Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 14:00   #4261
existence
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Ale że jak, że co z tym mopem?:P na którym piętrze mieszkacie? :P
ale to nie u nas, u koleżanki 4 piętro
Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość
ja dopiero 'wchodze' w ten caly obszar zwiazany z pracą:P.
Przeraz amnie troche, bo slyszlam ze tryb 3zmianowy, a ta druga niebardzo mi odpowiada, bo o 22 nie mam juz autobusu, jedynie do 21 bym mogla robic;/. mam nadzieje ze nie byoby z tym problemu:P
no ja bym raczej nie powiedziała pracodawcy, że nie mogę pracować do 22 bo nie mam autobusu bo jakoś tak wydaje mi się to mało "dorosłym" wytłumaczeniem z mojego doświadczenia raczej mieliby to w dupie, ale może akurat dobrze trafisz
Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
U mnie tak w bloku mopem w okno Rodzice stukali od sąsiadów z dołu, jak zatrzasneli drzwi, a ja spokojnie spałam w domu . Ponoć pukali dobre 10-15 minut zanim zalapalam, ze to mnie chce ktos obudzić . Mieszkaliśmy na 3 pietrze . A ogolnie podejrzewam, ze o głośne zachowanie czy muzykę ktos sie mógł rzucać :P.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
podejrzewasz? no to było oczywiste ale mopem? zazwyczaj się puka do drzwi lub dzwoni domofonem ale mop mnie rozwalił na łopatki śmiejemy się, że mogli koleżance przy okazji tym mopem umyć okno
Stary 2013-09-22, 14:11   #4262
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
ale to nie u nas, u koleżanki 4 piętro

no ja bym raczej nie powiedziała pracodawcy, że nie mogę pracować do 22 bo nie mam autobusu bo jakoś tak wydaje mi się to mało "dorosłym" wytłumaczeniem z mojego doświadczenia raczej mieliby to w dupie, ale może akurat dobrze trafisz

podejrzewasz? no to było oczywiste ale mopem? zazwyczaj się puka do drzwi lub dzwoni domofonem ale mop mnie rozwalił na łopatki śmiejemy się, że mogli koleżance przy okazji tym mopem umyć okno
Nie no, jak jest północ to typowy człowiek siedzi w piżamie, często w łóżku :P. Przy założeniu, że chciał zwrócić uwagę, że jest za głośno, odnoszę więc wrażenie, że nawet mógl już ten ktoś spać i został w brutalny sposób obudzony :P. No więc mopa jak najbardziej rozumiem, aczkolwiek częściej jest to mop walony w sufit, tak że po podłodze słychać, nie po oknach :P.
Stary 2013-09-22, 14:13   #4263
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, jak jest północ to typowy człowiek siedzi w piżamie, często w łóżku :P. Przy założeniu, że chciał zwrócić uwagę, że jest za głośno, odnoszę więc wrażenie, że nawet mógl już ten ktoś spać i został w brutalny sposób obudzony :P. No więc mopa jak najbardziej rozumiem, aczkolwiek częściej jest to mop walony w sufit, tak że po podłodze słychać, nie po oknach :P.
a mnie tacy ludzie rozwalają jakby sami nigdy nie imprezowali
Stary 2013-09-22, 14:14   #4264
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
a mnie tacy ludzie rozwalają jakby sami nigdy nie imprezowali
Wiesz, są ludzie, którzy w niedziele mają na 6 czy 7 do pracy . I tak miło z ich strony, że o północy zaczęło im to przeszkadzać, nie od razu po 22 :P.
Stary 2013-09-22, 14:15   #4265
okaro
Zadomowienie

Ex lepiej powiedzieć, że nie mam dojazdu niż potem nie wiaodmo co robić. Jak zapytaja o możliwość pracowania na druga zmiane to powiem jak to wygląda z mojej strony, no bo co, mam kłamać?:P Odpowiedz jak odpowiedz:P
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:16   #4266
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, są ludzie, którzy w niedziele mają na 6 czy 7 do pracy . I tak miło z ich strony, że o północy zaczęło im to przeszkadzać, nie od razu po 22 :P.
no ja myślę, że z imprezą nie dającą spać raz na ruski rok człowiek się godzi już w momencie wprowadzenia się do bloku życie niestety
Stary 2013-09-22, 14:18   #4267
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Ex lepiej powiedzieć, że nie mam dojazdu niż potem nie wiaodmo co robić. Jak zapytaja o możliwość pracowania na druga zmiane to powiem jak to wygląda z mojej strony, no bo co, mam kłamać?:P Odpowiedz jak odpowiedz:P
A taksówki nie możesz wziąć? czy za daleko? Albo nocny autobus?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
no ja myślę, że z imprezą nie dającą spać raz na ruski rok człowiek się godzi już w momencie wprowadzenia się do bloku życie niestety
Może i tak, ale co za problem nieco uciszyć imprezę? tak, że wciąż można się bawić, ale po prostu nie przeszkadzać tak innym? Z perspektywy czasu, i faktu, że podczas studiów zawsze w weekendy od rana pracowałam- też chciałam się wyspać, a nie do 2/3 nad ranem wysłuchiwać imprez... Można ściszyć muzykę i nieco ciszej się zachowywać, nie trzeba od razu zamykać całkiem imprezy . Taki kompromis .
Stary 2013-09-22, 14:22   #4268
existence
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie mówię, że masz kłamać tylko mówię, że ze strony pracodawcy (nie zawsze jak jest ludzki) może to być odebrane na zasadzie "no to zatrudnię sobie kogoś kto ma dojazd". Niestety tacy są teraz ludzie no ale ma nadzieję, że w Twoim przypadku tak nie będzie. A po ile tam osób jest na zmianie? Bo jak więcej niż jedna możesz zawsze zaproponwać że przyjdziesz np. godzinę wcześniej a wtedy wychodzić będziesz o tej 21

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
A taksówki nie możesz wziąć? czy za daleko? Albo nocny autobus?

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Może i tak, ale co za problem nieco uciszyć imprezę? tak, że wciąż można się bawić, ale po prostu nie przeszkadzać tak innym? Z perspektywy czasu, i faktu, że podczas studiów zawsze w weekendy od rana pracowałam- też chciałam się wyspać, a nie do 2/3 nad ranem wysłuchiwać imprez... Można ściszyć muzykę i nieco ciszej się zachowywać, nie trzeba od razu zamykać całkiem imprezy . Taki kompromis .
nie było muzyki praktycznie trzeba było się nachylić nad laptopem, żeby ją usłyszeć ale ludzie są poje.bani kiedyś o 23 pukała do nas sąsiadka bo graliśmy w eurobiznes w 3 osoby i zdarzyło nam się zaśmiać ja bym się wstydziła na jej miejscu zwracać nam uwagę bo jak mnie o 3 w nocy budzi jej sapanie i krzyki podczas orgazmu to ja do niej nie chodzę albo jak o 1 w nocy zaczyna grać na pianinie i operowo śpiewać to jest blok...słychać wszystko tylko nie wszystkim wszystko tak przeszkadza trzeba umieć z ludźmi żyć
Stary 2013-09-22, 14:25   #4269
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja nie mówię, że masz kłamać tylko mówię, że ze strony pracodawcy (nie zawsze jak jest ludzki) może to być odebrane na zasadzie "no to zatrudnię sobie kogoś kto ma dojazd". Niestety tacy są teraz ludzie no ale ma nadzieję, że w Twoim przypadku tak nie będzie. A po ile tam osób jest na zmianie? Bo jak więcej niż jedna możesz zawsze zaproponwać że przyjdziesz np. godzinę wcześniej a wtedy wychodzić będziesz o tej 21
Tutaj się zgodzę. Są pracodawcy, którym to nie będzie przeszkadzało, ale są tacy, którzy automatycznie mogą człowieka skreślić z listy, bo nie spełnia jednego z wymagań (dyspozycjność na każdą ze zmian). Mój TŻ ma na zmianach zawsze po 2 osoby z jednego teamu, bez problemu na dzienne zmiany mogą przyjśc i do 2 godzin póżniej i skończyć później. Pozostałe zmiany muszą być na czas i koniec.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

nie było muzyki praktycznie trzeba było się nachylić nad laptopem, żeby ją usłyszeć ale ludzie są poje.bani kiedyś o 23 pukała do nas sąsiadka bo graliśmy w eurobiznes w 3 osoby i zdarzyło nam się zaśmiać ja bym się wstydziła na jej miejscu zwracać nam uwagę bo jak mnie o 3 w nocy budzi jej sapanie i krzyki podczas orgazmu to ja do niej nie chodzę albo jak o 1 w nocy zaczyna grać na pianinie i operowo śpiewać to jest blok...słychać wszystko tylko nie wszystkim wszystko tak przeszkadza trzeba umieć z ludźmi żyć
Taka impreza, to ok :P. Ale sugerowałam się, że jednak było głośniej, tak że mogło przeszkadzać. Ale też, u nas nigdy takich problemów nie mieliśmy, w starym mieszkaniu często w pt/sb nie mogłam spać przez muzykę z góry, ale olewałam. Ale nasi znajomi mieli takich sąsiadów, co o byle co stukali miotłą w sufit, składali na nich skargi, itp. typ człowieka, który się nudzi i lubi uprzykrzać innym życie .
Stary 2013-09-22, 14:29   #4270
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Taka impreza, to ok :P. Ale sugerowałam się, że jednak było głośniej, tak że mogło przeszkadzać. Ale też, u nas nigdy takich problemów nie mieliśmy, w starym mieszkaniu często w pt/sb nie mogłam spać przez muzykę z góry, ale olewałam. Ale nasi znajomi mieli takich sąsiadów, co o byle co stukali miotłą w sufit, składali na nich skargi, itp. typ człowieka, który się nudzi i lubi uprzykrzać innym życie .
no ja takich ludzi nienawidzę. Mnie też by przeszkadzało jak bym miała za sąsiadów studentów i co weekend bym spać nie mogła bo byłoby głośno ale one dopiero się tam wprowadziły, nie było nie wiadomo czego, no siedziało więcej osób niż zazwyczaj a co za tym idzie więcej osób używało głosu u nas przez 4 lata na mieszkaniu też kilka razy była taka domówka i nikt nigdy nie przyszedł, sąsiedzi są ludzcy a ta jedna przylazła podczas gry w eurobiznes jak byliśmy we 3 tyle ile nas mieszka no to coś nie halo
Stary 2013-09-22, 14:31   #4271
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
no ja takich ludzi nienawidzę. Mnie też by przeszkadzało jak bym miała za sąsiadów studentów i co weekend bym spać nie mogła bo byłoby głośno ale one dopiero się tam wprowadziły, nie było nie wiadomo czego, no siedziało więcej osób niż zazwyczaj a co za tym idzie więcej osób używało głosu u nas przez 4 lata na mieszkaniu też kilka razy była taka domówka i nikt nigdy nie przyszedł, sąsiedzi są ludzcy a ta jedna przylazła podczas gry w eurobiznes jak byliśmy we 3 tyle ile nas mieszka no to coś nie halo
Fajowo . Haha my się smiejemy, że w sumie spoko jest mieszkać na parterze, bo jak coś spadnie albo coś się zatłucze czy ktoś skacze po mieszkaniu to się śmiejemy "cichooo! sąsiedzi zaraz przyjdą"- w sumie mieszkamy tu 2 lata już, nigdy nikt u nas nie był, a imprez kilka było .
Stary 2013-09-22, 14:36   #4272
mariamarysienka
Zakorzenienie

Jak ja się cieszę, że mieszkam w normalnym domu I szczerze to przeraża mnie fakt, że praktycznie do emerytury Tż będziemy się tułać po blokach Mieszkałam w bloku przez rok i mimo że osiedle było nowoczesne, blok w typie nowego budownictwa to i tak miałam nerwa To zdecydowanie nie dla mnie.

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 14:38   #4273
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Jak ja się cieszę, że mieszkam w normalnym domu I szczerze to przeraża mnie fakt, że praktycznie do emerytury Tż będziemy się tułać po blokach Mieszkałam w bloku przez rok i mimo że osiedle było nowoczesne, blok w typie nowego budownictwa to i tak miałam nerwa To zdecydowanie nie dla mnie.
Ja tam pół życia mieszkałam w bloku (choć duże mieszkanie było to jednak blok), drugie pół w domu, a teraz na studiach w bloku (też nowe budownictwo, ale świetne sąsiedztwo i żadnych problemów) . Ale fakt, dom jednak najwygodniejszy . Dlatego mam zamiar w przyszłości mieć piękny biały dom, z czerwoną dachówką, z zielonym ogródkiem i owczarkiem niemieckim
Stary 2013-09-22, 14:39   #4274
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez Dont Know Pokaż wiadomość
3 tygodnie w gipsie cala reka zeby palec sie uleczyl ale na swoim polmetku szalalam elegancko z gipsiorkiem
Mój TŻ podczas studniówki miał rękę w gipsie po tym, jak będąc wieczorem w parku ze znajomymi założył się, że skoczy z dachu ośrodka kultury (tego samego, w którym będziemy mieć wesele), no i znalazł się na ziemi, ale nie po zeskoku, a spadnięciu
Cytat:
O ja tez nie przepadam za kogutami, nigdy nie widziałam i nie chce widziec koguta z odcięta głowa :P. Mojego kuzyna raz kogut zaatakowal ma do tej pory blizne :P
Też mnie kiedyś kogut podziobał, ale na szczęście nic mi nie zostało po tym, a na drugi dzień jadłam bardzo dobry rosół
Cytat:
Jaka cisza z wieczora Wszystkie na imprezach, to i nie ma komu pisać
My byliśmy u znajomych, pooglądaliśmy zdjęcia z Bg i kolega zapuścił 3 filmy, wrócilismy o 3:30
Stary 2013-09-22, 14:42   #4275
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Mój TŻ podczas studniówki miał rękę w gipsie po tym, jak będąc wieczorem w parku ze znajomymi założył się, że skoczy z dachu ośrodka kultury (tego samego, w którym będziemy mieć wesele), no i znalazł się na ziemi, ale nie po zeskoku, a spadnięciu

Też mnie kiedyś kogut podziobał, ale na szczęście nic mi nie zostało po tym, a na drugi dzień jadłam bardzo dobry rosół

My byliśmy u znajomych, pooglądaliśmy zdjęcia z Bg i kolega zapuścił 3 filmy, wrócilismy o 3:30
Biedne te koguty, spróbują się rzucić i od razu giną .
Stary 2013-09-22, 14:44   #4276
viva91
na przekór do celu

Cytat:
pogrubione - może sąsiedzi byli uprzedzeniu po poprzednikach i woleli dmuchać na zimne?
ja na pierwszym roku dzielnie wytrzymałam mieszkanie z imprezowiczami, ale jak poprzedni współlokatorzy zrobili imprezę, pierwszą i jedyną, to biorąc pod uwagę moje doświadczenia z takim czymś nie wytrzymałam i im zdrowo wygarnęłam. w stosunku do nich może to było niesprawiedliwe, ale jestem już wyczulona na tym punkcie po prostu...

a co do mieszkania, to też bym nie chciała zostać w bloku do końca, TŻ tak samo i dlatego snuje play o kupnie domu
Stary 2013-09-22, 14:46   #4277
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
pogrubione - może sąsiedzi byli uprzedzeniu po poprzednikach i woleli dmuchać na zimne?
ja na pierwszym roku dzielnie wytrzymałam mieszkanie z imprezowiczami, ale jak poprzedni współlokatorzy zrobili imprezę, pierwszą i jedyną, to biorąc pod uwagę moje doświadczenia z takim czymś nie wytrzymałam i im zdrowo wygarnęłam. w stosunku do nich może to było niesprawiedliwe, ale jestem już wyczulona na tym punkcie po prostu...

a co do mieszkania, to też bym nie chciała zostać w bloku do końca, TŻ tak samo i dlatego snuje play o kupnie domu
Ja chce swój własny dom, od podstaw . Moi Rodzice o mało kiedyś nie kupili gotowego domu, w stanie surowym.... koniec końców przerobili projekt, który znalezli i od podstaw dom budowaliśmy . Mega się cieszę, bo tamten, co chcieli kupić, jest teraz paskudny , RÓŻOWY i ma malutką działkę, my przy tym mamy działszysko
Stary 2013-09-22, 14:52   #4278
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Ja chce swój własny dom, od podstaw . Moi Rodzice o mało kiedyś nie kupili gotowego domu, w stanie surowym.... koniec końców przerobili projekt, który znalezli i od podstaw dom budowaliśmy . Mega się cieszę, bo tamten, co chcieli kupić, jest teraz paskudny , RÓŻOWY i ma malutką działkę, my przy tym mamy działszysko
Kupno, budowanie od podstaw - cokolwiek, byle dom
Stary 2013-09-22, 14:52   #4279
okaro
Zadomowienie

to mam na plus, ze jestem prawdopodobnie jedyną osoba na to miejsce, bo w sumie takie nietypowe ogloszenie i nie ma 200 chetnych na jedno miejsce (tak jak sie zdarzalo przy innych ogloszeniach)
Taksówki codziennie brać nie będę,najbardziej rozchodzi mi sie o to, że jak będzie korek czy coś to nie zdąże na swoj autobus. Np. zimą

Właśnie przyjsc godzine wczesnie, a konczyc o 21 byloby najlepsze, bo wtedy jeszcze mam 2 busiki, więc to by było dobre rozwiązanie.
Babeczka wydaje się byc w porzadku i wszyscy ją tam lubią.
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:06   #4280
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
to mam na plus, ze jestem prawdopodobnie jedyną osoba na to miejsce, bo w sumie takie nietypowe ogloszenie i nie ma 200 chetnych na jedno miejsce (tak jak sie zdarzalo przy innych ogloszeniach)
Taksówki codziennie brać nie będę,najbardziej rozchodzi mi sie o to, że jak będzie korek czy coś to nie zdąże na swoj autobus. Np. zimą

Właśnie przyjsc godzine wczesnie, a konczyc o 21 byloby najlepsze, bo wtedy jeszcze mam 2 busiki, więc to by było dobre rozwiązanie.
Babeczka wydaje się byc w porzadku i wszyscy ją tam lubią.
To co to za praca?

Viva fakt faktem, własny dom to jest jednak wygoda i niezależność

Stary 2013-09-22, 15:07   #4281
mariamarysienka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:

Ja pewnie jakbym teraz znowu zamieszkala w takim studenckim mieszkaniu to moglabym byc menda, ale po poprzednim doswiadczeniu, gdzie dwie malolaty doprowadzaly mnie do szalu to wolalabym sobie ludzi od poczatku "ustawic"

Cytat:
Hah, niezle Akurat przy mojej ulicy babka sprzedaje sliczny dom ze sporym ogrodem i tarasem z bajecznym widokiem na okolice

I love you
I will
I do
Stary 2013-09-22, 15:11   #4282
magda_mjt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Ja pewnie jakbym teraz znowu zamieszkala w takim studenckim mieszkaniu to moglabym byc menda, ale po poprzednim doswiadczeniu, gdzie dwie malolaty doprowadzaly mnie do szalu to wolalabym sobie ludzi od poczatku "ustawic"

Hah, niezle Akurat przy mojej ulicy babka sprzedaje sliczny dom ze sporym ogrodem i tarasem z bajecznym widokiem na okolice

Dlatego ja sie boje wynajmowania mieszkania z obcymi ludźmi . Od kad jestem tutaj cały czas mieszkamy w 4 z moja siostra i jej mężem, wiec jest ok. Nawet czasami ze znajomymi bym sie bała . Nasi znajomi zamieszkali tak ze swoim znajomym, który w zyciu codziennym okazał sie bym jak wrzód na tyłku :/.

No to jak taki domek to proste . Ale ten co moi Rodzice brali pod uwage był świetna okazja cenowa, ale jakis taki... No poważnie nieraz koło niego przyjezdzamy i sie śmiejemy "o jaki śliczny różowy domek mamy" .

Stary 2013-09-22, 15:12   #4283
lolusl
Japońska rzepa

Ja mieszkam od 7 roku życia w dużym domu i nie chciałabym nigdy mieć już tak dużego Na pewno chciałabym mieć,ale raczej mniejszy,taki 150 m2 .I na pewno nie chcę dużego ogródka Znam ból pracy w takowym
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:13   #4284
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja mieszkam od 7 roku życia w dużym domu i nie chciałabym nigdy mieć już tak dużego Na pewno chciałabym mieć,ale raczej mniejszy,taki 150 m2 .I na pewno nie chcę dużego ogródka Znam ból pracy w takowym
Ja mam duży ogród... Z trawa i drzewami, oprocz koszenia nie ma za duzo do roboty . Dawniej były truskawki dopóki brat sie nie rozpędził i ich nie skosił . Od tamtej pory truskawek nie mamy

Stary 2013-09-22, 15:17   #4285
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Ja mam duży ogród... Z trawa i drzewami, oprocz koszenia nie ma za duzo do roboty . Dawniej były truskawki dopóki brat sie nie rozpędził i ich nie skosił . Od tamtej pory truskawek nie mamy

Ja też mam duży niestety,ale praktycznie nie ma wysokich drzew,są głównie krzewy i małe roślinki,co oznacza,że każdą jedną w lecie trzeba podlać,fortunę wydać na ogrodnika,który to wytnie itp,itd.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 15:20   #4286
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja też mam duży niestety,ale praktycznie nie ma wysokich drzew,są głównie krzewy i małe roślinki,co oznacza,że każdą jedną w lecie trzeba podlać,fortunę wydać na ogrodnika,który to wytnie itp,itd.
Nie no, jakies takie małe habździe tez mamy, ale nigdy w zyciu nie mieliśmy żadnego ogrodnika podlewa sie tylko kwiaty doniczkowe na tarasie i balkonach... Ale nie jest to nic poza mozliwosci w sumie samych Rodziców . Ogolnie nie oddalabym ani części naszego ogrodu, choc juz byli sąsiedzi, którzy chcieli odkupić :/.

Stary 2013-09-22, 15:49   #4287
JustTheOne
Zadomowienie

Hej, wzięłam przywitałam się i wyjechałam na tydzień

Fizycznie niemożliwe jest nadrobienie Was, bo to tempo jest zastraszające Ale teraz obiecuję być już na bieżąco!
JustTheOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 16:02   #4288
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JustTheOne Pokaż wiadomość
Hej, wzięłam przywitałam się i wyjechałam na tydzień

Fizycznie niemożliwe jest nadrobienie Was, bo to tempo jest zastraszające Ale teraz obiecuję być już na bieżąco!
No to witaj ponownie i przyzwyczaj sie

Stary 2013-09-22, 16:46   #4289
existence
Zakorzenienie

oj tam niemożliwe, nie takie rzeczy się robiło
Stary 2013-09-22, 16:52   #4290
mariamarysienka
Zakorzenienie

No właśnie, ostatno viva nadrobiła ponad 70 stron

I love you
I will
I do
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości