|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
a ten preparat prxygotowujacy z kwasem 10% jest tez konieczny tak? Naklada sie na twarz i na to bezposrednio kwas 5-10min zmywamy neutralizatorem i koniec?
|
|
|
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Nakładasz przygotowujący, masujesz, zmywasz wodą, osuszasz, nakładasz kwas pierwsy zabieg ok 3 min , neutralizator,masujesz i zmywasz ![]() ot to cała filozofia.Ja borykalam sie z problemami od bardzo dawna, przelecialam lekarzy i hurtowe ilosci antybiotykow i masci. antybiotyki doustne rozpieprzyły mi wątrobe tylko tyle potrafiły.Tabletki hormonalne raczej też mi nie pomogły. Czasami po prostu skóra jest skłonna do wyprysków, tak jak moja odkad zaczęła dojrzewać. Poradziłam sobie sama i przynajmniej nie wydaje już kasy w błoto Przede wszystkim ważne oczyszczanie i minimalizm w ilosci kosmetykow i ich skład też jest ważny.Ja jeszcze trochę się suplementuję (witaminy,minerały, wyciągi z roślin - ale nie potrafie powiedziec czy to mialo jakis wplyw na poprawę) No pewnie mialaś retinoidy, to pochodne witaminy A,stosuje sie je pod okiem dermatologa, przy już większych problemach skórnych albo jak już nic innego nie pomaga. Dziewczynom z problemami typu przebarwienia , zaskórniki, sporadyczne wypryski ( nie ropne - jak jest ropa i widoczny mocn stan zapalny (zaczerwienienie) to polecam spróbować skinorem z apteki albo isc do dermatolga po jakąś maść )- na poczatek polecam kwasy typu migdał,glikol . Prawda jest taka,że każda skóra zachowuje sie inaczej. Co jednej pomoże to nie znaczy,że też drugiej. Mi migdał zlikwidował wypryski, wieksze zaskórniki, mam zdrowy koloryt skóry, nie mam przebarwień. A wszystkie maści na recepte od dermatolgów robiły mi z buzi ścierkę. Przy kwasach polecam używać dobrych nawilżaczy, maseczek odżywczo regenerujących, pić dużo wody !!!!! i żeli do mycia typu Cethapil. Rozpisalam się, nie zaśmiecam już. Ale to moje tematy i mogłabym ksiazke pisać
http://instagram.com/ccamillac Edytowane przez Star90 Czas edycji: 2013-09-22 o 19:33 |
|
|
|
|
#1263 |
|
Rozeznanie
|
Amorcio odpisałam pod zdjęciem
|
|
|
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wygląda promiennie i po przebarwieniach mało co zostało,cieszę się bardzo,a maść Skinoren nieoceniona
|
|
#1265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Tysiaczku to sa piersi tej samej osoby
chcialam pokazc ze u takich szczuplych dziewczyn nie koniecznie takie piersi ale kazdy lubi co innego ![]() http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/e66d2...206acbb836913a To tez ta sama dziewczyna jak dla mnie zeby miala mnejsze by lepiej wygladala
|
#1267 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Tak acnederm jest tanszym odpowiednikiem ale ja osobiscie nie uzywalam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe jaki ma implant
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor dziewczyny
Kasikkk87 ja dopiero zaczelam naklejac plastry sutricon od 2 tyg. dlatego nie wiem na ile mi starcza, teraz tne je sobie na mniejsze kawalki niz na poczatku, mysle ze takie opakowanie starczy Ci na ok 3 miesiace, ja wymieniam co 5 dni. Elminio Wszystkiego Najlepszego! mam nadzieje ze mile spedzasz swoje urodzinki Sandy i Amorcio Powodzenia jutro, bede trzymac mozno kciuki, zycze Wam zebyscie sie obudzily z wymarzonymi cycuszkami Widze, ze weszlyszcie na temat kwasow, tez bym sobie zrobila taka serie, ale troche to kosztowne. Star90 myslisz ze bez doswiadczenia mozna sobie robic takie zabiegi w domu, czy raczej odradzasz i wysylasz do kosmetyczki?
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Majeczko jak nie masz duzych problemow, bedziesz dbac o buzie i z glowa robic to mozesz sama w domu ale to musza byc gotowe kwasy z firmy kosmetycznej np bielenda czy norel , do domowych zabiegow nie polecam kupowac czystych kwasow i rozrabiac do odpowiedniego stezenia bo mozna sobie krzywde zrobic.
Przy kwasach wazna tez jest pielegnacja pokwasowa, fajna maska odzywcza, dobry krem nawilzajacy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- SANDY i AMORCIO trzymam jutro za Was mocno kciuki,żebyście się obudziły w cudownych nastrojach ze swoimi cudownymi,młodymi cycuszkami
|
|
#1274 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeny to ja taka zacofana jestem, tylko krem moj ukochany na twarz i pod oczy, troche korektora pod oczy, tusz i to wszytko
wieczorem mleczko i tonik a Wy tu jakies specyfiki to moze ja tez powinnam![]() DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE KCIUKI czuje sie jak by to nie mnie dotyczylo wiec zero stresu, nawet nie mysle o tym co mnie jutro czeka alke to chyba dlatego, ze w domu jest zawsze tyle do zrobienia i pewnie w klinice zaczne sie stresowac
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-22 o 21:44 |
|
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Amorcio i Sandy powodzenia niunie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozmowa z Doktorem,anestezjologiem, przebrać się,rysunki Doktorka i foteczki,głupi Jaś i fruu na salę
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam byc o 11 a op o 15 . Az 4 godziny. Nie widzialam zeby ktoras z was tak dlugo czekala
mam nadzieje ze jednak czasu na stres nie bedzieWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1279 |
|
Wtajemniczenie
|
Yattamanka, moze ja sie juz wystresowalam trzymajac kciuki za wszystkie dziewczyny z forum od listopada zeszlego roku do wiosny
i te operacje tak mi spowszednialy, ze sama ide spokojna...sama nie wiem![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Szybko masz byc, ja mam byc na 13.30 a operacja planowana na 15ta |
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za życzenia. Dobrze, że jesteście
|
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
sandy, amorcio POWODZENIA JUTRO!!!!
2TYG temu to za mnie 3małyście kciukasy ;D ale ten czas szybko leci ![]() zaraz będziemy pisały star powodzenia ;D
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, myślami jestem z Tobą, oczywiście pomodlę się dziś za Ciebie, to zawsze uspokaja i pomaga.
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja za Ciebie i Sandy będę mocno
|
|
#1284 | |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
ktos posiedzi z Toba do czasu rozpoczecia zabiegu?
|
|
|
|
|
#1285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1287 |
|
Raczkowanie
|
Sandy za Ciebie też mocno trzymam kciuki
. Jakie to fajne, że nieznane zupełnie osoby mogą stać się bliskie i obecne.Pisałam Wam już, że kiedy byłam mała chciałam zostać księdzem???? Pewnie nie |
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre Ja jak bylam mala chcialam byc modelka ale wzrostu mi nie dali Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

/25.06.2013r.
chcialam pokazc ze u takich szczuplych dziewczyn nie koniecznie takie piersi

wieczorem mleczko i tonik a Wy tu jakies specyfiki to moze ja tez powinnam
i te operacje tak mi spowszednialy, ze sama ide spokojna...sama nie wiem
. Jakie to fajne, że nieznane zupełnie osoby mogą stać się bliskie i obecne.