|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
|
Narzędzia |
2013-05-12, 11:30 | #1 |
Wtajemniczenie
|
Cały czas trenuję ;) Fiolety ;) Ocencie
Witajcie dziewczyny poraz kolejny, caly czas trenuje uczac sie, poprawiajac bledy oraz stosujac sie do waszych uwag, tym razem makijaz we fiolecie, nie wiem dlaczego ale bardzo lubie te kolory, niestety nie pracuje mi sie dobrze, poniewaz nie mam zadnej "dobrej" paletki cieni tylko same bazarkowe, wiec pewnie dlatego tez te makijaze nie sa zbyt dobre, tak sama eyeliner nie jest dobry, bo narazie nie znalazlam swojego ulubione, stad te rozmazane i niedopracowane kreski, ale mimi to prosze Was o opinie n atemat wykonanego przeze mnie makijazu. a wiec kosmetyki jakie uzylam;
-krem bb nivea -roz bazarkowy -cienie bazarkowe -tusz i eyeliner niestety tez bazarkowe -pomadka pink i na to bezbarwy blyszczyk Proszę Was o rzetelne opinie na temat makijazu jak i dobrych kosmetykow ktore na pewno mi sie przydadza.
Pomocy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=391742&page=48 Wątek kosmetyczny - wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65797096 watek ciuchowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post65831766 |
2013-05-12, 11:55 | #2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Cały czas trenuję ;) Fiolety ;) Ocencie
Milion razy lepiej niż ten zielony Usta wyglądają bardzo ok, oko mogło by być lepiej rozblendowane, ale widać spory progres.
Niestety nadal widać ślady po tuszu na górnej powiece - może spróbuj przecierać te miejsca wacikiem lekko podbarwionym cieniem pod sam koniec makijażu? Pomału inwestuj w kosmetyki z drogerii, nie z bazarku. Głownie chodzi mi o tusz i liner, wydaje mi się że łatwiej się operuje produktami lepszymi jakościowo i popełnisz wtedy mniej błędów. |
2013-05-12, 14:41 | #3 |
Rozeznanie
|
Ja tez odrazu pomyślałam o blendowaniu...ale to fajny pędzelek jednak się przyda....
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- I tak dajesz radę jak na jakość...choć zgadzam się z koleżanka wyżej Tusz i eyeliner...powolutku kupuj jak nie możesz naraz |
2013-05-12, 19:33 | #4 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny kolor szminki.
Cieniowanie jest ładne. Co do kreseczki, ćwiczenie czyni mistrza. Liner masz w pisaku?
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2013-05-13 o 10:30 |
2013-05-12, 22:17 | #5 |
Zadomowienie
|
rzęsy za bardzo posklejane niestety
|
2013-05-13, 11:16 | #6 |
Zadomowienie
|
Strasznie minimalistyczne te fotki może na większych byłoby cos lepiej widac
|
2013-05-14, 19:12 | #7 |
Rozeznanie
|
ok
|
2013-09-21, 18:53 | #8 |
Wtajemniczenie
|
moze byc
2013-09-23, 14:44 | #9 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładny kolor szminki, możesz powiedzieć jaka to firma i który odcień?
|
2013-09-23, 17:36 | #10 |
Zakorzenienie
|
Oj dużo pracy przed tobą...
2013-09-23, 17:57 | #11 |
Przyczajenie
|
Trenuj , trenuj! po 1) nie jest źle
po 2) niestety widać, że cienie nie są najlepsze... po 3) przede wszystkim poćwicz malowanie tuszem - myślę, że jest to związane z tym że jest to nowy tusz, który jest bardzo rzadki. Polecam zatem zostawić otwarty tusz na godzinkę, powinien zagęścić się. DO tego polecam po pomalowaniu tym tuszem przejechać rzęsy suchym pędzelkiem ( może być po starym tuszu) po 4)poćwicz malowanie eyelinerem - nie jest źle ale znacznie ładniej wyglądać będzie jak zanim pokryjesz powieki cieniami pomalujesz linie. Pozdrawiam Cie! |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.