|
|
#5821 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Joasiu Kochana,
to bardzo miłe, że Twoi pacjenci podchodzili do Ciebie i pytali kiedy do nich wrocisz. To oznacza, że jetses wspanialym fachowcem i człowiekiem. Czuję w Tobie profesjonalizm. Ja tez uważam, że jeśli coś się robi nalezy, to robic dobrze - w pzreciwnym razie nie warto nawet sie brac za pracę. Joasiu, widze, że tęsknią za Toba w pracy, wracaj do nich wszystkich i dawaj im wszystko, co w Tobie najlepsze, pacjentom - serce, dobroc, wyrozumialośc i zrozumienie, pzrełozonym - profesjonalizm i obowiązkowośc, uczennicom - cala wspaniała wiedzę jaka posiadasz i tę wielką uczuciowośc, która w sobie masz. masz Kochanie w sobie tyle dobra, ze dla wszystkich wystaraczy, |
|
|
|
#5822 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak pisalas pare dni temu,tez wierze w przyjazn wirtualna,wiem,ze znalazlam tu wspanialych przyjaciol |
|
|
|
|
#5823 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Moja Kochana,
no i znów sobie kytos pomyśli, że się tu tylko klepiemy po pupciach i jemy sobie z dziobków cudowne pochwaly, ale mimo pozytywnego brzmienia tej opinii, nalezy dodac, że My Wszystkie doprawdy cenimy swoje cechy charakteru i pzrymiotu ducha. Każda z nas jest szczera - nikogo nie musi i nie chce udawac. Tu wlasnie jestesmy prawdziwe i dlatego tak wiele można powiedziec o ludziach, ktorych sie wcale nie widzialo, a tylko czyta sie ich wypoiedzi. Dla mnie slowa wiele znaczą i tak jak oczy są zwierciadlem duszy - oczywiście, pod warunkiem, że ktos nie koloyzuje swojej osobowości, ale w naszym gronie nie ma takiej konieczności. Joasiu Moja Kochana, to ja dzieki Wam odżyłam i bięgnę do Was z takim entuzjazmem jak na pierwszą randke. Wiem, ż emoge znaleźć w Was wsparcie i to jest dla mnie takie ważne, wsparcie owo dodatkowo jest bezinteresowane, dlatego tak mnie wzrusza i za to własnie Was uwilebiam. Ty emanujesz wręcz ciepłem Kochana
|
|
|
|
#5824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Rzeczywiscie to wsparcie jest tak bezinteresowne,bo przeciez nie znamy sie w "normalnym"zyciu,tylk o tutaj,ze wczesniej nigdy bym w to nie uwierzyla,jak by mi ktos powiedzial ze mozna w taki sposob przyjaciol spotkac,ze mozna sobie w taki a nie inny sposob pomoc w potrzebie. Ale kochana zapomnialam,ze ty pracujesz a ja cie tutaj od pracy odciagam...a ty przeciez chcesz jak najszybciej skonczyc i do domciu |
|
|
|
|
#5825 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie kochaniutkieŚwitezianko,Johannko,maro
Tyle ciepłych słów dzisiaj usłyszałam od ciebie droga Świtezianko,że aż się wzruszyłam.Świadczyć to może o tym jak dobrze czuję się w waszym towarzystwie i jak jak ogromną radością napełnia mnie fakt,że do was trafiłam. Człowiek wbrew temu co mówi potrzebuje jednak akceptacji i poczucia swojej wartości, docenienia siebie takim jakim jest w rzeczywistości bez ubarwiania i kolorowania swoich cech dla stworzenia lepszego wizerunku. Joasiu chwila wolności i lenistwa,a ty już tęsknisz za pracą? Kochanieńkie przesyłam wam wirtualnego klapsa w pupę po jednym dla każdej
|
|
|
|
#5826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana ja juz tak tesknie za moja praca.....Wystarczy tego lenistwa....ja chetnie chodze do pracy |
|
|
|
|
#5827 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zycze kazdemu zeby znalazl taka prace z ktorej bedzie zadowolony,chociaz wiem,ze w tych czasach o to ciezko....czlowiek jest szczesliwy jak w ogole ma prace...
|
|
|
|
|
#5829 |
|
Wtajemniczenie
|
To wszystko o czym piszesz to święta prawda na swoje szczęście trzeba sobie zapracować nic nie spadnie nam z nieba w nasze wyciągnięte łapki.
Droga Joasiu cieszę się twoim szczęściem i życzyłabym sobie i nie tylko,aby każdy człowiek mógł czerpać radość i zadowolenie z własnej pracy. |
|
|
|
#5830 |
|
Zadomowienie
|
Tego wszystkim zycze
A lukreti jak tam przygotowania do Komunii corci?Kiedy nastapi ten Wielki dla Was Dzien? |
|
|
|
#5831 |
|
Zadomowienie
|
switezianko kochana
Nie wiem czy jeszcze tutaj dzisiaj zajrzysz,ale zycze ci milego,spokojnego swieta 3.5.Wypocznij sobie kochana,zasluzylas sobie Pozdrawiam cie serdecznie i mocno caluje |
|
|
|
#5832 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co mi się nigdy nie zdarza.Po za tym wczoraj ,kiedy pojechałam na zakupy zepsuł mi się samochód i biedna moja mamusia,która była ze mną musiała go zepchnąć na parking(za nic nie chciała pokierować...wolała już sama pchać rupiecia )Samochód dzięki Bogu i mechanikowi już sprawny,ale moje nerwy zostały poddane ciężkiej próbie.Same więc widzicie ile zamieszania ![]() Kochana Joasiu ten wielki dla nas dzień nastąpi właśnie w tą niedzielę oby tylko pogoda dopisała bo jak na razie strasznie zimno. Troszkę mam stresa ,ale musztardówki nie godzi mi się tykać.
|
|
|
|
|
#5833 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciesze sie razem z Wami na ten Wielki Dzien,wiem,ze wszystko pojdzie dobrze i tego dnia,nigdy w zyciu nie zapomnicie |
|
|
|
|
#5834 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Wszytkie Kochane Dziewczyny,
ja dzis na posterunku i oczywiście praca mnie kocha - jak na miłośc do glupiego pzrystało. Wczoraj tez pracowałam, dla odmiany w gronie rodzinnym. Służy to jednak mojej kuracji odchudzającej - bowiem cały czas jestem w ruchu, szkoda tylko, że kuracja psychiczna nie pzrebiega tak odoskonale. Tęsknię za Wami Moje Kochane. Lukreti, Joasiu - dziekuję za miłe słowa. Ciesze się z całego serca, że dane mi było Was poznac i miec tak blisko siebie. Jesteście mi badrzo bliskie i drogie. Całuję bardoz ciepło. |
|
|
|
#5835 |
|
Zadomowienie
|
Witaj switezianko
switezianko ty widze juz kochana na stanowisku pracy,reszta dziewczyn byczy sie dalej(i bardzo dobrze Bylam wczoraj u lekarza,szewki wyciagniete,z reka coraz lepiej,nastepny tydzien jestem jeszcze na chorobowym,tak ze bedziecie mnie musialy jeszcze jeden tydzien zniesc Tez za Wami bardzo,bardzo tesknie i caluje |
|
|
|
#5836 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Moja Kochana,
bardzo się ciesze, że z twoją rączka jest już wszystko w porządku. Moja Kochana, cóż to oznacza, że mamy się z Tobą "męczyć jeszcze tydzień" Po pierwsze, Moja Kochana, pzrebywanie z Tobą, to nie jest żadna męczarnia, tylko czysta pzryjemnośc i ogromny ładunek pozytywnej energii i najcieplejszych odczuć. Joasiu, niech Ci do głowy nie pzryjdzie nas zostawiać. Mam nadzieję, że normalnie pracując będziesz mogła do nas zaglądać. Nie zostawisz nas pzrecież Kochana. Nie zgadzamy się na to. jesteś z nami, nasza i już i tak łatwo, to Ty Kochanie sie nas nie pozbędziesz |
|
|
|
#5837 |
|
Zadomowienie
|
Zartowalam moja kochana
No pewnie,ze zostane z wami,bede sie co prawda dolaczala troszeczke pozniej, ale bede Ja was nigdy juz nie zostawie...
|
|
|
|
#5838 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
to bardzo się boję , że bedziemy sie mijały. Ale liczę na to, że zawsze znajdziesz czas by z nami pogadac od serca. Kochana, to dobrze, że żartowałas, bo w pzreciwnym razie odpaliłybyśmy miotły i znalazły Cie na końcu - nawet - świata. |
|
|
|
#5839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5840 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Joasiu,
ciesze się, że znajdziesz czas dla nas i dla mnie i że będziemy mogły sobie poplotkowac, posmiac się, powygłupiac, posmucić, ponarzekać. Kochanie, przykro mi z powodu Twojego pisanego PW. Moze uda sie jakoś do tego wrocić. Juz Ci nie pzreszkadzam Słonko. Calusy cieplutkie |
|
|
|
#5841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ty do ktorej dzisiaj pracujesz?
|
|
|
|
|
#5842 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana, chciałabym juz uciec z pracy i pojechac do domku - a parę kilometrow mam - szczęście, że warszawa wyludniona, to jeździ sie świetnie.
Roboty mam od metra , ale mam nadzieję, że pzred 15 będę mogła się urwać. Całuski |
|
|
|
#5843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pedze teraz obiadek mojej rodzince gotowac...cauje cie bardzo mocno...do zobaczenia w Poniedzialek.. |
|
|
|
|
#5844 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
Ty jak zwykle jestes dobrym Duszkiem. Ale pzrecież my kobiety musimy się wspierać w trudnych życiowych sytuacjach, czasem wystarczy dobre slowo i odrobina zrozumienia, by pzrywrocic drugiemu czlowiekowi wiarę. Życze Ci Kochana, spokojnego odpoczynku, a Twojej Rodzince smacznego obiadku pzrygotowanego Twoją juz drowszą rączka. mocno całuje i do poniedzialku |
|
|
|
#5845 |
|
Wiedźma
|
Witajcie Miłe Panie...
Oj, chyba wyszłam z wprawy. Oczywiście nie o jakieś Miłe Panie mi chodzi, tylko jak najbardziej o Was Wiedźmusie, Czarownice i Zepsute Do Szpiku Kości Pijaczki. ![]() Długi weekend diabli wzięli. Prawie zaimprezowałam się na śmierć. Nie, żebym się skarżyła... Mam nadzieję, że dla Was te dni były co najmniej tak samo uciążliwe. ![]() Miłego tygodnia.
|
#5846 |
|
Zadomowienie
|
Sabath jaki piekny avatar
Kobieto; ile TY masz wcielen......Kochane,,bede rzadko,,ale dacie rade beze mnie,w domu padł mi komputer,,,raczej nie da rady naprwic chyba,,ze jakis cud.czasami zajrze z ranka z pracy,,,albo jak syn na chwile opusci stanowisko heee.Trzymajcie się,,bede bardzo tesknic.... |
|
|
|
#5847 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was Kochane Czarownice,
widze, ż ejuz powoli ściągacie z długiego weekendu. Sabbath Kochana - wyglądasz jak zwykle zjawiskowo. Toogro Kochana - wpadaj cześciej - bez wzlędu na pzreciwności. Całuję Was Wszystkie bardoz ciepło i mocno |
|
|
|
#5848 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was wszystkie Czarownisie
Ja tak na chwile,bo zaraz musze spadac do miasta pozalatwiac pare spraw...nie lubie biegac po urzedach U mnie dzisiaj pierwszy raz od ponad 3 tygodni pada deszcz ,mnie sie to osobiscie nic a nic nie podoba ale roslinkom dobrze zrobi Pozdrawiam was i wpadne pozniej Ps.sabbath toogra wpadaj jak tylko dostaniesz sie do komputera |
|
|
|
#5849 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Czarownice
mam nadzieję, że jesteście wypoczęte i w dobrych humorach ja po mega leniuchowaniu zabrałm się dziś do roboty i ciężkoooo strasznie uciekam |
|
|
|
#5850 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Piękne: Joasiu, Taka Taka.
Joasiu Kochana, wracaj szybciutko, bo smutno tu bez Ciebie. Taka Taka Kochana, widzę , że humorek masz juz lepszy i tak trzymaj dalej. Dziewczynki Kochane - Wszystkie macie cieplutkie pozdrowienia od Naszej Niki!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

)Samochód dzięki Bogu i mechanikowi już sprawny,ale moje nerwy zostały poddane ciężkiej próbie.