|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Apropo kapci tych skorzanych, panie w zlobku mnie ochrzaniaja gdy mala je nosi bo twierdza ze to krzywi nozki. No i sama nie wiem co jest zdrowe a co nie. Moja mama tez jest zdaniaze te paputki nie sa dobre dla dziecka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
W tych czasach jest już tyle wersji że prawie nic nie jest dobre. Najlepiej jakby nasze dziecko poginało po dworze w zimę w skórze z dzika na boso
![]() Mała dzisiaj odmówiła pierwszy raz mleka wieczorem. Ciekawe co jeszcze nas czeka. |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hejo my cały weekend w rozjazdach. Jutro to samo. Mamy jeszcze kilka rzeczy do załatwienia, a potem wybywamy na urlop.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Fajny dzień za nami, Jas poznał wszystkie zwierzątka wsi, był w siódmym niebie, hasał tak, że pał mi wieczorem podczas picie mleczka, ech nie lubie tego bo pampers miał zawalony, ale ni będę już go wybudzać cała rodzina wie, więc mogę się tu pochwalić, że jestem w ciąży ![]() ![]() co do paputów, cos mi w nich nie gra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Syn mnie wymęczył ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Wtajemniczenie
|
ma któraś z Was nianie elektroniczną? możecie coś polecić? chciałabym dobry zasięg i brak zakłóceń
co może być złego w takich papciach jak są prawie jak skarpetka? nie ma mowy o wykrzywianiu stopy, ludzka stopa powstała w drodze ewolucji a jednak butów jaskiniowcy nie nosili :P Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2013-09-22 o 20:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Za to boi się swojego wujka. Nie może zbytnio się do niej zbliżyć, od razu ucieka. Nie mam pojęcia dlaczego. Cytat:
Za to u nas już całkiem przeszła kolejna dolna dwójka ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie uważam, że może być w nich coś złego, nie pasują mi i już, tak samo nie uważam że coś złego jest w tych z deichmanna, sa świetne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Hej, my jeszcze u tesciow, po weselu, bylo super
![]() Pumcia jak wroce to poszukam takiej stronki specjalistycznej kliniki specjalizujacej sie w schorzeniach stop, tam fajnie opisali co jest najlepsze dla dzieciecej stopy. Ja bym sie pan w zlobku spytala, czy w takim razie chodzenie boso tez krzywi nogi... wg ich teorii cala ludzkosc powinna miec krzywe nogi, bo kiedys butow i sztywnych podeszw nie znali. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4570 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
No ja mam zdanie jak wiekszosc z was ze to najblizsza forma do golej stopy i to najzdrowsze a mimo to cieplej na te chlodne dni ale starsze panie wiedza lepiej.
Poslij Agunia te stronke chetnie poczytam. Phdwao, B bardzo sie bala osła jak bylysmy w mini zoo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No właśnie u nas też było z tym lepiej a tu taka niespodzianka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Rozeznanie
|
Cześć,
wybaczcie, ale odpisze tylko Phdwao. Kochana, ogromne gratulacje z powodu ciąży!!! ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z rana
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4576 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Phdwao GRATULACJE . Coraz więcej ciąż na wątku a ja nie umiałabym się teraz zdecydować. Raz, że mieliśmy cięzkie 3 miesiące płaczu (wyglądałam jak trup)a dwa że niby mąż pomaga ale i tak wszystko na mojej głowie. I to dosłownie z wymianą oleju w samochodzie włącznie. Na dzień dzisiejszy mam zaniedbany dom, gdybym urodziła kolene dziecko pewno zaniedbałabym Wojtusia. Może gdybym nie pracowała byłoby inaczej. Wiem, że są kobiety które jakoś to robią
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do paputków, to ja widzę ogromną różnicę. Miała kapcie z befado i za nic nie umiała sobie z nimi w domu poradzić, dużo raczkuje, bawi się na siedząco i te kapcie jej przeszkadzały. Te paputki nie przeszkaszają jej w niczym, ani nauce chodzenia ani w zabawie dlatego cieszę się z zakupu. Widzę, że nawet moja mama się przekonała do tych paputków widząc, że mała jest zadowolona, bo na początku była lekko zdziwiona co ja jej za papucie kupiłam ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Aha nie pisałam ale prawdopodobnie wracam do pracy ![]() Byłam zrezygnować ze studiów, spotkałam tam mojego promotora i kazał mi cofnąć to wypowiedzenie i przedłużyć studia. Powiedziałam, że mogę wrócić do pracy tylko na pół etatu, chce 2 lata jeszcze na zrobienie doktoratu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
o kurcze ale wysyp dzieciaczków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4580 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Próbuję Młodą uśpić w łóżeczku na drzemkę, ale na razie skutkuje to 10 minutowym płaczem... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Phdwao oficjalnie gratuluję i trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy
![]() Malwina trzymam kciuki za powrót do pracy ![]() Muszę się pochwalić, że moja córcia pierwszy raz coś wygrała. Wczoraj na rynku była organiowana jakaś zabawa dla dzieci, związana z bezpieczeństwem na drodze i był konkurs gdzie puszczali muzykę i które dziecko najładniej zatańczyło to wygrywało. Muzyka została puszczona, żadne dziecko się nie ruszyło, tylko mała podskakiwała w wózku więc ją wypuściliśmy. Muzyka została puszczona ponownie, a ponieważ dalej tańcowała tylko nasza córcia to ona wygrała. A w zasadzie ten chłopczyk w brązowej kurteczce ![]() a i jej pierwsza nagroda to odblask ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | |
Zakorzenienie
|
Agunia, już widzę te afrykańskie skrzywdzone dzieci z z krzywymi nóżkami/stópkami nie umiejące dobrze chodzić
![]() Mandi, gratuluję ![]() ![]() ![]() Mówisz że chłopczyk w brązowej kurtce....Emil często jest dziewczynką mimo że najczęściej jest na niebiesko ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
Ph
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
jedna z blogerek pisze o tych kapciach http://slippersfamily.com/ może się komuś spodobają
![]()
#4585 |
Przyczajenie
|
..
Mama Emilki Dbamy o włoski i pazurki Edytowane przez Emillianka Czas edycji: 2013-09-23 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wróciliśmy z Krakowa,jednak weekend to za mało, pięęękne miasto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Przyczajenie
|
Witam witam ;*
Ma ktoras z was taki problem ? Osłabia mnie jedzenie mojego dziecka ![]() ![]() jeszcze mnie kolezanka dobiła ze powinna jesc juz jak dorosly a nie tyle mleka pic i kaszki. A ona je uwielbia. Jak nie zje kaszki, mleka - jest glodna, mimo ze zjadła np. 10 lyzek zupy. Zreszta jak zje 10 to naprawde cud nad Wisla. najczesciej zje 3 i dosc. Albo spagetiiiii ( zrobiłam domowy sos pomidorowy, makaron, miesko ( filet) ) zjadla z 12 lyzek tego. bylam zadowolona. Dzis zrobilam miesko i kluski slaskie - kapke zjadla tyle co nic... i znow rzucala. Mozna powiedziec ze w 90 % nie je mi obiadow ![]()
#4589 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za wszystkie gratulacje
![]() ale jestem glodna, obiad gdzies za godizne się zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.