|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
ech ty krejzolu, a jonizację masz?
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzeniona
|
No jasne, że tak, co to za pytanie w ogóle. Jest się w końcu tą dbającą o siebie kobietą!
|
|
|
|
#3543 |
|
Konto usunięte
|
~~`już 20 dni nie używam prostownicy na klacie`~~
|
|
|
|
#3544 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#3545 |
|
Konto usunięte
|
o shit, właśnie mnie zdziwiło jak stara jestem. z nudów (powinnam już spać) przeglądam jakieś profile na fejsbuku, wpadło mi w ręce młodsze rodzeństwo mojego kolegi.
już nie jest młodsze. brata nie poznałam. koło chłopa bym się zakręciła, a taki smarkaty był. jeeezu najsłodszy czas sobie balkonik kupić ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- aż mi się zmarszczki porobiły przez te 30 sekund życia |
|
|
|
#3546 |
|
Zakorzeniona
|
Ja sobie zdałam sprawę z tego, że się zestarzałam po tym, jak kolega mi powiedział, że jego siostra mająca w styczniu 18-ste urodziny właśnie zapisuje się na prawko. A ona zawsze była takim smarkiem, jak miałam 15 lat to ona 9. A teraz prawko zdaje. Nie do uwierzenia dla mnie.
|
|
|
|
#3547 |
|
Konto usunięte
|
no. puśćmy to sobie
http://www.youtube.com/watch?v=R3AcaDI5dMQ "tak bardzo stare" ten szok, gdy młodszy smarkaty osikany w pieluchach brat twojego kolegi wygląda tak że chrupałabyś go z koleżankami :| chyba już wyschłam jak rodzyna |
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzeniona
|
Przypomnijmy sobie w jakich przystojniakach my się kochałyśmy: http://www.youtube.com/watch?v=FA11ir1Horg
|
|
|
|
#3549 |
|
Konto usunięte
|
ah ten blondyn co go mama od garnka przycinała
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzeniona
|
A jaki układ choreograficzny, jestem pod wrażeniem. Łan Dajrekszyn się nie umywa.
|
|
|
|
#3551 |
|
Konto usunięte
|
odmłodzę się i założę sobie ask.fm
|
|
|
|
#3552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale...w ostatniej chwili wycofałam się i na poczekaniu wymyśliłam coś innego: że podoba mi się Bartek Wrona z Just 5. Chyba uwierzyła, choć przecież ustalałyśmy wcześniej, że nie lubimy tego zespołuJa najbardziej czuję upływ czasu każdego września, gdy jadę środkami komunikacji z młodzieżą licealną i słyszę pełne emocji rozmowy o kartkówkach z matmy i "tej strasznej babie od chemii". A przecież tak niedawno to ja jeździłam tramwajem do szkoły |
|
|
|
|
#3553 |
|
Konto usunięte
|
a weź nic nie mów o szkole
dodałam askefema do podpisu, +10 do gimbusiarni |
|
|
|
#3554 |
|
Wtajemniczenie
|
A tam, masz styczność z młodzieżą, to działa konserwująco
. Nie wypadniesz z obiegu tak szybko . Mi pozostanie lektura kwejka, by jako tako ogarniać, co się dzieje w świecie młodych Włączyłam sobie na yt Mel C., miałam jej kasetę. Byłam na nią zła, bo w Bravo pisali, że obgaduje Spice Girls . Ale jeszcze bardziej zawiodła mnie Geri, że odeszła.
Edytowane przez Lisciolaz Straszliwy Czas edycji: 2013-09-23 o 01:26 |
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Lub gdy w pubie całkiem niezły, młody facet ciebie podrywa i rzuca tekstem " bo ja lubie starsze kobiety, one są doświadczone" i do ciebie włąśnie dociera że on jest 10 lat młodszy |
||
|
|
|
#3557 |
|
Konto usunięte
|
a syn znajomych w lutym skończy 18 lat, a ja do dziś pamiętam jak mnie zawsze wkurzał na każdych wspólnych wakacjach
![]() a w zeszłym roku gnojek jeden mi powiedział że ma ochote się ze mną przespać bo nie wie jak to jest z niższą kobietą od siebie ![]() co za smark, a ja go jak brata traktowałam
|
|
|
|
#3558 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Bo to ciekawe jest .I on też mi zwraca uwagę na takie rzeczy. ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Pogrubione - jak mnie to wkur**a!
|
|
#3559 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Co do czucia się staro - miesiąc temu byłam na koncercie, na którym grał rocznik 97, czułam się jak uciekinier z domu starców
|
#3560 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.Też się czuje staro czasem
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-09-23 o 08:10 |
|
|
|
|
#3561 |
|
Konto usunięte
|
Weźcie, ja ostatnio sobie uświadomiłam, że córka mojej kuzynki niedługo będzie miała 18 lat. Ja pamiętam jak ją trzymałam jak była jeszcze niemowlakiem
![]() A niedawno zobaczyłam mojego sąsiada, którego pamiętam jak ledwo sięgał mi do uda. Pierwszą moją myślą było "Brałabym" a potem go poznałam i poczułam się jak starooo. |
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawa rozmowa, czujecie się staro bo rodzeństwo znajomych dorosło? a co ja mam powiedzieć gdy znajomi mojego rodzeństwa mówią do mnie "dzień dobry" albo "proszę pani czy jest M."
|
#3563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42944862]Weźcie, ja ostatnio sobie uświadomiłam, że córka mojej kuzynki niedługo będzie miała 18 lat. Ja pamiętam jak ją trzymałam jak była jeszcze niemowlakiem ![]() A niedawno zobaczyłam mojego sąsiada, którego pamiętam jak ledwo sięgał mi do uda. Pierwszą moją myślą było "Brałabym" a potem go poznałam i poczułam się jak starooo.[/QUOTE] Do mnie po raz pierwszy dotarło, że jestem stara i zasuszona, jak młodsza siostra mojego sąsiada poszła do tego samego liceum, co ja kiedyś. Za rok kończy 18 lat, a ja ja pamiętam jak miała 2,5 roku, nie potrafiła składnie mówić i wszędzie się za mną szlajała. Jestem taka stara... Z drugiej strony - jak jestem bez makijazu to mnie nadal proszą o dowód przy kupowaniu alkoholu, więc moze nie jest jeszcze tak źle?
|
|
|
|
|
#3564 |
|
Konto usunięte
|
Masakra, mój kuzyn którego przewijałam i karmiłam, poszedł do gimnazjum - to jest przerażające, bo jego rówieśnicy zwracają się do mnie prosze pani
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- czujecie zapach domu starców? http://joemonster.org/art/24861/Kilk...jesz_sie_staro |
|
|
|
#3565 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
drabina ma gimbusiarskiego aska Cytat:
---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Cytat:
pamiętam jak była malutkim pączuszkiem ;c |
||||
|
|
|
#3566 |
|
Konto usunięte
|
to jest smutne, ale wklejam bo warte obejrzenia
http://joemonster.org/art/24841/Ofia...ja_napastnikow |
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() COOOOOO córka Eminema ma 17 lat???? Ale jak to, przecież ona była taka malutka kiedy czytałam o niej w "Bravo" ![]() O tak, zawiodła dziewczyny! |
|
|
|
|
#3568 |
|
Konto usunięte
|
ja wierzyłam, że Geri uciekła ze Spice Girls i ukryła się przed nimi w zakonie
|
|
|
|
#3569 |
|
Zakorzeniona
|
A ja pamiętam jak Avril Lavigne zaczynała karierę. Ale ona to podpisała pakt z diabłem, bo nie zestarzała się ani o dzień, ja nie wiem jak ona to robi.
|
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie wykręcanie się znajomych od odpowiedzi, ile kosztowało ich nowe mieszkanie. Ceny podane na stronie dewelopera, żaden to sekret, mieszkanie widziałam, więc łatwo policzyć metry kw, a w odpowiedzi słyszę "wcale nie tak drogo, po okazyjnej cenie"
samara, jak idzie szukanie mieszkania? jakieś ciekawe smaczki?
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza Podróże Duszy Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2013-09-23 o 11:22 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

. Nie wypadniesz z obiegu tak szybko
. Ale jeszcze bardziej zawiodła mnie Geri, że odeszła.

.
drabina ma gimbusiarskiego aska