|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
a ja idę na bzykanko
dobranoc
|
#3962 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
[QUOTE=Eimee;42928115]
Cytat:
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
a ja z tego wszystkiego wypiłam sobie piwko! a co...i chcę już owulke, a tu jeszcze porządnie cykl się nie zaczął...plamię także nie zaznaczam nowego cyklu jeszcze...
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- powiedzcie mi czy to możliwe, że mimo skoku temperatury nie doszło do owulki? Bo lekarka mówiła o braku jajeczek , a wzrost tempki mam... czy poprostu w usg "widać" więcej jajeczek na przyzłe cykle, a u mnie było 1?
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Eimee, gratulacje!
Zazdraszczam Mój mezul wrocil o 19 z pracy i położył się zdrzemnac - a zaraz go będę budzić, bo dalej idzie pracować Za to ja zaliczyłam lepienie z plasteliny z Buba i ogarnelam w kuchni oraz w lazience - jestem z siebie dumna (bo ja z porządkiem jestem na bakier ).Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201
No niby tak
jutro powtórzę jesli siostra nie wstanie przede mną, a jak wstanie no to w poniedziałek, wtedy juz na pewno nikt mnie nie nakryje... A teraz lecę do niej co by nie mówiła że ją zaprosiłam a teraz zaniedbuję ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- aaaaa..... testuje ktoś jutro???
|
#3966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3967 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda nawet najmniejsza dawka nikotyny może trafić na zły moment i w trakcie tworzenia jakiegoś narządu coś zepsuć. Dlatego ja nie zapaliłam nawet jednej fajki wiedząc, że moje dziecko jest bezbronne i ja jestem za nie od poczęcia odpowiedzialna A jak słyszę, że nałóg silniejszy od miłości do własnego dziecka to mam wrażenie, że tej miłości tam nie ma Matka która kocha swoje dziecko jest w stanie dla niego zrobić wszystko, nawet w ogień skoczyć. Nagadałam się, ale tak właśnie myślę i mam nadzieję, że żadna z zafasolkowanych mamuś tutaj nie pali ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale to apel do wszystkich Nie konkretnie do Ciebie Cytat:
![]() Ja mojego dorwę jak się wyśpi. Właśnie poszedł się zdrzemnąć i powiedział, że potem mam go obudzić ![]() Cytat:
Witaj w klubie
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201
Cytat:
ja też ale w poniedziałek robię porządki dobra idę spać po tym 0,5 wina usypiam :P
|
|
#3969 |
|
Raczkowanie
|
Vioris dziekuje!!! Czekam z niecierpliwością na wieści od Was Kobietki
|
#3970 |
|
Konto usunięte
|
My już wróciliśmy.
![]() @dalej nie ma, a plamienie tylko takie, że na wkładce i rano na papierze. Nie wiem co jest, bo nigdy tak nie miałam, normalnie zaczynało sie od lekkiego plamienia i w przeciągu kilku godzin szła @. Mm nadzieje, że nic się tam nie pokiełbasiło.
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie nalałam sobie barszczu ukraińskiego i idę oglądać "Ucieczkę na wieś" na Domo+
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- nie mogę usnac
|
|
#3973 |
|
Konto usunięte
|
Kicia jutro powinna pojawić się @. Szkoda, bo akurat chcemy zrobic sobie wycieczke.
Dobranoc, ja już padam. |
|
|
|
#3974 |
|
Zadomowienie
|
weszłam na chwilę,żeby się pouskarżać. Próbowałam zrobić nalot na tż, ale nic z tego nie wyszło. Tak się zastanawiam, czy to ma sens. Skoro on nie chce i nie ma siły, to pewnie w takich warunkach i tak się nie spłodzi dziecka. Psychika też ma znaczenie przecież. Podejrzewam,że nie zostanę mamą, bo jak mój tż będzie miał siły to będzie po dniach płodnych,albo przed. Widocznie tak ma być :-(
idę spać, bo ona już śpi. Do jutra. pa
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uff, już po gościach.... odmówiłam alkoholu bo zwyczajnie dziś nie miałam ochoty, jestem przemęczona
jak mam wybierać wino czy wódka to dziękuję bardzo Wolę karmii z dodatkiem soku malinowego czy kieliszek sheridana czy jakiegoś innego likierku, o! To cały alkohol co pijam ![]() Cytat:
A po co się denerwować na kogoś, że nie był ostrożny w ciąży? Pff... ja nie będę nikomu mówić co i jak, niech sam zdecyduje, w końcu TO JEGO ŻYCIE. Ja decyzji nie będę za kogoś podejmować... tylko żeby potem nie płakali jak przyjdzie co do czego ![]() Ja nikogo nie będę pouczać skoro są dorosłymi osobami Ich życie, ich cyrk Ja mam swoje życie, swoje problemy i to mi wystarcza Cytat:
Więc tylko spokój Cię uratuje ![]() agnieszkaK może naprawdę zmęczony tż dziś był??
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-09-21 o 23:41 |
||
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Zimnooooooo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3977 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam, dopiero Was przeczytałam, a teraz już nikogo nie ma
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Takie kobiety powinny się postawić na miejscu tych które starają się miesiącami, latami o dziecko i oddałyby wszystko aby Je mieć i troszczyłyby się o Niego jak o największy skarb Ps. mówie tu ogólnie, nie mam nic do Carmeny ![]() My też byliśmy dziś na grzybach, ale pojechaliśmy dopiero o 11 i mało znaleźliśmy, ale kozaki i prawdziwki na wigilię do suszenia mamy , kilka maślaków było na obiad z cebulą i śmietaną . Ale ogólnie to mało grzybów było, choć pojechaliśmy 80km.Cytat:
Cytat:
super, że się udało, długo się naczekaliście.Cytat:
Ps. M pojechał rano po stolik pod laptopa i od razu do kierownika, gdzie może znaleźć jeszcze bo na sklepie już nie było i podali mu, że w 1 jedynym punkcie jeszcze mają i mi kupił, wreszcie nie muszę trzymać laptopa na brzuchu ![]() Kupiłabym na allegro, ale chciałam mieć już ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- A teraz idę spać, dobranoc wszystkim
|
|
#3978 | |
|
Raczkowanie
|
Witam
Cytat:
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
Udało mi się zatestować dziś w tajemnicy przed siostrą... Dla porówniania dla tych co nie widziały dodałam też test ze ś,rody 18go Zdjęcie0462.jpg Zdjęcie0463.jpg
|
#3980 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Hej Kobietki
![]() Nie czaje mojego cyklu.... dzis maly wzrost pojawilo sie plamienie. A dobrze rozumiem, ze przed lub w dniu okresu tempka powinna spasc? Hmm ![]() Poczekam jeszcze do wtorku bo tak mi owu wyznaczyl termin @ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
|
|
#3981 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zero stresów teraz ![]() Cytat:
mi to pasuje bo jak mnie jakieś pytanie nurtuje czy coś to mam okazję że tak powiem za każdym razem zapytać. Mi to bardzo pasuje. Czuję się taka bezpieczna. Tym bardziej że przy każdej wizycie powtarza że pierwsze 9 tyg. to najważniejszy czas dla płodu bo wtedy rozwijają się wszystkie najważniejsze układy no i dziecko jest najbardziej podatne na zarażenie jakimś świństwem. Cytat:
pięknie krechy gratulacje soczkiem oczywiście
|
|
#3982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzień dobry dziewuszki! No Jagatka widać,że beta rośnie, bo i teścik ciemniejszy. bardzo się cieszę. Leine pytałaś czy na pewno był zmęczony mój tż wczoraj. Ja już sama nie wiem. oczywiście sprzeczka była, od roku są tylko na tym tle. tzn ja chce on nie, ja foch i on się denerwuje, że nie jest robotem itp. I tłumaczy, że jak nie ma ochoty, to nic z tego nie będzie. Niby ochoty nie ma, bo zmęczony, bo dużo problemów itp. Poszłam sobie do drugiego pokoju pomyśleć, przyszłam to już spał. zazwyczaj za mną szedł, więc zmęczony musiał być faktycznie. Dziś rano wstał i niby coś tam próbował, ale ja z fochem powiedziałam,że nie musi, bo zaraz jak przyszedł stwierdził,że musi. może popołudniu będzie. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
a co do grzybów to my mamy pod nosem, więc nigdzie nie jedziemy, tylko na koniec pola,ale faktycznie nie ma za dużo. Eimee udało się zrobić powtórkę testu? Isabelle ciekawe czy @ przyszła, przecież dziś ta wycieczka. Mam nadzieję,że dobrze się czujesz. Leine jak tam po gościach? wyspałaś się? Jagodzia gratuluję i cieszę się,że wszystko dobrze.
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-09-22 o 09:22 |
||
|
|
|
#3983 |
|
Wtajemniczenie
|
Przepraszam,ze dlugo mnie nie bylo,brak neta,duzo na glowie,itp. Poataram sie was nadrobic jakos
![]() Zrobilam test,zreszta same zobaczcie zdjecie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3984 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
,że u Ciebie to nie na @. Chodzi mi o to,żebyś przygotowała się,że @ niestety możę nadejść.---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
NO nie !!!! gratuluję! A jednak udało się !!!! GRATULUJĘ, teraz to już chyba humor będziesz miała dobry. Tż wie? Który to test? już wiesz skąd Twoje objawy!! ale fajnie Normalnie wysyp fasolek, a Leine tak narzekała. Znalazłam,że 16 robiłaś ostatni test,ale nie wyszedł. który to był dc? to było przed wyjazdem, Twojego Tż. Dziś który dzień cyklu, zaraz no muszę na ovu zajrzeć.
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-09-22 o 09:31 |
||
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i przy okazji za marudzenie :P a mówiłyśmy że będzie dobrze! Że się wszytko ułoży no i proszę bardzo pozytywne myślenie działa cuda
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013
Cytat:
Gratuluję! Cytat:
Gratuluję kochana. To teraz pisz do admina o zmianę nicka Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#3988 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013
Cytat:
|
|
#3989 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk
Cytat:
|
|
#3990 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziewczyny gratuluje Wam bardzo Piękne tłuste krechy, brawo!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:42.

dobranoc

Gratuluje i zycze zdroweczka! 
Mój mezul wrocil o 19 z pracy i położył się zdrzemnac - a zaraz go będę budzić, bo dalej idzie pracować
[COLOR="Silver"]
30.06.2012r.
Matka która kocha swoje dziecko jest w stanie dla niego zrobić wszystko, nawet w ogień skoczyć. 

Wolę karmii z dodatkiem soku malinowego czy kieliszek sheridana czy jakiegoś innego likierku, o! To cały alkohol co pijam 
Nałóg nałogiem, ale dziecko jest ważniejsze od wszystkiego. Ja paliłam nałogowo od 12 roku życia (wstyd, ale tak było)1,5 paczki dziennie. I nie zrobiłam nawet jednego macha jak już wiedziałam o ciąży. Uwierz mi, że da się nie palić. Świadomość tego, że można źle trafić z papierosem i że dziecku może się coś źle rozwinąć i będzie przez moją głupotę chore dostatecznie mocno powinna mobilizować. To jest tak jakbys nie znosiła czegoś i to by Ci szkodziło a ktoś by to przez 9 miesięcy Tobie robił i nie mogłabyś temu zaradzić.

soczkiem oczywiście
18.08.2010 - zaręczyny
,że u Ciebie to nie na @. Chodzi mi o to,żebyś przygotowała się,że @ niestety możę nadejść.
za marudzenie :P a mówiłyśmy że będzie dobrze! Że się wszytko ułoży