|
|
#3031 | |
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Panny Młode 2016
Cytat:
Prosimy o zdjęcia na fb w grupie ![]() I tż padł z zachwytu?
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2016
Ja juz jade do tzta
stokrotka super ze sie dobrze bawiliscie tez bym poszla na wesele ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3033 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Super, że się dobrze bawiliście Tż coś wspominał kiedy to potencjalne wasze wesele?![]() Hihi ja po 3 lampkach wina to juz czuję niezły szum w główce ale na weselu to co innego, cała noc, dużo jedzonka itd. Odnośnie welonu to mi się przypomniało jak miałam 16lat i sama z rodzicami byłam na weselu i leciał welon w moja strone ale dziewczyna obok mnie sie tak na niego rzuciła, że się wywaliła - ale welon miała ja za to pamiętam byłam zła, bo muchę złapał taki koleś - niezłe ciacho
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dwa razy złapałam welon - a mój ówczesny chłopak krawat. Ten sam z którym na studniówce byłam
![]() Potem podczas rozstania [ja go zostawiłam] używał argumentu "Nie możemy się rozstać - 2 razy zostaliśmy nową parą młodą, więc BÓG TAK CHCIAŁ i nie masz wyboru!" Na weselu tydzień temu welon leciał prosto na mnie - już robiłam unik. Na szczęście jedna z dziewczyn była mocno zdesperowana i rzuciła się szczupakiem po niego wybawiając mnie z kłopotu
|
|
|
|
#3035 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Ja nie wierze w to łapanie, przecież to przypadek na kogo trafi, po co się rzucać, jakby to było nie wiadomo co Z moim Tż-tem byłam na 3 weselach ale nigdy nic nie złapaliśmy
|
|
|
#3036 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2016
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3037 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Dot.: Odp: Dot.: Panny Młode 2016
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4293550 6]Z tego co wiem ofd kilku moich znajomych to pan młody daje znak pannie młodej w ktora stronę rzucać tak jak panna młoda daje znak młodemu. Lub umawiają się z kapela ktora dziewczyna i który chłopak mają mieć największe szansę na zlapanie[/QUOTE]
Ja raz się z tym spotkałam. Mój tż ma dużo rodzeństwa ciotecznego i jeden jego brat zrobił wesele 2 tyg przed ich siostrą. Siostra planowała ślub chyba ze 2 lata wcześniej a tamten w ostatniej możliwej chwili się w walił z terminem. No i tak trochę słabo bo rodzina ta sama, dwa wesela w odstępie dwóch tygodni. Ale w ramach nie wiem przeprosin chyba własnie ustawili rzucanie welonu tak żeby ona i jej ówczesny narzeczony złapali. Potem za 14 dni bawiliśmy się na ich weselu. Całkie fajnie to wyszło
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam
Niestety chyba nie dam rady Was nadrobić, więc jeśli coś ważnego się wydarzyło to proszę mnie poinformować ![]() Ten tydzień na wsi dobrze mi zrobił, nawet pomimo faktu, że pogody nie było. I TŻ się przynajmniej stęsknił ![]() Ah. I w zimie szykuje się nam wesele. Na 3oo osób więc jest duże prawdopodobieństwo, że lista gości nas obejmie.
|
|
|
|
#3039 |
|
Pani żona :)
|
Ja raz złapałam welon :P a musznik wtedy złapał mój 40 letni chrzestny (stary kawaler) taniec nas jako nowej pary młodej to była masakra
Na zawsze Twoja Na zawsze Mój Na zawsze MY Edytowane przez white_bear Czas edycji: 2013-09-22 o 16:27 |
|
|
|
#3040 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
To nie ja
Nie jestem na fb Nawet nie wiem, jakie macie imiona
|
|
#3041 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Przecie masz w grupie. Ej,ale skasuj moje inicjały tu,bo nie chce,żeby były,ok?
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Jestę Karolinę
|
|
|
|
#3043 |
|
|
lolusl skasowałam
Właśnie nie widzę grupy w ogóle..
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byliśmy na poprawinach. TŻ był wczorajszymi tańcami wykończony i dziś to może ze 3-4 tańce przetańczyliśmy. Ale no skoro tak no to trudno, ja tam się bawiłam ![]() spóźniliśmy się do kościoła, bo były objazdy o których nikt nas nie uprzedził, także mieliśmy wczoraj przygody. Dojechaliśmy a w kościele zaczęło mi tak burczeć w brzuchu zespół dobrze grał, miał mało discoppolowy repertuar, mało tego śpiewali w języku angielskim, niby dobrze, ale angielskie za dobrze to im nie szedł. No i najgorsze było to, że było 5 piosenek i długa przerwa i tak całe wesele.. i jak jedna piosenka się kończyła trzeba było poczekać aż ustalą co dalej grają. jedzonko całkiem całkiem. Dla mnie sala za mała, napewno tam nie będę miała wesela - po pierwsze mała sala, po drugie droga. My tylko luźno rozmawialiśmy o ślubie nic konkretnego nie padło, po prostu fajnie było porozmawiać i usłyszeć co TŻtowi się podoba a co nie. Czekam na płytkę ![]() dla mnie 3 lampki to mało, ja nie piję za często, ale niestety ekonomiczna nie jestem. Ale nie trzeba mi alko żeby się wspaniale bawić
![]() "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna." Paulo Coelho Edytowane przez stokrotenka18 Czas edycji: 2013-09-22 o 20:52 |
|
|
|
|
#3045 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
A ja Olga
Cytat:
Właśnie dlatego zespół dla mnie jest bez sensu Dziewczęta, ja jadę jutro do Warszawy z Tżtem, nie będzie mnie cały dzień, a na komórce jeszcze nie ogarnęłam czy mi działa wizaż czy nie W każdym bądz razie będę wieczorem, nie spamujce za bardzo
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry wieczór. Ale jestem padnięta po tym weekendzie i jednocześnie bardzo szczęśliwa
|
|
#3047 |
|
|
Ja obmyślam co by tutaj dać Tżtowi na rocznicę i nie wiem ;/
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz wstalam i do pracy sie szykuje u mnie jesien pelna geba i w kalendarzu i za oknem az sie wstac nie chcialo
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Ja jak nieżywa, pada...zimno.. oczy to mi się w pracy zamykają. Przyjdę do domu i kocyk i łóżko i przespać taką pogodę chyba będzie najlepiej. piosenka wesela "Bałkanice" ![]() wstaję rano, włączam radio i "Będzie, będzie zabawa"
![]() "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna." Paulo Coelho Edytowane przez stokrotenka18 Czas edycji: 2013-09-23 o 07:18 |
|
|
|
#3050 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Milej zabawy w Warszawie Siebie W kokardce ![]() A tak serio,to może zrób mu takie pudełko wspomnień? Weź upiecz ciasteczka,zawiń każde w folijkę i na sznureczku przyczep karteczkę z jakimś wspomnieniem.Przyjemne z pożytecznym Jak nie lubi ciasteczek,to mogą być klopsiki ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- white bear w ogóle jak Ty młodo wyglądasz. Zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam
|
|
#3051 |
|
Konto usunięte
|
Melduje ze jesteśmy w 2/3 drogi
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3052 |
|
Konto usunięte
|
Hej
Dzięki za przyjecie do klubuWpisałam się i zostawilam link do fb jak by ktoras chciala
|
|
|
|
#3054 |
|
Zadomowienie
|
Ja tyż
![]() Ja swoje w tym tygodniu wywiozłam do babci, bo w nowym mieszkaniu jest mi zbędne. Porozglądaj się po Lidlach czy innych Biedronkach jak nie zależy Ci na super designie, bo na jesieni zawsze mieli tego typu oferty w dobrych cenach. Doigrałam się. Po wczorajszym wieczorno-nocnym spacerze z TŻ-em nabawiłam się przeziębionych zatok
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc się porozglądam.---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Będziecie dzielić się wydatkami zgodnie z tymi wyznacznikami, czy normalnie "po połowie", a co do gości to "każdy za swoich"? ![]() Za co płaci panna młoda? Zgodnie z tradycją rodzina panny młodej płaci za: -suknię oraz wszelkie akcesoria, - zaproszenia - przyjęcie weselne, - uroczystość w Kościele - usługi fotografa i kamerzysty, - usługi konsultanta ślubnego (wedding planera) Za co płaci pan młody? Strona pana młodego pokrywa natomiast: - koszty garnituru i dodatków, - obrączek, - bukietu panny młodej, - napoi na przyjęciu, - usług wodzireja (zwanego obecnie DJ-em) lub orkiestry - wynajmu limuzyny. Pan młody może też zafundować sobie oraz swej małżonce miodowy miesiąc. Mi się wydaje to trochę niesprawiedliwe, bo koszta panny młodej są wg mnie duuużo większe niż te poniesione przez Pana Młodego
Edytowane przez Karolllka7 Czas edycji: 2013-09-23 o 15:11 |
|
|
|
|
#3056 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Także po prostu płacimy wspólnie,robimy razem budżet,że my płącimy 1/2 wesela a rodzice po 1/4. Wiem,że moi bardzo chcą pomóc,nie wiem jak rodzice tż,bo on z nimi nie rozmawiał a też nie są chętni do dawania kasy.Ale jakby co,to damy radę,albo zrobimy mniejszą impreze i tyle. Liczę tak jednak 30 tys,bo w 20 za cholerę się nie zmieścimy.
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3058 |
|
Japońska rzepa
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Karolllka7;42949055 Będziecie dzielić się wydatkami zgodnie z tymi wyznacznikami, czy normalnie "po połowie", a co do gości to "każdy za swoich"?
![]() [/QUOTE] Jeszcze nie do końca to ustaliliśmy, ale ze wstępnych ustaleń wynika, że każde z nas zapłaci z swoich gości, a cała reszta - po połowie. Istotnym faktem będzie również to, że o ile mnie w większości wesprą rodzice, to TŻ płaci sam
|
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam po jak zwykle pracowitym weekendzie w restauracji
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

stokrotka super ze sie dobrze bawiliscie tez bym poszla na wesele 

więc jest duże prawdopodobieństwo, że lista gości nas obejmie.