Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 15:10   #4021
201705250955
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość

mnie tacy ludzie odstręczają z miejsca, tym bardziej wtedy gdy kogoś podziwiam pod jakimś względem a potem wychodzą jakieś cuda - nie lubię czegoś takiego i to że ktoś jest dobrym aktorem, piosenkarzem itd niczego nie zmienia podziwiać tak samo jak wcześniej nie będę.
Tzn. co Cię odstręcza, bo nie bardzo rozumiem?
Ja np. kocham Myslovitz. Kocham i stary, i nowy zespół. Niewątpliwie mój ulubiony męski wokal to Rojek. Jednak wiem, że to on postanowił odejść z zespołu, prawdopodobnie będąc skonfliktowanym z resztą zespołu, głównie z jego powodu. Wcale jednak nie straciłam do niego sympatii, robi dużo wiele fajnych rzeczy poza zespołem i nic mu się z głosem nie stało.
To samo Kościukiewicz, wiele osób twierdzi, że on zrobił karierę przez łóżko (związek małżeński z Szumowską + dziecko). Tylko nikt się nie zagłębi w to, że on nie był byle kim przed ujawnieniem związku z Szumowską. Był rozpoznawalny, JUŻ był świetnie zapowiadającym się aktorem. Co więcej, ja dopiero niedawno się zorientowałam, że on się ożenił z Szumowską, a nie tylko mieli romans . Poza tym nie zauważyłam, żeby to jakoś wpłynęło na jego grę. Co więcej, z filmu na film jest coraz lepszy. A to, że się nie "szmaci" po serialach to już ogromny plus. Zresztą to, co mówi i robi w swoim fachu też mi się podoba.

Temperament Pawlickiego i jego sprawy łóżkowe mnie nie interesują. Nie czytam portali plotkarskich.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:12   #4022
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
nie czepiam sie - po prostu w tym wypadku robi to spora roznice
rozumiem

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Chodzi ci o komentarz tej Emili?

Powinniśmy się od niej uczyć hejtu. Do pięt jej nie dorastamy.
Dobre,nie? Trzeba miec tupecik niezly no ale w sumie odp. za odp.
19Agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:15   #4023
lovically
Zadomowienie

Tak oglądam ten haul Ewy i stwierdzam, że coś nie halo z ustami Karolajny.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:16   #4024
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 19Agniesiaa Pokaż wiadomość
rozumiem

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Dobre,nie? Trzeba miec tupecik niezly no ale w sumie odp. za odp.
Mnie było by głupio tak napisać, choć wyszczekana i bezczelna jestem. No ale cóż, innym hamulce wysiadły.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:16   #4025
mantas
Zakorzenienie

kejszol Oo 1 dzień temu
a gdzie Twój pierścionek zareczynowy?
Odpowiedz · Głos "za"Głos "przeciw"

TheOleskaaa
TheOleskaaa 1 dzień temu
u ofiarodawcy juz od 11 miesiecy
Odpowiedz · 11 Głos "za"Głos "przeciw" w odpowiedzi do: kejszol Oo

Stary 2013-09-22, 15:16   #4026
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:

Ja właśnie biorąc pod uwagę wiele czynników i okoliczności uważam że to nie jest prawda. Takie jest moje zdanie. Wyciągam takie wnioski ponieważ zrozumiałam twoją wypowiedz tak; w brukowcu to kłamstwo ale w innym wypadkach nie. Po prostu tak to odebrałam. Moze błędnie ale właśnie tak
odniosłam się do sytuacji z wątku, a nie do każdej jaka może się przydarzyć w życiu myślałam, że to oczywiste...
z szacunku dla bentkuff nie bede analizować tej sytuacji, napisze tylko, że nieładnie sugerować, że ktoś kłamie - tym bardziej gdy nie ma powodu by to robić.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:18   #4027
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Ja np. kocham Myslovitz. Kocham i stary, i nowy zespół. Niewątpliwie mój ulubiony męski wokal to Rojek. Jednak wiem, że to on postanowił odejść z zespołu, prawdopodobnie będąc skonfliktowanym z resztą zespołu, głównie z jego powodu. Wcale jednak nie straciłam do niego sympatii, robi dużo wiele fajnych rzeczy poza zespołem i nic mu się z głosem nie stało.
To samo Kościukiewicz, wiele osób twierdzi, że on zrobił karierę przez łóżko (związek małżeński z Szumowską + dziecko). Tylko nikt się nie zagłębi w to, że on nie był byle kim przed ujawnieniem związku z Szumowską. Był rozpoznawalny, JUŻ był świetnie zapowiadającym się aktorem. Co więcej, ja dopiero niedawno się zorientowałam, że on się ożenił z Szumowską, a nie tylko mieli romans . Poza tym nie zauważyłam, żeby to jakoś wpłynęło na jego grę. Co więcej, z filmu na film jest coraz lepszy. A to, że się nie "szmaci" po serialach to już ogromny plus. Zresztą to, co mówi i robi w swoim fachu też mi się podoba.

Temperament Pawlickiego i jego sprawy łóżkowe mnie nie interesują. Nie czytam portali plotkarskich.

a ja znow nie uwazam, ze gra w serialach to 'szmacenie sie'
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:20   #4028
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
Mnie było by głupio tak napisać, choć wyszczekana i bezczelna jestem. No ale cóż, innym hamulce wysiadły.
Ja tak samo..ale skro Ciacho jej kiedys chamsko odp. no to dziewczyna znalazla okazje zeby sie odegrac tak czy inaczej no troche mnie to zdziwilo, a wiele juz rzeczy czytalam na YT i nie tylko

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Tak oglądam ten haul Ewy i stwierdzam, że coś nie halo z ustami Karolajny.
bo robi te swoje dziubki,dziobki i inne minki

dziewczyny ogladacie Nicole? http://www.youtube.com/user/nguerriero19

Edytowane przez 19Agniesiaa
Czas edycji: 2013-09-22 o 15:22
Stary 2013-09-22, 15:21   #4029
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
odniosłam się do sytuacji z wątku, a nie do każdej jaka może się przydarzyć w życiu myślałam, że to oczywiste...
z szacunku dla bentkuff nie bede analizować tej sytuacji, napisze tylko, że nieładnie sugerować, że ktoś kłamie - tym bardziej gdy nie ma powodu by to robić.

masz racje!
ale jednoczesnie uwazam, ze mozna podawac w wątpliwosc niektore rzeczy, ktore wydaja sie nam malo prawdopodobne.
trzeba chyba skonczyc temat Antka - nawet nie wie, ze jest bohaterem naszych dyskusji ;p
Stary 2013-09-22, 15:22   #4030
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
kejszol Oo 1 dzień temu
a gdzie Twój pierścionek zareczynowy?
Odpowiedz · Głos "za"Głos "przeciw"

TheOleskaaa
TheOleskaaa 1 dzień temu
u ofiarodawcy juz od 11 miesiecy
Odpowiedz · 11 Głos "za"Głos "przeciw" w odpowiedzi do: kejszol Oo

Lubię Oleskę
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:22   #4031
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
a ja znow nie uwazam, ze gra w serialach to 'szmacenie sie'
Wg mnie dobry aktor nie ma czasu na seriale. Wiem, że Pawlicki gra w "Czasie honoru", ale myślę, że to serial wyjątkowy, zarówno pod względem tematyki, obsady, jak i naprawdę ciekawej gry. Zresztą seriale to fabryka, tam nie ma miejsca na zaprezentowanie się, nie mówiąc już o jakimkolwiek rozwoju.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:23   #4032
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
jak masz torbiele endometrialne to też brzuch potrafi być wydęty
szusz bierze hormony moim zdaniem...ale pizza też jej wychodzi tu i ówdzie, tego nie zaprzeczam
ja mówiłam generalnie...nie tylko o niej.

ja w swojej wiadomości sprecyzowałam dienogest na endometrioze.
widocznie przeoczyłam Twoją wiadomość, ja odnosiłam się ogólnie do tematu hormonów
Stary 2013-09-22, 15:24   #4033
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
przy okazji to offtopy piszemy na szaro , żeby nie rzucały się w oczy. A Munka pisze na fioletowo i nawet jak chcę to ominąć to po prostu wali mi po oczach
A na lilaróż może być ? Wole jak dziewczyny piszą na ten ciut ciemniejszy szary, albo właśnie te różowo-fioletowe, bo widać bez zaznaczania .

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
O motyla noga, obie tu wyglądają świetnie .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:24   #4034
lovically
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny ogladacie Nicole? http://www.youtube.com/user/nguerriero19
ja oglądam i barzdo lubię. jutro wypróbuję jej fałszywego boba.

Stary 2013-09-22, 15:26   #4035
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Ja widzę powody żeby sugerować że to mija się z prawdą. Skoro zamieszcza takie informacje musi się liczyć z tym że będą one oceniane, zwłaszcza jeśli ktoś widzi jakieś niejasności.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:27   #4036
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
ja oglądam i barzdo lubię. jutro wypróbuję jej fałszywego boba.
ja tez chociaz kiedys mialam prawdziewgo fajna dziewczyna i sliczna moim zdaniem oczywiscie
Stary 2013-09-22, 15:29   #4037
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:

no chyba jasno napisałam - nie oddzielam tego jaki ktoś jest prywatnie od tego jakim jest aktorem, piosenkarzem itd., oceniam człowieka jako całość np. będę zafascynowana jakimś aktorem, dowiem się że bierze narkotyki od 10 lat, pije i co tam jeszcze to to będzie miało wpływ na to w jakim stopniu go doceniam i będzie to na pewno mniejszy stopień niż wcześniej. jak mnie coś razi to mnie razi i wpływa na moją ocenę. koniec pieśni

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:

masz racje!
ale jednoczesnie uwazam, ze mozna podawac w wątpliwosc niektore rzeczy, ktore wydaja sie nam malo prawdopodobne.
trzeba chyba skonczyc temat Antka - nawet nie wie, ze jest bohaterem naszych dyskusji ;p

oczywiście, że można. taktownie.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:33   #4038
lovically
Zadomowienie

Cytat:
ja tez chociaz kiedys mialam prawdziewgo fajna dziewczyna i sliczna moim zdaniem oczywiscie
też kiedyś miałam prawdziwego i to najgorsza decyzja w moim życiu włosowym. o wiele mi lepiej z włosami za talię.
tak, jest śliczna. ma taką nieoczywistą urodę.

Stary 2013-09-22, 15:35   #4039
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie dobry aktor nie ma czasu na seriale. Wiem, że Pawlicki gra w "Czasie honoru", ale myślę, że to serial wyjątkowy, zarówno pod względem tematyki, obsady, jak i naprawdę ciekawej gry. Zresztą seriale to fabryka, tam nie ma miejsca na zaprezentowanie się, nie mówiąc już o jakimkolwiek rozwoju.

nie mialam tu akurat na mysli antoniego - gra tez w Komisarzu Alexie, ktory jest akurat moim zdaniem baaardzo zenujacym serialem.

uwazam, ze seriale typu Glina, Pitbull, Gleboka woda czy Bez tajemnic to fenomenalne produkcje, w ktorych aktorzy moga sie rozwijac

Bardzo nie lubie serialu 'Ja to mam szczescie', ale jak czasem na niego wpadne i zobacze jak Braciak ogarnia tam, to mam wrazenie, ze dobry aktor moze grac w czymkolwiek i zachowac swoje 'aktorstwo' w stanie nienaruszonym

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:

no chyba jasno napisałam - nie oddzielam tego jaki ktoś jest prywatnie od tego jakim jest aktorem, piosenkarzem itd., oceniam człowieka jako całość np. będę zafascynowana jakimś aktorem, dowiem się że bierze narkotyki od 10 lat, pije i co tam jeszcze to to będzie miało wpływ na to w jakim stopniu go doceniam i będzie to na pewno mniejszy stopień niż wcześniej. jak mnie coś razi to mnie razi i wpływa na moją ocenę. koniec pieśni

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

oczywiście, że można. taktownie.
mam nadzieje w takim razie, ze nikogo stąd wybitnie nie urazilam, bo to ostatnia rzecz jaka chcialabym zrobic

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Cytat:

ja tez uwazam, ze jest sliczna - uwielbiam taki typ urody.
Stary 2013-09-22, 15:37   #4040
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
też kiedyś miałam prawdziwego i to najgorsza decyzja w moim życiu włosowym. o wiele mi lepiej z włosami za talię.
tak, jest śliczna. ma taką nieoczywistą urodę.
no co Ty! moja tez mam grube,geste wlosy i stylizacja takiego bobika to byla katorga..never ever! tez mam teraz takie za talie i wydaja sie byc najlepsze a nicole racja! ma nieoczywista urode troche przypomina mi Khloe Kardashian..w wersji -10kg
Stary 2013-09-22, 15:43   #4041
Munkaa
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=-RXpdI9__eE stroj dnia u bogusi
Stary 2013-09-22, 15:44   #4042
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Nie rozumiem czemu Kasia ciasteczko dostaje tyle hejtu, cała ta sprawa z memami itd, a komentarz pod zdjęciem po prostu chamski i niesmaczny. Nie wiem jaką trzeba być osobą, żeby coś takiego publicznie pisać Może i Kasia odpisała tamtej dziewczynie wcześniej w niemiłym tonie, ale szczerze? Kto pisze i po co daje komentarz typu "twój facet jest brzydki", pod wspólnym zdjęciem? Co to ma na celu w ogóle? Nawet jeśli ktoś tak uważa to jest to cholernie niemiłe, bo nic nie wnosi, ani nic nie zmienia, a tylko sprawia przykrość.

Czy tylko ja widzę u tego waszego Antoniego zeza albo coś innego dziwnego z oczami? Nie oceniam go jako aktora, ale to mi strasznie przeszkadza w patrzeniu na niego i w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny.
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:47   #4043
19Agniesiaa
Rozeznanie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42936370]Nie rozumiem czemu Kasia ciasteczko dostaje tyle hejtu, cała ta sprawa z memami itd, a komentarz pod zdjęciem po prostu chamski i niesmaczny. Nie wiem jaką trzeba być osobą, żeby coś takiego publicznie pisać Może i Kasia odpisała tamtej dziewczynie wcześniej w niemiłym tonie, ale szczerze? Kto pisze i po co daje komentarz typu "twój facet jest brzydki", pod wspólnym zdjęciem? Co to ma na celu w ogóle? Nawet jeśli ktoś tak uważa to jest to cholernie niemiłe, bo nic nie wnosi, ani nic nie zmienia, a tylko sprawia przykrość.

Czy tylko ja widzę u tego waszego Antoniego zeza albo coś innego dziwnego z oczami? Nie oceniam go jako aktora, ale to mi strasznie przeszkadza w patrzeniu na niego i w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny. [/QUOTE]
dokladnie to mialam na mysli piszac tamta wypowiedz sama pewnie bym sie zdenerwowala jakby mi ktos pisal: "hej Twoj facet jest obrzydliwy,brzydki i w ogole bleeeee"...ale pewnie dziewczyna pomyslalaaa no odegram sie i sie odegrala...tak czy inaczej mnie zamurowalo
Stary 2013-09-22, 15:47   #4044
patisia123
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI

Cytat:
Hmm...
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:49   #4045
19Agniesiaa
Rozeznanie

Cytat:
hmm szczerze? nie wiem..zawsze jak ja ogladam patrze na nia przez pryzmat jej niepelnosprawnosci (byc moze to zle), ale nie potrafie przez to jej "krytykowac":confused :
Stary 2013-09-22, 15:53   #4046
Labirynth
Zakorzenienie

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42936370]

Czy tylko ja widzę u tego waszego Antoniego zeza albo coś innego dziwnego z oczami? Nie oceniam go jako aktora, ale to mi strasznie przeszkadza w patrzeniu na niego i w ogóle nie jest dla mnie atrakcyjny. [/QUOTE]

Ja to widze
Stary 2013-09-22, 15:58   #4047
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Ja to widze

ja tez i co wiecej - lubie to

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ZMTtm0Tpu1w nie wiem czy ogladacie Carli, ale ten makijaz wyjatkowo pasuje jej siostrze

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2013-09-22 o 16:01
Stary 2013-09-22, 15:58   #4048
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
hmm szczerze? nie wiem..zawsze jak ja ogladam patrze na nia przez pryzmat jej niepelnosprawnosci (byc moze to zle), ale nie potrafie przez to jej "krytykowac":confused :
Może rzeczywiście lepiej jest ją nie krytykować. Ma pasje więc niech ją rozwija. Ja niektórych filmikow na jej kanale nie rozumiem i nie oglądam, nawet jej nie subskrybuje. Czasami jej zwróce uwagę na jakiś kosmetyk jeśli za bardzo go skrytykuje za nic, ale do niej osobiście nic nie mam.

O ciasteczku już sama nie wiem co myśleć. Myślałam, że raczej o nowym partnerze nie będzie wspominać, no ale trudno.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 16:08   #4049
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Może rzeczywiście lepiej jest ją nie krytykować. Ma pasje więc niech ją rozwija. Ja niektórych filmikow na jej kanale nie rozumiem i nie oglądam, nawet jej nie subskrybuje. Czasami jej zwróce uwagę na jakiś kosmetyk jeśli za bardzo go skrytykuje za nic, ale do niej osobiście nic nie mam.
Ja uwazam, ze widzowie maja prawo krytykowac Bogusie tak samo, jak jakakolwiek inna vlogerke. Bogusia jest niepelnosprawna tylko fizycznie, poza tym to taka sama kobieta jak kazda z nas. A pasje maja chyba wszystkie vlogerki. No, przynajmniej wszystkie mialy zaczynajac nagrywac
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 16:11   #4050
Epinephrine
Przyczajenie

Cytat:
Podoba mi sie wszystko oprócz butów
Epinephrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości