|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Cytat:
![]() no mnie tez ominęło póki co,ale obawiam się ze jak tylko wrócę do pracy to mni e coś złapie ![]() Byłabym zapomniała: Ktoś tu dziś kończy 9miesięcy!! ![]()
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już do raczków rwie się dziatwa, choć to sztuka jest niełatwa. Mamusie XI-XII 2
Medycynę zostawiam Judce, ja to raczej od tych szarlatańskich metod
![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- ![]() ------- Iza właśnie zjadła gotowaną kukurydzę. Oczywiście nie całą, ale odcięty kawałek. Nie wiem jak ona zrobiła to tymi trzema zębami, które na dodatek nie wyrosły jeszcze do końca. A jaka była awantura jak próbowało się ją nakierować tam gdzie są ziarenka i na chwilę wyciągało się kolbę z ręki Ale wyłuskała prawie wszystkie
|
|
|
|
#3783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kiedys chcialam byc weterynarzem ![]() ale w szarlatanskie metody tez wierze ![]() mowisz kukurydza ![]() tez trzeba by sprobowac, dawno nie jadlam |
||
|
|
|
#3784 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Poszłam do lidla po łososia na jutrzejszy obiad a wróciłam z 3kg śliwek, bo były po 1,88kg
Jakieś przetworasy bym z tego zrobiła ale się nie znaju Cytat:
Cytat:
![]() Ja mówiłam, że fajny? Nie przypominam sobie ![]() Przytulasty to on jest tylko jak go pyrdek swędzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez dzika_kaka Czas edycji: 2013-09-22 o 19:26 |
||||||
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- dopadła mnie jesienna depresja jakaś zdołowana jestem
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- wejdź na allegro, świat od razu wyda się piękniejszy
|
||
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3791 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kurze łapki i te sprawy ![]() Cytat:
![]() nie musiałaś mówić, sama widziałam ![]() czyli cały czas ![]() o! fajne! a ile dałaś tak mniej więcej? z 3 kg śliwek ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Wtajemniczenie
|
Któraś pytała o jakość BRW? Majka?
Miałam kiedyś kilka mebli od nich, jakość jak Ikea, ale meble z Ikea się łatwiej/logiczniej składa i do mnie szwedzki design bardziej przemawia, ceny chyba są porównywalne. Jagnna - fajny ten stół! Wygląda jak drewniany. Macałaś go na żywo? |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Odnosnie sliwek to polecam powidło śliwkowo czekoladowe
![]() zgłodniałam ![]() ide jeść ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- nie ![]() pojade pomacaj jutro
|
#3794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale nie żałuję bo na co dzień jest mały (okrągły, 100cm średnicy) a rozkłada się w zależności od potrzeb do 3 metrów ![]() kwadratowy by nam zagracił a nie mamy zbyt wielce miejsca tutaj ![]() ![]() byliśmy u babci a po powrocie zaraz brat męża zaszedł z córką ![]() także dzień zleciał jak z bicza trzasnął ![]() ja się relaksuję tradycyjnie przy żelazku a Jan już odpływa, bo smyra przytulaskowi uszko rączką trochę późno przysypia ale goście go z lekka rozbudzili ![]() dałam dziś pomidora surowego - ale smakowało |
|
|
|
|
#3795 |
|
Wtajemniczenie
|
Inhalacje z soli fizj., maść majerankowa, olbas oil (miska z wrzątkiem + 2-3 krople olbas oil) koło łóżeczka. Ale mam wrażenie, że nic nie pomaga
Ostatnio było tak samo, dopiero po kilku dniach przeszło.
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nastąpiła pierwsza pobudka dzisiejszego wieczoru. A poszliśmy spać o 20
Coraz lepiej ![]() Cytat:
![]() Niestety. Ja nie wiem no dorosły chłop a nie umie się sam podrapać 2 tysie. Niby dużo ale z drugiej strony lity dąb. Czaję się, żeby domówić u niego jeszcze stolik/ławę taką koło kanapy ale to pewnie koło tysiaka by było więc odkładamy na wieczne nigdy Na razie w tym charakterze mamy za 29,99 z ikea i jakoś daje radę ![]() Serce mówi TAK rozum mówi NIE ![]() Ja śliwkę dałam ale nie podpasowała niestety. |
|
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja testuje wysępioną od siosrty kołdrę chrzesniak spał pod nią raz, a potem wisiała na łozeczku zobaczymy co Ulka na to Bo mo że się z zimna budzi tak![]() o żesz, mój cały zestaw ma 1600 kosztować no zrób pyszne to jest: > a jak łatwo się robi
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
nie to żebym się cieszyła, że Ty też, ale jakoś mi lżej, że nie ja sama![]() właśnie oglądam kozaki
|
|
#3799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiesz... lity dąb także teges. Wcześniej chcieliśmy tak zwany kolonialny ale były ze 2 razy droższe ![]() Wolałabym coś co w zimowym deficycie owoców dam dziecku ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3800 |
|
Wtajemniczenie
|
weź nawet nie mów, w ramach leczenia jesiennej deprechy dwie pary nabyłam, co prawda nie kozaki a półbuty więc się na jedne kozaki przeliczają, prawda?
I - uwaga Musso - pobiłam Twój rekord... mam 60 par butów, liczyłam ostatnio Co prawda noszę ze 20 albo 30, a zliczyłam wszystkie wszystkie zalegające, no ale i tak jestem z siebie dumna ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Ojej no, to dasz jej śliwkowej nutelli ![]() Mój mąż dzisiaj dał Frankowi tosta z czosnkiem... zanim zdążyłam mu powiedzieć, że taki czosnek to raczej ciężkostrawny... Franek dziabnął i wył wręcz o jeszcze, otwierał buźkę i nie było zmiłuj, był za to drugi gryz A były to tosty masakratory z czosnkiem przez praskę i z obu stron
|
|
|
|
#3801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() za sam stół czy z krzesłami ![]() a mojemu smakuje oj ze śliwek to kiepsko no chyba ze zamrozisz ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- jak dalej tak pójdzie to w alkoholizm popadnę a zważywszy na to że dziś dopiero pierwszy dzień jesieni to hmmm ![]() Cytat:
![]() 60 par nieźle
|
|||
|
|
|
#3802 |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma za co
![]() w załączniku jedne, a drugich nie mogę znaleźć, ale tak myślę to to kozaki są tylko takie cienkie raczej jesienne, fajne i z promo może jeszcze znajdę
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
no to mrozonko, albo powidła, ale tam cukier idzie
![]() Cytat:
![]() ![]() no co tam, zdrowszy będzie ![]() Uli też Zapomniałam Wam napisac: M wczoraj stwierdził, że skoro przyszły tydz to ostatni tydz jego wolności to jedzie na latanie. Na tydzień
|
|
#3804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja miałam ostatnio focha jak po powrocie zamiast przejąć Franka przez dwie godziny dłubał w swoich pudełkach.... a ten na tydzień
|
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
ładne
![]() kuszą mnie buty z ecco od jakiegoś czasu, ale ceny trochę straszą.... choć jakość mają niesamowitą to fakt.. Cytat:
Przyznam sie wam do czegoś. Mam 30 lat, jestem dorosłą, zarabiającą na siebie kobietą, mężatką, matką i wstydzę się kupować gumek No nie kupie ich z kolejki, biorę z półki i lece do kasy samoobsługowej
|
|
#3806 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wziąwszy pod uwagę, że on ma 1 pantofle, 1 adidasy i 1 klapki to w sumie ma rację no ale przy Was... Aaaa jeszcze ma jedne takie cwelki patatajki z czubem, za które go tępię odkąd się poznaliśmy ale nie dał wywalić Tak w ogóle to założył je na pierwsza randkę i jak je tylko zobaczyłam to wiedziałam, że z tej mąki chleba nie będzie ![]() Jak Ci Franek w nocy chuchnie... ![]() Zjadłabym takiego tościka. Jakoś przez tą chorobę zaakceptowałam surowy czosnek, znaczy się mój żołądek zaakceptował Cytat:
![]() Za stół. Krzesła drugie tyle. Zapożyczyliśmy się przy tym urządzaniu chałupy w ch.uj ![]() Ooooo! Zamrozić! Zapomniałam o tym! Tylko muszę sprawdzić, czy moja lodówa to jeszcze przyjmie. Bo mam truskawy, borówki i maliny w ilościach hurtowych ![]() Łaaadne! Cytat:
Zrobię knedle. Zrobię te Twoje nutellowe powidła a jak coś zostanie to zamrożę O ku.r.va ![]() Zabiłabym dziada. Albo przynajmniej pobiła pierdzielony egoista kurza twarz. A Twój to może który ostatni tydzień będzie? Żesz ja pitolę! Dziad! ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
Poszłam spać! Jako, że miałam iśc spać dzisiaj wcześniej
|
||||
|
|
|
#3807 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za to ja mam wizję tżta który mi we wtorek wybędzie a ja tu zostanę z gorączką i bobasem :/ tzn wiem że w ostateczności zostanie ale wiem też że ma konferencję na której jest jedynym prelegentem, a co za tym idzie moja choroba zmieni plany 200 osób pi razy oko ![]() Serio serio? ;> Niee, to ja tak nie mam W sumie to jak byłam mała to straszna byłam wstydnisia i nieśmiała, teraz mam 180 stopni inaczej, nie ma tabu ![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
u mnie na szczęście tż podziela moją szajbę obuwniczą i zasadę "butów nigdy dosyć" i to on ma ze 20 twierdzi że niby nie ale ja je ostatnio zliczyłam ![]() No, jak on chuchnie to nic, jak ja chuchnę mężowi to dopiero będzie chyba celowo siedzi poza sypialnią z nadzieją że chora zasnę ;>
|
||
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jednej str niech jedzie bo to długo mu się taki paralotniarski wyjazd nie trafi , a le z drugiej kuuurde no ja też chce coś więcej...no właśnie sfalstartowałam i kupiłam. Będą na zaś ![]() też ide generalnie nie jestem z tych płochych i strachliwych, ale siedzi we mnie taki chochlik który mi mówi że się ludzie dowiedzą że się bzykam ![]() ![]() aaa pitole już, ide spać Dzika nie zaczęłam tej czapki, bo mnie zagadałyście ![]() Papapa do jutra
|
|
#3809 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam mega problem z butami, na kimś mi się podobają, na półce w sklepie mi się podobają, ale na mnie tylko na długonogich laskach każdy but wygląda świetnie ![]() Cytat:
albo jesteś mega tolerancyjna albo... nie wiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nooo poszaleliście
|
||||
|
|
|
#3810 | |
|
Zakorzenienie
|
aj law ju za te hasła
Cytat:
![]() pomacham mu nimi przed nosem dziś. O! ![]() Tyle że mi się też chce Lece spać. Definitywnie
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:10.

żeby tylko mnie ominęło...

Ale wyłuskała prawie wszystkie

mi dodatkowo znów zaczęły lecieć włosy, jak szalone
Klaudia 16.10.2009

a Jan już odpływa, bo smyra przytulaskowi uszko rączką 
Ostatnio było tak samo, dopiero po kilku dniach przeszło.