Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł?
Trzy miesiące prawie mam, już niedługo w kość Wam dam! VII-VIII cz. 2 2 16,67%
Skok nawiedza moje dziecie niech idzie precz na swoje śmiecie! VII-VIII cz. 2 1 8,33%
Czas to śmiechów i gugania, a wnet diety rozszerzania. Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013. 6 50,00%
Nasze dzieci to istne aniołki! Tylko gdyby nie te skoki, nocne wstawanie i kolki VII-VIII cz.2 3 25,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-22, 20:27   #3691
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Magdalen e; czyżby ikariam?w to ja grywam od 4,5roku. tyle ze teraz urlop. Wzięłam

Samanta: wrzuciłam w końcu sprostowanie mojego poprzedniego postu? Jeszcze raz chciałam wytłumaczyć o co mi z ta apka chodziło.

Krysia: wie Basia dorasta)

Ita: najlepszego dla niemowlaczka

Domciatko Rainforest

Taribami: jak grzybobranie?

Iwonka: ja tylko kp bez dopajania i można bez kolek. Wydaje mi się ze po prostu niektóre dzieci maja a inne nie. Jem wszystko. Pijam duuzo wody,mieszankę ziołowa na laktację dwa razy dziennie i co drugi kubek rumianku.

Jakierka: gratuluje publicznego karminia

Margosia,Mela: fajny dzień mialyscie

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 20:41   #3692
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
elaine jeszcze niebyłam na zajeciach wpisuja mnie na razie. wybieram sie za tydzien tak na 2h max.

cynamonku jak u Was?

A ja mam szczepić Tośka w środe na pneumokoki i jestem chora bo Antek nie doszedł do siebie jeszcze po poprzednim szczepieniu. Wszystkie szczepiłyscie na pneumokoki?
Do tego zaczął odmawiać piersi ostatnio Nie wiem o co chodzi. Z butli jakoś ciągnie ale z piersi tylko w nocy jak jest zaspany
Doła mam dziś
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja nie szczepię na pneumo na razie

Hej Kochane! Dziekuję za magiczne kciuki!!

Mój Fiś to anioł!!
Karmienie wypadało na 12, czyli moment podpisywania dokumentów przed chrztem.
Przed wyjściem z domu oczywiście ryk, bo głód straszny, ale do kościoła 3 minuty autem, więc tam go postanowiłam karmić. Wsadziłam go do fotelika i momentalnie zasnął. Dokumenty podpisaliśmy, no ale ja w stresie, bo na pewno będzie ryczał podczas chrztu, więc obudziłam go na mleczko, wypił 5 łyków i zasnął Nie było zmiłuj, trzeba było iść na Mszę. Na początku robienie krzyżyków na czole. Jak ksiądz to zrobił, to Fi złożył rączki jak do pacierza
Filip obudził się po kazaniu jak odbywała się już główna część, patrzył sobie, raz beknął, później pierdział mi "w rękę" Po polaniu głowy wodą tylko mrugał No i dalsza część mszy, więc skoro obudzony, to poszłam z nim na zakrystię, nakarmiłam, odbiłam i poszliśmy do komunii, później wróciliśmy do ławki. Rozpłakał się, bo znów musiałam go wziąć na ręce, bo błogosławieństwo, ale za moment zasnął
Później kilka zdjęć i do restauracji, gdzie spał do 15:30, bez płaczu zjadł, przeszedł przez ręce wszystkich gości, była wielka "sesja" zdjęciowa, do których chciał, to nawet się pouśmiechał Wróciliśmy do domku, troszkę popłakał, bo emocje puściły, ale wykąpany, nakarmiony śpi dalej

Wszyscy goście zadziwieni, że dziecko takie grzeczne W końcu po mamusi

Dostaliśmy
-matę tiny love plac zabaw
-książeczkę lamaze z różnymi zwierzątkami - mnóstwo faktur, cudowne kolory
-łańcuszek z medalikiem
-krzyżyk na łańcuszek
-kaskę
-jedne śpioszki
-taki metalowy obrazek ze św. Filipem
-Obrazek srebrny na drewnie z aniołkami i bardzo podobny ze świętą rodziną (do postawienia lub powieszenia)
i chyba tyle

Jesteśmy bardzo zadowoleni
A ja wypiłam 1,5 kieliszka wina i czułam jakbym wypiła min. pół litra jeszcze szpilki wzmagały efekt procentów

Pewnie zaraz wrzucę jakieś foto do klubu

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 20:51   #3693
surka
Zakorzenienie

[malaczarnakejt

Gratuluję udanych chrzcin Ja po półtorej lampki byłabym pijana
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 20:52   #3694
Anulka_p
Zakorzenienie

Kejt- za chrzciny i dla Fi aniołka!

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

A ja mam podły humor. Wkurzają mnie moi teściowie...
Siedzę sama, bo mąż z siostrą w szpitalu...Ach, szkoda gadać.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:07   #3695
idzia111
Zakorzenienie

Moje kochane mnie na dniach nie bedzie lub jesli dam rade to podczytam Was tylko.

Własnie zaczął mi sie kryzys laktacyjny Dopiero za 3 dni wchodzimy w 9 tydzien no ale moze mam wczesniej. Wczoraj mnie pokarm zalewał a dziś w nocy nagle zmniejszył sie. W ruch poszly moje zapasy mleczka. Jak dobrze, ze pomrozilam uff. Przystawiam Michasia czesciej i dopiero potem daje mleczko z butli. Chce to przetrwac jakoś

Postanowiłam przystawiac mlodego bardzo czesto, i tak przez kilka dni, wiec nastepne dni beda pod znakiem ciaglego cycolenia. Piję bocianka, a teraz siedze przy karmi Do tego woda ... duuuzo wody, jedzonko i miejmy nadzieje, ze kryzys minie.
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:10   #3696
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Moje kochane mnie na dniach nie bedzie lub jesli dam rade to podczytam Was tylko.

Własnie zaczął mi sie kryzys laktacyjny Dopiero za 3 dni wchodzimy w 9 tydzien no ale moze mam wczesniej. Wczoraj mnie pokarm zalewał a dziś w nocy nagle zmniejszył sie. W ruch poszly moje zapasy mleczka. Jak dobrze, ze pomrozilam uff. Przystawiam Michasia czesciej i dopiero potem daje mleczko z butli. Chce to przetrwac jakoś

Postanowiłam przystawiac mlodego bardzo czesto, i tak przez kilka dni, wiec nastepne dni beda pod znakiem ciaglego cycolenia. Piję bocianka, a teraz siedze przy karmi Do tego woda ... duuuzo wody, jedzonko i miejmy nadzieje, ze kryzys minie.
Idzia trzymam kciuki za Twoje cycki. Za swoje już nie muszę, więc trzymam podwójnie

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:11   #3697
Agrafka86
Wtajemniczenie

Odp: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Ghia ja szczepilam od razu na pierwszej wizycie na pneumo.

Jakierka no to zrobiłaś show w centrum

Fiazo brawo za zakup szpilek

Magdalenne strasznie mi przykro z powodu Twojego Tżta. Trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło

Anulka

Wczoraj byliśmy u znajomych. Przyszli też inni znajomi którzy mają 6 mies.core. Ja patrzę a ta Mała czapka zimowa z wełny spodnie ocieplane, pod spodem leginsy. W czym będzie chodzić w zimie?

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:12   #3698
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Większych bzdur nie słyszałam. Mleko z piersi jest najlepszym co można dać niemowlęciu. Głupie porównanie, ale psy, koty, cielaki itd. też na początku żywią się mlekiem, no to jest dla nich najlepsze. A co było kiedyś jak nie było mm? Tylko z piersi, ew krowie. Już nie wspomnę o instytucji mamki... Skoro są kolki, a ty jesz wszystko może wyrzuć z diety kapustne i smażone. Może w tym sęk.
Poza tym moja koleżanka powiedziała mi kiedyś, że kolki trwają max sto dni. Potem przechodzą jak ręką odjął. Oczywiście mogą wcześniej. Ona matka dwójki dzieci i naprawdę fajnie zdrowe dzieciaki więc jej wierze.

Ale miałam popołudnie. Zapakowałam rodzinkę do auta, pojechaliśmy do stajni, ja wysiadłam, a mąż pojechał z dziewczynami do biedronki i do Mc coś zjeść. A ja... a ja wsiadłam na konia!!!!! Jaka szczęśliwa jestem!
musze sobie policzyc kiedy mija 100 dni, też o tym słyszałam
dzisiaj kolka nas oszczędziła, a cały dzien nie podawałam ani kropelki espumisanu, bo w sumie i tak nic nie pomagał. A u naz bączki i kupki są od narodzin bez zmian a wydaje mi sie że espumisan to bardziej na wzdecia jest.
Nie zrezygnuje z kp tak łatwo, to szybciej wolałabym przejs na stałe pokarmy niż nie karmić piersią.

Kejt gratuluje udanych chrzcin
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:14   #3699
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Wszystkie szczepiłyscie na pneumokoki?
Do tego zaczął odmawiać piersi ostatnio Nie wiem o co chodzi. Z butli jakoś ciągnie ale z piersi tylko w nocy jak jest zaspany
Doła mam dziś
My szczepimy po 6mcu - wtedy jest jedną dawkę mniej.

Tymuś czasem ma takie dni że odmawia ciumkania, widać że mleko mu leci, a on ciumka i nie połyka, wylatuje mu z buzi, jakby mu nie smakowało, czasem juz sama nie wiem co robić, ale zazwyczaj po kilku karmieniach wszystko wraca do normy i znów ładnie je. My aktualnie podajemy mm 2x na dobę. Powoli oduczamy od cyca ze względu na moje problemy ze zdrowiem.

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Ale miałam popołudnie. Zapakowałam rodzinkę do auta, pojechaliśmy do stajni, ja wysiadłam, a mąż pojechał z dziewczynami do biedronki i do Mc coś zjeść. A ja... a ja wsiadłam na konia!!!!! Jaka szczęśliwa jestem!
super popołudnie Fajnie, że robisz też coś dla siebie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42938737]Geniusz Perse się naumiał i załadował foty do klubu.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Sens mojego życia
Śłodziutka

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Mój Fiś to anioł!!
gratulacje za udane Chrzciny, fajnie się wszystko poukładało i spokojnie Prezenty też super

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:15   #3700
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Idzia trzymam kciuki za Twoje cycki. Za swoje już nie muszę, więc trzymam podwójnie
Super, że u Ciebie lepiej
Dziękuję za kciuki, są mi bardzo potrzebne.

Czuję jak mnie kłuje w piersiach, wiec mleczko sie produkuje

Teraz czuje sie jak tuz po porodzie jezeli chodzi o karmienie.

Po kryzysie może pojawic sie nawał, no ale ... z dwojga zlego wole nawał. Dzieki nawałom mam blisko 4 litry mleczka w zamrazalce i 0,5 litra w lodowce
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:17   #3701
Anulka_p
Zakorzenienie

Idzia- mocne
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:18   #3702
surka
Zakorzenienie

idzia111

za zakończenie kryzysu
Stary 2013-09-22, 21:41   #3703
Samantha7
Zakorzenienie

Iwonka- tak jak dziewczyny mowily kp jest najlepsze.
Mojej ciotki dzieci byly karmione mm i jej syn mial takie kolki, ze mielismy dyzury w noszeniu jego i dyndaniu zeby go uspokoic.
Ja mojemu masuje czesto brzuszek profilaktycznie.
Klade go na moim brzuchu i daje mu klapsy w pupe. On to uwielbia. Jak strasznie plakal w szpitalu, a ja z nim , to polozna przyszla i zawinela go w kokon i wlasnie zaczela go tak w pupcie klepac, a on w minute sie uspokoil
Nie wiem o co chodzi, ale to dziala

No, a co do glukozy to naprawde ta laska g wie. Bo glukoze daje sie jak spadnie cukier i jak dziec traci na wadze. Wiem bo moj maly mial wlasnie podana w szpitalu. Mial slaby cukier i do tego stracil 25% swojej wagi urodzeniowej.

Bedzie dobrze

Kejt- super i dla Fi , ze byl takim aniolkiem

Ewusiu- u mnie jest jakby trudniej z obiadami bo ja nie jem miesa

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Idzia - za cycki

Czy kazda dopada ten kryzys? Bo az sie boje :/

Mela - zazdraszczam jazdy na koniu

Ja chyba ostatni raz 10lat temu jezdzilam.

Moj maly pobil rekord w niespaniu.
O wlasnie skrzeczy

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 21:48   #3704
surka
Zakorzenienie

Idę utulić córkę do snu, może w końcu uśnie bo ja już padam Dobranoc
Stary 2013-09-22, 22:06   #3705
ona8686
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;42938737]Geniusz Perse się naumiał i załadował foty do klubu.[/QUOTE]

Ślicznego Masz synka

Cytat:
ja nie szczepię na pneumo na razie

Mój Fiś to anioł!!
Karmienie wypadało na 12, czyli moment podpisywania dokumentów przed chrztem.
Przed wyjściem z domu oczywiście ryk, bo głód straszny, ale do kościoła 3 minuty autem, więc tam go postanowiłam karmić. Wsadziłam go do fotelika i momentalnie zasnął. Dokumenty podpisaliśmy, no ale ja w stresie, bo na pewno będzie ryczał podczas chrztu, więc obudziłam go na mleczko, wypił 5 łyków i zasnął Nie było zmiłuj, trzeba było iść na Mszę. Na początku robienie krzyżyków na czole. Jak ksiądz to zrobił, to Fi złożył rączki jak do pacierza
Filip obudził się po kazaniu jak odbywała się już główna część, patrzył sobie, raz beknął, później pierdział mi "w rękę" Po polaniu głowy wodą tylko mrugał No i dalsza część mszy, więc skoro obudzony, to poszłam z nim na zakrystię, nakarmiłam, odbiłam i poszliśmy do komunii, później wróciliśmy do ławki. Rozpłakał się, bo znów musiałam go wziąć na ręce, bo błogosławieństwo, ale za moment zasnął
Później kilka zdjęć i do restauracji, gdzie spał do 15:30, bez płaczu zjadł, przeszedł przez ręce wszystkich gości, była wielka "sesja" zdjęciowa, do których chciał, to nawet się pouśmiechał Wróciliśmy do domku, troszkę popłakał, bo emocje puściły, ale wykąpany, nakarmiony śpi dalej

Wszyscy goście zadziwieni, że dziecko takie grzeczne W końcu po mamusi

Dostaliśmy
-matę tiny love plac zabaw
-książeczkę lamaze z różnymi zwierzątkami - mnóstwo faktur, cudowne kolory
-łańcuszek z medalikiem
-krzyżyk na łańcuszek
-kaskę
-jedne śpioszki
-taki metalowy obrazek ze św. Filipem
-Obrazek srebrny na drewnie z aniołkami i bardzo podobny ze świętą rodziną (do postawienia lub powieszenia)
i chyba tyle

Jesteśmy bardzo zadowoleni
A ja wypiłam 1,5 kieliszka wina i czułam jakbym wypiła min. pół litra jeszcze szpilki wzmagały efekt procentów

Pewnie zaraz wrzucę jakieś foto do klubu
za udane chrzciny

Też się zastanawiam jak mam rozważyć kwestie karmienia, która wypadnie podczas mszy. A Franek dodatkowo nie chce jeść więc urządza koncerty zanim załapie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

Po kryzysie może pojawic sie nawał, no ale ... z dwojga zlego wole nawał. Dzieki nawałom mam blisko 4 litry mleczka w zamrazalce i 0,5 litra w lodowce
nieźle uchowałaś mleczko

Czy istnieje możliwość do dołączenia na facebook? Wiem, że kiedyś coś na ten temat padło.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2013-09-22 o 22:08
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 22:23   #3706
skylie
Wtajemniczenie

Dobranoc

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 22:27   #3707
madi82
Zakorzenienie

Czesc,
Wogole nie mam weny do pisania, strasznie sie zdołowałam Cynamonkami!!!!
Normalnie uryczałam się jak bóbr. Tak bardzo bym chciała by Adaśko wyszedł z tego żeby okazało się to tylko złym snem....echhh czemu to wszystko takie....WIERZE jednak, ze BEDZIE dobrze i mówię to w pełni świadomie !!!! Normalnie nie moze byc inaczej!!!!

Cynamonko tak bardzo bym Cie chciała usciskać!!!
JEstes cholernie dzielna i silna kobieta i wiem, ze wszystko zakonczy się happy endem! I jak to En wspomniała bedziesz się martwic czy podać marcheweczka czy jabłuszka.....!!!!

My juz jestesmy u siebie co dobre szybko się kończy...w środę mamy szczepienia. Dzis dopiero poczytałam spam bo internetu nie było....

i to w sumie na tyle co mam dzis do powiedzenia...wybaczcie, jestem z Wami ale dziś i od kilku dni SERCEM Z CYNAMONKAMI!!!!!

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 22:42   #3708
karolajn1987
Wtajemniczenie

Kejt- brawa za udane chrzciny i prezenty

Surka- mini Sureczka sliczna jest

Idzia- kciuki za cycolenie!

I nie pamiętam co jeszcze :banghead:
Hanka mi dzis wieczorem urzadzila taka jazde ze plakalam razem z nia, ale to juz jutro wam napisze, bo teraz padam na pyszczek i ide spac

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-09-22, 22:44   #3709
jakierka
Zadomowienie

Idzia, za mleczko

Kejt, super, ze chrzciny sie udaly i Fi tak pieknie to zniosl

Mela i Margosia, za fajne popoludnie

Stary 2013-09-22, 23:41   #3710
Agrafka86
Wtajemniczenie

Idę spać. Z moich obliczeń wychodzi, że Mały powinien dać mi 2h snu przed karmieniem. Także dobranoc Skarby

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 23:41   #3711
misiaczka555
Wtajemniczenie

Idę spać. Od tylu dni zdycham z bólu od tych ósemek. Już mnie boli cała szczęka boli najchętniej to bym wszystkie zęby wyrwała, tak mam dość
I wiecie co?? Ryczeć mi się chce na myśl o tym że moja maleńka córeczka będzie tać cierpieć przy ząbkowaniu jak my to przetrwamy?

Z dobrych opowieści na dobranoc. Moja córeczka jutro konczy miesiac i stała się z dnia na dzień niesamowicie komunikatywna. Uwielbia gdy do niej mówię, śmieje się naokrągło. Próbuje prowadzić ze mną dialog, jeszcze trudno jej ale mowi już a, e, he i od dzisiaj ge
Dzisiaj tak płakała że TZ nie mógł jej uspokoić. Dał mi ją ja ręce a ona dalej płacze. Zaczęłam do niej mówić, śmiać sie. Spojrzała na mnie i w jedne chwili spokój i wielkie uśmiechy na buzi kocha mnie ta kruszyna
W książeczce zdrowia mam rozpisane co dziecko powinno umieć w danym miesiącu i każą zaznaczać kiedy te umiejetność osiągnęło. No więc pochwale sie że moja córeczka kończy już umiejętności 2 miesięczniaka
pękam z dumy

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-22, 23:45   #3712
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Czesc,
Wogole nie mam weny do pisania, strasznie sie zdołowałam Cynamonkami!!!!
Normalnie uryczałam się jak bóbr. Tak bardzo bym chciała by Adaśko wyszedł z tego żeby okazało się to tylko złym snem....echhh czemu to wszystko takie....WIERZE jednak, ze BEDZIE dobrze i mówię to w pełni świadomie !!!! Normalnie nie moze byc inaczej!!!!

Cynamonko tak bardzo bym Cie chciała usciskać!!!
JEstes cholernie dzielna i silna kobieta i wiem, ze wszystko zakonczy się happy endem! I jak to En wspomniała bedziesz się martwic czy podać marcheweczka czy jabłuszka.....!!!!

My juz jestesmy u siebie co dobre szybko się kończy...w środę mamy szczepienia. Dzis dopiero poczytałam spam bo internetu nie było....

i to w sumie na tyle co mam dzis do powiedzenia...wybaczcie, jestem z Wami ale dziś i od kilku dni SERCEM Z CYNAMONKAMI!!!!!

Czuje dokladnie to samo. Bardzo jest mi tez zle. Nie spalam do 5rano i ciagle plakalam. Ehhh

Maly mi nie spal do prawie 5
Jestem jak zwloki normalnie :/

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 00:50   #3713
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

My po 1 karmieniu. Ja też często myślę, co tam u Cynamonkow i jak sie miewa biedny Adaś to takie niesprawiedliwe, ze dzieci chorują...

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 01:11   #3714
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko
Re: Maluszki pożegnały nasze brzuszki Mamusie Lipcowo - Sierpniowe 2013

Pozdrowienia nocne. I nas karmienie nr 1

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 01:17   #3715
ita83
Wtajemniczenie

my tez po karmieniu i mam glupie pytanko

ile max taki maluch moze zjesc bo iloci pochlaniane przez Leo mnie zaczynaja przeeazac
Stary 2013-09-23, 01:28   #3716
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
my tez po karmieniu i mam glupie pytanko

ile max taki maluch moze zjesc bo iloci pochlaniane przez Leo mnie zaczynaja przeeazac
Ita twój synek jest dzień starszy od Mai to możemy sobie porównać. Maja je 90 ml mm co 3 godziny zazwyczaj. W ciagu dnia ma jedna 4 godz przerwę i w nocy jedna 5 godzinna. Ale nigdy nie zjada wiecej niż 90 ml. A ile je Leo?

A ja nie poszłam spać leże w łóżku, czytam wizaz i słucham jak Maja oddycha, postękuje przez sen jadła ostatnio o 21, niech już sie obudzi to pójdę w kimę

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 02:27   #3717
karolajn1987
Wtajemniczenie

A ja się witam na ntym karmieniu.moje dziecko cofa się w rozwoju

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-09-23, 02:38   #3718
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Witamy no nie i przesyłamy pozytywne fluidy cynamonkom,kallistom,niun iom i wszystkim potrzebującym

Kejt: super ze chrzciny się udały a Fi taki grzeczny!

Czarownica: co u ciebie? Jak nastrój?

Nasi: miałam właśnie pisać i pytać co u ciebie a Ty z tztem bylas czy tylko z Witja?

ghia: szczeliny na pneumo za miesiąc albo jakoś w styczniu czyli po 6mies.

Idzia: kciuki za przetrwanie!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 02:54   #3719
kubus puchatek
Rozeznanie

Hej,rowniez witam po karmieniu jutro idziemy sie wazyc I juz nie moge sie doczekac,ile wskaze waga to juz 5tydz

Sent from my ST23i using Wizaz Forum mobile app
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 03:22   #3720
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

I znow karmie, a pospalabym

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości