|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
|
|
|
#3152 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za komplementy apropo torta, mam zamiar go dopiero jutro Karince pokazać przy wszystkich
W środku jest kokosowo-kawowy. Maja dziś marud nad marudami i teraz patrzę a przebił się jej 6! ząb ![]() Na 19 mamy iść na panieńsko-kawalerski a ja jestem w czarnej :dupa: burdel na kółkach mam, ale pomimo, że większość rzeczy potrafię zrobić z Mają na rękach (np. ubijanie biszkopta) to jednak garów nie pomyję czy kurzy nie pościeram TZ w pracy a t. ma w du*ie ze ja mam miec jutro 19 ludzi na imprezie. Jak sąsiadka robi imieniny to leci do niej i jej pomaga placki piec, sałatki kroić, a ja? ja sobie muszę poradzić... Przykro mi strasznie... Ale ja się jutro odgryzę i powiem ze jestem z siebie dumna ze z dzieckiem na ręce potrafiłam torta upiec
|
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
![]() dopiero co golilas bozenke w razie w.. abuuuuuuuuuu przeciez to bylo chwile temu !
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooooooooo, tak sobie wlasnie dzis myslalam, ciaza trwala 9 miesiecy, teraz mlody ma 9 miesiecy czyli juz 1,5 roku od momentu II a mi sie wydaje jakbym ten test robila wczoraj
|
|
|
|
|
#3156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bardzo dobrze! tak przy wszystkich Moze cos do niej dotrze ![]() Piekny! Cytat:
)
|
|
#3157 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
hope pierwszy raz o takiej zupie slysze. Zaintrygowalas mnie, powiedz cos wiecej, prosze.
Dadi wymiata!! hje najwazniejsze przy pielegnacji pupy: nie wycierac tylko przykladac (jakbys nosek pudrowala) zarowno na mokro jak i na sucho. A moze trzeba wieksza pieluszke? Pojechalismy na sasiednia wyspe pozwiedzac, ale skonczylo sie na tym, ze podziwialismy widoki (nora bene piekne) i w prezencie z wycieczki wieziemy karton cebuli dla t. W Japonii najlepsze prezenty to wlasnie jedzenie, a akurat ta wyspa z niej slynie |
|
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Moich przygód ze szpitalem ciąg dalszy....... ![]() Zaraziłam się od Darii. Całą noc wymiotowałam i miałam biegunke. Rano jechałam do szpitala, dali mi kroplówkę. Jestem teraz w domu. Tż z Darią w szpitalu. I co tu dużo pisać...płakać mi się chce. Daria ma dalej biegunke. Ale już zaczyna lepiej jeść. Życie.......
|
#3159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I trzymam kciuki, zeby nastroj sie poprawil Ale mam dzis maruda w domu.... Drzemki to zawrotne 2x5min od 6:30, nawet w Tuli na dworze nie kimnal... Jadlam dzis pol zoltka z bialkiem, zblendowana zupke, ktora nie zmiescila sie do sloiczkow i resztke kaszy jaglanej, czyli to, co robilam dla Kuby ![]() Szkoda, ze do cyckow sobie nie dosiegam, bo obiad bym z glowy miala ![]() ![]() W czasie mycia wlosow lobuz mi sie obudzil i "wytwarzanie piany" musialam dokonczyc z nim w pokoju ![]() Musze nas spakowac (spimy u t., bo wieczorem mecz), a kompletnie nie mam jak... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-09-21 o 15:07 |
|
|
|
|
#3160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochaana, oby szybkoo minęło, biedulki dwie;* Cytat:
Ja miałam tak wczoraj, gole sobie nogi w łazience... bach... Amelka sie obudzila... biegne z lazienki z tymi moimi nogami a mialamm pianke tzta
|
|
|
#3161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za pech, az ciezko uwierzyc Trzymajcie sie dziewczyny
|
|
#3162 |
|
Konto usunięte
|
Silver, współczuję przebojów chorobowych
![]() Pstryniu, nie wiem, no 2 razy odrabiamy, tzn. 2 dni
|
|
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdrowka Kochana!!! ![]() dobrze ze Darusia zaczyna jesc ![]() kupilam tego filipsa, mam nadzieje ze bedzie dobry... juz widze jak mlody wytrzymuje 3 X dziennie po 5 minut z maseczka na fejsie ![]() spitalamy na spacer bo przepiekna pogoda! |
||
|
|
|
#3164 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzecia drzemka o dlugosci 5min wlasnie dobiegla konca
---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() Ojj, jak pstryniu smieje sie z moich tekstow to juz musi byc cos
|
|
|
|
|
#3165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadrabiam zaleglosci, ale to dzielo wymaga osobnego komentarza! WOW jestes niesamowita, zazdroscic corze tak zdolnej mamy, super! |
|
|
|
|
#3166 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Lenova masakra z ta lekarka, szkoda, ze sie w sobie zamknelas, bo nalezal jej sie niezly o☠☠☠☠☠☠☠
jak tak mozna traktowac matke z dzieckiem malym ... ja to bym chyba gdzies to zglosila, albo na necie na nia napisala, sa takie strony z opiniami pacjentow ...Aga dobrze piszesz. moze niektorym watkowym babciom i dziadkom mowic wprost, ze potzrebujecie pomocy, ze chcecie wyjsc itp ... nie ma chyba co liczyc na to ze oni sie domysla i wyjda sami z inicjatywa ... Pstryczku skoro tak reklamujesz to tez zakupie tego katarka, chociaz narazie odpukac nie mam potrzeby stosowania go Fewciu zdrowka dla malej Blanusi ![]() Laurka Michassss boskiii jakby gumowe Aniu kocham Family guy miloscia absolutna ... Evel szczena mi opadla ...mega szacun za tort ![]() Neti wiesz tak naprawde to ja tez juz zapomnialam jak to sie jest calowac ... nie wiem dlaczego zrobilam sie taka oschla ... kiedys obslinialam sie z tz ciagle i wszedzie a teraz ... 2 buiziaki i koniec .. i to ja nie chce, on nadal strasznie jest calusny Neti Ty lasko ... ktos tu napisal, ze nia nie jest Widze fote, sliczna blondynka .... Sliver masakra, ale Ty jestes slina to szybko sie wyleczysz ... a stwierdzili co to jest jelitowka jakas ??? Nawijko rozwalilas mnie z tym cycem na obiad dla siebie, ze ja na to nie wpadla, chyba siegne jak sie postaram
|
|
#3167 | |
|
Rozeznanie
|
buziaki---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
|
#3168 | ||
|
Zakorzenienie
|
evel ale zrobiłaś cudo!!! Jeśli smakuje tak jak wygląda to jesteś mistrzem nad mistrzami!
Ale z Kuby już duży kawaler! Buziaki dla niego Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że to już koniec chorób.Nawijko o której dzisiaj jest ten mecz? |
||
|
|
|
#3169 |
|
Wtajemniczenie
|
Silver, kochana trzymaj się jakoś
tak strasznie Wam współczuję
|
|
|
|
#3170 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz.
Cytat:
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
#3171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I przed doprawieniem Dawidowi odlewam. Cytat:
![]() Cytat:
Hje sprobuj faktycznie Polcię powietrzyć. Pstryczkowy Kubusiu buziaki na 9 miesięcy
|
||||
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42923801] Pstryniu, nie wiem, no 2 razy odrabiamy, tzn. 2 dni [/QUOTE]heh, to nieźle ![]() bylismy na dworze, ale jest cudnie, taka prawdziwna zlota, polska jesien.... jak mlody siedzi w spacerowce to od razu humorex inny na spacerku, a i mame placy nie bola od noszenia ![]() teraz tatus wykazuje sie uspiajac mlodego. o, chyba nawet juz mu zasnal ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- |
|
|
|
#3173 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
jesteś Mistrzunio- szacun ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny dajecie już wywar warzywa razem z mięsem gotowane? I czy jak na skrzydełku to czy ściągacie skóre, czy ma być takie tłuściejsze? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale na te dziwkersy meszki i tak nie działa. Odkurzacz to jest to ![]() Cytat:
Ja to czasami grzeje do 25 dopiero mi ciepło ![]() hje, ja na nasze odparzenie daję ziemniaczankę, kupiłam linomag różowy, ale jeszcze nie smarowałam. Narazie to drugi dzien sypania mąką i jakby ciut lepiej w sensie, że sie nie pogłębia. laurko, świetny filmik z kąpięli ![]() marsi, zazdroszczę randewu z TŻ też bym tak gdzieś wyszła, ale bym nie przemyślała jak Julasek...
|
|
|
#3174 | |
|
Wtajemniczenie
|
no piękny jestem a jak piękniście sobie siędze ![]() ![]() ![]() ![]() k laski: całuski za 9 miesięcy Cytat:
|
|
|
#3175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na ostatnim widać 4 Julaskowe zębolki
|
|
|
#3176 |
|
Zadomowienie
|
Pstryczku Buziaki dla 9 miesieczniaka Twojego kochanego
![]() O chuju zloty ( Hope ja tez musialam ) laski mam gniazdo os, kolo parapetu, dzis zauwazylam chmare os kolo okna, wchodze do poikoju 2 a tam z 10 lata przy oknie utuklam, wchodze za 2 godz nastepne 2 i patrze a tam w rogu okna i sciany mala dziorka i franca mi wylazla z tamtad na moich oczach ... myslalam ze sie posram, zaczelam pruc ryja, popsikalam tam lakierem do wlosow i zatkalam patyczkiem do uszu ![]() Jutro ma przyjsc tesciu i zrobic z nimi porzadek ... jestem przerazona ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cala Julas I te zebole haha superasna jesnienna dziewczyna
|
|
#3177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz od dawna miecho gotuje razem z warzywami, szkoda mi czasu i gazu na podwojne gotowanie ![]() ja mam zamrozone kawalątka miecha typowo do zupki ale jak nieraz robilam ze skrzydlaka to gotowalam normlanie ze skora, nawet nie pomyslalam zeby bez ale pozniej do jedzenia to juz ofkorso bez skoryCytat:
śliczna! a jakie ząby czaderskie! ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
zadzialalas normalnie jak zawodowy pogromca os! ale tak na serio to wiem ze Ci nie do smiechu. u nas tez zagniezdzily sie pod parapetem, przy kuchennym oknie a to okno mamy zaraz przy wejsciu, przy ogrodzie. a ja tam z malym przecie duzo czasu spedzam juz drugi raz tak se gniazdko poczwar jedne uwily |
|||
|
|
|
#3178 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3180 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Dałam Oli dziś doroslego rosolu. jadła ze smakiem po czym nagle się rozryczała i wyrzygała wszystko co zalegało w kichach :< To jest taki niejadek, ze szok od rana zjadła : dwie butle mleka i 1/3 banana. Już zdesperowana jestem i tak ja w międzyczasie próbuje dopchać jakąś chałka, chlebem no bo co mam zrobić ![]() Poza tym dziś wstąpiła we mnie perfekcyjna pani fewcia i od rana sprzatam Ola robi brawo i siadła sama w wózku z lezenia na brzuchu Od dwóch trzech dni chodzę NON STOP GŁODNA. zjem i nadal mam ochotę dopchać kicie czymkolwiek. Niedobrze. Marsi, zazdroszczę Ci tego wieczoru ja jak poszłam teraz do teatru to ubrałam "mała czerwoną" i się wreszcie dowartościowałam ![]() Co do opieki,pomocy, ja narzekać nie mogę, nie zdążyło się by mi mama/siostra/brat/tata odmówili. Mama nigdy nie jojczy nawet jak ją poproszę a jak ona nie może, to mówi zostaw i się nie martw i zawsze ktoś się nie zaopiekuje, czy to siostra czy brat itd... Silver, ściskam mocno ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Ale jeszcze co do opieki... u mnie nie ma tak, ze mama np sama z siebie zaproponuje ze ona zostanie a ja może bym się chciała z koleżankami spotkać np. Ale ona starej daty i uważa, ze na przyjemności już mój czas minął, tylko też bez przesady, nie zrozumcie mnie źle, bo jak do teatru czy do kina chcę iść czy coś, to powie pewnie idź i w ogóle ale nie wiem co by powiedziała jakbym np chciała wyjść do klubu na melanż pewnie by marudziła, bo ona jak urodziła dziecko to już amenus, żadnych wyjść i takich melanży . no oczywiście co innego przyjąć gości u siebie czy coś. Ale ja nie mam potrzeby wyjść do klubu więc jest ok. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

W środku jest kokosowo-kawowy. 
TZ w pracy a t. ma w du*ie ze ja mam miec jutro 19 ludzi na imprezie. Jak sąsiadka robi imieniny to leci do niej i jej pomaga placki piec, sałatki kroić, a ja? ja sobie muszę poradzić... Przykro mi strasznie... Ale ja się jutro odgryzę i powiem ze jestem z siebie dumna ze z dzieckiem na ręce potrafiłam torta upiec

Myślę, że Karince się spodoba
tak strasznie Wam współczuję
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

k laski: