|
|
#4021 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
ano -to tak jak ja-ja chciałam ktokom zeby ninzopsze warstwy wystałały spod niej , no i se kupiłam za 49 zł ![]() to 2 ostatnie pozycje poziadam, chudam troche ale bez przesady, niestety smukłosci nie posiadam, przy małym wzroscie to bym chyba z tym wtgladala jak z kamieniem młynskim u szyji ![]() ![]() Cytat:
nomnom ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- to i sie podoba ![]() http://www.stradivarius.com/webapp/w...wy%2Bnaszyjnik
|
|
|
#4022 |
|
Piers do przodu
|
Poczytałam, że Twister Male znów zamieszał w tyglu blogosfery perfumeryjnej - ciekawa jestem, kiedy w końcu zbastuje?? http://www.elle.pl/uroda/artykul/blo...jemy-najlepsze
|
#4023 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale czemu miałby zbastować? on zrobi kariere czy tego chcemy czy nie (własciwie juz zrobił) , jest zdeterminowany, dązy do celu po trupach i nie przestanie
|
|
|
#4024 |
|
BAN stały
|
boszzz, codziennie pijemy jakiś alkohol, codziennie ![]() w piątek po południu dostałam od redakcji 9 nowych tekstów do przetłumaczenia, wczoraj musiałam jechać na ich redakcyjną wycieczkę, gdzie kwitłam pół dnia, a dziś, w niedzielę wieczorem, dostaję maila, że proszą o odesłanie tłumaczeń, bo zamykają numer trzymajcie mnie |
|
|
|
#4025 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4026 | |||
|
Zakorzenienie
|
niezła myśl
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad kawy ciemno i pada
|
|||
|
|
|
#4027 | ||||
|
Panaroja
|
znad zimna - przestali grzać dranie jedne
pranie mi stęchnie ![]() Cytat:
![]() 2.no niestety Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ewuś już wiem , czemu nam przybyło , wszystko przez Redzię - te kilogramy przez nią zgubione gdzieś się musiały w barze podziać i wlazły na nas ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
bry
![]() skąd wytrzasnąć 200zeta? ![]() Widziałam dziś w szmateksie długi czarny ss-mański płaszcz z grubej skóry i teraz będzie mi się śnił po nocach cuś takiego, tylko czarny http://www.warrelics.eu/forum/milita...t-mvc-003s.jpg
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wrócił zniekurdwanacka ![]() Cytat:
po co? jeździ sobie jak po łysych kobyłach a kariera się kręci |
||
|
|
|
#4030 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Fajne to ![]() Cytat:
Dałaś radę?Cytat:
Polly, a ja bym chciała takie ciuchy, jak znajdzie to krzycz: - tunikę z takim dołem - koślawy kożuch - coś z takim kapturem i drapowane - tunikę/sukienkę z takim przodem - taką zjechaną pogniecioną tunikę Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-09-23 o 11:30 |
|||
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
utargowałam 20 zł za brakujące 2 guziki, ale nadal drogo wieczorem wrzuce foty z przymierzalni :Pedit: na pocieszenie capłam w innym szmateksie krótką cienką kurteczkę real leather za 30 zł ![]() edit2: Ale i tak nadal mi się płaszcza chce
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-23 o 11:37 |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Pokaż tamten za 50 i kurtkę
|
|
|
|
|
#4033 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
z odcięciem w talii i wyglądam w nim jak zuoooo, szatan i ss-mann w jednym
plus pierdyliard do mhrrroku i charyzmy ![]() Kurtak tyż fajna, w sumie to coś pomiędzy kurtką a krótkim płaszczykiem, z paskiem w talii foty wrzucę wieczorem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-23 o 13:15 |
|
|
|
#4035 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
![]() do tego glany, chłop w ramonie i nikt nam nie podskoczy a kurtko-płaszczyk jest mniej więcej o takim kroju, tylko z czarnej skóry http://allegro.pl/debenhams-r-42-xl-...565215958.html nie wiem, czy wieczorem będzie jeszcze dość jasno, żeby foty wyszły Wreszcie prawdziwa skóra: z cudnym zapachem, skrzypieniem jak się zgina i całym dobytkiem inwentarza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-23 o 13:53 |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - nadal szukasz japończyka na głowie
? tu ciekawe info - zaznaczam że w temacie kompeltnie nie siedzę i nie znam się ot pojawił sie post o prostych włosach to pomyślałam, że zalinkuję brzmi pięknie http://www.alinarose.pl/2013/07/enca...ojej-mamy.html
|
|
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
idę ogłaszać Ange ou Demon gdzie się da, sprzedam nawet za 2/3 ceny
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Na straganiku pisałaś? Ewentualnie alledrogo.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4040 |
|
Nindżopesz
|
Maja, wrzuc je na Targowisko i napisz, ze w zamian interesuje Cie tylko gestapowski plaszcz
Dziewczyny przetrzepia szafy zeby dorwac flachon
|
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
|
nie nadrobię ciuchowych rozmów ![]() Kupiłam za to kurtkę na allu. A'la budrysówkę, w kolorze niesłusznym co najmniej - czerwonym ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Zjadło post? Macham wszystkim
|
|
#4042 |
|
Mother of Cats
|
Przypadkiem zobaczyłam torbę KLIK (na żywo absolutnie cudowniejsza
) - zakochałam się po uszy, po czym spojrzałam na cenę: bez złotówki tysiąc. No dlaczego? Nijak nie mam wolnego tysiąca na torbę Melk, i co zrobiłaś z tymi tłumaczeniami? Oraz dlaczego razem z tekstami nie przysłali Ci info o terminie oddania pracy? Przecież to kompletnie niepoważne z ich strony. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-09-23 o 19:24 |
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
1. kupiona dziś kurteczka (płaszczyk?) ze skóry za 30zł
![]() (niestety już za ciemno w domu na foto na mnie) 2, 3 i 4. mój ss-mański obiekt westchnień
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-23 o 19:28 |
|
|
|
#4044 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Kurteczka też fajna.Aileenn, faaajna. Moją uwagę zwróciła wcześniej ta http://www.venezia.pl/torba-p-10985-125-14.17.125.html trochę tańsza ale na szczęście i tak nie moje kolory. |
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz dawać ją tu ![]() ![]() ostatni odcinek? ![]() ja też dziś będę ogladać Cytat:
![]() a płaszcz faktycznie jak na Ciebie szyty |
||
|
|
|
#4046 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam robię tylko praktyki, więc nie jest to nic superprofesjonalnego, poza tym mogom mi naskoczyć, ale trochę mnie wkurzyła ta roszczeniowa postawa. W sobotę musiałam z nimi jechać na wycieczkę na jakiś zamek i jeszcze oczekują, że w niedzielę będą mieć gotowych 9 tłumaczeń. Nie będą. Zresztą chyba już skończyłam te praktyki, w czwartek wracam do Warszawy. Ogólnie nie mogę narzekać, nie napracowałam sie u nich jakoś strasznie. Ale dziś ser kupiłam ![]() O smaku musztardowo-miodowym. Z bazylią cytrynową. |
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na fejsie piszą, że widać, że za duży rozmiar albo dwa
|
|
#4048 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#4049 |
|
Nindżopesz
|
Mniejszy byłby przecież za wąski w ramionach i rozchodził by się na biuście. Ale jeśli pozwoli Ci to zaoszczędzić 200 zeta to nie kupuj, za duży
|
|
|
|
#4050 |
|
BAN stały
|
Jeszcze nie, jesteśmy przy 10, bo oglądamy dopiero od trzech dni wszystko ciurkiem
![]() Ale muszę przyznać, że do końca trzymają poziom (chociaż parę akcji udało mi się przewidzieć)Tylko wkurza mnie i nie podoba mi się ten cały powrót Hanny, wielka miłość, ucieczka do Argentyny, chyba zgłupiał ten Dexter, jestem zła na niego ![]() aaa najchętniej bym od razu obejrzała pozostałe dwa odcinki, teraz, już
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

bo płaszcz dłuższy za tyłek mam, nawet dwa, ale to na zimę
i mały biust 

pranie mi stęchnie
?

po co?
wieczorem wrzuce foty z przymierzalni :P