|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | ||
|
Zasiedzenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
B. przy pętli tramwajowej ![]() Cytat:
|
|
#4142 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ---------- Cytat:
z iberyjskiego pewnie zapas pasaty zrobię [kapary mam jeszcze nie otwarte od poprzedniej promocji ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:09 ---------- co to?
|
|
#4143 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mi czasem kasjerka zagląda w wózek jak mam np.torbę położoną to prosi żeby podnieść. |
||
|
|
|
#4144 | ||
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
ja w sumie nie poszlam po ksiazke, a po spozywke i przechodzilam obok ksiazek (bo teraz mi je na koniec sklepu wyrzucili) patrze cos grubego za murakamim wystaje, a tu King, wiec wzielam go, zeby tak samotnie nie lezal i teraz czeka grzecznie na swoja kolejke do czytania [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42940790]Ja znalazłam dopiero w drugiej Biedronce, w pierwszej w ogóle nie było świeczek. Z czymś takim się jeszcze nie spotkałam.[/QUOTE] Mi sie nie chcialo szukac, najwyzej "przy okazji" gdzies je dorwe ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
czy te ubranka dla piesków są w małych rozmiarach?
|
|
|
|
#4146 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
znajde coś w Biedronce do mycia kuchenki inox?
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do tych winogron z gazetki iberyjskiej to chyba blad w druku bo innego wytlumaczenia nie widze przy obecnych cedach ok 4 pln. |
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś już obskoczyłam B. niby "środek" dnia i wszyscy ciężko pracują a cały sklep ludzi i to nie takich emerytowanych na szczęście scen dantejskich nie było, kupiłam torebkę tą szarą. Jakoś jak za tę cenę ok. Tylko ta mi się podobała i wyglądała fajnie. Reszta albo mała albo tak trochę tandetnie wyglądała. mam nadzieję że mi posłuży dobrze. zainteresowaniem cieszyły się banany oczywiście
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś wzięłam opakowanie parówek z Sokołowa i banany, są naprawdę ładne, a cena taka niska, nic tylko brać
|
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś sprawdzał pościel z gazetki, jak jakość?
|
|
|
|
#4153 |
|
szef wszystkich szefów
|
Wózek testowy polega na tym, że ktoś (albo ktoś z obsługi, albo ktoś z zewn. zależy od sklepu, sytuacji) robi zakupy podczas których obserwuje pracę kasjerki, jej zachowanie, sprawdza czy wykryje wszystkie ukryte rzeczy, np. batoniki ukryte w kapciach-misiach. Potem zakupy są zwracane na sklep. Tak mniej więcej na tym to polega.
|
#4154 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Podobne do tych batonów Bakalland Up co kiedyś był w Biedrze.. Pewnie ta sama firma produkuje
|
#4156 |
|
Zadomowienie
|
kupiłam dzisiaj pościel i jak dla mnie super
moja mama tez potwierdza ze bardzo dobra jakosc
|
#4157 |
|
Przyczajenie
|
Ubranek jest tylko jeden (mały) rozmiar, a było ich tylko 4 sztuki(pani przy mnie rozpakowywała pudełko). Długość ubranka wynosi 24 cm. Były po dwie bluzy dresowe z kapturem i dwie kurteczki ocieplane w kolorze czarnym i szarym.
|
|
|
|
#4158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też robię zakupy w tej B ![]() Jak na razie to w niej trafiłam dwa razy na spleśniałe Danio i raz miałam niezgodność cenową. U mnie nie widziałam żadnych ubranek. Natomiast piłki nie nadają się dla większych psów. Dwa razy do pyska i piłka rozwalona. ------- Kiełbas i parówek u mnie cała masa. Widać było, że mieli świeżą dużą dostawę. |
|
|
|
|
#4159 |
|
Raczkowanie
|
No i nie ma jednak w mojej B.alkoholu w pobliżu jest maly kosciol i instytut teologiczno pastoralny ale nie zaraz za plotem tylko kawalek czyzby dlatego nie było alko.
Ta sokowirowka kosztuje chyba 89 zl myslalam ze to jakiś robot kuchenny ale to pewnie ta sokowirowka bo się nie przygladalam za bardzo |
|
|
|
#4160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
![]() powyżej już 7zł albo paczka 12 zł ![]() muszę zważyć ta maszynkę, bateria chyba będzie najcięższa Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-09-23 o 15:02 |
||
|
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#4162 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 |
|
Wtajemniczenie
|
A są u was wrapsy? bo ja widziałam u siebie pomidorowe i zwykłe pszenne i jeszcze jakieś pełnoziarniste, ale nie kupiłam, bo nie wiem co z nich robić.
|
#4164 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja robię wegetariańskie z różnistymi warzywami z dodatkiem odrobiny keczupu, musztardy i majonezu, albo z podsmażanym kurczakiem i jakimiś warzywami |
|
|
|
|
#4166 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
Ktos pisal o poscieli kupilam na otwarciu ktorejs z B. chyba z rok temu- kuszaca cena, o polowe taniej niz w normalnej B. , wzielam wiec 3 komplety, i juz po pierwszym praniu wygladala, jak za przeproszeniem scierka...wyblakly te nadruki i z pieknych kwiatowych ornamentow nic nie zostalo takze ja nigdy juz nie kupie zadnej poscieli w B... poki co w tej kwestii kroluje u mnie jozek
Edytowane przez monamonisia Czas edycji: 2013-09-23 o 18:28 Powód: szarosc |
|
|
|
|
#4167 |
|
Raczkowanie
|
dzisiejsze zakupy:
banaaaany! świeczka waniliowo-pomarańczowa pudełko plastikowe - jeszcze nie wiem do czego mi posłuży
|
|
|
|
#4168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W dodatku jest cienka, bo przeświecała mi się różowa poszewka poduszki. W lidlu była dzisiaj super pościel za 69,99 zł....gruba i mięsista, niestety po 16 zostały u mnie tylko rozmiary 140cmx200cm |
|
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie od nowa widzialam pomidorki suszone, kapary, a dzis wzielam sardynki w oliwie z oliwek portugalskie jakies, jeszcze cen nie bylo, dopiero wystawiaja
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- a wedliny wi8dzialam maja nizsze ceny, np. parowki z szynki, ale juz kurcze nie pamietam po ile
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#4170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 34,99zł, ja jakiś czas temu kupiłam też w B. ceramiczną, dobrze się na niej smaży i jak do tej pory nic się z nią nie dzieje .Cytat:
Cytat:
, ja najczęściej robie je tak: robie surówkę z pekińskiej (pekińska, cebula, marchewka, kukurydza, papryka) i smaże pokrojoną w kostkę pierś kurczaka z cebulką w przyprawie gyros, smaruje placki domowym sosem czosnkowym i ketchupem, wkładam reszte, zwijam i zajadam Pychota .Dzisiaj do koszyka wpadły: banany (uwielbiam te z B.) parówki Berlinki, kiełbasa gospodarza (będzie na sobotnie śniadanko do podsmażenia z cebulką i jajeczkiem sadzonym ), lakier do włosów, tampony - czy mi się wydaję albo cena zmalała są za 4,99zł a chyba kosztowały 5,99zł? Wzięłam jeszcze mleko, cornflaksy z jabłkiem, chusteczki itp
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

także nie mam pojęcia jak powinni zrobić bo co sklep km inne reguły

takze ja nigdy juz nie kupie zadnej poscieli w B... poki co w tej kwestii kroluje u mnie jozek