W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 08:04   #4111
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

hej

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:12   #4112
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

hej szykuje się do pracy ale pogoda jest tragicznaaaaaa
Cytat:
Napisane przez kw14tuszek Pokaż wiadomość
O kurcze, no rzeczywiscie pusto tu.. Nie wiem czy mi się wydaje czy mamusie już pomalu opuscily watek ?
przecież jesteśmy
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:12   #4113
debraM
Wtajemniczenie

Widziałam dwie nowe fasolki!
Dziewczyny gratulacje

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
hej
Oglądałaś może ten film -the ice man? Jak nie to nie oglądaj ... jeszcze gorszy niż książka

A mi tempka znowu urosła. Możecie zerknąć na mój wykres? Też tak czasem macie?

No i wiesiołek działa Można go brać na wywołanie @

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:19   #4114
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Widziałam dwie nowe fasolki!
Dziewczyny gratulacje

Oglądałaś może ten film -the ice man? Jak nie to nie oglądaj ... jeszcze gorszy niż książka

A mi tempka znowu urosła. Możecie zerknąć na mój wykres? Też tak czasem macie?

No i wiesiołek działa Można go brać na wywołanie @
hej

właśnie wczoraj go ściągnęłam ale jeszcze nie oglądałam a teraz nie mam na to czasu

Nie mierze temp w trakcie okresu wiec nie wiem czy to normalne

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:26   #4115
Seleniti
Zadomowienie

Cześć Wam

Ja już po badaniach krwi zrobiłam sobie jeszcze betę tak dla siebie chociaż nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz myśli nie dadzą mi żyć, no ale się okaże jak odbiorę wyniki i w kolejce spędziłam godzinę haha
Pogoda u mnie taka, że szkoda gadać, ale dobry humor mi dziś dopisuje

Życzę udanego dnia każdej z Was

Edytowane przez Seleniti
Czas edycji: 2013-09-23 o 08:27
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:30   #4116
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej dziewuszyska

Głowa mnie dziś tak napitala, że gały mi wychodzą na wierzch a po za tym zaczynam chyba mieć jakąś jesienna depresję oby te deszczowe i chłodne dni przyczyniły się do bobasa
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:36   #4117
marszalka
Zadomowienie

cześć babolki,
no pogoda poprostu boska, zaczyna się problem z porannym wstawaniem, zawsze tak mam jak tylko za oknem szaruga ...
no i w sumie tak jak mogłam się spodziewać, patrząc na serdudchowanie w tym cyklu zbliża się małpiszon, ale to już jej ostatni lewel w tym roku
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:48   #4118
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

właśnie wczoraj go ściągnęłam ale jeszcze nie oglądałam a teraz nie mam na to czasu

Nie mierze temp w trakcie okresu wiec nie wiem czy to normalne
A ja oglądałam przez internet, na kinomaniaku Może i ten film by się podobał jakby się nie oglądało książki, ale oni tam tak dużo wycieli, że cała historia była bez sensu.

Ja teraz się zmuszam żeby mierzyć w trakcie @, bo chcę zobaczyć jak to wygląda ... no i zobaczyłam Jeszcze trochę i mi owulkę wyznaczy

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 08:49   #4119
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dzień dobry

ale szaroburo, deszcz leje - dwa tyg urlopu minęly tak szybciutko i dziś do pracy trzeba wracać

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej dziewuszyska

Głowa mnie dziś tak napitala, że gały mi wychodzą na wierzch a po za tym zaczynam chyba mieć jakąś jesienna depresję oby te deszczowe i chłodne dni przyczyniły się do bobasa
Oby się przyczyniły...
Stary 2013-09-23, 08:56   #4120
Agniesia1986
Raczkowanie

Miłego dnia dla wszystkich Dziś pierwszy dzień jesieni Oby ta polska złota jesień była owocna i szczęśliwa dla pięknych, super babeczek z naszego wątku Tego życzę Nam wszystkim

Edytowane przez Agniesia1986
Czas edycji: 2013-09-23 o 09:01
Agniesia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:07   #4121
Eimee
Raczkowanie

Cześć dziewuszki.
Szykuje sie do pracy... Dzisiaj wyjątkowo na 10. I tak cała noc nie spałam... Tyle wszystkiego w głowie, że od dwóch dni cieżko mi zasnąć weekend pełen wrażeń... Dzisiaj albo jutro lecę do mojego Gin'a!
Ogólnie czuje sie rewelacyjnie tylko jeszcze latam siusiu jak opetana
Buziaki i miłego dnia Kochane

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Agniesia1986 Pokaż wiadomość
Miłego dnia dla wszystkich Dziś pierwszy dzień jesieni Oby ta polska złota jesień była owocna i szczęśliwa dla pięknych, super babeczek z naszego wątku Tego życzę Nam wszystkim
Dziekuje i oby te jesienne depresję nas nie dopadły, ale my mamy siebie więc zawsze możemy sie wygadać na naszym wątku
Stary 2013-09-23, 09:08   #4122
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Hej kobietki
Pogoda to nie nastraja optymizmem.
A jezsze do pracy trzeba isc a mnie sje tak nie chce urlop mi jest potrzebny.
U mnie hmm narazie plamienie tempka dzis spadla wiec @ pewnie nadchodzi i byke to szybko nastapilo co by mozna szybciej rozpoczac oczekiwanie na owu.

Milego dnia zycze wszystkim
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:16   #4123
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

taa, już lecę
Ja jako założycielka nie zajdę, bo mi się nie należy... limit wyczerpany chyba
żebym ja Ciebie zaraz nie wy-limitowała

Jagatka Zalamana gratuluję

Cytat:
Hej.

Jednak przesunęło mi owulke z 20dc na 22dc i nie sądzę by się udało... nie miałam śluzu płodnego, pewnie plemniki nie przeżyły
nie chrzań głupot, ważne, że dzień przed i dzień po było będziesz miała najwyżej Alicję

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

Wcześniejszymi typami był Michał i Liliana, ale w naszym otoczeniu ciągle ostatnio nazywają tak dzieci
no jak oglądam wątki ciężarnych to tam same Liliany prawie

u nas będzie Maja, Amelka albo Kacper. Ale wolałabym się nad męskim imieniem nie zastanawiać, bo MUSI być dziewczynka :cisza

Cytat:

Zubi, Marszalka, Jagatka no bo wszystkim się tak pięknie udaje to za pewne znów mi nic nie wyjdzie
Fajnie by było i byłabym najszczęśliwsza na świecie ale coś tego nie czuję...
Jak się teraz nie uda, to niestety 2 miesiące w bo tż nie będzie...
ja też nie czułam i co też mi dupę trułaś to i ja Ci będę, że nie masz racji i masz mi się tu tak nie nastawiać.
Patrz mi się udało w ostatnim momencie, bo mój miał wyjeżdżać, to u Ciebie też się uda

vioris
zdecydowanie idź do lekarza tym bardziej, że sama mówisz, że dawno nie byłaś
Kupiłam sobie ten stoliczek pod laptopa z Biedrony

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
hej szykuje się do pracy ale pogoda jest tragicznaaaaaa

przecież jesteśmy
ja też, i nie opuszczę- zapomnijcie

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:31   #4124
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Dzień dobry.... Wyjechalismy na wieś i za bardzo dostępu na spokojnie do netu nie miałam a tu tyle napisane. Mój to mówi idziemy do lasu i na łonie natury . Ale pogoda pochmurna i wiaterek jest.
Gratulacje dla zafasolkowanych .
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:32   #4125
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość
Witam sie z rana co tu tak cicho? Wchodze i nikogo nie ma, nawet nie ma co lekturki nadrabiac masakra Jakies testowanko ktoras dzisiaj miala robic??
Cytat:
O kurcze, no rzeczywiscie pusto tu.. Nie wiem czy mi się wydaje czy mamusie już pomalu opuscily watek ?
Cytat:
hej
Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Cześć Wam

Ja już po badaniach krwi zrobiłam sobie jeszcze betę tak dla siebie chociaż nie wiem czy dobrze zrobiłam, bo teraz myśli nie dadzą mi żyć, no ale się okaże jak odbiorę wyniki i w kolejce spędziłam godzinę haha
Pogoda u mnie taka, że szkoda gadać, ale dobry humor mi dziś dopisuje

Życzę udanego dnia każdej z Was
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej dziewuszyska

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
cześć babolki,
no pogoda poprostu boska, zaczyna się problem z porannym wstawaniem, zawsze tak mam jak tylko za oknem szaruga ...
no i w sumie tak jak mogłam się spodziewać, patrząc na serdudchowanie w tym cyklu zbliża się małpiszon, ale to już jej ostatni lewel w tym roku
Hej kobitki
Oj, ciężko się wstaje, szczególnie jak trzeba wyleźć z łóżka przed 6, wrrr. Teraz siedzę w pracy i chcę już piątku!!! Może faktycznie te brzydkie dni wpłyną na przyrost fasolek, więc do dzieła kto może J zaczynam działać w tym tyg, choć już z rana serduszko było, ale takie bezproduktywne póki co...
Stary 2013-09-23, 09:39   #4126
Carmenaa_88
Zakorzenienie

o mały włos bym się wygadała mamie i reszcie wczoraj, że jestem w ciąży

bo rozmawiamy o aucie, że rower zdrowszy itd. i że fajnie bo idzie kupić taki domeczek z tylu do wożenia dziecka a ja wyskoczyłam "a dwójkę wsadzę?" chwila ciszy...wybrnęłam, że mówię przyszłościowo. Chyba łyknęli

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-23, 09:42   #4127
Leine
Zakorzenienie

Makarena dzięki za słowa otuchy postaram się już więcej nie jojczyć

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Chodzilo mi o to, ze myslalam, ze plamienia tylko z i,plemntacji wynikaja, a ona nie moze byc tak pózno po owu...
po pierwsze to implantacji a po drugie może się pojawić już od 6 dnia po owu- do 12stego
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:45   #4128
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

bo rozmawiamy o aucie, że rower zdrowszy itd. i że fajnie bo idzie kupić taki domeczek z tylu do wożenia dziecka a ja wyskoczyłam "a dwójkę wsadzę?" chwila ciszy...wybrnęłam, że mówię przyszłościowo. Chyba łyknęli
ja to pewnie bym nie wytrzymała, mojej mamie to napewno bym powiedziała, gorzej z teściową, bo tam to już by poszło z wiatrem
Stary 2013-09-23, 09:46   #4129
skubana
Zakorzenienie

Dzesc dziewczynki. Fatalna sobota minela. Sama nie wiem co sie stał. Głowa mnie bolała i miałam mega zły humor. Niedziele miałam już lepszą. Byłam na koncercie, dobrze że dzidzia jeszcze nie słyszy bo było mega głośno.

[QUOTE=Carmenaa_88;4294508 1]no jak oglądam wątki ciężarnych to tam same Liliany prawie

u nas będzie Maja, Amelka albo Kacper. Ale wolałabym się nad męskim imieniem nie zastanawiać, bo MUSI być dziewczynka :cisza [/QUOTE] w szpitalu mówili ze teraz najczęściej Zuzie, Julie i Hanie.

My sie jeszcze nie rozmawialiśmy o imionach.

Eimee, Zalamana Girl, Jagatka Gratuluje

Edytowane przez skubana
Czas edycji: 2013-09-23 o 09:54
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:52   #4130
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Makarena dzięki za słowa otuchy postaram się już więcej nie jojczyć
dla Ciebie wszystko

Cytat:

ja to pewnie bym nie wytrzymała, mojej mamie to napewno bym powiedziała, gorzej z teściową, bo tam to już by poszło z wiatrem
no ja nie chcę gadać dopóki nie zobaczę serduszka na własne oczy różnie to bywa w końcu.
U mnie też się zastanawiam jak to będzie. Moja mama normalnie to by powiedziała jak zawsze, że jestem chora, że chcę drugie patrząc na Igora, ale teraz przez swoją chorobę trochę inaczej już patrzy na wszystko, więc pewnie się ucieszy, przynajmniej taką mam nadzieję, bo obiecałam jej wnusię i wnusia musi być
Z teściową sama nie wiem jak pójdzie, bo jak wspomnieliśmy kiedyś o drugim, że myślimy to nie odniosła się do naszego pomysłu

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-23, 09:55   #4131
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:

U mnie to by chyba nie przeszło, poza tym to nie wiem czy dałabym radę nie puścić pary, chociaż też chciałabym przy drugim zachować to dla siebie przynajmniej do "bijącego serduszka", bo przy pierwszym dziecku ogłosiłam nowinę już po II kreseczkach
Stary 2013-09-23, 09:56   #4132
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
dla Ciebie wszystko

no ja nie chcę gadać dopóki nie zobaczę serduszka na własne oczy różnie to bywa w końcu.
U mnie też się zastanawiam jak to będzie. Moja mama normalnie to by powiedziała jak zawsze, że jestem chora, że chcę drugie patrząc na Igora, ale teraz przez swoją chorobę trochę inaczej już patrzy na wszystko, więc pewnie się ucieszy, przynajmniej taką mam nadzieję, bo obiecałam jej wnusię i wnusia musi być
Z teściową sama nie wiem jak pójdzie, bo jak wspomnieliśmy kiedyś o drugim, że myślimy to nie odniosła się do naszego pomysłu
nie no u mnie to pewnie wszyscy by się ucieszyli, tylko ja tez właśnie nie chciałabym żeby na samym początku wszystkim trąbili o tym, bo właśnie nie wiadomo jak to może być, pierwsze 3 miesiące są kluczowe i tyle bym chciała to utrzymać w tajemnicy. i wiem, że moja mama by nikomu nie powiedziała, a u teściów to zaraz by wapaplali
Stary 2013-09-23, 09:58   #4133
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
U mnie to by chyba nie przeszło, poza tym to nie wiem czy dałabym radę nie puścić pary, chociaż też chciałabym przy drugim zachować to dla siebie przynajmniej do "bijącego serduszka", bo przy pierwszym dziecku ogłosiłam nowinę już po II kreseczkach
w pierwszej ciąży też powiedziałam dopiero po zobaczeniu serduszka ale wtedy od testu do gina było może 3dni, więc dało się wytrzymać

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-23, 09:59   #4134
marszalka
Zadomowienie

Makarena ty jak badałaś tą szyjkę to bardzo była otwarta pod koniec??? bo ja z tym moim stworem to już nie ogarniam ...
az dzisiaj debatowałam o tym z moim tż i on stwierdził, że jak chcę to on będzie mi badał
Stary 2013-09-23, 10:01   #4135
vioris
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Witam dziewczynki
Za pół godziny córkę do szkoly a potem tu z Wami posiedzę
Ja pół nocy nie spałam
Ząb się odezwał i bolał strasznie. Czy któraś z Was ma też problemy z zębami? Ja mam genetycznie takie zęby, że z góry nic nie widać a psują się od dołu. Jak zajde w ciążę to nie będę mogła robić rtg i dopiero jak zacznie boleć będę rozwiercać. Niestety najczęściej okazuje się, że korzeni już nie ma i trzeba usunąć

Cytat:
Też mam takie wrażenie. To chyba naturalna kolej rzeczy :tak:
Jedynie najczęściej z nami Carmenaa i Jul nigdzie od nas nie uciekajcie

Cytat:
cześć babolki,
Też tak mam w lato się wstaje łatwo a jesienią i zimą tragedia.

Cytat:
Napisane przez Agniesia1986 Pokaż wiadomość
Nawet mi do głowy nie przyszło że się jesień zaczyna
Jakoś w tym roku nie zwracałam na to uwagi.

Cytat:
vioris[/B][/SIZE] zdecydowanie idź do lekarza tym bardziej, że sama mówisz, że dawno nie byłaś
Kupiłam sobie ten stoliczek pod laptopa z Biedrony
Muszę iść, ale na razie nie mam ubezpieczenia a do tego tutaj żadnego lekarza nie mogę znaleźć normalnego. Musiałabym jechać do mojego poprzedniego.
I jak stolik?

Mi przesunęło dziś owulację na piątek. Uważam że była w sobotę. Myślę, że jeszcze przesunie na sobotę, bo wtedy też po szyjce czułam że to to. W dodatku wtedy był ten ból. No a potem serduszkowalismy
Wczoraj na urodzinach była siostra tż-ta z córką 5 miesięczną
Te spojrzenia na siebie z tż-em bezcenne Jak ją miał na rękach to się rozczulilam ale potem powiedział ze trochę mu było ciężko a to tylko 6 kg maleństwo

Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-09-23 o 10:07
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:02   #4136
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Makarena ty jak badałaś tą szyjkę to bardzo była otwarta pod koniec??? bo ja z tym moim stworem to już nie ogarniam ...
az dzisiaj debatowałam o tym z moim tż i on stwierdził, że jak chcę to on będzie mi badał
wiesz u mnie troszkę inaczej, bo ja już rodziłam, to tą dziurę mam większą. Ale u mnie z pewnością była otwarta, tyle, że tak średnio, nie na fulla.

Pokaż mu te zdjęcia z szyjkami, co kiedyś któraś dodała (Leine?) to sobie porówna i sprawdzi

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-23, 10:04   #4137
marszalka
Zadomowienie

Cytat:
wiesz u mnie troszkę inaczej, bo ja już rodziłam, to tą dziurę mam większą. Ale u mnie z pewnością była otwarta, tyle, że tak średnio, nie na fulla.

Pokaż mu te zdjęcia z szyjkami, co kiedyś któraś dodała (Leine?) to sobie porówna i sprawdzi
coś czuję, że jak bym mu pokazała te zdjątka, to odechciało by mu sie nie tylko badania

no, a bo ja do wczoraj to miałam szczelnie zamkniętą, a wieczorem przy rytualnym grzebanku poczułam jakby co nieco uchyliła swego rąbka, ale ja to w sumie specem w badaniu nie jestem, więc juz sama nie wiem

Edytowane przez marszalka
Czas edycji: 2013-09-23 o 10:06
Stary 2013-09-23, 10:11   #4138
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
W

Też mam takie wrażenie. To chyba naturalna kolej rzeczy :tak:
Jedynie najczęściej z nami Carmenaa i Jul nigdzie od nas nie uciekajcie

Muszę iść, ale na razie nie mam ubezpieczenia a do tego tutaj żadnego lekarza nie mogę znaleźć normalnego. Miałabym jechać do mojego poprzedniego.
I jak stolik?
a nie możesz się u faceta ubezpieczyć? jesteście małżeństwem?bo nie pamiętam właśnie czy się hajtałaś z nim czy nie ale chyba nie, nie?

stolik bardzo fajny, dzięki za poinformowanie o jego istnieniu w Biedronie

ja się stąd nie ruszam

Cytat:
coś czuję, że jak bym mu pokazała te zdjątka, to odechciało by mu sie nie tylko badania

no, a bo ja do wczoraj to miałam szczelnie zamkniętą, a wieczorem przy rytualnym grzebanku poczułam jakby co nieco uchyliła swego rąbka, ale ja to w sumie specem w badaniu nie jestem, więc juz sama nie wiem
ostrzeż go, że wygląda jak główka jego Wacka, więc w sumie nic strasznego

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-23, 10:36   #4139
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Ja dopiero drugi dzień zaprzyjaźniam się z tym stworem . I w sumie to jeszcze nic o nim nie wiem . Po pierwszych "oględzinach" to na pewno wyczaiłam, że twarda i zamknięta, gorzej z jej wysokością, bo jak była tak na ponad 3/4 palca to wysoko czy nisko? Muszę poświęcić jej więcej czasu, może po całym cyklu obserwacji już coś skumam

Cytat:
a nie możesz się u faceta ubezpieczyć? jesteście małżeństwem?bo nie pamiętam właśnie czy się hajtałaś z nim czy nie ale chyba nie, nie?

stolik bardzo fajny, dzięki za poinformowanie o jego istnieniu w Biedronie

ja się stąd nie ruszam

ostrzeż go, że wygląda jak główka jego Wacka, więc w sumie nic strasznego
Stary 2013-09-23, 10:45   #4140
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Ja dopiero drugi dzień zaprzyjaźniam się z tym stworem . I w sumie to jeszcze nic o nim nie wiem . Po pierwszych "oględzinach" to na pewno wyczaiłam, że twarda i zamknięta, gorzej z jej wysokością, bo jak była tak na ponad 3/4 palca to wysoko czy nisko? Muszę poświęcić jej więcej czasu, może po całym cyklu obserwacji już coś skumam

jeśli wyczułaś od razu bez problemu to jest nisko, jeśli jest na końcu długości Twojego palca to jest średnio, a jeśli musisz się nieźle nagimnastykować by jej sięgnąć, wtedy jest wysoko

Szkoła Leine

Igorek ur.4.09.2010

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości