|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
uwielbiam! |
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie na pierwszy taniec ale będą ja mam trochę takich może "banałów" które lubię. Będzie też np. kilka piosenek Jarockiej |
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba z 10 razy oplułam monitor jak czytałam Wasze przygody z dzieciństwa
Posprzątałam dom i zrobiłam pizzę
|
|
|
|
#4175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też mi się podoba ![]() Wstawię jak tylko znajdę płytę to wstawię
|
|
|
|
|
#4176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4177 |
|
Raczkowanie
|
No i już muszę uciekać bo TŻ dzwonił że za godz będzie a ja w proszku.
Mamy jechać po pizzę, jak tak dalej będzie to zamiast rozmiar 38 będę 42! ![]() ![]() Do później ewentualnie do jutra |
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to, to! To takie nie ładne
|
|
|
#4179 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja to mam teraz dylematy z tymi piosenkami ![]() muszę to przedyskutować z tż |
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
A co!
Ale sama jak na złość nie umiem sobie nic przypomnieć, a przygód miałam co niemiara ![]() Wszystko mam pod kontrolą
|
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Ale słooooońce mi wyszłooo.... jaaa normalnie lato
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Ekhem ekhem, proba mikrofonu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Czemu mam wrażenie, że co najmniej gościu tańczy zawodowo? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kY-68SQd8ZU
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Nareszcie się udało
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Ex, tak sobie Ciebie wizualnie na pierwszy taniec wyobrażam
nie wiem co to za typ tańca, wiem, że w sukience tylko długość się zgadza, ale chodzi mi o te rzeczy typu buty, szelki itp .
|
|
#4186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego DJ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
koleś wymyślał ten układ ![]() ja spadam na imprezkę, papa ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
no będzie co coś w ten deseń
|
||||
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
TŻ jeszcze nie ma to nadrobię forum trochę. Zainspirowałam się naszymi rozmowami na forum i zrobiłam porządek w szafach w domu - wyrzuciłam jedną bluzę i kurtkę - sukces jak na mnie
![]() Chwaliłam Wam się, że TŻ uszył mi torbę ze skóry? Marysia my też tak robimy na takie święta - ja dostaję kwiaty - moje ukochane róże (w tym roku dostałam storczyka wyjątkowo) a ja TŻ kupuję jakieś wymyślne piwko. Ja jak byłam mała, miałam ok. 2 lat to zjadłam słomkę, która mi utkwiła w policzku. Nikt o tym nie wiedział i dopiero jak zaczęło mi to puchnięć to wyszło i miałam operację - po dziś dzień mam bliznę. A propos jeszcze innych śmiesznych zdarzeń z dzieciństwa - kiedyś z kuzynem prasowaliśmy dywan haha oczywiście żelazko przypaliło ten dywan! fantazja poniosła, co?A mój ojciec w dniu swojej komunii wysypał na swój biały garnitur popiół i podobno wyglądał jak murzyn ![]() Mój TŻ kiedyś jak pokłócił się z bratem to chciał rzucić w niego słoikiem z Budaprenem, ale spudłował dzięki Bogu i trafił w ścianę. U mnie też ostatnio był kogut, który atakował moją siostrę i skończył w rosole haha Ale, że krowa atakowała? Dziwne - one nie mają ku temu zapędów prędzej byk. Raz mojego ojca zabiłby byk, gdyby nie mój TŻ. agata7852 Lubię tą piosenkę. My prawdopodobnie będziemy mieć Niebo z moich stron Czerwonych Gitar albo Każdy swoje 10 min ma Seweryna Krajewskiego. |
|
|
|
#4188 |
|
Wtajemniczenie
|
Talka tą sciane to na pewno szybko zmyli
![]() krowy też mogą atakować z tego co wiem ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Madzia, przez Twoje widzenie ex to aż mi smutno chciałabym umieć tak tańczyć
|
#4189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nigdy nie atakowały.
|
|
|
|
|
#4190 |
|
Wtajemniczenie
|
ta reasumując nie wyobrażam sobie mojego pierwszego tanca, jezzu czuje ze to bedzie tragedia
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj tam oj tam z tym dywanem- teraz to normalne , Kayne West bodajże ostatnio sobie gdzieś zażyczył wyprasowanego dywanu w trasie koncertowej . Powiedziałabym więc, że znasz wymagania GWIAZD ![]() Cytat:
, ja też nie umiem tańczyć . Ale mamy zamiast chociaż podstawowych kroków się nauczyć, żeby wiochy nie było na weselu . A poza tym, oglądając tak te pierwsze tańce, stwierdzam że jednak nie bardzo mi się podoba, że najpierw troche eleganckiego tańca, a potem taki mix różnych na wesoło... jakieś takie dziwne jednak :P.
|
|
|
#4192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mi się trochę pamięć odblokowała Pamiętam jak wyprasowałam dywan i jak prasowałam chusteczki do nosa na stole ze szklaną szybą (kiedyś takie były, że kładło się na stół obrus i na to szybę). Oczywiście szyba poszła w piz.du i to dwa razy, bo dwa razy to robiłam i za żadnym razem nic mi się nie stało Moi rodzice zamalowali to białą farbą, a ja, jak jeszcze była mokra, zamalowałam to bananem |
|
|
|
|
#4193 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
eko-farba - teraz to w modzie
|
||
|
|
|
#4194 |
|
Japońska rzepa
|
Zainspirowałyscie mnie,pomimo tego że się dzisiaj nie mogę wbić,bo cały dzień w biegu
Ale opowiem i ja historię z dzieciństwa.Mam kuzynkę równieśniczkę i kuzyna 2 lata młodszego. Jak miałyśmy po 6 lat ,spędzałam święta wielkanocne u tegoż kuzynostwa i babci. Najfajniejszy w swiętach jest oczywiście śmigus dyngus. Ponieważ zawsze byłam bardzo przebiegła i niesamowicie sprytna,więc wymyśliłam,że staniemy na chodniku przed domem i będziemy udawać,że się bawimy,a potem będziemy oblewać ludzi. Niestety ludzie widząc 6-latki i 4 latka z psikawkami przechodzili na drugą stronę (dodam,ze to główna ulica Kalisza była,więc całkiem sporawa),więc wymyślilam inny fantastyczny plan. Akurat zaczęły bić dzwony ,bo była 12:00 więc wstąpił we mnie duch święty i uznałam,że dzisiaj jeszcze się nie modliliśmy,kazałam kuzynostwu uklęknąć na środku chodnika i głośno zaczęłam odmawiać wszelkie znane modlitwy łącznie z "wieczne odpoczywanie". Przyznam szczerze,że ludzie dośc dziwne miny mieli, jak widzieli trójkę dzieci klęczących na chodniku i odprawiających na głos modły. Jak uznałam,że nie znam więcej modlitw to mi się przypomniało,że pani w przedszkolu mówiła,ze kto śpiewa,ten się dwa razy modli,więc potem poszedł cały repertuar piosenek kościelnych od "Czarna Madonno" po kolędy. Przypominam,że była wielkanoc.
|
#4195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja pamiętam mój brat kiedyś został sam w domu na pare dni . Wrocilismy do domu, wszystko sie wydaje byc normalne, ale po paru dniach ktos wylapal, ze brat lekko kuleje . Okazalo sie, ze jak byl sam zrobil impreze w domu . A tez mielismy w salonie taka lawe, ze szklana szyba (po prostu, jako "blat"), i sie rozwalila podczas tej imprezy i bratu rozcielo szklo noge. Brat zdarzyl u szklarza zamowic nowa szybe i probowal wszystko zataic . Po jakims czasie jak sie wydalo Rodzice dopiero zauwazyli, ze dawniej to szklo bylo przyciemniane, a Brat zamowil zwykla szybe . Ale gdyby glupek nie kulal to nikt na nic by uwagi nie zwrocil .
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja miałam kiedyś podobnie - stanęłam u babci na balkonie i zaczęłam wniebogłosy śpiewać "Któryś za nas cierpiał rany" |
|
|
|
|
#4197 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Ja to bym chciała tango na pierwszy taniec. Ale znając mnie będąc w centrum uwagi zdecyduje się na przytulanca
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha. My kiedys mielismy jechac do Babci na 2 tygodnie wakacji, to Rodzice musieli nam spakowac caly komputer stacjonarny lacznie ze skanerem i drukarka. Pozyczylismy od Babci 50zł, zeskanowaliśmy, przypielismy na zylce i kladlismy na chodniku . A jak ktos sie schylal po to 50zł to wciagalismy linke .
|
|
|
#4199 |
|
Japońska rzepa
|
O,a propos piosenek,to moja siostra jak przyszedł Mikołaj do przedszkola i kazał zaśpiewać piosenkę (miała 3 latka) to odśpiewała "Ludu mój ludu" w pełnej wersji . Mikołajowi szczena opadła,bo dzieci inne mu wlazkotki waliły
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
a w weekendy miało być mniej pisania..
właśnie wróciłam z zakupów, butki kupione i nawet Tż sobie kupił. musieliśmy jechać do innego CH bo w Forum było pudełko z moim rozmiarem a buty się im zgubiły bo rzadko zdarza mi się przymierzyć coś co później odkładam bo nie pasuje swoją drogą szukałam jeszcze sweterka i nie ma.. jakiś deficyt sweterkowy mają w każdym sklepie
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

nie na pierwszy taniec ale będą