|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
velika Super, że macie już własne autko
![]() Cytat:
Cytat:
Jak czytam o fuszerkach z drukarniami, to normalnie krew zalewa. Dobry wybór naklejki - ta jest bardzo pozytywna ![]() Cytat:
). Wydaje mi się, że nie jest to skomplikowany wzór, więc spokojnie sami powinniście dać radę zrobić podobne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Sukienka na zdjęciach wygląda bardzo ładnie.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że gościom się spodoba. Lokalizacja i ogródek bardzo na plus. Cytat:
Ciekawe, jakie on by wybrał ![]() Cytat:
Z taksówkami nie powinno być problemu - blisko kościoła w Niepołomicach jest postój. W ciągu dnia wyjaśni się, czy trzeba potrzeba opcji awaryjnej czy nie, myślę że uda się zarezerwować w razie potrzeby ![]() Teraz na stronach ślubnych mnóstwo zapowiedzi nowych kolekcji, kilka modeli na 2014 jest urzekających, aż włącza mi się myślenie, że szkoda że już mam własną kieckę Powinnam mieć włączone filtrowanie newsów ślubnych z nowymi kolekcjami
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
velika, gratuluję zakupu auta
Teraz trzeba opić, żeby się dobrze jeździło Dodałam moje inspiracje w klubie
|
#2703 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj banki zamknięte i nie mam jak wyciągnąć kasy. Jakby coś było nie tak, to chłop ma doświadczenie w procesowaniu się z nieuczciwymi sprzedawcami
|
|
#2704 |
|
BAN stały
|
Velika gratuluję auta! Nie doczytałam, że kupiliście
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś znaleźć ni mogę
![]() Jakie?
|
|
|
|
#2706 |
|
Winter is coming
|
Peugeot 407, benzyna, 2.0 silnik, 143 KM
Rocznik 2008, kupowany w salonie w Polsce. Moja matka gada, że duży, ale pierdzielę
|
#2707 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
potem jeszcze pasmanetria... myslicie ze dostane w niej cyrkonie czy tylko wstazki? A jesli wstazek tez nie dostane to gdzie mam szukac?velika kombi? Moj uroil sobie ze chce Audi A4 B6 albo moze jakas mazde... ale juz w kombi, tak rodzinnie na przyszlosc Ale najpierw slub i mieszkanie wiec samochód poczeka
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-09-21 o 20:28 |
|
|
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
Velika
gratuluję autka! dobry samochód! Mój TŻ był swego czasu napalony na ten model
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
velika, a tam duży
![]() Też mam 2008r.
|
|
|
|
#2710 |
|
Winter is coming
|
niee, kombi nie, sedan. Kombi to za duże. W gruncie rzeczy praktycznie nie używamy bagażnika, potrzeby nam wygodny samochód na trasy, bo zwłaszcza chłop dużo jeździ.
Jeszcze nie gratulujcie, bo nie zapłaciłam mam rezerwację do poniedziałku.U nas samochód to konieczność. Mieszkać mamy gdzie, a jeździmy póki co moim lanosem, który ma 15 lat i pali jak smok :/
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-09-21 o 20:35 |
|
|
|
#2711 |
|
Erudycja
|
my z bagażnika korzystamy bardzo czesto, a przy dzieciach to już bedzie mus, w koncu tylne siedzenia zajmą foteliki.
W ogole ostatnio Tż wyskoczyl z tekstem przy mojej mamie ze mozemy zrobic jedno dziecko po drugim haha on jest niemozliwy bo szybciej sie odchowa i bedzie spokój
|
#2712 |
|
Winter is coming
|
My na razie nie myślimy o dzieciach, więc nie szukaliśmy samochodu pod tym kątem. Ja mam zaraz egzamin zawodowy, chłop za 2 lata, przed jego egzaminem to w ogóle nie ma tematu, zresztą ja dzieci na razie nie chcę i prędko nie zachcę. Chociaż matka mi mówi, że za 3 lata jak się wkurzy to rzuca robotę i będzie zajmować się wnukami
|
#2713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że już mi podawałaś namiar ale oczywiście zgubiłam teraz już sprawdziłam ulicę i będę pamiętać ![]() Cytat:
Dzisiaj jadąc na rondo de Gauelle'a by zobaczyć misia pod palmą zauważyłam promocję u jubilera na al. Jerozolimskich.Wydaje mi się, że jest to Aren jubiler - w każdym bądź razie po tej samej stronie. Jest promocja na obrączki -20%, a dostaliśmy jeszcze kupon o wartości 100zł. Może w tyg pojedziemy przymierzyć, bo teraz mieliśmy rowery. Właśnie zamówiłam mamie kije trekingowe na urodziny, mam nadzieję, że będzie zadowolona
|
||
|
|
|
#2714 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
![]() Oooo ja bym była bardzo zadowolona z kijków! Na przyszły sezon kupuję koniecznie!
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, strasznie dużo się ostatnio dzieje u mnie !!
Velika gratuluję autka !! My poszukujemy mieszkanka Byliśmy wczoraj oglądać jedno, ale już po fotkach wiedzieliśmy że to nie to. Jutro jedziemy oglądac drugie, na zdjęciach straszzne mi się podoba w dodatku na początku października nagrywamy płytę kolędową z chórem i orkiestrą więc intensywne próby, to tego życie codzienne, praca, dziś byliśmy na imieninach, we wtorek urodziny chrześniaka Pawła, 4 paździenika zaczynamy kurs przedmałżeński... Masakra. |
|
|
|
#2716 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2717 |
|
Winter is coming
|
Mówisz? Ale i tak nic mi się nie podobało
![]() Alloffkowa, to nieźle jesteście zalatani, oby mieszkanko okazało się fajne! ja przeglądam oferty też, ale na razie dzwoniłam do jednej babki i chciała 175 tysi za 3 pokoje, na rynku wtórnym oczywiście, niech się buja. Chyba tą cenę z kosmosu wzięła, jak u mnie na rynku pierwotnym 3 pokoje kosztują 180.000.
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
.Velika mam nadzieję, że moja mam też się ucieszy. Ma już problemy z kręgosłupem i stawami, więc myślę że będzie ich używać w drodze do pracy (ma pod górkę) jak i odważy się na podróż na Jurę lub w Bieszczady. Kupiłam BRENDA TREKKING S33-3C carbon mam nadzieję, że to nie jest jakiś bubel. |
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
alloffkowa, zazdroszczę poszukiwań mieszkanka
Też już byśmy chcieli mieć swoje... Ale póki co musimy wynajmować.
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to z pierwotnego czy wtórnego... tj za ok 60 m2.
|
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym brała za tą cenę
Tzn. my właśnie chcielibyśmy kupić 3 pokojowe, ok. 60m2 za ok. 200 tys., najlepiej nowe, albo tak 2-3 letnie. Ale ciężko znaleźć w mojej okolicy, jedynie 30km od Poznania, w Środzie Wlkp są nowe, właśnie w tej cenie.
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na obrzeżach miasta jak na razie znaleźliśmy za 6,5 do 7,5 tys za metr :/ Nie wiem co robić, jak na razie szukamy. Może się przełamię i poszukam jakiegoś z gorszym dojazdem. w Żaglu to chcą 65 tys za metr http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1...,14592095.html
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-09-21 o 21:35 |
|
|
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nam powiedzieli że obrączki to komplet jako para i nie da się jednej takie a drugiej innej.. w sumie to bym się zdziwiła jakby się okazało teraz że można różne.. nie wiem - nam w żadnej sieciówce nie mówili że można różne.
|
|
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zależy od regionu? Bo ja też Kraków
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem mnie dopada panika ale to na krótko
|
|
|
#2726 |
|
Winter is coming
|
eee u mnie to 3 pokoje można kupić i za 140... No ale wiadomo, w małej miejscowości ceny są inne. Ja dam max 160 i ani grosza więcej, za 3 pokoje, ok. 60 m2.
A no z tymi obrączkami to już jestem skołowana a nie zapytałam, bo w sumie tak na szybko mierzyliśmy... Ale odpada ta sama szerokość...
|
#2727 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Rozeznanie
|
mierzyłam 3 wszystkie z koronki i rzeczywiście ta jako jedyna tak błyszczała- ma takie diamenciki w koronce i one przepięknie odbijają światło.
|
|
|
|
#2729 |
|
Rozeznanie
|
Już kiedyś wrzucałam te buty ale nie mogę znaleźć czy ktoś znalazł miejsce gdzie można je kupić. Proszę jeśli któraś wie gdzie pomóżcie !
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
zamiast się dołować, że nie mam kasy na mieszkanie - zaczęłam szukać zdjęć mojego salonu przyszłości
http://www.seeklite.com/wp-content/u...es-523x400.jpg albo tak: http://batamhousing.com/wp-content/u...or-Design2.jpg na ścianach powisilibyśmy zdjecia z Singapuru lub Sydney nocą... ale się rozmarzyłam ![]() Lepiej zajmę się zaproszeniami. Doszłam do wniosku, że zrobienie czegoś takiego http://www.pinterest.com/pin/501588477218966600/ http://www.pinterest.com/pin/501588477218966683/ nie powinno być trudne. Wystarczy tylko znaleźć odpowiedni papier. W środku nie chciałabym mieć typowego zaproszenia, tylko coś takiego: http://www.pinterest.com/pin/501588477218966604/ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

coś w podobnym guście do tamtych, ale z motywem piórka

Bardzo dziękuję za komplement, był mi potrzebny, bo niestety spotkałam się z wieloma opiniami, że Srebrna Góra jest brzydka :P Ale mnie się dosyć ta sala podoba, choć widziałam ładniejsze, no i lokalizacja bardzo ładna i dogodna 
Nasz ślub 16.08.2014

teraz już sprawdziłam ulicę i będę pamiętać