Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część XI. - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-23, 08:52   #421
Uera
Rozeznanie

Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część

Witam!
No i to wstrętne choróbsko mnie dorwało
Idę na 14 to trochę poleżakuje jeszcze

http://www.lifebyewelina.blogspo t.com

„Okazuj dobro wszystkim ludziom, bo nigdy nie wiesz,
jaki krzyż przyszło im dźwigać ani jak bardzo potrzebują twojego wsparcia”
Uera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:04   #422
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89
Dot.: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część

Dzień dobry.

Jeże trzymam za Was kciuki. Na pewno wszystko ładnie zaliczycie

Ten dzień jest zdecydowanie na nie dla mnie. Pogoda beznadziejna, wieje strasznie, pada, boli mnie gardło. Najchętniej wróciłabym do łóżka i nie wstawała, ale do pracy trzeba.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:04   #423
goszzi
Zakorzenienie

USOSIE ZGIŃ! wygrałam

"Jak pokonasz samego siebie,
to już ci nikt nie stanie na drodze."
goszzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:39   #424
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część

Hej

Mandy Goszzi

Choruski zdrowiejcie!

Malwina nie dziwie się, dlatego przez różne teksty ludzi ograniczyłam fb do minimum

Goszzi gratulacje! czyżby udało zarejestrować się na specjalizację tłumacza?

Dzisiaj już jest lepiej wczoraj w nocy rozprawiłam się z odciskami, bo nie mogłam z nimi chodzić

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 09:42   #425
goszzi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają -

patka tak jest, jestę tłumaczę
za kciuki i zdrówka (nie) dziękuję

stresuję się i czytam jeszcze... zaraz tż będzie z lekami i śniadaniem

Stary 2013-09-23, 10:16   #426
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część XI.

Wypilam herbate, zaraz lece z psem i wypadałoby wykorzystac naukowo te ostatnie 4 dni...

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:18   #427
GirlOfDeath
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają -

Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
USOSIE ZGIŃ! wygrałam

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;42945321]Choruski zdrowiejcie! [/QUOTE]

Dzięki.

Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
stresuję się i czytam jeszcze... zaraz tż będzie z lekami i śniadaniem
Kochany.
Stary 2013-09-23, 10:22   #428
Uera
Rozeznanie

Goszzi super, że się załapałaś!

dzisiaj za potrzebujące!

http://www.lifebyewelina.blogspo t.com

„Okazuj dobro wszystkim ludziom, bo nigdy nie wiesz,
jaki krzyż przyszło im dźwigać ani jak bardzo potrzebują twojego wsparcia”
Uera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 10:59   #429
fanstyle
Zakorzenienie

Hejka!

kurcze, korci mnie jak tak czytam wypowiedzi naszych Jeży z filologii by jako drugi kierunek sobie jakąś zrobić

Już byłam u lekarza, załatwiłam skierowanie i receptę na leki na alergię. Idę poodkurzać i ogarnąć trochę

kciukam!
Stary 2013-09-23, 13:39   #430
goszzi
Zakorzenienie

Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część

fan, filolove

jestem po. nie bylo tak zle chyba, ale nie chce zapeszac. potrzeba 60% zeby zdac wyniki w srode wieczorem.
teraz u tz jestem, robi obiad a ja leze pod koldra

Stary 2013-09-23, 13:46   #431
fanstyle
Zakorzenienie

goszzi dobrze będzie pewnie ale Ci dobrze!

Mam katar. Posprzeczałam się z A (umawia się ze mną od kilku dni na dzisiaj, a nagle mi mówi, że jego kolega z jego rodzinnego miasta dziś jest w Szczecinie i widzimy się we trójkę. ☠☠☠,łam fochem, bo nie dość, że widzę się z nim max 5 godzin w tygodniu, jak przyjeżdża to godzinę siedzi z nami jego kolega z internatu, po drodze spotykamy rozchichotane koleżanki i jak już jestem z nim sam na sam i możemy o czymkolwiek pogadać to za kwadrans musi wracać. No i jestem zła, bo jesteśmy razem miesiąc, a mnie zżera monotonia, a ciężko mu cokolwiek chyba nałożyć do tego łba. )
Więc mam dziś korki i po nich wracam obrażona do domu. Może i jestem zołzą, ale czasami trzeba.
Stary 2013-09-23, 13:52   #432
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394
Konto usunięte

ale macie dobrych teżetów kucharzy! Jak nie pyszne kolacje dla szajn to jeszcze obiadek dla gosiaka!

fansik, ja też bym fochem strzeliła..
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 13:58   #433
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fanstyle Pokaż wiadomość
goszzi dobrze będzie pewnie ale Ci dobrze!

Mam katar. Posprzeczałam się z A (umawia się ze mną od kilku dni na dzisiaj, a nagle mi mówi, że jego kolega z jego rodzinnego miasta dziś jest w Szczecinie i widzimy się we trójkę. ☠☠☠,łam fochem, bo nie dość, że widzę się z nim max 5 godzin w tygodniu, jak przyjeżdża to godzinę siedzi z nami jego kolega z internatu, po drodze spotykamy rozchichotane koleżanki i jak już jestem z nim sam na sam i możemy o czymkolwiek pogadać to za kwadrans musi wracać. No i jestem zła, bo jesteśmy razem miesiąc, a mnie zżera monotonia, a ciężko mu cokolwiek chyba nałożyć do tego łba. )
Więc mam dziś korki i po nich wracam obrażona do domu. Może i jestem zołzą, ale czasami trzeba.
Zrobiłabym dokładnie to samo. Mój eks tż poświęcał mi coraz mniej czasu i go jakiś tydzień temu kopnęłam w

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:02   #434
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszczają - część XI.

Fansik, tez ostatnio strzelilam fochem o podobna kwestie czasem trzeba

Stary 2013-09-23, 14:05   #435
20160901857
Konto usunięte

Cześć.

Mam wrażenie ostatnio, że was zaniedbuję, niby czytam, ale nie bardzo wiem co odpisywać albo nie mam czasu. Dobrze, że za tydzień z hakiem mam ten urlop.

Fansik, a ogólnie to jak wam się układa? To już oficjalnie jesteście razem?
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:12   #436
oh Mandy
Zakorzenienie

Będę mieć komisyjny z finansow, nie zdałam dzisiaj... wiec w takim przypadku składam też podanie o komisa z karnego, bo po co mam płacić 750 zł za warunek, jak mogę tylko 450 z kpa... A i tak już nie zarejestruję się w czwartek na przedmioty, więc nie mam nic do stracenia.
Stary 2013-09-23, 14:27   #437
fanstyle
Zakorzenienie

nou już z jakiś miesiąc, w klubie wspominałam znaczy jutro minie miesiąc. Wiesz, jest ogólnie ok. Pasuje mi pod wieloma względami, w stylu nie robi mi jak ex fochów o to, że idę do klubu z koleżankami, czy na piwo, czy na kawę po prostu. Zawsze tylko pisze, że nie będzie przeszkadzał, uważaj na siebie i napisz jak będziesz w domu. Tyle. I ja tak samo względem niego, nie przeszkadza mi, że był w pubie z kolegami w sobotę do 2 w nocy ani że tej nocy spał u kuzynki, bo za późno z domu wyjechał do internatu (miał mecz i nie miał jak wcześniej) a nie chciał się z wychowawcą kłócić, czemu tak późno. Tylko nie podoba mi się to, że widujemy się jeśli już w centrum handlowym i idziemy na kfc lub kebaba. Z jego kolegą. I spotykamy koleżanki. No może raz w tygodniu spędzimy ten czas razem, kolega też widzę zrozumiał, że chcemy być sami, bo je z nami i wraca sobie. Ale nuży mnie to, że nie wie co ze mną zrobić za bardzo. Ja to bym chciała iść na jakąś kawę do fajnej kawiarni czy do miłej pizzerii, jeśli już musimy jeść. A nie cały miesiąc w kfc i na kebsie. No kurna. Powiedziałam mu wczoraj wprost, że mnie nudzi i mi z nim monotonie, a jesteśmy tak krótko razem. Nie chcę mu mówić co ma ze mną robić, bo chcę by sam się trochę wysilił i wymyślił coś. Ale mnie to trochę męczy już.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

cuciola, wika to takie typowo kobiece, rzucić fochem

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Mandy

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Lusja o proszę i jak się czujesz, ok?
Stary 2013-09-23, 14:31   #438
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Fan, Ale musisz go jakos naprowadzic bo pewnie nie zna cie na tyle dobrze zeby trafic w twoj gust. A fastfoody najtansze jesli trzeba cos zjesc

Mandy, przykro mi ze sie nie udalo tak sie cala noc staralas

Stary 2013-09-23, 14:38   #439
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
nou już z jakiś miesiąc, w klubie wspominałam znaczy jutro minie miesiąc. Wiesz, jest ogólnie ok. Pasuje mi pod wieloma względami, w stylu nie robi mi jak ex fochów o to, że idę do klubu z koleżankami, czy na piwo, czy na kawę po prostu. Zawsze tylko pisze, że nie będzie przeszkadzał, uważaj na siebie i napisz jak będziesz w domu. Tyle. I ja tak samo względem niego, nie przeszkadza mi, że był w pubie z kolegami w sobotę do 2 w nocy ani że tej nocy spał u kuzynki, bo za późno z domu wyjechał do internatu (miał mecz i nie miał jak wcześniej) a nie chciał się z wychowawcą kłócić, czemu tak późno. Tylko nie podoba mi się to, że widujemy się jeśli już w centrum handlowym i idziemy na kfc lub kebaba. Z jego kolegą. I spotykamy koleżanki. No może raz w tygodniu spędzimy ten czas razem, kolega też widzę zrozumiał, że chcemy być sami, bo je z nami i wraca sobie. Ale nuży mnie to, że nie wie co ze mną zrobić za bardzo. Ja to bym chciała iść na jakąś kawę do fajnej kawiarni czy do miłej pizzerii, jeśli już musimy jeść. A nie cały miesiąc w kfc i na kebsie. No kurna. Powiedziałam mu wczoraj wprost, że mnie nudzi i mi z nim monotonie, a jesteśmy tak krótko razem. Nie chcę mu mówić co ma ze mną robić, bo chcę by sam się trochę wysilił i wymyślił coś. Ale mnie to trochę męczy już.

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

cuciola, wika to takie typowo kobiece, rzucić fochem

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Mandy

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Lusja o proszę i jak się czujesz, ok?
Hm, wiesz.. Facetom to trzeba mówić wszystko wprost. Bo oni nie umieją się domyślać U nas było z tym ciężko, więc strzelałam fochy on podpatrzył i był gorszy niż baba z @ Nie miałam już do niego siły. Jak się czuję? Hmmm, 2-3 dni popłakałam, bo jednak byliśmy ponad 3 lata ze sobą i ciężko jest jednocześnie stracić przyjaciela i tż. Ale myślę, że wyjdzie mi to na dobre. Nie czuję się ograniczona, mam luz, mogę wychodzić z kolegami na imprezy bez żadnych zazdrości. Żałuję, że wcześniej tego "związku" nie zakończyłam

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 14:45   #440
fanstyle
Zakorzenienie

Lusja to miałaś podobnie jak ja. Też na początku sierpnia rozeszłam się z tżtem i najlepszym przyjacielem jednocześnie. Ale próbuję stanąć na nogi.

cuciola czy ja wiem, czy takie najtańsze... różnie ech, nie mam siły dziś do niego. Mam katar, spać mi się chce, martwię się moim paznokciem i jeszcze tego mam uczyć jak radzić sobie z babą...
Stary 2013-09-23, 14:51   #441
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ja ostatnio zrobiłam focha bo tz rozkręca swoj interes ktory łączy sie tez z jego hobby i ma nieokreslone godziny, czesto wraca dopiero kolo 22 a czasem nawet pozniej. I zamiast ze mna posiedzieć to przeglada fb i internet. Wkurzylam sie, bo sorry ale odpoczywać po pracy mozna przeciez razem, tym bardziej ze weekend ma tez czesto zajety więc kiedy ja sie z nim mam widywac, mieszkam z jego rodzina ok ale sie mijamy!

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Wyjasnilam sprawę i jest poprawa ale facet sam nie pomysli ze moge sie czuc samotna czy cos...trzeba zawsze wytykają palcem

Stary 2013-09-23, 15:01   #442
aante_e
Miss Pudernica

Odp: Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie uczęszcza

[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;42949636]ale macie dobrych teżetów kucharzy! Jak nie pyszne kolacje dla szajn to jeszcze obiadek dla gosiaka!

fansik, ja też bym fochem strzeliła.. [/QUOTE]
Mój Tż sam z siebie potrafi zrobić placki ziemniaczane i spaghetti, ewentualnie serwuje mi kotlety od mamy:p

Co do początku znajomości to my po prostu ostro imprezowaliśmy, były juwenalia, wakacje i tak się to toczyło. Teraz spotykamy się najczęściej jak się da, ja już mam jeden kierunek, ale Tż dwa plus pracę:/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-23, 15:04   #443
Konto usunięte

Zgadzam się z cuciolą, jak mu czegoś nie wygarniesz prosto to on tego nie zrozumie..
7a1f522eb83de308935e9eb654607f24bf1b13c1_64013893eb394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-23, 15:04   #444
fanstyle
Zakorzenienie

cuciola ja swojemu powiem o co chodzi. Ale za jakieś dwie godziny, bo nie chcę się z nim widzieć dziś. Boli mnie głowa, chyba jakieś przeziębienie też złapałam. Katar też mam. A wiem, że jak powiem teraz o co mi chodzi, to on rzuci wszystko i się ze mną spotka, bo ja tak chcę. Tylko właśnie nie chcę się widzieć dziś, ale chcę by wiedział na przyszłość.
Nie dziwie Ci się, też bym tak zareagowała, ale fakt, że faceci to często niedomyślne stworzenia.
Stary 2013-09-23, 15:05   #445
Konto usunięte

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie ucz

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Mój Tż sam z siebie potrafi zrobić placki ziemniaczane i spaghetti, ewentualnie serwuje mi kotlety od mamy:p
A mój potrafi tylko zagotować wodę i wstawić coś do mikrofalówki..serio. Ale jest taaaaaki kochany że zastępuje nieumiejętność gotowania wszystkim innym. ( w razie czego jakby to czytał)
Stary 2013-09-23, 15:07   #446
fanstyle
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jeże jesień na nauce spędzają i na wszystkie zajęcia pilnie ucz

wika mój mi robił chleb w jajku ostatnio, ale z serem uroczo wyglądają faceci przy garach, takie nieporadne, lekko kwadratowe ruchy
Stary 2013-09-23, 15:08   #447
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

To zaparz sobie goraca herbate i zjedz cos pysznego. Zadbaj o swoj humor, zeby z tego focha kłótnia nie wyszła. Moj tez jest taki se jak mu cos powiem to zaraz wszystko rzuca no bo jednak to męska duma. Tylko z pamięcią dlugodystansowa ma jakies problemy

Stary 2013-09-23, 15:08   #448
Konto usunięte

Cytat:
wika mój mi robił chleb w jajku ostatnio, ale z serem uroczo wyglądają faceci przy garach, takie nieporadne, lekko kwadratowe ruchy
Stary 2013-09-23, 15:10   #449
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Moj tz sobie super radzi w kuchni, za to bałagan po sobie zostawia se fju fju

Stary 2013-09-23, 15:14   #450
fanstyle
Zakorzenienie

cuciola muszę niestety na korki się zebrać i tak, ale do apteki po jakieś gripexy zajdę sobie w drodze powrotnej. I ubiorę się ciepło, nawet parasol wezmę! chyba mnie siostra zaraziła, bo kilka dni smarka już. Mój tata też dziś brał już leki pierwszej potrzeby na przeziębienia. Mimo, że nie zmarzłam, a śmigam w balerinach z kolanówką dalej, to chyba młodsze przyniosło zarazę do domu

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

wika no co taka prawda znaczy u mnie

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

Wiecie, pisałam Wam ostatnio, że rzuciłam foszka o głupotę, zachowałam się jak zołza i mi wstyd. Znowu mi wstyd, zawsze tak mam, że jak mi minie już ta złość pierwsza to dochodzę do wniosku, że zachowałam się jak typowa zołza i mi siebie szkoda
ostatnio się zezłościłam, że nie powiedział mi, że wychodzi do miasta z koleżanką, która się zaleca do niego. Pisał tylko, że do miasta idzie i dwa dni później się dowiedziałam, że z nią. A on po prostu nie pomyślał. Ale zrobiłam rewanż, w piątek byłam u tej koleżanki z jej facetem i współlokatorką i nie napisałam mu, że do klubu jedziemy. Fakt, że spędziłam tam max pół godziny i to pod ostrzałem spojrzenia jego brata ale chodziło mi o sam fakt nie napisania. Zezłościł się i zrozumiał
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości