|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
Ja np. kocham Myslovitz. Kocham i stary, i nowy zespół. Niewątpliwie mój ulubiony męski wokal to Rojek. Jednak wiem, że to on postanowił odejść z zespołu, prawdopodobnie będąc skonfliktowanym z resztą zespołu, głównie z jego powodu. Wcale jednak nie straciłam do niego sympatii, robi dużo wiele fajnych rzeczy poza zespołem i nic mu się z głosem nie stało. To samo Kościukiewicz, wiele osób twierdzi, że on zrobił karierę przez łóżko (związek małżeński z Szumowską + dziecko). Tylko nikt się nie zagłębi w to, że on nie był byle kim przed ujawnieniem związku z Szumowską. Był rozpoznawalny, JUŻ był świetnie zapowiadającym się aktorem. Co więcej, ja dopiero niedawno się zorientowałam, że on się ożenił z Szumowską, a nie tylko mieli romans . Poza tym nie zauważyłam, żeby to jakoś wpłynęło na jego grę. Co więcej, z filmu na film jest coraz lepszy. A to, że się nie "szmaci" po serialach to już ogromny plus. Zresztą to, co mówi i robi w swoim fachu też mi się podoba.Temperament Pawlickiego i jego sprawy łóżkowe mnie nie interesują. Nie czytam portali plotkarskich. |
|
|
|
|
#4022 | |
|
Rozeznanie
|
rozumiem
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
no ale w sumie odp. za odp.
|
|
|
|
|
#4023 |
|
Zadomowienie
|
Tak oglądam ten haul Ewy i stwierdzam, że coś nie halo z ustami Karolajny.
|
#4024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
kejszol Oo 1 dzień temu
a gdzie Twój pierścionek zareczynowy? ![]() Odpowiedz · Głos "za"Głos "przeciw" TheOleskaaa TheOleskaaa 1 dzień temu u ofiarodawcy juz od 11 miesiecy ![]() Odpowiedz · 11 Głos "za"Głos "przeciw" w odpowiedzi do: kejszol Oo
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
myślałam, że to oczywiste...z szacunku dla bentkuff nie bede analizować tej sytuacji, napisze tylko, że nieładnie sugerować, że ktoś kłamie - tym bardziej gdy nie ma powodu by to robić. |
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja znow nie uwazam, ze gra w serialach to 'szmacenie sie'
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak czy inaczej no troche mnie to zdziwilo, a wiele juz rzeczy czytalam na YT i nie tylko![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
dziewczyny ogladacie Nicole? http://www.youtube.com/user/nguerriero19
Edytowane przez 19Agniesiaa Czas edycji: 2013-09-22 o 15:22 |
||
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz racje! ale jednoczesnie uwazam, ze mozna podawac w wątpliwosc niektore rzeczy, ktore wydaja sie nam malo prawdopodobne. ![]() trzeba chyba skonczyc temat Antka - nawet nie wie, ze jest bohaterem naszych dyskusji ;p |
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4031 |
|
Konto usunięte
|
Wg mnie dobry aktor nie ma czasu na seriale. Wiem, że Pawlicki gra w "Czasie honoru", ale myślę, że to serial wyjątkowy, zarówno pod względem tematyki, obsady, jak i naprawdę ciekawej gry. Zresztą seriale to fabryka, tam nie ma miejsca na zaprezentowanie się, nie mówiąc już o jakimkolwiek rozwoju.
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? Wole jak dziewczyny piszą na ten ciut ciemniejszy szary, albo właśnie te różowo-fioletowe, bo widać bez zaznaczania .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#4034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4035 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba jasno napisałam - nie oddzielam tego jaki ktoś jest prywatnie od tego jakim jest aktorem, piosenkarzem itd., oceniam człowieka jako całość np. będę zafascynowana jakimś aktorem, dowiem się że bierze narkotyki od 10 lat, pije i co tam jeszcze to to będzie miało wpływ na to w jakim stopniu go doceniam i będzie to na pewno mniejszy stopień niż wcześniej. jak mnie coś razi to mnie razi i wpływa na moją ocenę. koniec pieśni ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
oczywiście, że można. taktownie. |
||
|
|
|
#4038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak, jest śliczna. ma taką nieoczywistą urodę.
|
|
#4039 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mialam tu akurat na mysli antoniego - gra tez w Komisarzu Alexie, ktory jest akurat moim zdaniem baaardzo zenujacym serialem. uwazam, ze seriale typu Glina, Pitbull, Gleboka woda czy Bez tajemnic to fenomenalne produkcje, w ktorych aktorzy moga sie rozwijac ![]() Bardzo nie lubie serialu 'Ja to mam szczescie', ale jak czasem na niego wpadne i zobacze jak Braciak ogarnia tam, to mam wrazenie, ze dobry aktor moze grac w czymkolwiek i zachowac swoje 'aktorstwo' w stanie nienaruszonym ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
ja tez uwazam, ze jest sliczna - uwielbiam taki typ urody.
|
|||
|
|
|
#4040 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam grube,geste wlosy i stylizacja takiego bobika to byla katorga..never ever! tez mam teraz takie za talie i wydaja sie byc najlepsze troche przypomina mi Khloe Kardashian..w wersji -10kg
|
|
|
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=-RXpdI9__eE stroj dnia u bogusi
|
|
|
|
#4042 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem czemu Kasia ciasteczko dostaje tyle hejtu, cała ta sprawa z memami itd, a komentarz pod zdjęciem po prostu chamski i niesmaczny. Nie wiem jaką trzeba być osobą, żeby coś takiego publicznie pisać
Może i Kasia odpisała tamtej dziewczynie wcześniej w niemiłym tonie, ale szczerze? Kto pisze i po co daje komentarz typu "twój facet jest brzydki", pod wspólnym zdjęciem? Co to ma na celu w ogóle? Nawet jeśli ktoś tak uważa to jest to cholernie niemiłe, bo nic nie wnosi, ani nic nie zmienia, a tylko sprawia przykrość.Czy tylko ja widzę u tego waszego Antoniego zeza albo coś innego dziwnego z oczami? Nie oceniam go jako aktora, ale to mi strasznie przeszkadza w patrzeniu na niego i w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny.
|
|
|
|
#4043 |
|
Rozeznanie
|
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42936370]Nie rozumiem czemu Kasia ciasteczko dostaje tyle hejtu, cała ta sprawa z memami itd, a komentarz pod zdjęciem po prostu chamski i niesmaczny. Nie wiem jaką trzeba być osobą, żeby coś takiego publicznie pisać
Może i Kasia odpisała tamtej dziewczynie wcześniej w niemiłym tonie, ale szczerze? Kto pisze i po co daje komentarz typu "twój facet jest brzydki", pod wspólnym zdjęciem? Co to ma na celu w ogóle? Nawet jeśli ktoś tak uważa to jest to cholernie niemiłe, bo nic nie wnosi, ani nic nie zmienia, a tylko sprawia przykrość.Czy tylko ja widzę u tego waszego Antoniego zeza albo coś innego dziwnego z oczami? Nie oceniam go jako aktora, ale to mi strasznie przeszkadza w patrzeniu na niego i w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny. [/QUOTE]dokladnie to mialam na mysli piszac tamta wypowiedz sama pewnie bym sie zdenerwowala jakby mi ktos pisal: "hej Twoj facet jest obrzydliwy,brzydki i w ogole bleeeee"...ale pewnie dziewczyna pomyslalaaa no odegram sie i sie odegrala...tak czy inaczej mnie zamurowalo
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42936370]
Czy tylko ja widzę u tego waszego Antoniego zeza albo coś innego dziwnego z oczami? Nie oceniam go jako aktora, ale to mi strasznie przeszkadza w patrzeniu na niego i w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny. [/QUOTE]Ja to widze
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez i co wiecej - lubie to ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=ZMTtm0Tpu1w nie wiem czy ogladacie Carli, ale ten makijaz wyjatkowo pasuje jej siostrze
Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2013-09-22 o 16:01 |
|
|
|
#4048 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
O ciasteczku już sama nie wiem co myśleć. Myślałam, że raczej o nowym partnerze nie będzie wspominać, no ale trudno. |
|
|
|
|
#4049 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4050 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.

. Poza tym nie zauważyłam, żeby to jakoś wpłynęło na jego grę. Co więcej, z filmu na film jest coraz lepszy. A to, że się nie "szmaci" po serialach to już ogromny plus. Zresztą to, co mówi i robi w swoim fachu też mi się podoba.

no ale w sumie odp. za odp.
myślałam, że to oczywiste...

tak czy inaczej no troche mnie to zdziwilo, a wiele juz rzeczy czytalam na YT i nie tylko

pomyslalaaa no odegram sie i sie odegrala...tak czy inaczej mnie zamurowalo