|
|
#3961 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
No chyba ze jest zima śnieżna i mroźna to wtedy mogę i 3 miesiące nie wychodzić Cytat:
o! ![]() Cytat:
nie moge się doczekać Weekend ![]() jadę do rodziców oglądać zdjecia z Sardynii
|
|||
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tani Oczywiście takich nie ma
|
|
#3963 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Naszyjnik dla Teziaka http://www.faiiint.com/faiiint/faiii...1_0144-2_2.jpg
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Piers do przodu
|
Odp: Scent Bar L
Redzia zrobilas mi wieczor tym naszyjnikiem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniałe rzeczy robisz I bardzo współczuję sagi zębowej ![]() Wam powiem, że żadna książka ani net ani nic nie zastąpią spotkania z Parabelką
|
|
#3967 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Bardzo dziękuję za miłe słowa i proszę o kciuki... Skończyłam tort przed chwilką, ale jest inny niż dotychczasowe -żeby się spodobał Melagu...
|
|
#3968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-21 o 13:19 |
||
|
|
|
#3969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę spotkania Cytat:
![]() Co tu tak cicho? Ja wróciłam z posiedzenia u rodziców i teściów i w sumie nie wiem co by tu dziś porobić
|
|||
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3971 | |||
|
Panaroja
|
znak k0mpotu japkowego
![]() Cytat:
Cytat:
i nawzajemnie niech służy jak najlepiej ![]() eeetam , w końcu kiedyś pokażą wszystko a jak nie pokażą to dołożą do gazety ![]() Cytat:
Na tym blogu co z niego Win wiewiórkę robiła znalazłam takie cudo http://www.mojewypieki.com/przepis/r...ch-ksiezniczek powiem szczerze że bałabym się że zacznę świecić po zjedzeniu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chcę to ![]() http://www.2future.pl/Produkt/660/radioaktywne_szklanki albo http://gadzeter.pl/produkt/641-radio...-szklanka.html zamiast tego idę wypić zaparzony kwiat lipy i spać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-21 o 20:27 |
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jakby się miał nie spodobać - jest inny w stylu i wg mnie ciekawszy Służy, kochana!
|
|
#3975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=s4vOcu-OqoM Kuzyn mi to dziś puścił, poplakalam się ze śmiechu |
|||
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
dzińdybrywieczór
![]() znad dwóch imprez - of kors jedna po drugiej |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=Pqaxe5o2Apo
jessu, ale bym poszła sie zabawić... moje kumpele matki polki mają trminy a te niedzieciatenie chcą sie od chłopa oderwać, a ja chce z babami... |
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coraz więcej owieczek ostatnio idzie za mną ![]() autentyk - jak pół lata zostało zmarnowane bo wyjechani bo coś tam bo sprawy rodzinne tak teraz telefony mi się urywają i wszystko dubluje czuję że zamykałybyśmy klub choć nie lubię umta umta Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-22 o 01:11 |
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poważnie, potrzebuję resetu, tylko nie jak mooje matki polki 22 konirc impry bo male, tylko ja chcę do świtu
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śnaidanie robisz sobie sama, ja nie wstaję do 13stej conajmniej, łazienka do dyspozycji ja poważnie wychodzę jak zamykają klub ale ad matek - no zrozumiałe to, taki czas, jedno wyklucza drugie, za moment znów będą zdatne i spragnione życia towarzyskiego wiem bo przerabiałam z moimi przyjaciółkami ma najwierniejsza towarzyszka na dancefloor od czasó studiów pojszła już jak małe miało 4 miechy reszta wyposzczonych matek wysypała się po roku a po 2 to już po prostu zatrzęsienie stąd dublujące się imprezy grafik trzeba prowadzić to wszystko kwestia czasu |
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostroooo...to tak jak ja Ale poważnie..dałabyś szię?I byśmy jeszcze ewentualnie inne śląskir dziewczyny ściągnęly... No wiem..ale mam w blizuutkim otoczeniu dziewczynę, która super to godzi ( szwagierka() no i moja psiapsióła a nie ogarnia....pasiapsiólki syn ma 9 lat a szwagierki ledwo 3.... ale szwagiera twierdzi, że wyluzowana i wypoczęta mama zaprocentuje kiedyś, więc korzystamy... |
|
|
|
|
#3982 |
|
To ja :)
|
Hej :-D
Dzięki za wsparcie tortowe, przekazanie jednak jutro, ale wysłałam zdjęcie i ma akceptację ![]() Wróciłam z Vervy i TopGeara, super było! Najlepsi naturalnie panowie z TopGear, potem Pit Party, a Verva najsłabsza. No ale trudno się ścigać w zamkniętej przestrzeni... Ale najlepszy był Clarkson i jego teksty o Niemcach
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn nie wiem czy dałabym szię? ale dam pokój i wspólne tańce zazwyczaj bawimy się przy muzyce typu http://www.youtube.com/watch?v=hT_nvWreIhg do tej pory to była moja "samochodowa muza" ale okazuje się że ten beat, ten typ energii bardzo odpowiada mi na parkiecie, no i wieeelki szacun dla tego kto zrobił teledysk, jak rzadko się nimi jaram, wręcz nie oglądam teledysków nigdy, to tutaj respect za niesamowite ujęcie obłędu ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() (jest jak mój Ś.P. Dedi, tylko mentalnie) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-22 o 01:40 |
||
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weżżż . mam u siebie ciotk, ktora pod koniec tyg jedzie na śląsk do reszty rodziny i mogę spakować się z nią .... To mże jakieś śląskie szuybkie spotkanie? |
|
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na za tydz nie mam jeszcze żadnych planów zatem możemy coś spontanicznego uczynić nocleg i wyżywienie jest - pytanie czy trafimy na dobrego DJ i czy ktoś dołączy do nas? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-22 o 01:57 |
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E NOOO.. BYŁO BY CUUDNIE... Eo nie rezerwuj bo ja pewna... tylko ślązagzji nmoże jesczw..... |
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem, że mam niedosyt wizażowych spotkań na żywo, dla mnie to bardzo pozytywnie ładujące spotkania, wracam z takich z gębą uśmiechniętą od ucha do ucha, przekonują mnie tylko o tym że necik to pikuś, to namiastka zaledwie lajfu |
|
|
|
|
#3988 |
|
Nindżopesz
|
Poranne rozmowy państwa Redsików:
Ja: muszę jeszcze zrzucić dwa kilo. TŻ: to już zwalniam kibel.
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do wychodzenia i imprez. My wychodziliśmy praktycznie od początku ale nie będę podawać szczegółów W każdym bądź razie niedoszła Bratowa powiedziała, że musi odpocząć od tego dziecka A i tak przyszła do nas następnego dnia Ciekawym tylko czy właśnie co poniektórzy znajomi jak będą mieć Didy będą wychodzić tak często jak my wychodziliśmy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

I mam otwarte 4 sztuki... A już było wszystko ok... No dramat...

Dłuższy... I podpinkę ma ciepłą...

i nawzajemnie
powiem szczerze że bałabym się że zacznę świecić po zjedzeniu 

grafik trzeba prowadzić