|
|
#5851 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: jak schudnąć?
Witam kochaniutkie
Ja mam dzisiaj zły humor...boli mnie głowa,a oko od wczoraj czerwone bolące i piekące.Zakropiłam maścią z antybiotykiem i nic nie pomaga Pewnie nie obędzie się bez pomocy szanownego pana doktora...poczekam jeszcze do jutra nie chce mi się wysiadywać w kolejkach![]() Jeszcze jedyna nadzieja w denaturaciku może on pomoże
|
|
|
|
#5852 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Lukreti Kochanie,
cieszę się, że jestes z nami, ale pzrykro mi z powodu Twojego ślicznego oczka. Mysle, że powinnas pofatygowac sie jednak do okulisty. Jesli oko jest mocno podraznione i jest to dla Ciebie dyskomfort (a znam to z autopsji), to powinnas pojechac na ostry dyzur - zaopatrzą Cie tam w potrzebne medykamenty i oczko szybko wroci do formy. Może to Kochanie, jakś alergiczna reakcja, a może zwyczajnie czymś oczko zatarłaś? Wracaj Kochana szybko do zdrowka i dbaj o oczko. Ja też mam dzis podły humor, jestem cała obolala, mam temperature, a poza tym zwykłe problemy osobiste - kontynuacja. Trzymaj się cieplutko Kochana Lukreti |
|
|
|
#5853 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana świtezianko oko niczym nie zatarłam nic też do niego nie wpadło ot ...głupie postanowiło boleć i nie ma nic na usprawiedliwienie swojej złośliwości Wieczorem położyłam się spać zdrowa jak ryba a rano wstałam z taką niespodzianką
Świtezianeczkomilutka a co tobie dolega? czyżby dopadła cię grypa połączona z melancholią Kochana nie daj się chorubsku i walcz z wirusami
|
|
|
|
#5854 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
Wróciłam wypoczęta z majowego weekendu, było cudownie szkoda że chłodno Ale udało mi się pojeździć na rowerze i jestem szczęśliwa choć zawodowo rozleniwiona.....Buziaki |
|
|
|
#5855 |
|
Wtajemniczenie
|
Lukreti Kochana,
to zupelnie nie wiem, co się stało z Twoim pieknym oczkiem, coś musiałas narozrabiać w nocy .U mnie Kochanie, grypa, melancholia, ciągłe niespełnienia, bole starych gnatów, brak ludzkiego zrozumienia (sztuk jeden) itp. Dlatego cieszę się, że mam Was Moje Kochane |
|
|
|
#5856 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
ciesze się, ż ejuż z nami jestes i to w dodatku szczęśliwa i wypoczęta. Rozleniwieniem tez się trochę jeszcze pociesz - jeśli możesz. Opowiadaj Kochana jak było? |
|
|
|
#5857 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki!
Wróciłam cała i zdrowa, troche zziębnięta, ale generalnie zadowolona. Mnie - podonie jak Dorince, również udało sie pojeździć, ale NA KONIU! Dla mnie to atrakcja, bo nie jeździłam. Tym bardziej, że to była cała wyprawa, bo pojechaliśmy w teren w las, w pola, w góry..... bosko ![]() Fotki Wam wyślę, wieczorkiem. Miłego dzionka! Switezianko, trzymaj sie Kochana |
|
|
|
#5858 |
|
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana, witaj!!!
nareszcie jesteś z nami. Pojeździła sobie na koniku Pani Prezes? ![]() A innych brewerii nie zanotowano? ![]() Kochanie, a jakies ciekawe męskie sztuki się tam walały wokół Ciebie? Rozumiem, że dnaturaciku nie spożywałaś, oczywiście w wysublimowanym i spokojnym towarzystwie pzrebywałaś Kochanie! Cieszę się Kochana, że już jestes z nami - smutno było bez Ciebie!!!! Kochanie, dziekuję Ci za wsparcie - w mojej jak zwykle - powichrowanej sytuacji życiowej. ![]() jak Twoj kocurek? |
|
|
|
#5859 |
|
Zakorzenienie
|
Pojeździłam na rowerku po Dolinie Chochołowskiej, pospacerowałam w Dolinie Kościeliskiej, wjechaliśmy nowiutkim wyciągiem z rowerkami a później ścieżką rowerową na Gubałówkę- totalny wycisk do dzisiaj czuję to w mięśniach
no i tyle z wyczynów. Wieczorkami trenowaliśmy "denaturacik", nie obyło się bez tańców z moim Tżem, więc wszyscy się śmiali że zakwalifikowaliśmy się do kolejnego odcinka Tańca z Gwiazdami Gospodarz przemiły, ośrodek nowy, czyściutki, dobrze wyposażony, miejsce na dole na imprezki z tańcami. Spokojnie mogę polecić
|
|
|
|
#5860 |
|
Wtajemniczenie
|
Cieszę się Dorineczko Kochana,
że tak świetnie spędziliście czas. Ciekawe Kochanie, jak tańczycie - chcialybyśmy to zobaczyć. jakoś sobie włąśnie Ciebie wyobrażam w roli tańcerki |
|
|
|
#5861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostojnym stępem, chwilami przerywanym szalonym kłusem (w rzeczywistości drobnym truchcikiem) podczas którego dostojeństwo umykało i przechodziło w bezwiedne podskakiwanie jak worek kartfli i kurczowe trzymanie się siodła i obijanie sobie tyłka Było lux Co do innych brewerii, to faktycznie twarzystwo miałam grzeczne i powściągliwe. Zbyt grzeczne A kocur ma się całkiem dobrze. Tęsknił za mną strasznie
|
|
|
|
|
#5862 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewku Kochana Pani Prezes,
czuję się usatysfakcjonowana Twoimi wyjaśnieniami - już sobie Ciebie wyobraziłam w czasie dostojnej konnej jazdy. Nic nie napisałas jednak o walających sie u Twoich pieknych stóp - pzredstawicielach rasy męskiej ![]() Cieszę się, że kocurek ma sie dobrze - widac poslużyła mu tęsknota za Tobą!!! |
|
|
|
#5863 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, zapomniałam - ale to dlatego, że tych walących sie u mych stóp ostatnio nie ma wcale
czy to dobrze czy niedobrze to już sama nie wiem. Świtezianko droga, czy już niedługo będziesz się cieszyła swoim własnym M? Chodzisz taka zdołowana, aż serce się kraje, a własny kąt napewno dodałby Ci skrzydeł. |
|
|
|
#5864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5865 |
|
Wtajemniczenie
|
Leweczku Moja Kochana,
własne M, a właściwie cudze, w ktorym mogłabym mieszkac jakos tak sie odrobinke ode mnie oddala, może pzryjdzie mi aranzowac starą dziuplę tylko te dojazdy mnie przerażają. Rzeczywiście Kochana, zdolowana jestem, bowiem nic sie układac pozytywnie nie chce, ale widac to moja pokuta za poprzednie wcielenia i znosić to musze z pokorą .Leweczku, ja myslę, że te chłopy u stóp Twoich się walą, tylko Ty być może nie chcesz tego zauważyc i wybredna - dodatkowo - jestes, bo pzreciez to niemożliwe , by nikt nie chciał walać sie u stóp takiej Super Laseczki. Caluski najcieplejsze Dorinko Moja Kochana, Chłopom tylko slinka ciekła
|
|
|
|
#5866 |
|
Wtajemniczenie
|
TęSKNIMY ZA NASZą NIKą
|
|
|
|
#5867 |
|
Zadomowienie
|
To prawda
Ale wiem,ze u niej juz coraz lepiej Wrocilam...a tam pada i pada Dobrze,ze juz moge samochod prowadzic,bo jak bym musiala autobusem Nie cierpie jezdzic autobusem Ciesze sie,ze nasze wypoczete Urlopowiczki wrocily Caluje wszystkie |
|
|
|
#5868 |
|
Wtajemniczenie
|
Joasiu Kochana,
Nika Nasza Kochana ma sie już lepiej, wszystko układa się właściwie. Prosiła bym pozdrowiła Wszystkie Dziewczyny (pisalam juz o tym rano). Smutno tu bez Niki, ale mamy andzieję, że wkrotce do nas wróci. Joasiu Kochanie, ja tez nie lubie poruszac sie środkami komunikacji miejskiej, nie dlatego, iz jestem zmanierowana, tylko z prozaicznej pzryczyny szczęścia posiadania własnego samochodu. Cieplutkie uściski Kochana |
|
|
|
#5869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, ze pojawiły sie nowe emotikony - ten to specjalnie na nasz użytek chyba, tylko kolor buteleczek troszkę nie trafiony![]() Edit: piszecie tak enigmatycznie, u Niki coś się działo nieciekawego? Mam nadzieję, że wróci tu niebawem nasza duszyczka
|
|
|
|
|
#5870 |
|
Wtajemniczenie
|
Leweczku Kochana,
znam ten problem z żonatymi facetami, natretne to jak cholera i odczepic się nie można, w dodatku to takie nieszczęśliwe, niezrozumiane pzrez żonę, albo w trakcie rozwodu - za pzreproszeniem srali muszki będzie wiosna. Gonic to dzidostwo jak najdalej od siebie- najlepiej do żony - chociaż, co ta biedna zona winna? Kochana Moja, Tata Niki był chory (mam nadzieję, że nie będzie na mnei zla), ale już wszystko jest dobrze |
|
|
|
#5871 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, pięknie to ujęłaś. Wczoraj wieczorkiem leciał stary polski film idealnie ilustrujący takie wstrętne elementy - "Och karol" Nieźle sie kobitki z nim rozprawiły
|
|
|
|
#5872 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewku Kochana,
ten film ogladalam bardzo dawno temu. Ale generalnie mam obrzydzenie do zonatych facetow prowadzących podwojne zycie. Nigdy nie mogłam zrozumiec, jak można żyć w pełnej obludzie i jeszcze umiec sobie wmowić, że to normalne i zdradzać żonę i także kochankę. Obrzydliwe to wszystko, ale wiesz Kochana - ja jestem niepoprawna romantyczka, a w dodatku juz starszawa |
|
|
|
#5873 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje Czarowniczki,
powoli będę się z Wami żegnała. Czuje się podle, chyba jakieś wirusiska mnie dopadły. Nie wiem, czy jutra dożyję. W razie czego, myslcie o mnoie, Kochane cieplo - bardoz Was proszę. Całuję Was bardzo mocno i śiskam cieplutko |
|
|
|
#5874 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie dziewczyny jak to jest z tymi łajdakami żonatymi????
Czasem się zastanawiam czy to kwestia monotonii i nudy w małżeństwie? Czy to takie typy, że zawsze wydaje im się że moga mieć jeszcze lepiej..... Dziewczyny Kochane ale nawet nie wyobrażacie sobie jakie potrafią być bezwzględne amatorki czyichś mężczyzn, niedawno miała miejsce taka sytuacja w moim życiu ze sama byłam zszokowana, a myślałam że w tej kwestii nic mnie nie zaskoczy!!! A zaskoczyło i to jak????
|
|
|
|
#5875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zawsze sobie to tlumacze,ze jezeli ktos zdradza to znaczy,ze w tym wlasciwym zwiazku cos nie pasuje... |
|
|
|
|
#5876 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, facet jest tak po prostu "zaprogramowany". Z obserwacji otoczenia i rozmów z facetami dochodzę do wniosków, że bardzo niewiele jest wyjątków, niestety.... 'Najlepsze' jest, że ci którzy wydają się być tymi wyjątkami są dokładnie tacy jak reszta, tylko sie z tym dobrze kryją
Mam takiego jednego w swoim otoczeniu, przeżyłam szok jak się dowiedziałam co wyprawia (informacje były z pierwszej ręki). Ech....Generalnie jak się tak nasłucham różnych historyjek (ostatnio też o koleżance molestowanej psychicznie i fizycznie) przez swojego męża, to cieszę sie z tego co mam, albo czego.....nie mam
|
|
|
|
#5877 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana, Joasiu Kochana, Lewku Kochany
uważam, że skoki w bok to najczęściej skłonność typowo charaterologiczna, oczywiście zdarzają się pzrypadki, gdy zdrada bywa aktem zemsty, proba ratowania samego siebie z nieudanego związku, dla mnie jest to akt osobistej desperacji lub tez wrodzona chęć prowadzenia życia w kilku światach, ktore takiemu delikwetntowi, czy tez delikwentce udowadniac będą jacy są wspaniali, boscy, piękni, seksowni, pożądani itp. Kochana Moja, najczęściej podwojne zycie prowadzą mężczyzni, bowiem psychologia wmowiła w nich instytnk łowcy, ale bywają tez kobiety, ktore odbijają facetów innym. Szcezrze mowiąc nie miałam osobistej okazji - na szczęście - pzrkonac o się o drapieżności kobiet w tej kwestii. Dorinko, a co Ty zaobserwowałas - zainteresowałaś mnie!!!! Leweczku, a co Ty powiesz o tym pseudo porządnym facecie? A już się miałam z Wami pożegnać, pobędę jeszcze chociaz 5 minut - mowilam, że to juz nałóg - oczywiście Wasze Towarzystwo Moje Piekne
|
|
|
|
#5878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później wrócił z podkulonym ogonem ale ona go już nie chciała znać. A kończąc temat jeśli nam nie pasuje to trzeba się rozstać a nie żyć w kłamstwie i zdradzie, nie szkoda życia na wzajemne oszustwa??? |
|
|
|
|
#5879 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
jak zwykle się z Tobą zgadzam Moja Piękna. Dlatego napisałam, że faceci maja uwarunkowania charaterologiczne, do zdrady, która oni najcześciej uważają za błahostkę. To historia patriarchatu wmowiła im wyższośc płci, a także opisywany przeze mnie instyntkt łowcy. Nie doceniaja tego, co mają, bowiem chca wiecznie utwierdzac się w swojej doskonałaości albo najzwyczajniej - nie maja odwagi stawić czoła prawdziwemu zyciu/ Caluję mocno |
|
|
|
#5880 |
|
Zadomowienie
|
Widze,ze sie do domciu zbieracie
Nalezy wam sie,ale jutro bedziemy dalej dyskutowaly na ten temat,bo to temat bez konca mysle...bylo tak..jest i bedzie.....a mnie bardzo poruszyl....moglabym godzinami dyskutowac....ale to juz jutro.....trzymajcie sie i zycze wam przyjemnego popoludnia i wieczorku...Pa pa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.

Pewnie nie obędzie się bez pomocy szanownego pana doktora...poczekam jeszcze do jutra nie chce mi się wysiadywać w kolejkach

.

czy to dobrze czy niedobrze to już sama nie wiem. 
- ten to specjalnie na nasz użytek chyba, tylko kolor buteleczek troszkę nie trafiony