć... Jakaś taka niechęć we mnie wstąpiła. To L4 rozleniwia okrutnie!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2013-09-21 o 16:36 |
|
|
|
|
#1574 |
|
Zadomowienie
|
Anulka, cóż za piękne rymy
![]() No, gdybym rodziła sn, to TŻ mógłby spodziewać się wiersza Aż mi nawet na myśl przyszedł, ale nie powiem bo się wstydzę
|
|
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1576 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a nie ma wlasnie jakiejs opcji reklamacji? ze towar niezgodny z opisem czy cos? Cytat:
i gadac do siebie Cytat:
oby tak dalej,coraz wiecej sil,coraz wiecej zdrowia Cytat:
ja tam jestem fanka twojej tworczosci
|
||||
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam trochę o cc i złapałam doła. Mąż już z chusteczkami biega.
W dodatku przez moją dyskopatię mogę być skazana na narkozę... W ogóle Niny nie zobaczę Du.pa. Du.pa. Du.pa. Skończyło mi się pozytywne podejście do tematu.
|
#1578 |
|
Zadomowienie
|
Ok, od razu proszę Drogiego administratora / moderatora wizaża, aby mnie nie zbanował
Chciało Ci się bara-bara, już do śmierci z łóżka wara, Ty jęczałeś z przyjemności, a ja potem mdłości, słabo, ledwo żywa, Boga zaś na świadka wzywam, że kolejne nasze dziecię, nim pojawi się na świecie, masz mi dom i drzewo sprawić, mam się ja w luksusie pławić! Bo przez Ciebie moja c*pka juz nie będzie taka gibka jak za czasów moich młodu! Nie ciesz r*ja- chcę rozwodu! Skoro sama mam ból znosić- Ty się pakuj i wynosić! Albo nie- patrz jak mnie boli, jaki efekt Twej swawoli! Coś rozrywa mnie od wewnątrz- nie uciekaj mi na zewnątrz! Siedź i cierp przy mnie katusze- próbuj zbawić swoją duszę! No to tak tyle. Coś mi się ciasto w piekarniku nie chce piec
|
|
|
|
#1579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Cytat:
Maluszek jest bardzo silny, po mamie zapewne Wybraliście mu już imię?? Mówili ile mniej-więcej będzie w szpitalu?? Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprawiłaś mi humor choć na chwilę
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarzuć mu jakieś rymowane zaklęcie i się ładnie upiecze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2013-09-21 o 17:10 |
|
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() you simply the best
|
||
|
|
|
#1584 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez jezzka Czas edycji: 2013-09-21 o 17:17 |
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie! Mamy XI-XII
Witam sobotnio
![]() U nas dziś znowu zimno Ehh lepiej już chyba nie będzie :PCytat:
Dzidzia super wieści ! |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
u mnie dokladnie to samo
|
|
|
|
|
#1587 |
|
Zadomowienie
|
Ale bym zjadła pesto
![]() Straszny tu spokój
|
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzrusyzłam sięęęęęęę Cytat:
jesteś the best
|
||
|
|
|
#1589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj, nie zgodze się na to, nie nie, niech lepiej mi pękną, może jest cień szansy że tak się nie stanie i się uchowają serio, po położniej będę nalegała na wizyte u specjalisty, szczęśliwie dzięki tym jajnikom miałam więcej skanów. teraz to się boje.... musze się popytać. ogólnie to eszcze przypomniało mi sie że miałam nadżerke zamrażaną i słyszałam że szyjka może popękać? prawda to? Cytat:
![]() Dzidzia, super wieści! małe jest silne, a na Twoim mleku na bank podrośnie zdrowiej i szybciej
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Co za dzień, dobija mnie ta pogoda Spaliśmy z mężem do 10.30 i cały dzień chodzę nieprzytomna Was też z rana brzuch boli? Mnie od paru dni pobolewa tak okresowo, najbardziej rano ale w ciągu dnia też ![]() Czuję też jakby mała miała zaraz wychodzić, wystawić rękę lub cokolwiek. Jakieś takie nieprzyjemne smyranie na dole ![]() W poniedziałek wizyta, ciekawa jestem jak wyszły wyniki i co lekarz powie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

I gdzie jest Trele? 

!

bardzo się cieszę!

). Nawet na spacer nie chce mi się iść - a w sumie ładnie, można by tyłek ruszyć...