jak schudnąć? - Strona 195 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-02, 12:41   #5821
switezianka
Wtajemniczenie

Dot.: jak schudnąć?

Joasiu Kochana,

to bardzo miłe, że Twoi pacjenci podchodzili do Ciebie i pytali kiedy do nich wrocisz. To oznacza, że jetses wspanialym fachowcem i człowiekiem. Czuję w Tobie profesjonalizm. Ja tez uważam, że jeśli coś się robi nalezy, to robic dobrze - w pzreciwnym razie nie warto nawet sie brac za pracę.

Joasiu,
widze, że tęsknią za Toba w pracy, wracaj do nich wszystkich i dawaj im wszystko, co w Tobie najlepsze, pacjentom - serce, dobroc, wyrozumialośc i zrozumienie, pzrełozonym - profesjonalizm i obowiązkowośc, uczennicom - cala wspaniała wiedzę jaka posiadasz i tę wielką uczuciowośc, która w sobie masz.
masz Kochanie w sobie tyle dobra, ze dla wszystkich wystaraczy,
switezianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 12:48   #5822
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Napisane przez switezianka Pokaż wiadomość
Joasiu Kochana,

to bardzo miłe, że Twoi pacjenci podchodzili do Ciebie i pytali kiedy do nich wrocisz. To oznacza, że jetses wspanialym fachowcem i człowiekiem. Czuję w Tobie profesjonalizm. Ja tez uważam, że jeśli coś się robi nalezy, to robic dobrze - w pzreciwnym razie nie warto nawet sie brac za pracę.

Joasiu,
widze, że tęsknią za Toba w pracy, wracaj do nich wszystkich i dawaj im wszystko, co w Tobie najlepsze, pacjentom - serce, dobroc, wyrozumialośc i zrozumienie, pzrełozonym - profesjonalizm i obowiązkowośc, uczennicom - cala wspaniała wiedzę jaka posiadasz i tę wielką uczuciowośc, która w sobie masz.
masz Kochanie w sobie tyle dobra, ze dla wszystkich wystaraczy,
Dziekuje kochana... ale to wszystko co napisalas o mnie,moge tylko powiedziec z nawiazka jeszcze,o tobie.To ty nas tu utrzymujesz na duchu,zawsze powiesz mile slowa,pocieszysz jak ktos ma zly dzien,jestes naprawde wspaniala Gospodynia Watku Tak bardzo sie ciesze,ze was wszystkie poznalam,sama bym te przymusowe wolne tu w domu nie zniosla,zanudzilabym sie na smierc
Tak jak pisalas pare dni temu,tez wierze w przyjazn wirtualna,wiem,ze znalazlam tu wspanialych przyjaciol
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 12:54   #5823
switezianka
Wtajemniczenie

Joasiu Moja Kochana,
no i znów sobie kytos pomyśli, że się tu tylko klepiemy po pupciach i jemy sobie z dziobków cudowne pochwaly, ale mimo pozytywnego brzmienia tej opinii, nalezy dodac, że My Wszystkie doprawdy cenimy swoje cechy charakteru i pzrymiotu ducha.
Każda z nas jest szczera - nikogo nie musi i nie chce udawac.
Tu wlasnie jestesmy prawdziwe i dlatego tak wiele można powiedziec o ludziach, ktorych sie wcale nie widzialo, a tylko czyta sie ich wypoiedzi.
Dla mnie slowa wiele znaczą i tak jak oczy są zwierciadlem duszy - oczywiście, pod warunkiem, że ktos nie koloyzuje swojej osobowości, ale w naszym gronie nie ma takiej konieczności.

Joasiu Moja Kochana, to ja dzieki Wam odżyłam i bięgnę do Was z takim entuzjazmem jak na pierwszą randke.
Wiem, ż emoge znaleźć w Was wsparcie i to jest dla mnie takie ważne, wsparcie owo dodatkowo jest bezinteresowane, dlatego tak mnie wzrusza i za to własnie Was uwilebiam.

Ty emanujesz wręcz ciepłem Kochana
Stary 2007-05-02, 13:06   #5824
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Joasiu Moja Kochana,
no i znów sobie kytos pomyśli, że się tu tylko klepiemy po pupciach i jemy sobie z dziobków cudowne pochwaly, ale mimo pozytywnego brzmienia tej opinii, nalezy dodac, że My Wszystkie doprawdy cenimy swoje cechy charakteru i pzrymiotu ducha.
Każda z nas jest szczera - nikogo nie musi i nie chce udawac.
Tu wlasnie jestesmy prawdziwe i dlatego tak wiele można powiedziec o ludziach, ktorych sie wcale nie widzialo, a tylko czyta sie ich wypoiedzi.
Dla mnie slowa wiele znaczą i tak jak oczy są zwierciadlem duszy - oczywiście, pod warunkiem, że ktos nie koloyzuje swojej osobowości, ale w naszym gronie nie ma takiej konieczności.

Joasiu Moja Kochana, to ja dzieki Wam odżyłam i bięgnę do Was z takim entuzjazmem jak na pierwszą randke.
Wiem, ż emoge znaleźć w Was wsparcie i to jest dla mnie takie ważne, wsparcie owo dodatkowo jest bezinteresowane, dlatego tak mnie wzrusza i za to własnie Was uwilebiam.

Ty emanujesz wręcz ciepłem Kochana
No to klepiemy sie wzajemnie po pupciach,jemy z dziobkow wzajemne pochwaly-w koncu jestesmy w kolku Wzajemnej Adoracji
Rzeczywiscie to wsparcie jest tak bezinteresowne,bo przeciez nie znamy sie w "normalnym"zyciu,tylk o tutaj,ze wczesniej nigdy bym w to nie uwierzyla,jak by mi ktos powiedzial ze mozna w taki sposob przyjaciol spotkac,ze mozna sobie w taki a nie inny sposob pomoc w potrzebie.
Ale kochana zapomnialam,ze ty pracujesz a ja cie tutaj od pracy odciagam...a ty przeciez chcesz jak najszybciej skonczyc i do domciu Jutro masz wolne...nareszcie ....nalezy ci sie....a wiec kochana popracuj sobie w spokoju,ja juz nie bede ci przeszkadzala
Stary 2007-05-02, 13:33   #5825
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Witajcie kochaniutkieŚwitezianko,Johannko,maro
Tyle ciepłych słów dzisiaj usłyszałam od ciebie droga Świtezianko,że aż się wzruszyłam.Świadczyć to może o tym jak dobrze czuję się w waszym towarzystwie i jak jak ogromną radością napełnia mnie fakt,że do was trafiłam.
Człowiek wbrew temu co mówi potrzebuje jednak akceptacji i poczucia swojej wartości, docenienia siebie takim jakim jest w rzeczywistości bez ubarwiania i kolorowania swoich cech dla stworzenia lepszego wizerunku.

Joasiu chwila wolności i lenistwa,a ty już tęsknisz za pracą?

Kochanieńkie przesyłam wam wirtualnego klapsa w pupę po jednym dla każdej
MÓJ BLOG
lukreti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 13:44   #5826
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Napisane przez lukreti Pokaż wiadomość
Witajcie kochaniutkieŚwitezianko,Johannko,maro
Tyle ciepłych słów dzisiaj usłyszałam od ciebie droga Świtezianko,że aż się wzruszyłam.Świadczyć to może o tym jak dobrze czuję się w waszym towarzystwie i jak jak ogromną radością napełnia mnie fakt,że do was trafiłam.
Człowiek wbrew temu co mówi potrzebuje jednak akceptacji i poczucia swojej wartości, docenienia siebie takim jakim jest w rzeczywistości bez ubarwiania i kolorowania swoich cech dla stworzenia lepszego wizerunku.

Joasiu chwila wolności i lenistwa,a ty już tęsknisz za pracą?

Kochanieńkie przesyłam wam wirtualnego klapsa w pupę po jednym dla każdej
lukreti kochana...ten klaps nawet nie bolal
Kochana ja juz tak tesknie za moja praca.....Wystarczy tego lenistwa....ja chetnie chodze do pracy Chyba jestem jakas nienormalna,co?
Stary 2007-05-02, 13:52   #5827
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Cytat:
Napisane przez sr.johanna Pokaż wiadomość
lukreti kochana...ten klaps nawet nie bolal
Kochana ja juz tak tesknie za moja praca.....Wystarczy tego lenistwa....ja chetnie chodze do pracy Chyba jestem jakas nienormalna,co?
Ja myślę,że jesteś po prostu szczęściarą ...robisz to co kochasz i jeszcze ci za to płacą.To się nazywa mieć fart w życiu
MÓJ BLOG
Stary 2007-05-02, 14:12   #5828
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Ja myślę,że jesteś po prostu szczęściarą ...robisz to co kochasz i jeszcze ci za to płacą.To się nazywa mieć fart w życiu
Ale stosunkowo pozno znalazlam to co chcialam w zyciu robic....Z Polski jestem laborant chemiczny...ale to nie bylo moje powolanie...dopiero tutaj zastanawialam sie co dalej...nie chcialam cale zycie robic czegos co mnie nie zadowala,wstawac rano i przeklinac.....Zaczelam sie uczyc..jedna szkola...druga i w koncu znalazlam cel zycia...Jestem bardzo szczesliwa...co nie znaczy,ze zawsze jestem pozytywnie nastawiona...tez mam zle dni..tez czasami przeklinam...ale to tylko 1-2 % negatywnego myslenia
Zycze kazdemu zeby znalazl taka prace z ktorej bedzie zadowolony,chociaz wiem,ze w tych czasach o to ciezko....czlowiek jest szczesliwy jak w ogole ma prace...
Stary 2007-05-02, 14:27   #5829
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

To wszystko o czym piszesz to święta prawda na swoje szczęście trzeba sobie zapracować nic nie spadnie nam z nieba w nasze wyciągnięte łapki.
Droga Joasiu cieszę się twoim szczęściem i życzyłabym sobie i nie tylko,aby każdy człowiek mógł czerpać radość i zadowolenie z własnej pracy.
MÓJ BLOG
Stary 2007-05-02, 14:37   #5830
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Tego wszystkim zycze
A lukreti jak tam przygotowania do Komunii corci?Kiedy nastapi ten Wielki dla Was Dzien?
Stary 2007-05-02, 15:18   #5831
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

switezianko kochana
Nie wiem czy jeszcze tutaj dzisiaj zajrzysz,ale zycze ci milego,spokojnego swieta 3.5.Wypocznij sobie kochana,zasluzylas sobie
Pozdrawiam cie serdecznie i mocno caluje Do uslyszenia
Stary 2007-05-02, 18:05   #5832
lukreti
Wtajemniczenie

GG do lukreti

Cytat:
Napisane przez sr.johanna Pokaż wiadomość
Tego wszystkim zycze
A lukreti jak tam przygotowania do Komunii corci?Kiedy nastapi ten Wielki dla Was Dzien?
Joasiu wszystko pod kontrolą.Wczoraj i przedwczoraj robiłam generalne porządki ...tak się zmęczyłam,że wieczorem padłam z wyczerpania i zasnęłam już o 21 co mi się nigdy nie zdarza.
Po za tym wczoraj ,kiedy pojechałam na zakupy zepsuł mi się samochód i biedna moja mamusia,która była ze mną musiała go zepchnąć na parking(za nic nie chciała pokierować...wolała już sama pchać rupiecia)Samochód dzięki Bogu i mechanikowi już sprawny,ale moje nerwy zostały poddane ciężkiej próbie.
Same więc widzicie ile zamieszania
Kochana Joasiu ten wielki dla nas dzień nastąpi właśnie w tą niedzielę oby tylko pogoda dopisała bo jak na razie strasznie zimno.
Troszkę mam stresa,ale musztardówki nie godzi mi się tykać.
MÓJ BLOG
Stary 2007-05-02, 20:26   #5833
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Joasiu wszystko pod kontrolą.Wczoraj i przedwczoraj robiłam generalne porządki ...tak się zmęczyłam,że wieczorem padłam z wyczerpania i zasnęłam już o 21 co mi się nigdy nie zdarza.
Po za tym wczoraj ,kiedy pojechałam na zakupy zepsuł mi się samochód i biedna moja mamusia,która była ze mną musiała go zepchnąć na parking(za nic nie chciała pokierować...wolała już sama pchać rupiecia)Samochód dzięki Bogu i mechanikowi już sprawny,ale moje nerwy zostały poddane ciężkiej próbie.
Same więc widzicie ile zamieszania
Kochana Joasiu ten wielki dla nas dzień nastąpi właśnie w tą niedzielę oby tylko pogoda dopisała bo jak na razie strasznie zimno.
Troszkę mam stresa,ale musztardówki nie godzi mi się tykać.
Lukreti no raczej nie ruszalabym musztardowki...poczekamy z nia jak bedzie po wszystkim Ciesze sie razem z Wami na ten Wielki Dzien,wiem,ze wszystko pojdzie dobrze i tego dnia,nigdy w zyciu nie zapomnicie Ja do dzisiaj jak moj syn co niedziele do Komunii Sw.przystepuje...mam przed oczami TAMTEN dzienPozdrawiam cie bardzo serdecznie
Stary 2007-05-04, 08:06   #5834
switezianka
Wtajemniczenie

Witam Wszytkie Kochane Dziewczyny,
ja dzis na posterunku i oczywiście praca mnie kocha - jak na miłośc do glupiego pzrystało.
Wczoraj tez pracowałam, dla odmiany w gronie rodzinnym.
Służy to jednak mojej kuracji odchudzającej - bowiem cały czas jestem w ruchu, szkoda tylko, że kuracja psychiczna nie pzrebiega tak odoskonale.
Tęsknię za Wami Moje Kochane.

Lukreti, Joasiu - dziekuję za miłe słowa.
Ciesze się z całego serca, że dane mi było Was poznac i miec tak blisko siebie.
Jesteście mi badrzo bliskie i drogie.
Całuję bardoz ciepło.
Stary 2007-05-04, 10:46   #5835
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Witaj switezianko ,witajcie wszystkie piekne Czarodziejki
switezianko ty widze juz kochana na stanowisku pracy,reszta dziewczyn byczy sie dalej(i bardzo dobrze )
Bylam wczoraj u lekarza,szewki wyciagniete,z reka coraz lepiej,nastepny tydzien jestem jeszcze na chorobowym,tak ze bedziecie mnie musialy jeszcze jeden tydzien zniesc
Tez za Wami bardzo,bardzo tesknie i caluje ´mocno!!!!!!!!!!
Stary 2007-05-04, 11:17   #5836
switezianka
Wtajemniczenie

Joasiu Moja Kochana,
bardzo się ciesze, że z twoją rączka jest już wszystko w porządku.
Moja Kochana, cóż to oznacza, że mamy się z Tobą "męczyć jeszcze tydzień"

Po pierwsze, Moja Kochana, pzrebywanie z Tobą, to nie jest żadna męczarnia, tylko czysta pzryjemnośc i ogromny ładunek pozytywnej energii i najcieplejszych odczuć.
Joasiu, niech Ci do głowy nie pzryjdzie nas zostawiać.
Mam nadzieję, że normalnie pracując będziesz mogła do nas zaglądać.
Nie zostawisz nas pzrecież Kochana.
Nie zgadzamy się na to.
jesteś z nami, nasza i już i tak łatwo, to Ty Kochanie sie nas nie pozbędziesz
Stary 2007-05-04, 11:31   #5837
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Zartowalam moja kochana
No pewnie,ze zostane z wami,bede sie co prawda dolaczala troszeczke pozniej, ale bede
Ja was nigdy juz nie zostawie...
Stary 2007-05-04, 11:44   #5838
switezianka
Wtajemniczenie

Joasiu Kochana,
to bardzo się boję , że bedziemy sie mijały.
Ale liczę na to, że zawsze znajdziesz czas by z nami pogadac od serca.
Kochana, to dobrze, że żartowałas, bo w pzreciwnym razie odpaliłybyśmy miotły i znalazły Cie na końcu - nawet - świata.
Stary 2007-05-04, 11:55   #5839
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Joasiu Kochana,
to bardzo się boję , że bedziemy sie mijały.
Ale liczę na to, że zawsze znajdziesz czas by z nami pogadac od serca.
Kochana, to dobrze, że żartowałas, bo w pzreciwnym razie odpaliłybyśmy miotły i znalazły Cie na końcu - nawet - świata.
Switezianko kochana mysle,ze nawet nie bedziemy sie mijaly,bo bede tu wpadala najpozniej ok.14.00Tak,ze mysle ze cie tu jeszcze zastane,a jak bede miala popoludniowke to sobie rankiem pogadamy...cos sie wymysli....a teraz jestem bardzzzzzzzzzo zla...napisalam do jednej wizazanki taka dluuuuuuuuuuuuuuuga wiadomosc na PW,bo miala duzo pytan i wszystko poszlo w kosmos
Stary 2007-05-04, 12:17   #5840
switezianka
Wtajemniczenie

Kochana Joasiu,
ciesze się, że znajdziesz czas dla nas i dla mnie i że będziemy mogły sobie poplotkowac, posmiac się, powygłupiac, posmucić, ponarzekać.

Kochanie, przykro mi z powodu Twojego pisanego PW. Moze uda sie jakoś do tego wrocić.
Juz Ci nie pzreszkadzam Słonko.
Calusy cieplutkie
Stary 2007-05-04, 12:51   #5841
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Kochana Joasiu,
ciesze się, że znajdziesz czas dla nas i dla mnie i że będziemy mogły sobie poplotkowac, posmiac się, powygłupiac, posmucić, ponarzekać.

Kochanie, przykro mi z powodu Twojego pisanego PW. Moze uda sie jakoś do tego wrocić.
Juz Ci nie pzreszkadzam Słonko.
Calusy cieplutkie
switezianko ty nigdy nie przeszkadzasz odpowiadam teraz tej dziewczynie na gg na zadane pytania,przynajmniej teraz nie pojda w kosmos A ty do ktorej dzisiaj pracujesz?
Stary 2007-05-04, 13:19   #5842
switezianka
Wtajemniczenie

Joasiu Kochana, chciałabym juz uciec z pracy i pojechac do domku - a parę kilometrow mam - szczęście, że warszawa wyludniona, to jeździ sie świetnie.
Roboty mam od metra , ale mam nadzieję, że pzred 15 będę mogła się urwać.
Całuski
Stary 2007-05-04, 13:44   #5843
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Joasiu Kochana, chciałabym juz uciec z pracy i pojechac do domku - a parę kilometrow mam - szczęście, że warszawa wyludniona, to jeździ sie świetnie.
Roboty mam od metra , ale mam nadzieję, że pzred 15 będę mogła się urwać.
Całuski
switezianko to zycze ci pieknego popoludnia jeszcze i wspanialego Weekendu......Jestem juz w lepszym nastroju,bo moglam pomoc innej Wizazance,ktora jest tu w Niemczech i nie moze sie biedulka odnalezc,pogadalysmy troche i stwierdzila,ze ja bardzo podnioslam na duchu...z czego bardzo sie ciesze
Pedze teraz obiadek mojej rodzince gotowac...cauje cie bardzo mocno...do zobaczenia w Poniedzialek..
Stary 2007-05-04, 13:53   #5844
switezianka
Wtajemniczenie

Joasiu Kochana,
Ty jak zwykle jestes dobrym Duszkiem.
Ale pzrecież my kobiety musimy się wspierać w trudnych życiowych sytuacjach, czasem wystarczy dobre slowo i odrobina zrozumienia, by pzrywrocic drugiemu czlowiekowi wiarę.
Życze Ci Kochana, spokojnego odpoczynku, a Twojej Rodzince smacznego obiadku pzrygotowanego Twoją juz drowszą rączka.
mocno całuje i do poniedzialku
Stary 2007-05-07, 06:41   #5845
Sabbath
Wiedźma

Witajcie Miłe Panie...
Oj, chyba wyszłam z wprawy.
Oczywiście nie o jakieś Miłe Panie mi chodzi, tylko jak najbardziej o Was Wiedźmusie, Czarownice i Zepsute Do Szpiku Kości Pijaczki.

Długi weekend diabli wzięli. Prawie zaimprezowałam się na śmierć.
Nie, żebym się skarżyła...

Mam nadzieję, że dla Was te dni były co najmniej tak samo uciążliwe.

Miłego tygodnia.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 06:44   #5846
Toogra
Zadomowienie

Sabath jaki piekny avatarKobieto; ile TY masz wcielen......
Kochane,,bede rzadko,,ale dacie rade beze mnie,w domu padł mi komputer,,,raczej nie da rady naprwic chyba,,ze jakis cud.czasami zajrze z ranka z pracy,,,albo jak syn na chwile opusci stanowisko heee.Trzymajcie się,,bede bardzo tesknic....
Toogra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 08:20   #5847
switezianka
Wtajemniczenie

Witam Was Kochane Czarownice,
widze, ż ejuz powoli ściągacie z długiego weekendu.

Sabbath Kochana - wyglądasz jak zwykle zjawiskowo.

Toogro Kochana - wpadaj cześciej - bez wzlędu na pzreciwności.

Całuję Was Wszystkie bardoz ciepło i mocno
Stary 2007-05-07, 09:34   #5848
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Witam Was wszystkie Czarownisie
Ja tak na chwile,bo zaraz musze spadac do miasta pozalatwiac pare spraw...nie lubie biegac po urzedach
U mnie dzisiaj pierwszy raz od ponad 3 tygodni pada deszcz ,mnie sie to osobiscie nic a nic nie podoba ale roslinkom dobrze zrobi
Pozdrawiam was i wpadne pozniej
Ps.sabbath
toogra wpadaj jak tylko dostaniesz sie do komputera
Stary 2007-05-07, 10:58   #5849
taka taka
Zakorzenienie

Cześć Czarownice

mam nadzieję, że jesteście wypoczęte i w dobrych humorach
ja po mega leniuchowaniu zabrałm się dziś do roboty i ciężkoooo strasznie

uciekam
taka taka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-07, 11:07   #5850
switezianka
Wtajemniczenie

Witajcie Piękne: Joasiu, Taka Taka.

Joasiu Kochana, wracaj szybciutko, bo smutno tu bez Ciebie.

Taka Taka Kochana, widzę , że humorek masz juz lepszy i tak trzymaj dalej.

Dziewczynki Kochane - Wszystkie macie cieplutkie pozdrowienia od Naszej Niki!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości