Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 09:33   #1171
Paula_32
Raczkowanie

Dot.: Odp: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Sonyo koszmary przedoperacyjne są jak najbardziej normalne. Ja ich dużo miałam. Kiedyś śniło mi się że byłam po operacji, lezalam, lekarz mi mówił jakie są fajne i że operacja dobrze przebiegła,a cycki wyglądały jak przed

Kejterin Belseno ma rację. Jeszcze dużo czasu musi upłynąć. Ja też nie mam jeszcze takiego czucia jak kiedyś. Teraz np sprawdzilam i jak leże i podniose rękę za głowę i druga przejdę sobie paznokciem po boku piersi to nie czuje tego. Każdy indywidualnie przechodzi okres po operacji,nie denerwuje się,bo to naprawdę tylko miesiac-mimo że Tobie wydaje się,jakby już wieki minęły
Mi też śni się operacja ale że budzę się z za wielkimi cyckami
Paula_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:35   #1172
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Paula_32 Pokaż wiadomość
Ja się tylko boję, że mogę się ńie obudzić i dzieciaki nie będą miały mamusi
Wszystko bedzie dobrze w koncu po to robimy badania krwi - mowie tak a sama sie boje heh

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-22, 09:36   #1173
Paula_32
Raczkowanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Wszystko bedzie dobrze w koncu po to robimy badania krwi - mowie tak a sama sie boje heh

Ciężko myśleć racjonalnie, emocje biorą górę
Paula_32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:45   #1174
kasikkk87
Zadomowienie

[QUOTE=majeczka1224;429281 48][QUOTE=Saba08;42927151]Ja też nie wiedziałam i nie myłam ich Raz umyłam i potem mi się kleić nie chciały, więc stwierdziłam, że chyba ich się nie myje W instrukcji pisali tylko o myciu rany No cóż - dobra jestem Albo skoro nie napisali - to moze się ich nie myje. Ciężko stwierdzić

Kochana ja myje te plastry codziennie, tak mi dr powiedzial, bakterie i pot zbieraja sie tak samo na ranie jak na plastrze. Myje, wysusze i bez problemu sie przyklejaja ponownie.

no tylko moja rana juz dawno jest zagojona...minal mi rok a blizny dalej czerwone wiec dr powiedziala ze moge sprobowac plastry no to probuje dzis stosuje pierwszychodz chyba na wiele mi ich nie starczy blizne mam 6 i druga 7cm dlugosci no a szerokosc to czesc sie tam zagoilo powinno byc cm z czyms ja obcielam na 2 zeby idealnie pokrylo

ile powinno sie je stosowac miesiecy????one sa czyms nasaczone??bo w sumei nie wiem o co z nimi chodzitez musialyscie zakladac staniki,topik na wieczor??spadaja one np po uzytkowaniu 3 dni??
wiem ,wiem te moje pytania

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
dobranoc Tysiaczku

Sandy to późno masz operację, jeszcze cały poniedzialek cię czeka

wybielała któraś z was zęby opalescence 35 %?
ja wybielam białą perłą ale ona ma o wiele niższe stężenie i długo trzeba nosić nakładki a ja leń jestem. a wiem,że ten 35%opalescence żel tylko godzinka dziennie i podobno efekty wow a ostatnio zastanawialam sie czemu mi zęby zszarzały a przecież piję sporo czerwonego wina.. także przerzucam się na różowe i białe,koniec z czerwonym. A wybielane zęby są jeszcze podatne na pochłanianie barwników zwłaszcza z czerwonego wina,coli,kawy,buraków. Eh
znam kogos kto wybielal ale 15 procent a mial zeby jak Ty teraz wiec proponuje mniejsze stezenie

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
pierwsze o co zapytam to czy mam cycki czy nie
a wiecie stres zawsze bedzie, ja nigdy nawet w szpitalu nie byłam,żadnej kroplówki,wenflonów, nic kompletnieeee
mnie jak wybudzali to dr mi krzyczala zobazc ,zobacz jakie masz ladne piersi i pokazala mi je w lusterkuja ledwo zywa to nawet ich widziec nie chcialam tylko spaccc

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
jezuuu, kobito a kto Ci potem to zmył? No szacun, naprawde. Ja rękę przez pierwsze 2 dni do wysokości szczęki podnosiłam
ja podziwiam was mialm problemy z braniem majtek nawet antyperspirantu nie moglam uzyc maz mnie kulkowal:brzydal :
kremiki,pomadki nic mi sie ztego nie przydalo
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:54   #1175
Yattamanka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
od poczatku niedbana, nawet patrzec na nia dlugo nie chcialam tak ciezko mi bylo, ze musialam miec cesarke....
dlaczego?

Cytat:
Napisane przez Paula_32 Pokaż wiadomość
Ja się tylko boję, że mogę się ńie obudzić
Ja też

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Wszystko bedzie dobrze w koncu po to robimy badania krwi
A to po wyniki dają obraz tego jakie jest prawdopodobieństwo, że sie człowiek nie obudzi?
Yattamanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 09:58   #1176
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

[QUOTE=kasikkk87;42932053][QUOTE=majeczka1224;429281 48]
Cytat:
Ja też nie wiedziałam i nie myłam ich Raz umyłam i potem mi się kleić nie chciały, więc stwierdziłam, że chyba ich się nie myje W instrukcji pisali tylko o myciu rany No cóż - dobra jestem Albo skoro nie napisali - to moze się ich nie myje. Ciężko stwierdzić

Kochana ja myje te plastry codziennie, tak mi dr powiedzial, bakterie i pot zbieraja sie tak samo na ranie jak na plastrze. Myje, wysusze i bez problemu sie przyklejaja ponownie.

no tylko moja rana juz dawno jest zagojona...minal mi rok a blizny dalej czerwone wiec dr powiedziala ze moge sprobowac plastry no to probuje dzis stosuje pierwszychodz chyba na wiele mi ich nie starczy blizne mam 6 i druga 7cm dlugosci no a szerokosc to czesc sie tam zagoilo powinno byc cm z czyms ja obcielam na 2 zeby idealnie pokrylo

ile powinno sie je stosowac miesiecy????one sa czyms nasaczone??bo w sumei nie wiem o co z nimi chodzitez musialyscie zakladac staniki,topik na wieczor??spadaja one np po uzytkowaniu 3 dni??
wiem ,wiem te moje pytania

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

znam kogos kto wybielal ale 15 procent a mial zeby jak Ty teraz wiec proponuje mniejsze stezenie

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

mnie jak wybudzali to dr mi krzyczala zobazc ,zobacz jakie masz ladne piersi i pokazala mi je w lusterkuja ledwo zywa to nawet ich widziec nie chcialam tylko spaccc

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

ja podziwiam was mialm problemy z braniem majtek nawet antyperspirantu nie moglam uzyc maz mnie kulkowal:brzydal :
kremiki,pomadki nic mi sie ztego nie przydalo
Na probe zamowie po jednej strzykawce 16% i 35% bo wiem ze niektorzy nie moga 35% ze wzgledu na bol zebow. I kupie sobie paste do zebow dla wrazliwcow sensodyne- podobno pomaga i zabki tak nie bolą
Ale to dopiero po op. Teraz wykanczam biala perle.

Ja pierwsze co to zapytam sie czy mam cycki haha

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
dlaczego?

Ja też

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

A to po wyniki dają obraz tego jakie jest prawdopodobieństwo, że sie człowiek nie obudzi?
Hehe chodzi o to ze jak ktos ma chora tarczyce np to inaczej anastezjolog podchodzi do narkozy, ukrywanie jakis schorzen i chorob przed lekarzem raczej nie powinno miec miejsca:P po to tez robimy badania krwi

Stary 2013-09-22, 10:15   #1177
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
ukrywanie jakis schorzen i chorob przed lekarzem raczej nie powinno miec miejsca:P po to tez robimy badania krwi

no to to oczywiście, tu to trzeba być szczerym do bólu.. bardziej jak na spowiedzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 10:16   #1178
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

No wlasnie hehe ! Ciekawe o co pyta anastezjolog tak dokladnie

Edytowane przez Star90
Czas edycji: 2013-09-22 o 10:17
Star90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 10:21   #1179
Saba08
Zadomowienie

Odp: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Kasikk zostały mi do roku niecałe dwa miesiące. Fotki wrzuciłam już jakis czas temu,nie pamiętam dokładnie kiedy.

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
No wlasnie hehe ! Ciekawe o co pyta anastezjolog tak dokladnie

Wiek, waga, wzrost, uczulenia, przebyte zabiegi, czy były jakies reakcje na znieczulenie np u dentysty, przyjmowane leki.
Stary 2013-09-22, 10:23   #1180
madlen666
Zadomowienie

też jestem ciekawa jak to jest ten czas narkozy usypiania i póżniej wybudzania jeszcze nigdy nie miałam narkozy wiec nie wiem jak mój organizm może zareagować po wybudzeniu,nio i jestem ciekawa efektu jak bede wygladac po ale jeszcze mam tyle czasu do operacji

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 10:27   #1181
Olivkaa200
Zakorzenienie

czesc dziewczynki dzis dzien lenia zimno na podwoku az nie chce sie wychodzic brrr

Ja tez wybielam zeby biala perla i srednio jestem zadowolona hyba z moimi zebami nic wiecej sie nie da rady zrobic wczesniej uzywalam paskow z blenda med i moze efekt troche lepsz juz nie pamietam mcie mozejeszcze jakies sprawdzone wynalazki?

Tak Was czytam dziewczyny i mi sie przypomina moja opercja te wspomnienia chyba do konca zycia beda mi towarzyszyć tyle emocji naraz strach i radosc w sumie fajnie bylo
Wybudzania nie ma co sie bac choc jak ogladalam sekrety chirurgi to ta rura zostawala w niektórych przypadkach i dopiero jak pacjeci byli przytomni to zostala wycigana wiec nie wiem od czeg to zalezy. A moze tego sie nie czuje bo jeszcze w takim etapie wybudzania sie jest ze sie nie pamieta tego i tak

Star ja tez nigdy nie mialam zadnej operacji ani nic raz w zyciu przed operacj mialam pobierana krew a na wszelkie szczepianki chodzilam upocnona ze stresu wiec Cie doskonale rozumiem naucz sie oddychac przepona mi to ogromnie pomoglo bo nie mialm problemow z oddychaniem po wybudzeniu kazlam im poczekac jeszcze 5 minut bo spac mi sie chcialo no i najmniej przyjemny moment po wybudzeniu wlasnie zlapanie oddechu ale w razie co pomoga Ci ja pytalam przed operacja czy sie nie udusze to anestezjolog zagladal do mnie co 15 minut i sie pytal czy oddycham bedzie pieknie zobaczysz

Tysiazku ja Cie doskonae rozmiem ze wolisz wieksze bo ja tez i jestem zwolenniczka duzych piersi ale zastanow sie czy warto? Twoje piesi przeszly ogromna metamorfoze sa slicznei czy warto? moze ta kase wydasz na cos innego a trzeba zadac sobie pytanie czy ta poprawa wyjdzie na lepsze bo nigdy nie mozemy przewidziec tego co tam nam wyjdzie niestety

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 10:45   #1182
Yattamanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
po wybudzeniu kazlam im poczekac jeszcze 5 minut bo spac mi sie chcialo

Tysiazku ja Cie doskonae rozmiem ze wolisz wieksze bo ja tez i jestem zwolenniczka duzych piersi ale zastanow sie czy warto?
Hah, a ja tak mam co dziennie jak mnie mąż do pracy budzi i to bez narkozy

A co do Tysiaczka.. moim skromnym zdaniem nie warto.. ten biust jest tak pięknie zrobiony, wygląda całkiem naturalnie i genialnie komponuje się do sylwetki bardzo proporcjonalnie.. obawiam się, że gdyby zrobiła sobie większe ta proporcja zostałaby zaburzona i wtedy to nie będzie wyglądało fajnie
Stary 2013-09-22, 10:53   #1183
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Tak tak tak Tysiaczek ma piekny biust

Olivko,musze sie nauczyc oddychac tak ale jakos ciezko
Rura w gardle blee
Stary 2013-09-22, 11:06   #1184
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cześć Słoneczka...dziś mam smuta,bo Synuś ma zapalenie płuc i pierwszy raz przez prawie 4 latka dostał antybiotyk...na szczęście czuje się dobrze,ale chyba nie ma nic gorszego niż choroba dziecka...rano byłam z Nim na pogotowiu,bo od 3 dni gorączka nie znikła a wręcz dziś przed 6 rano miał 39,4...ale już leki podane i czekać aż wyzdrowieje i będziemy mogli wrócić do przedszkola i ogólnie wyjść z domku,bo teraz to kara tak w domu siedzieć,bo ja swoje dziennie muszę wylatać

Co do cycuszków na razie zostawiam w spokoju,zobaczę za rok jeśli uznam,że jednak chcę wymiany to we wrześniu je wymieniam na trochę większe(ale nie chyba 650 tylko jakieś 550) i na okrągłe wtedy będą miały rok i 3 miesiące.
Za miesiąc jadę powiększyć usteczka
I za tydzień remoncik salonu się zaczyna,ale mówił szpec,że 4 dni i będzie po bólu...na szczęście szpachli i przecierki dużo nie będzie wybrałam już meble,narożnik i stół z krzesłami i nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Tak tak tak Tysiaczek ma piekny biust

Olivko,musze sie nauczyc oddychac tak ale jakos ciezko
Rura w gardle blee
Ha ha skojarzyła mi się sprośnie ta rura w gardle
Nic nie bój nawet tego nie czuć,gardło nie boli...zobaczysz,że stresu więcej niż to warte

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-09-22 o 11:05
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 11:24   #1185
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Cześć Słoneczka...dziś mam smuta,bo Synuś ma zapalenie płuc i pierwszy raz przez prawie 4 latka dostał antybiotyk...na szczęście czuje się dobrze,ale chyba nie ma nic gorszego niż choroba dziecka...rano byłam z Nim na pogotowiu,bo od 3 dni gorączka nie znikła a wręcz dziś przed 6 rano miał 39,4...ale już leki podane i czekać aż wyzdrowieje i będziemy mogli wrócić do przedszkola i ogólnie wyjść z domku,bo teraz to kara tak w domu siedzieć,bo ja swoje dziennie muszę wylatać

Co do cycuszków na razie zostawiam w spokoju,zobaczę za rok jeśli uznam,że jednak chcę wymiany to we wrześniu je wymieniam na trochę większe(ale nie chyba 650 tylko jakieś 550) i na okrągłe wtedy będą miały rok i 3 miesiące.
Zdrówka dla synunia

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:

I za tydzień remoncik salonu się zaczyna,ale mówił szpec,że 4 dni i będzie po bólu...na szczęście szpachli i przecierki dużo nie będzie wybrałam już meble,narożnik i stół z krzesłami i nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Ha ha skojarzyła mi się sprośnie ta rura w gardle
Nic nie bój nawet tego nie czuć,gardło nie boli...zobaczysz,że stresu więcej niż to warte
Ty zboczuchu
Stary 2013-09-22, 11:28   #1186
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrówka dla synunia

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Ty zboczuchu
Tak już mam,aleeee LUBIĘ TO !!!
Dziękowam Kochana moja
Jeszcze 4 dni do Twojego Święta
Stary 2013-09-22, 11:32   #1187
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Tak już mam,aleeee LUBIĘ TO !!!
Dziękowam Kochana moja
Jeszcze 4 dni do Twojego Święta
Ehehe to jestesmy podobne do siebie

Nio juz tylko 4 dni a potem do 10 pazdziernika zleci
Stary 2013-09-22, 12:28   #1188
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Tak Was czytam dziewczyny i mi sie przypomina moja opercja te wspomnienia chyba do konca zycia beda mi towarzyszyć tyle emocji naraz strach i radosc w sumie fajnie bylo
Wybudzania nie ma co sie bac choc jak ogladalam sekrety chirurgi to ta rura zostawala w niektórych przypadkach i dopiero jak pacjeci byli przytomni to zostala wycigana wiec nie wiem od czeg to zalezy. A moze tego sie nie czuje bo jeszcze w takim etapie wybudzania sie jest ze sie nie pamieta tego i tak
Wiesz, właśnie teraz sobie coś przypomniałam... Jak mnie wybudzali i wołali mnie po imieniu, to jak przez mgłę pamiętam, że poczułam odruch wymiotny i jakiś popłoch pamiętam Więc może wtedy tą rurkę wyciągali, jak zauważyli, że już "wróciłam"
Stary 2013-09-22, 12:30   #1189
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
A ja lubię BALONY i to DUŻE...każdy lubi co innego i należy to uszanować...
Choć nie powiem,bo podobają mi się piersi niektórych dziewczyn stąd choć są mniejsze...
Oczywiście w obie strony Tysiaczku. Więc nie namawiajmy nikogo "bierz większe" z góry jeśli ktoś chce mieć C a nie E czy H. I nie mówmy, że wkładanie 255 to strata pieniędzy :/ Są tacy co lubią biusty jak większość gwiazd porno a są tacy co chcą mieć większy biust niż ogół zwykłych naturalnych ale naturalnie wyglądające C czy D.
W obie strony uszanujmy gusta.

Cytat:
hihihihi ja też uwielbiam duże cycki,niestety az na takie nie moge sobie pozwolic ze wzgledu na mase ciała haha no ale dr powiedzial ze wyjda solidne ALE nie przesadzone.
A Tysiaczka cycki po prostu ubóstwiam i nie chcialabym zeby je ruszała !

Fajnie dziewczynki,że jesteście ciekawe,cieszy mnie to
Ja też ciekawa jestem

Sandy jaraj się jaraj masz czym kochana zazdroszcze zaraz bedzie po !!

Tak w ogole.. po jakim czasie od operacji mozna sobie wypic winko albo cos niskoprocentowego?nie mowie tu o wódce czy whisky bo tego to nie lubie
Ja pytałam Dr i kazał mi wypić piwko za moje cycuchy na 4 dni po operacji
Stary 2013-09-22, 12:31   #1190
Saba08
Zadomowienie

A właśnie Kasikk, tak sobie pomyślałam, że na rok wrzucę fotki i to już będą ostatnie
Stary 2013-09-22, 12:37   #1191
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _szczesliwa_ Pokaż wiadomość
Oczywiście w obie strony Tysiaczku. Więc nie namawiajmy nikogo "bierz większe" z góry jeśli ktoś chce mieć C a nie E czy H. I nie mówmy, że wkładanie 255 to strata pieniędzy :/ Są tacy co lubią biusty jak większość gwiazd porno a są tacy co chcą mieć większy biust niż ogół zwykłych naturalnych ale naturalnie wyglądające C czy D.

Ja pytałam Dr i kazał mi wypić piwko za moje cycuchy na 4 dni po operacji
Szczęśliwa może byś nie obrażała dziewczyn,które lubią duże biusty,bo porównanie do gwiazd porno jest trochę nie fair z Twojej strony!!!
A ja nikogo nie namawiam na bierz większe,bo to nie moja sprawa!!!
Wesprę każdą czy z małym czy dużym implantem...
Jedynie mojej Kamilce poradziłam i jak widać wiedziałam czego chce,bo wzięła większe...
Ja również mam miseczkę D,czasem E czy F zależy od firmy i gwiazdą porno nie jestem!!!
Czasem pomyśl co piszesz,bo irytujące to jest...już kilka razy tak napisałaś,ale przemilczałam to...

Czas edycji: 2013-09-22 o 12:41
Stary 2013-09-22, 12:41   #1192
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
I nie mówmy, że wkładanie 255 to strata pieniędzy :/ Są tacy co lubią biusty jak większość gwiazd porno a są tacy co chcą mieć większy biust niż ogół zwykłych naturalnych ale naturalnie wyglądające C czy D.
A ja powtórzę, implanty dobiera się indywidualnie do każdej osoby

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Cytat:
Szczęśliwa może byś nie obrażała dziewczyn,które lubią duże biusty,bo porównanie do gwiazd porno jest trochę nie fair z Twojej strony!!!
A ja nikogo nie namawiam na bierz większe,bo to nie moja sprawa!!!
Wesprę każdą czy z małym czy dużym implantem...
Jedynie mojej Kamilce poradziłam i jak widać wiedziałam czego chce,bo wzięła większe...
Ja również mam miseczkę D i gwiazdą porno nie jestem!!!
Czasem pomyśl co piszesz,bo irytujące to jest...już kilka razy tak napisałaś,ale przemilczałam to...
Nie sądzę, żeby szczęśliwej chodziło o to, że wielki biust=gwiazda porno, raczej o to, że w przypadku drobnej osoby,wielki implant może dać taki efekt Wszystko ocenia się indywidualnie. I Twój na pewno nie ma efektu gwiazdy porno, więc spokojnie Na pewno nikt nie chciał nikogo obrazić

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-09-22 o 12:42
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 12:43   #1193
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie wiem czy jest tu za co klaskać ...Zresztą ja nikogo nie namawiałam,więc proszę w moją stronę tych komentarzy Szczęśliwa nie pisać...Poszukaj postów,bo ja nikogo nie namawiałam!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
A ja powtórzę, implanty dobiera się indywidualnie do każdej osoby

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Nie sądzę, żeby szczęśliwej chodziło o to, że wielki biust=gwiazda porno, raczej o to, że w przypadku drobnej osoby,wielki implant może dać taki efekt Wszystko ocenia się indywidualnie. I Twój na pewno nie ma efektu gwiazdy porno, więc spokojnie Na pewno nikt nie chciał nikogo obrazić
Ale trzeba to napisać dokładnie,bo z takich tekstów wychodzą nieporozumienia,bo ja na przykład czuję się urażona...bo właśnie mój biust nie wygląda jak u gwiazdy porno.
I dokładnie jak pisze Saba implanty dobiera się indywidualnie do każdego ciała i jego proporcji...
Ale czasem lekarze zaniżają tak jak było u Naszej Goodessss

Czas edycji: 2013-09-22 o 12:49
Stary 2013-09-22, 12:45   #1194
Elminio
Raczkowanie

Cześć dziewczynki, czytam Was codziennie, ale chyba dopadła mnie depresja jesienna... Operacja przełożona prawdopodobnie na przyszły rok, o ile w ogóle dojdzie do skutku, humoru mi to nie poprawia...

Tysiaczku, mój ma zapalenie oskrzeli, doskonale Cię rozumiem...

Star, czytając najnowszą część stwierdziłam, że powinnaś napisać mi mini poradnik, bo ja oczywiście jestem tooootalnie zielona w temacie kosmetyków, a dobry błyszczyk powiększający usta bardzo by mi się przydał. Co do zębów, ja wybielałam żelem 10 i 16 % i po 16% efekty są suuuper, ale ja zakładałam szyny na noc na 4-5 godzin.

Amorcio, widzę, że merytorycznie jesteś super przygotowana, skorzystałam z Twojej rady i wypisuję wszystkie najważniejsze info, za tydzień siadam do 9 cz.

Olivko, ja też lubię większe piersi, ale granica między dużymi ładnymi piersiami, a karykaturą kobiety jest bardzo cienka.

Call, gdzie Ty się podziewasz kobieto, wrzuć nowe zdjęcia cycuchów. Zbieram się, żeby do Ciebie zadzwonić, póki co mam kogel mogel w domu.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 12:48   #1195
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Ja nie wiem czy jest tu za klaskać ...Zresztą ja nikogo nie namawiałam,więc proszę w moją stronę tych komentarzy Szczęśliwa nie pisać...Poszukaj postów,bo ja nikogo nie namawiałam!

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Ale trzeba to napisać dokładnie,bo z takich tekstów wychodzą nieporozumienia,bo ja na przykład czuję się urażona...bo właśnie mój biust nie wygląda jak u gwiazdy porno.
I dokładnie jak pisze Saba implanty dobiera się indywidualnie do każdego ciała i jego proporcji...
Ale czasem lekarze zaniżają tak jak było u Naszej Goodnes
Tysiaczku, wydaje mi się, że trochę zbyt impulsywnie podchodzisz do tego, co ktoś napisze. Nikt tu nie chce na nikogo naskakiwać, a Ty już drugi raz oskarżasz kogoś o atakowanie Twojej osoby. Nie ma co się zaraz unosić
Stary 2013-09-22, 12:52   #1196
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Tysiaczku, wydaje mi się, że trochę zbyt impulsywnie podchodzisz do tego, co ktoś napisze. Nikt tu nie chce na nikogo naskakiwać, a Ty już drugi raz oskarżasz kogoś o atakowanie Twojej osoby. Nie ma co się zaraz unosić
Sabcia nie dokładnie mojej osoby,ale właśnie od Szczęśliwej już kilka razy szly takie teksty i nie wiem czemu pod moim postem,bo ja nikogo nie namawiałam,bo ja szanuję to,że każdy lubi co innego i nikogo nie nakręcam bierz większe czy mniejsze i to mnie właśnie ubodło
I nikogo nie oskarżam w tym przypadku,wyraziłam swoją emocję...
Stary 2013-09-22, 12:54   #1197
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie. A jak ktoś ma swoje naturalne duże i ładne piersi to jakoś nikt go do gwiazdy porno nie przyrównuje. Nigdy nie pomyślałabym, że moje piersi tak wyglądają, mimo tego, że mam taki implant to podejrzewam, że jakby tak porównać na żywo to u niektórych dziewczyn implant 350 dał taki efekt jak u mnie 500.
Czasem się zastanawiam, czy na pewno mam włożone 500 ml, no ale papiery z kliniki chyba nie kłamią
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-22, 13:02   #1198
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Dla każdej co innego oznacza słowo BALONY bo np dla mnie już parę osób tu takie ma .
Przytoczę chociażby to...Duże piersi to też są piersi,a nie BALONY...

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Dokładnie. A jak ktoś ma swoje naturalne duże i ładne piersi to jakoś nikt go do gwiazdy porno nie przyrównuje. Nigdy nie pomyślałabym, że moje piersi tak wyglądają, mimo tego, że mam taki implant to podejrzewam, że jakby tak porównać na żywo to u niektórych dziewczyn implant 350 dał taki efekt jak u mnie 500.
Czasem się zastanawiam, czy na pewno mam włożone 500 ml, no ale papiery z kliniki chyba nie kłamią
Dokładnie Słonko...no i koniec tego tematu

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, czytam Was codziennie, ale chyba dopadła mnie depresja jesienna... Operacja przełożona prawdopodobnie na przyszły rok, o ile w ogóle dojdzie do skutku, humoru mi to nie poprawia...

Tysiaczku, mój ma zapalenie oskrzeli, doskonale Cię rozumiem...

Star, czytając najnowszą część stwierdziłam, że powinnaś napisać mi mini poradnik, bo ja oczywiście jestem tooootalnie zielona w temacie kosmetyków, a dobry błyszczyk powiększający usta bardzo by mi się przydał. Co do zębów, ja wybielałam żelem 10 i 16 % i po 16% efekty są suuuper, ale ja zakładałam szyny na noc na 4-5 godzin.

Amorcio, widzę, że merytorycznie jesteś super przygotowana, skorzystałam z Twojej rady i wypisuję wszystkie najważniejsze info, za tydzień siadam do 9 cz.

Olivko, ja też lubię większe piersi, ale granica między dużymi ładnymi piersiami, a karykaturą kobiety jest bardzo cienka.

Call, gdzie Ty się podziewasz kobieto, wrzuć nowe zdjęcia cycuchów. Zbieram się, żeby do Ciebie zadzwonić, póki co mam kogel mogel w domu.
Zdróweczka Kochana dla Maluszka...
A co z Twoją operacją? dobrze będzie,co się odwlecze to nie uciecze

Czas edycji: 2013-09-22 o 13:01
Stary 2013-09-22, 13:04   #1199
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
podejrzewam, że jakby tak porównać na żywo to u niektórych dziewczyn implant 350 dał taki efekt jak u mnie 500.
Oczywiście. Bo każdy ma inną budowę
Stary 2013-09-22, 13:04   #1200
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
I weź tu człowieku napisz coś w internecie... Ze zrozumieniem trzeba czytać a nie z góry zakładać, że ktoś COŚ od Ciebie chce.

Mówię o tym, że wielkie balony wyglądają jak u gwiazd porno bo tak jest ale sory... czy to coś nie tak? Ja nie piszę, że te kobiety wyglądają jak gwiazdy porno, ale piersi tak. Nie wiem w czym oburzenie no ale ok. Dla mnie większość gwiazd porno jest przepięknych i nie wiem co w tym złego. Ja pisze o wyglądzie a nie o tym co robią. To zaje..sta różnica. I jeśli tego nie zrozumiałaś to na prawdę coś jest nie tak. Nikt Cię nie atakuje. A post Twój zacytowałam bo pierwszy był jaki mi się rzucił w oczy ale to nie do Ciebie jest skierowane bo ja w ogóle o Twoim biuście tak nie uważam. Tylko o okrągłych wielkich piersiach.

Przepraszam ale 90% ludzi skojarzy wielkie okrągłe balony nienaturalne z takimi jak mają gwiazdy porno. Tak jest i chcesz z tym walczyć? Mogę się założyć, że jest masa tu które się z tym zgodzą.

Ale kończę temat bo zostałam posądzona o jakiś atak a mi daleko do takich sytuacji więc dzięki Tysiak. Szkoda, ze tak wszystko odbierasz co nawet nie jest o Tobie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości