|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
Pokaż wyniki sondy: Który z zegarków na zdjęciach jest najwłaściwszy? ![]() |
|||
casio |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 23,53% |
swatch |
2 | 11,76% |
oozoo |
2 | 11,76% |
timex |
4 | 23,53% |
CK |
5 | 29,41% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Portfel na prezent :)
Cytat:
Mi się podoba ![]()
![]() |
#4982 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybka odpowiedz-ktora torebka dla chlopaka?!
Żadna.
Ile chcesz przeznaczyć na taką torbę? W Soda są świetne męskie torebki lub w Ochnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie znam tej firmy więc nie wiem jak z jakością ale wyglądowo - podoba mi się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Raczkowanie
|
Fajne są portfele z motywami, np. dla graczy:
http://geeko.pl/glowna/69-portfel-nintendo.html http://geeko.pl/glowna/72-portfel-halo.html http://geeko.pl/glowna/73-portfel-bo...ario-bros.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
Nigdy nie sądziłam, że z okazji Dnia chłopaka pomyślę nad kupnem pluszaka (ale rym
![]() Póki nie zobaczyłam tego cuda: ![]() Myślicie, że fan Aliena będzie zadowolony? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dzień Chłopaka tuż tuż.. Jaki prezent? :)
Hej dziewczyny, znalazłam na fb ostatnio coś takiego : https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Myślę czy by nie zaprojektować u nich na stronie jakiejś swojej koszulki z nadrukiem żeby mój facet mógł w niej chodzić na codzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dzień Chłopaka tuż tuż.. Jaki prezent? :)
Cytat:
![]() Od siebie dodam kilka pomysłów: 1. wydrukować tak zwane karnety dla chłopaka, na masaz, sex, święty spokój - z dodatkiem, że może wręczyć taki karnecik o dowolnej porze i mu się taki masaż należy, na pewno skorzysta - ja swojemu mężowi kiedyś zrobiłam i jeszcze poszłam o krok dalej bo dopisałam "że bez względu na kłótnie". Na szczęście do tej pory, w trakcie kłótni nie wypróbował ![]() 2. czekoladowe auto, motor 3. Jeśli zbiera gazety jakiś konkretny numer kupuje, kupić mu taką gazetę ale np sprzed 10-20 lat, wbrew pozorom nie są drogie ![]() 4. Jeśli jest fanem motoryzacji albo kocha swoje auto to breloczek z marką i np grawerem ![]() 5. to samo dotyczy palenia i zapalniczki, niby nic ale ładna i z grawerem to już coś ![]() 6. Niezawodne są akcesoria od komputera jak podkładka pod mysz, torba na laptop etc 7. Model auta (znowusz dla kolekcjonerów) 8. Film, który luby chciałby obejrzeć ale np jeszcze nie ma w necie, można samemu przetłumaczyć i dodać napisy (to wersja dla ambitnych) 9. GTA V - wyszło niedawno(dzisiaj) więc jak któraś ma wolne dwie stówki, to chłopak pewnie będzie całował po rękach stopach i gdzie chcecie:P 10. Pad do konsoli, zawsze dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Przyczajenie
|
![]()
Na początku przepraszam za założenie nowego wątku - ale nie chciałabym, żeby mój post utonął w 'gorącym temacie' dnia chłopaka. Tematy z pomysłami na prezenty przejrzałam, ale... mój problem jest trochę bardziej skomplikowany.
Mój chłopak w październiku będzie obchodził 18 urodziny. Normalnie na taką okazję kupuje się jakiś śmieszny gadżet i jest ok. Sprawa się trochę komplikuje, bo ja jestem od niego 2 lata starsza, a że zachodzi u nas "równianie w górę", to wolałabym coś... dojrzalszego. Myślę i myślę, ale nie potrafię znaleźć "złotego środka". Myślałam o skórzanym portfelu, bo ten, który ma, niedługo wyzionie ducha. Ale na 18stkę wydaje mi się to za poważne. Kolejnym pomysłem był pen drive w kształcie motocykla (pasja) - ale też na taką okazję wydaje mi się zbyt "zwyczajny". Kubki/koszulki/cokolwiek z naszym wspólnym/moim zdjęciem - odpadają, to jest jego święto, a nie nasze. Prezent typu 'wyjście na gokarty' - nie, wolałabym coś materialnego. Pomożecie? Na cokolwiek bym nie wpadła - albo za poważne, albo 'za mało szczególne'. Nie mam już pomysłów, a czasu coraz mniej... |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent na 18 chłopaka
Myślę, że możesz zarówno kierować się jego pasja-motocyklami: np kupić mu jakieś bajeranckie rękawice motocyklowe, kask to za duża inwestycja:P ale tak po za tym to myślę, że właśnie 18 urodziny powinny być otoczone śmiesznymi prezentami
![]() ![]() ![]()
#4990 |
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,brata,kuzyna, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny) cz.II
Jako fanka Aliena odpowiem, że TAK! Będzie zadowolony
![]()
#4991 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Super prezent, bardzo oryginalny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 |
Raczkowanie
|
Już zamówiłam i dostałam portfel z Corium
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Raczkowanie
|
Dla chłopaka z którym jestem krótko
Mam nadzieje że bedziecie mi jakoś umiały pomóc dziewczyny
![]() Jestem z chłopakiem jakoś ponad miesiąc. Wkrótce ma urodziny. Wiem że nie powinnam kupować mu nic wystawnego -nie jesteśmy razem długo a i nie wiadomo jak to wszystko się potoczy (wkrótce zaczynam studia i nie bedziemy mieli dla siebie tyle czasu,roznie to bywa). Nie chce zakładać czarnych scenariuszy,jednak nie mam pojęcia co moge mu sprezentować. Nie mam także grubego portfela,niestety ![]() Jakieś pomysły? ![]()
#4995 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dla chłopaka z którym jestem krótko
Hm no ja bym kupiła mu jakieś fajne słodycze jeśli lubi a jak nie to np wzięłabym go na jakieś dobre jedzenie. Albo upiekłabym mu coś i powtykała w to świeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Przyczajenie
|
Co do słodyczy fajny pomysł, mi się podoba wsadzenie w słoiczki albo pudełeczka różnych cukierków i podpisanie ich np "lekarstwo na zły humor" albo coś takiego, wpiszcie sobie happy pills w wyszukiwarkę google, będziecie wiedziały o co mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ostatnio tylko mi jęczał że musi przejść na diete ,wiec jeszcze wałkuje temat w poszukiwaniu innych pomysłow-no chyba ze juz nic nie znajde,mam niby jeszcze 2 tygodnie ![]()
![]() |
#4998 | |
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Dla chłopaka z którym jestem krótko
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 | |
Raczkowanie
|
d
---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]()
niemoralne lub powoduje tycie." ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Naitine Czas edycji: 2013-09-22 o 22:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nietypowy prezent dla męża
Zamykam wątek, gdyż przekroczył 5000 postów, zapraszam do trzeciej części
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post42954938 Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-09-23 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.